|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  353 354 [355] 356 357   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
4.1.2012 20:18:42   
anđelo
Tičerko,daj kako hoćeš ime,ako se dvoumiš (jesil prosvjetni radnik-pitaj kolege vjeroučitelje)Idi pitaj lokalnog efendiju,user posted image ako ti je važno da znaš,i bićeš mirna.
hAJMO SAD O SEXU JOŠuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8851
4.1.2012 20:21:33   
teacher75
ja sam na anketi o orgazmu dovoljno pisala o sexu, ne da mi se viseuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8852
4.1.2012 20:25:22   
gerberka
meni su super arapska muslimanka imena..ne bih nikada dala tursko jer ih ima i židovskih i hrsanskih..a internacionalna ne dolaze u obziruser posted image user posted image user posted image ..ne klanjam ja, nisam pokrivena, ali red je red...

mislim da se mame zalete oko nekih modernih..a ne znaju znacenje imena svoga djeteta..ko zna to je dobro i pohvalno user posted image ja se vodim da cu odgovarati pred Dragim Bogom za ime koje sam dala..sto kaze anđelo neka sam makar tu free user posted image kad vec svjesno ulazim u to i dajem ime

ja sad ne znam sta su nekom starinska imena user posted image objasnite mi

< Poruku je uredio gerberka -- 4.1.2012 20:26:11 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8853
4.1.2012 20:25:46   
anđelo
IZVORNA PORUKA: pauza

nece nedzla, nego ova luda lejla:-)))))) imace i dijete cak:-)))) joj izvinite ako ste htjeli da se iznenadite, a ja sve izblebetah:-)))
nista ti anđelo sto ja falim ime Imran:-))

pauza Ma milo mi je bona ,nego šta.Drago i mom sinu,nego se vidiš rasprave povele,ne može se do rječi doćuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obavezno ime sinu daj Imran,bit ćeš rahat s djetetomuser posted image
Gerbo,moj sinček fata preko tv ove strane rječi na engleskom i njemačkom,a i ide na kurs engleskog,pa često ako čuje neku rječ pita mene za značenje.Danas me pita ,mama a šta znači gerberka?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čuo da ja te spominjem neki dan i duša mala pita.Reko ništa sine to ti je jedna teta sa takvim nikom,isto kao što si ti mami dao nik anđelouser posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 8854
4.1.2012 20:26:40   
teacher75
meni su sara i hana uvijek bila zidovska imena a evo sad odjednom muslimanska

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8855
4.1.2012 20:27:50   
Selma Kikoebu
Drage moje dame,
iako sam nova na ovom forumu, moram nesto podijeliti s vama, umirem od straha, pala sam danas i pravo se udarila. Srecom nisam pala na stomak, vec nekako bocno. Inace sam u sestom mjesecu trudnoce, pa se bojim da nije nesto, nedaj Boze kako ne treba za moju bebu. Sutra imam redovnu kontrolu, a inace, sad bih najradije isla doktoru. Ne boli me nesto puno, malo zigne. Tjesi me sto osjetim svoju bebu kako se vrti.

Joj sva sam user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8856
4.1.2012 20:28:01   
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo

hAJMO SAD O SEXU JOŠuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HAJD user posted image user posted image user posted image user posted image

A bonicka, moje ime je izvedenica od cvijeta gerber, mog omiljenog cvijeta user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8857
4.1.2012 20:29:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

Drage moje dame,
iako sam nova na ovom forumu, moram nesto podijeliti s vama, umirem od straha, pala sam danas i pravo se udarila. Srecom nisam pala na stomak, vec nekako bocno. Inace sam u sestom mjesecu trudnoce, pa se bojim da nije nesto, nedaj Boze kako ne treba za moju bebu. Sutra imam redovnu kontrolu, a inace, sad bih najradije isla doktoru. Ne boli me nesto puno, malo zigne. Tjesi me sto osjetim svoju bebu kako se vrti.

Joj sva sam user posted image

vjerovatno ce biti sve ok,nisi pala na stomak srecom. moja prijateljica se u 7. mj skotrljala niz stepenice i sve bilo hb ok

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 8858
4.1.2012 20:32:02   
gerberka
IZVORNA PORUKA: teacher75

hAAna..dakle dugo auser posted image

Ime Hana je tursko-perzijskog porijekla i ima značenje: "carica", "vladarica". Verzije ovog imena uključuju imena: Hanija, Hanka, Hanuša, Hanča. Hana je relativno često ime među muslimankama na našim prostorima. user posted image

Neposredna veza do poruke: 8859
4.1.2012 20:33:03   
gerberka
Selma Kikoebu vazno je da osjecas bebu i daq nema krvarenja..ako te mila boli ti hajd odmah do bolnice da se pregledas .. ne gledaj na vrijeme

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8860
4.1.2012 20:33:25   
anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: anđelo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HAJD user posted image user posted image user posted image user posted image

A bonicka, moje ime je izvedenica od cvijeta gerber, mog omiljenog cvijeta user posted image

Majkemi sam seljanka,ja nikad čula za taj cvjetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sad ću informisat djete.
Nego koje su poze dobre za nas trudnice,ko zna nek prijavljujeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ljudi moji ništa od mog magistarskog,ja se po forumu zaj......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8861
4.1.2012 20:33:58   
Silver
OOOOOOJJJJ user posted image ko bi vas upratio...skacete sa imena na sex i sve to prozeto turskim serijama hahahahhahaha

Ni u Kur'anu se ne kaze da ime mora biti arapsko ili perzijsko nego sa lijepim znacenjem! Neces sad dati ime koje je neka pogrdna rijec, samo zato sto zvuci arapski! user posted image a vjerujte kod nas se i tako radilo, ljudi nisu znali sta znace neka imena, ali su im zvucala muslimanski user posted image Nasi favoriti su DAVUD ( voljen) i EMIN ( pouzdan, povjerljiv, vjeran, castan)
Oba imena su lijepa, jedno ime poslanika, a drugo ime kojim su ponekad zvali drugog poslanika i oba se pominju u Kur'anu! Ali i da nije tako, ne bi imalo puno veze, ako imaju fino znacenje!
A uvijek razmisljamo o djeci i da ako odu u dijasporu da ne budu diskriminirana itd. a ko zna, ako nam djeca budu isla u arapske zemlje da zive, nikad se ne zna, ko jos moze reci da zna sta ga ceka u buducnosti!

Seriju ni jednu nepratim i zao mi je, ali nikako da upadnem u fazon user posted image

A sex...ahhhh... nisam 10-tak dana, dragog mi sad malo strah za bebu, dzaba moja prica dzaba sve! user posted image

aaaaa.... veceras smo dobili TORTU OD PELENA! user posted image user posted image user posted image Prelijepa jee! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8862
4.1.2012 20:34:08   
dzenyA
e jeste vala sa imenima vise user posted image  user posted image  user posted image
dajte sta veselije user posted image

Neposredna veza do poruke: 8863
4.1.2012 20:35:29   
gerberka
anđelo, ti kazes da je tvoje ime bezveze, a nosis ga sa svom svojom ljepotom i posebnoscu..mozda da imas neko hit ime mozda bi bila znaru, al baš user posted image user posted image user posted image
meni si prelijepa user posted image i asocijacija na tvoje ime si mi ti kakvu sam te opisala user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8864
4.1.2012 20:35:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

hAAna..dakle dugo auser posted image

Ime Hana je tursko-perzijskog porijekla i ima značenje: "carica", "vladarica". Verzije ovog imena uključuju imena: Hanija, Hanka, Hanuša, Hanča. Hana je relativno često ime među muslimankama na našim prostorima. user posted image

ma jeste u zadnje vrijeme al ovdje bas nisam znala nijednu hanu muslimanku prije rata. prvi put cula u onoj pjesmi nine prsesa- hano, hajde deuser posted image a i ove male hane sto ih sada znam su sve sa kratkim a.nekako me uvijek asociralo na jevreje kao i sara, a sada svaka 2.curica sara

< Poruku je uredio teacher75 -- 4.1.2012 20:36:06 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8865
4.1.2012 20:36:30   
dzenyA
Sta ba Silver nisi 10 dana? bogami dobra si user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 8866
4.1.2012 20:36:54   
Selma Kikoebu
Hvala vam za podrsku, i ja se nadam da ce sve biti dobro, sad mi je lakse ako kazete da to nije strasno. Srecom nema krvarenja ai i ne boli me puno.

Nego kad ste vec kod poza za sex, smije li jedan vic user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8867
4.1.2012 20:37:28   
anđelo

Selma Kikoebu vazno je da osjecas bebu i daq nema krvarenja..ako te mila boli ti hajd odmah do bolnice da se pregledas .. ne gledaj na vrijeme

E sad kad vidjeh boldovano selmino prezime zagrcnula sam se čajem .Što maštu kvari nedostatak sexauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Selmice ne brine,kako kažu moje kone ako nema krvarenja i bebu osjećaš ne brini.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8868
4.1.2012 20:38:09   
Silver

IZVORNA PORUKA: dzenyA

Sta ba Silver nisi 10 dana? bogami dobra si user posted image

user posted image user posted image user posted image nije smjesno...tuzno jeee...user posted image user posted image user posted image

Poslije poroda tek nista nece biti....user posted image user posted image user posted image user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 8869
4.1.2012 20:39:16   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Silver

OOOOOOJJJJ user posted image ko bi vas upratio...skacete sa imena na sex i sve to prozeto turskim serijama hahahahhahaha

Ni u Kur'anu se ne kaze da ime mora biti arapsko ili perzijsko nego sa lijepim znacenjem! Neces sad dati ime koje je neka pogrdna rijec, samo zato sto zvuci arapski! user posted image a vjerujte kod nas se i tako radilo, ljudi nisu znali sta znace neka imena, ali su im zvucala muslimanski user posted image Nasi favoriti su DAVUD ( voljen) i EMIN ( pouzdan, povjerljiv, vjeran, castan)
Oba imena su lijepa, jedno ime poslanika, a drugo ime kojim su ponekad zvali drugog poslanika i oba se pominju u Kur'anu! Ali i da nije tako, ne bi imalo puno veze, ako imaju fino znacenje!
A uvijek razmisljamo o djeci i da ako odu u dijasporu da ne budu diskriminirana itd. a ko zna, ako nam djeca budu isla u arapske zemlje da zive, nikad se ne zna, ko jos moze reci da zna sta ga ceka u buducnosti!

Seriju ni jednu nepratim i zao mi je, ali nikako da upadnem u fazon user posted image

A sex...ahhhh... nisam 10-tak dana, dragog mi sad malo strah za bebu, dzaba moja prica dzaba sve! user posted image

aaaaa.... veceras smo dobili TORTU OD PELENA! user posted image user posted image user posted image Prelijepa jee! user posted image

ovako i ja razmisljamuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8870
4.1.2012 20:42:20   
dzenyA
Selma ne sikiraj se andjelo je upravu,ako bebija osjecas nemas potrebe da se brines
Draga Silverko pa nama nekima je sex strano skroz,hej ona se zali nije 10 dana a nas ima nismo 2 mjeseca user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8871
4.1.2012 20:42:22   
gerberka
silver pa jel uputno davati imena poslanikauser posted image sad si me zbunila..a emin je i meni prelijepo user posted image slazem se sa tobom silver user posted image

e sad anđelo draga, ko je jos vidio hljeb od magistarskog..i moj stoji, skuplja prasinu user posted image user posted image user posted image ja se samo mazim sa ovim mojim predsjednikom Suda user posted image ,user posted image user posted image user posted image nije mi istrazivanje ni na kraj pameti user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 8872
4.1.2012 20:42:47   
teacher75
nego sta cu ja sa ovom zgaravicom, vise mi nista ne pomaze, ni bademi ni mlijeko, muci me svaku nocuser posted image samo podrigujem i sve mi se vraca, pa u po frke povracamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8873
4.1.2012 20:44:18   
anđelo

anđelo, ti kazes da je tvoje ime bezveze, a nosis ga sa svom svojom ljepotom i posebnoscu..mozda da imas neko hit ime mozda bi bila znaru, al baš user posted image user posted image user posted image
meni si prelijepa user posted image i asocijacija na tvoje ime si mi ti kakvu sam te opisala user posted image

Hvala  Gerbo user posted image user posted image user posted image moja.Dali su mi od pranane ime.Ma nije da mi je bezveze,znam da ima preljepo značenje,nego je jako rjetko,neobično i nisam baš luda za njim.Kaže moj muž da damo sinu moje ime ,al mušku verziju,a ja nećuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8874
4.1.2012 20:44:24   
megi

Selma ne brini se i ja sam pala u trudnoci i bas se bila prepala, al sam kao i ti pala vise na bok i ledja
hb sa bebacem je sve u redu,

a poze hmmmm, pa morate probati da znate sta vam odgovara user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 8875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  353 354 [355] 356 357   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  353 354 [355] 356 357   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *