Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 21:09:20
anđelo
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu
Jel Melisa muslimansko ime, i zna li neko znacenje?
Kod mene je situacija malo komplikovana, MM je holandjanin, i haj sad ti budi pametan pa daj ime <Ne bih da se dijete osjeca kao stranac ni u Holandiji ni u Bosni, a opet da ima fino znacenje. Trazim previse jelda
Moja rodica je udata za Njemca a kći joj ime Melisa.Može bit da jeste al eto opet provjeri.Ne znam značenje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 21:10:42
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: gerberka
ko me dodao na fb?
hocu i ja da te dodam, de posalji na pp
Neću Gerbu da djelim,samo je moja
tičerko ako obecas da mi dijete neŠ zaHebavat..što ne meRe u ameriku
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 21:16:20
treće
MELISA neki dan ,pročitah ne znam gdje da je to m-Marx,E-Engels, L-Lenjin I Staljin ma ima imena baš... eto Sabrina je i muslimansko(od sabur) i njemačko, ili Benjamin je poslanik i kod Muslimana i Jevreja i K/Hrišćana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 21:25:04
gerberka
meni sandrich neda vise da tipkam..jest da mi je ona najbolja kona, al eto vidite da je ljubomorna kaze jos jedan post i između nas je gotovo
a i anđelina sam...obecah se svakom..svacija a nicija
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 21:29:12
Selma Kikoebu
IZVORNA PORUKA: treće
a je li u Holandiji običaj srednje ime, onda svakako možete dva
Moj muz ima 4 imena Ni ja ih sve ne mogu popamtiti, kaze i nasa beba ce imati 4 al to ima neko pravilo, pise se prvo ime koje mi izaberemo, pa moje ime, pa ime moje mame, pa njegove mame jah rekoh, mos misliti, kad zovnem dijete, pa to sve pobrkam, jedva sam ga smetnula s te teme