|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  354 355 [356] 357 358   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
4.1.2012 20:45:47   
treće
E ŽENE ISMIJAH SE DO SUZA s lomljenjem vrata i dodijalo s bokauser posted image , i sa ARSLOM
a što se imena tiče vala da znate da evo znam Nermina, muško, koji je promijenio ime isto jer je žensko i budite spremne da i vaše dijete to može uraditi, a što se tiče vjerski roditelj je odgovoran a i dijete će biti prozivano na Sudnjem danu po tom imenu, koga zanima, meni lično je draže kad roditelj da 2 imena pa nek ima npr Elif Fatima NEK JE ZOVU eLIF ali neka ona ima ime,
Gerbo Tahir je baš lijepo ja volim da osim što je lijepo i nije prečesto(u parku uvijek ima bar jedna Sara i Lamija), i uopšte meni ne zvuči grubo baš mi liči na nekog staloženog, ja ih promijenim sa svakom sedmicom ihihi, odaberemo u zadnji tren 7. dan ali eto makar imamo podug spisak.
Meni ih je toliko lijepih da teška srca krešem spisak Imran, Ali, Erol... baš su lijepa

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8876
4.1.2012 20:46:31   
gerberka
pa kako sad da od imena tahir napravim moderno..npr dva imena erik tahir user posted image user posted image user posted image

da moze i u dijasporu i u arapske zemlje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jel anđelo? user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 8877
4.1.2012 20:46:48   
anđelo
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

Hvala vam za podrsku, i ja se nadam da ce sve biti dobro, sad mi je lakse ako kazete da to nije strasno. Srecom nema krvarenja ai i ne boli me puno.

Nego kad ste vec kod poza za sex, smije li jedan vic user posted image

Hajde ,pucaj po vicuuser posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 8878
4.1.2012 20:49:15   
teacher75
kod nas je keks otprilike 1-2 puta sedmicno, ista poza s boka, i meni dodijalo, al sta cu, nek je redovno pa kakogoduser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8879
4.1.2012 20:51:56   
Silver

IZVORNA PORUKA: gerberka

silver pa jel uputno davati imena poslanikauser posted image sad si me zbunila..a emin je i meni prelijepo user posted image slazem se sa tobom silver user posted image

e sad anđelo draga, ko je jos vidio hljeb od magistarskog..i moj stoji, skuplja prasinu user posted image user posted image user posted image ja se samo mazim sa ovim mojim predsjednikom Suda user posted image ,user posted image user posted image user posted image nije mi istrazivanje ni na kraj pameti user posted image

Jeste, pohvalno je i lijepo davati imena poslanika, odabranih ljudi i zena u islamu! Eh sad, ne treba npr. dati ime Rahman bez onog prefiksa Abd... u ovom slucaju Abdurrahman, jer je Rahman jedno od imena Allaha dz.s. i ne mozes/ne bi trebao djetetu dati to ime, a Abdurrahman znaci rob milostivog eh u tom obliku mozes....i tako i za sva ostala Allahova dz.s. imena/svojstva... Kerim, Aziz, Latif, Selam itd. Obavezno prefiks ...ako zelis da bude u skladu sa Islamom!

A imena poslanika naravno da mogu, i ostalih odabranih ljudi i zena, Asija, Fatima, Bilal, Omer, Ahmed, Mustafa...itd.

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8880
4.1.2012 20:53:29   
Selma Kikoebu

Hvala vam puno, zaista mi je sad puno lakse.
Nego dodje meni sestra neki dan, i pita me, znas li kakve poze se koriste za sex u trudnoci? Rekoh, ne, kakve? Kaze prva tri mjeseca normalno sve, druga tri mjeseca kao pas, ono veli cetveronoske, a zadnja tri mjeseca kao vuk stil. Rekoh kako to? Kaze: Ona lezi na ledjima a on zavija oko nje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 8881
4.1.2012 20:53:47   
anđelo

pa kako sad da od imena tahir napravim moderno..npr dva imena erik tahir user posted image user posted image user posted image

da moze i u dijasporu i u arapske zemlje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jel anđelo? user posted image user posted image user posted image user posted image

Napisah post i sve se obrisa.Mogu dva imena što da ne ,al  oba muslimanska.Tahir-Tarih(na arapskom historija)user posted image Tahir je preljepo ime

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8882
4.1.2012 20:53:55   
treće
pa kako sad da od imena tahir napravim moderno..npr dva imena erik tahir 

nisam to mislila nego ako baš nema nikakvo značenje npr.Dino Salahudin, ali meni mora imati jedno kako treba,a ova pogrdna neću, da mi dijete zezaju, a poslije da mi kaže što mi ime znači ananas ili buljooki

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8883
4.1.2012 20:54:00   
teacher75
pomagajteeeeeee
IZVORNA PORUKA: teacher75

nego sta cu ja sa ovom zgaravicom, vise mi nista ne pomaze, ni bademi ni mlijeko, muci me svaku nocuser posted image samo podrigujem i sve mi se vraca, pa u po frke povracamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 8884
4.1.2012 20:54:58   
gerberka
IZVORNA PORUKA: treće

Gerbo Tahir je baš lijepo ja volim da osim što je lijepo i nije prečesto(u parku uvijek ima bar jedna Sara i Lamija), i uopšte meni ne zvuči grubo baš mi liči na nekog staloženog, ja ih promijenim sa svakom sedmicom ihihi, odaberemo u zadnji tren 7. dan ali eto makar imamo podug spisak.
Meni ih je toliko lijepih da teška srca krešem spisak Imran, Ali, Erol... baš su lijepa

hvala ti srce moje user posted image user posted image user posted image
mm je to ime baš, baš odkako se znamo
nije mi bitno ako je nekom grubo, u mojim ušima zvuci cvrsto i harizmaticno ( a to mi je bio i kriterij za izbor muza..da je cvrsta osoba i da ima svoju posebnost user posted image ), ima divno znacenje, rijetko je,ne dozvoljava nakaradne nadimke i  nekako mu H daje posebnost i puna su ga usta

al ne ljutim se ja, kome je grubo to je njegov doživljaj...nadam se da će Jedan biti zadovoljan našim izboromuser posted image

jesu ova dolje tvoja favoritna..Imran je prekrasno user posted image ali mi je rođak Imran pa samo zbog toga da se ne duplamo u familiji user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8885
4.1.2012 20:56:47   
megi
Tiki meni je u prosloj trudnoci pomagala jedino riza
znala sam u 3 nocu ustati i pojedem koje zrno rize onako samo ga progutam i pomogne mi
nista mlijeko, bademi

a mogu i one tablete reni

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 8886
4.1.2012 20:57:43   
gerberka

pa kako sad da od imena tahir napravim moderno..npr dva imena erik tahir 

nisam to mislila nego ako baš nema nikakvo značenje npr.Dino Salahudin, ali meni mora imati jedno kako treba,a ova pogrdna neću, da mi dijete zezaju, a poslije da mi kaže što mi ime znači ananas ili buljooki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a za ova dva imena nisam mislila na tebe mila, onako se mi zezamo oko diskrimancije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8887
4.1.2012 20:58:36   
treće
Selma dobar je , samo zamišljam kiselu facu mm kad čuje pošto mi idemo u treće tr.
user posted image
meni muka ova okruglost, a dok djeca zaspu i ja sam pospana, kaže mm da se čudi kad ljudi uopšte uspiju napraviti 5.

Neposredna veza do poruke: 8888
4.1.2012 20:59:31   
gerberka
ko me dodao na fb? user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8889
4.1.2012 20:59:34   
anđelo
Ja već Tahira user posted image zamišljam kako predsjedava sudomuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8890
4.1.2012 20:59:39   
Silver

pomagajteeeeeee

nego sta cu ja sa ovom zgaravicom, vise mi nista ne pomaze, ni bademi ni mlijeko, muci me svaku nocuser posted image samo podrigujem i sve mi se vraca, pa u po frke povracamuser posted image

meni pomazu kokice...napravim sebi dosta i vec nakon par...bude bolje! Proobaj molim te vidjeces, ne kosta te nista!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 8891
4.1.2012 21:00:01   
treće
a za ova dva imena nisam mislila na tebe mila, onako se mi zezamo oko diskrimancije

kasnim malo s čitanjem nisam vas još sustigla...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8892
4.1.2012 21:00:48   
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo

Ja već Tahira user posted image zamišljam kako predsjedava sudomuser posted image

user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8893
4.1.2012 21:03:25   
teacher75

ko me dodao na fb? user posted image

hocu i ja da te dodam, de posalji na ppuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8894
4.1.2012 21:04:07   
Selma Kikoebu
Jel Melisa muslimansko ime, i zna li neko znacenje?

Kod mene je situacija malo komplikovana, MM je holandjanin, i haj sad ti budi pametan pa daj ime user posted image
<Ne bih da se dijete osjeca kao stranac ni u Holandiji ni u Bosni, a opet da ima fino znacenje. Trazim previse jelda user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8895
4.1.2012 21:04:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Silver

pomagajteeeeeee

meni pomazu kokice...napravim sebi dosta i vec nakon par...bude bolje! Proobaj molim te vidjeces, ne kosta te nista!

kad se probudi mm reci cu mu da mi napravi, meni mrskouser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8896
4.1.2012 21:04:42   
treće
tičerko probaj češće pomalo grisinija ili krekera, a ne znam ko bademe predlaže ja sam čitala da orašaszi plodovi baš pogoršavaju sa žgarom

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8897
4.1.2012 21:05:29   
anđelo

Hvala vam puno, zaista mi je sad puno lakse.
Nego dodje meni sestra neki dan, i pita me, znas li kakve poze se koriste za sex u trudnoci? Rekoh, ne, kakve? Kaze prva tri mjeseca normalno sve, druga tri mjeseca kao pas, ono veli cetveronoske, a zadnja tri mjeseca kao vuk stil. Rekoh kako to? Kaze: Ona lezi na ledjima a on zavija oko nje user posted image user posted image user posted image

Ismijah se ,ovaj moj može čekat.Nekako se sve ustručava,kaže boji se da se ne odvali posteljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kad prođe 15 dana ,kažem čoek,vakat jeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8898
4.1.2012 21:06:29   
teacher75

Jel Melisa muslimansko ime, i zna li neko znacenje?

Kod mene je situacija malo komplikovana, MM je holandjanin, i haj sad ti budi pametan pa daj ime user posted image
<Ne bih da se dijete osjeca kao stranac ni u Holandiji ni u Bosni, a opet da ima fino znacenje. Trazim previse jelda user posted image

imas dosta imena zenskih sto mogu i tamo i ovamo: mona, sara, lana, hana, dalia,lena itd...

Neposredna veza do poruke: 8899
4.1.2012 21:07:17   
teacher75

tičerko probaj češće pomalo grisinija ili krekera, a ne znam ko bademe predlaže ja sam čitala da orašaszi plodovi baš pogoršavaju sa žgarom

joj svi predlazu bademe a meni bas nista ne pomazu definitivnouser posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  354 355 [356] 357 358   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  354 355 [356] 357 358   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *