|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  356 357 [358] 359 360   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
4.1.2012 21:47:55   
anđelo
Dush mila,javi nam se ,brinemo user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 8926
4.1.2012 21:49:22   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: gerberka

meni sandrich neda vise da tipkam..jest da mi je ona najbolja kona, al eto vidite da je ljubomorna user posted image kaze jos jedan post i između nas je gotovo user posted image

a i anđelina sam...obecah se svakom..svacija a nicija user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image imala sam predosjecaj da si me otracala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dosta tipkanja,idi jedi pa u krevet muz te ceka user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8927
4.1.2012 21:52:10   
teacher75
gerberka izgleda skroz drugacije nego sto sam je zamisljala, njezna i mila, a postovi su joj cesto ostri, bez dlake na jeziku definitivnouser posted image zamisljala sam je krupnijom i strozijomuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 8928
4.1.2012 21:55:55   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: teacher75

gerberka izgleda skroz drugacije nego sto sam je zamisljala, njezna i mila, a postovi su joj cesto ostri, bez dlake na jeziku definitivnouser posted image zamisljala sam je krupnijom i strozijomuser posted image

ma to se ona teacherko samo prodaje tam na fejsu..stavila samo umiljate slike user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8929
4.1.2012 22:25:54   
gerberka
Tiči, hvala ti user posted image prekrasna ste porodica user posted image

sandrich user posted image user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 8930
4.1.2012 22:53:47   
Miracle*3
Meni je Gerberka bas ostala upecatljiva, od kad sam se prijavila ovdje. I bas sam je zamislila kakva je, ali kad joj vidim ovu macu nije mi to touser posted image user posted image user posted image

Ma o svakoj, sa ove ovdje mahale, kako ja zovem ovu nasu temu, imam odredjenu sliku.

Ali ja mislim da ima tema kako zamisljate nekog sa foruma.

Ne znam ko je spomenuo ono za 5 imena i srednje Sadika, e bas sam se ismijala.
Kod imena mi je bas bitno da to dijete nosi to ime i kao beba i dijete i odrastao covjek i kao starac.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8931
4.1.2012 23:07:27   
gerberka
miracle jel me i ti zamisljaš oštrom user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 8932
4.1.2012 23:11:54   
Miracle*3

miracle jel me i ti zamisljaš oštrom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ne bih rekla bas da si ostra. Ja bih rekla iskrena i otvorena. I da kod teeb nema ono cile mile, nego ovako je i gotovo, pa ako ti se svidja ok, a ako ne, to sam ja i ja se ne mijenjam i tacka. I sto mislis to i kazes, ono sto na umu to na drumu.

Ne znam jesam li u pravu, ako nista makar sam blizuuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8933
4.1.2012 23:18:35   
gerberka
jesi Boga mi user posted image   ti si pravo čudo user posted image

al sve to kazem bez zlobe, bez namjere da nekom naudim..Bog mi je svjedok da ne mislim nikome loše ni sekunde.

ma volim ja vas sve džaba vam..jedino je bezveze što se možda nikada nećemo sresti user posted image sve ce ostati samo na postovima.

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 8934
4.1.2012 23:19:26   
treće
gerbo a što Tahir Erik, Šerif je baš američki

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8935
4.1.2012 23:20:33   
gerberka
tičerko ides li na baby bazare? ja nisam nikako bila..kako je tamo user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8936
4.1.2012 23:21:45   
teacher75

jesi Boga mi user posted image   ti si pravo čudo user posted image

al sve to kazem bez zlobe, bez namjere da nekom naudim..Bog mi je svjedok da ne mislim nikome loše ni sekunde.

ma volim ja vas sve džaba vam..jedino je bezveze što se možda nikada nećemo sresti user posted image sve ce ostati samo na postovima.

ja volim takve osobe, samo iskreno i otvoreno, ne mogu licemjerstvo i laskanje sa laznim osmjehom na licu, uliziceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8937
4.1.2012 23:22:29   
dzenyA
JOJ i dalje o imenima user posted image
pa ja sve mislim neka dr,tema user posted image i ja sam Gerbu zamisljala drugacije i to sam joj odmah rekla,a i Sandrich neznam sto

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8938
4.1.2012 23:23:13   
teacher75

tičerko ides li na baby bazare? ja nisam nikako bila..kako je tamo user posted image

idem redovno, ici cu sad na ovaj abd, svasta finog sam nakupovala do sada, bas se isplati, mada ne stignem popiti kafu kako treba jer uvijek vodim lanu sa sobomuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8939
4.1.2012 23:24:02   
raja_ringe

Izvinite što ja moram još malo o imenu :))

Gerberko možda se nisam najbolje izrazila. Nije mi drago kada je neko ime prečesto, ali kada je lijepo ime pa se svima sviđa i logično je da će ga svi htjeti dati. A kada sam spomenula da ja razmišljam na način da ne želim ograničiti dijete na prostor BiH, mislila sam mogu dati ime koje je muslimansko a da se ne čini tako. Npr. Davud je bio moj i mm favorit muški. Davud ima i kod jevreja. Meni se još mnogo dopada Ishak ali mm nije nešto. Tahir je lijepo. Emin mi se mnogo dopada, pogotovo što me podsjeća na tetka rahmetli koji je bio divan. Ma meni ima dosta muških imena koja su lijepa.

Neko je spomenuo da je dovoljno da ime ima lijepo značenje, a ja sam u knjizi muslimanskih imena pročitala da u hadisu piše i da ne smije upućivati da se klanjaš nekome ili nečemu drugom osim Allahu (tako nekako). Iz toga zaključujem da mora biti muslimansko.

Eh a što se sexa tiče, i ja spadam u onu grupu koja ima zabranu, ali ne mogu reći da to baš ispoštujem. Tu i tamo padne neka soft varijanta, pa vidjet ćemo šta će mi dokotrica reći u petak. Teško nam se zadržati na alternativama :).

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

Neposredna veza do poruke: 8940
4.1.2012 23:24:06   
gerberka
ma vjeruj imam par prijatelja, al znam s kim imam posla..ostalo necu da trosim enetgiju sto kazes na neke licemjere, jer zivot je kratak da bi glumili.

meni se pojavilo bijelo pranje..jel to neko čišćenje kad usitni user posted image
nije obilno, jako malo..a brisevi su uredni..jedino ako u međuvremenu nije dosla teta candida user posted image

Neposredna veza do poruke: 8941
4.1.2012 23:24:15   
teacher75
gerbo, moze i tahir- harrisuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8942
4.1.2012 23:28:51   
gerberka
raja_ringe razumijem..nisam ja mislila nista ismijati..nego bona ja nisam iz kuce iuzasla sutra je 6-ti dan..normalno da cu malo ovdje cirkusat user posted image eto sutra idem na trudnicke vjezbe pa mozda malo budem normalnija user posted image stvarno smo se sve sjaranile preko ovog foruma i idemo akoBogda i na temu bebe od 0 - 1, necu da mi neko zamjeri zbog ludih šala

tičerko user posted image user posted image user posted image ma dva tri imena zaredat user posted image user posted image nek bira ebote..recu nismo se mogli odlucit..inace ako se partneri ne mogu dogovoriti oko imena , centar za soc rad daje bebi ime..joj zamislite te sramote user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 4.1.2012 23:30:19 >

Neposredna veza do poruke: 8943
4.1.2012 23:31:58   
gerberka
IZVORNA PORUKA: treće

gerbo a što Tahir Erik, Šerif je baš američki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej Šerif Konjević - Ćif Horsovich

e de mi nađite ovako, u ovom fazonu user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 4.1.2012 23:33:21 >

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8944
4.1.2012 23:41:54   
gerberka
odoh ja cure moje.pomilki te pupe i  laka vam noc

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8945
4.1.2012 23:42:44   
teacher75
laku noc, odoh i jauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8946
4.1.2012 23:46:39   
KupusLivada
hej kad ste kod imena, sanjah cudan san, da smo bebi dali ime Oman (i to curici).

U javi nit mi je na um pala drzava Oman otkako sam zavrsila sa geografijom, nit bi mi na um palo ime, kamoli za curicu, nit znam bebin spol.

to me kopkalo i nadjem znacenje rijeci Oman - na engleskom giver of life, onaj koji daje zivot, i to je naravno musko ime. Znacenje mi je prejako, ime mi ne pase... jeste li culi mozda za nekog da se zove Oman?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8947
4.1.2012 23:48:14   
treće
ej Šerif Konjević - Ćif Horsovich

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8948
4.1.2012 23:52:13   
treće
možda ipak ime iz Omanauser posted image
ma nastojim snove po strani kad mogu,nisam nikad čulauser posted image

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 8949
4.1.2012 23:53:29   
treće
ali eto liči na Iman

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  356 357 [358] 359 360   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  356 357 [358] 359 360   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *