Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:18:16
Hurma
tacno, zvucno ime nije jednako njezno ime, mora biti ono sto bi rekli puna usta kad se izgovori... ali ja sam umjetnicki tip, ja bih da on svira saxofon... da slika... a opet da radi u kancelariji tako da ja trazim neka nježna... sitna sitna... a sto se tice naruknice... ne pretjerujem toliko znas... mislim zao mi je vise jer je uspomena... ali nesto me svekrva vise ubila u pojam... ona i danas dani trazi po stanu ps. kojih tema, ne sjecam se da sam vazila po temama o vjeri mislim da sam pametovala, to najvise ovdje radim... smaram i smaram :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:22:15
gerberka
negdje sam procitala super post od tebe, al hajd sad mozda sam te zamijenila
a mozda je stvarno kuci
a sta mislis o emin - vjeran, miran, siguran, pouzdan, cestit
ono mi je njezno, ako vec takvo trazis a ima lijepo znacenje
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:25:13
gerberka
ni meni se ne sviđaju ova kao nadimci niti imena koja redovno iziskuju nadimke..isto mi se ne sviđaju vočna imena, a ni ona ni tamo ni vamo
ono iz dinastije BLEJK KARINGOTN JE bas cool
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:26:01
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo
S turskim imenima treba biti oprezan jer mnoga nisu muslimanska
naše je arapsko
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:26:40
teacher75
pa nisu ni arapska, jer ima puno hriscana u arapskom svijetu koja imaju kod nas tzv. muslimanska imena a daju ih i jedni i drugi. ne znam zasto erol nije muslimansko, u turskoj su vecinom muslimani i to ime je kod njih jako cesto.onda bi nam ostalo samo da dajemo imena iz kurana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:28:01
Hurma
pa jesu fina... Erol je od kolegice mi muž... i da izvinete nekakav je smotan vela havle :) ja ti odmah povezujem sa nekim ako ga znam Emin je lijepo, fakat nježno, a nemam s kim povezati... hmmmm covjece, jutros smo poceli o imenima i cijeli dan o tome pricamo, hahahaah i sve vrtimo rijeci u krug a sve isto kazemo... kome se slaze, ko voli stara imena, ko voli neobicna... samo pisemo a sve u krug
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:28:06
gerberka
meni je lijepo Adin
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:31:00
gerberka
IZVORNA PORUKA: gerberka
naše je arapsko Znam da je arapsko,znači čisti ,jel tako?
da, da čist , neporočan
meni je erol nekako za ljubimca..stvarno ne ljutite se..svako ima asocijalciju na nesto..a ovo sto je nekoj muz vela havle..umalo se ne udavih draga hurmo
i vi mozete mog tahu da izazivate, neda ga mama..mog predsjenika suda
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:33:03
gerberka
moze vala o dojenju..mada bih ja vise o sexu ..nisam odkako sam zatrudnila zbog zabrane
de zezam se, mene ionako čeka gubljenje nevinosti ja sam početnica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:36:05
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75
pa nisu ni arapska, jer ima puno hriscana u arapskom svijetu koja imaju kod nas tzv. muslimanska imena a daju ih i jedni i drugi. ne znam zasto erol nije muslimansko, u turskoj su vecinom muslimani i to ime je kod njih jako cesto.onda bi nam ostalo samo da dajemo imena iz kurana [/ glumica iz serije Šeherzada ,se zove Berguzar,to ime veze nema s Islamom,i masa je takvih imena.Turci su zadržali svoja plemenska ,predislamska imena.Uostalom eto imaš priliku hvala Bogu danas se raspitati o tom imenu,kod ljudi koji su kompetentniji od mene.Ja samo kažem ovdje ono što sigurno znam.Ima puno hrišćana u Arabljana koju se zovu Abdullah,(znači Allahov rob)Arapski hrišćani obavljaju i molitvu na arapskom jeziku,pa nekom strancu zvuči kao da uče Kur'an.Ja mislim da Erol nije muslimansko ime zaista,ali eto kažem opet možeš se raspitati kod ljudi koji bolje to znaju.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:37:22
Hurma
hahahahahma zezam se za dojenje, vazda ja pricam o tome pa kontam sad ce se neko javiti da me moderatori izbrisu cim krenem o dojenju a sex, ako imas kontrakcije, drmni apaurin i ojha... zezam se, sex jeste zabranjen ali ja sam nekoliko puta od kako sam trudna... ja ludila... majke mi fakat nas Bog kazni sto nam to zabrane u trudnoci... kad najvise imas volju i zelju... a ono ne smijes...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:42:44
gerberka
anđelo ja cu sad u 9...valjda necu slomiti vrat..brinem se za pozu..kaze mm nista se ti ne brini
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:43:13
Hurma
Sex ,imam ga svakih 15 dana.Samo ne znam za pozu više kako da se snađemo.S boka mi više dosadilo.
koja si ti... samo ti šmagaj... mi cemo nadoknaditi cim se porodimo... bice nam mirne bebe... pa nece jesti po noci a mi cemo po svu noc sa muzevima dok ti budes hranila... e jesam li ti vratila???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:46:54
anđelo
IZVORNA PORUKA: Hurma
Sex ,imam ga svakih 15 dana.Samo ne znam za pozu više kako da se snađemo.S boka mi više dosadilo.
koja si ti... samo ti šmagaj... mi cemo nadoknaditi cim se porodimo... bice nam mirne bebe... pa nece jesti po noci a mi cemo po svu noc sa muzevima dok ti budes hranila... e jesam li ti vratila???
Zobraznice jedna samo da ja hranim,tj uspješno dojim.Lakše vala sisu izvadit i priključit ga ,nego flašice sterilizirat i prah razmućivat u 2 ujutru
< Poruku je uredio anđelo -- 4.1.2012 19:47:48 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:48:51
Hurma
IZVORNA PORUKA: Hurma
Zobraznice jedna samo da ja hranim,tj uspješno dojim.Lakše vala sisu izvadit i priključit ga ,nego flašice sterilizirat i prah razmućivat u 2 ujutru
navodis me da opet krenem o dojenju a? da me izbrisu? koja si ti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:50:00
gerberka
jest vam tesko promijeniti temu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:50:33
teacher75
anđelo, ma meni to vala nije toliko ni bitno, nisam sad neka vjernica. meni je vazno da ima lijepo znacenje i da lijepo zvuci, e sad da bas mora biti iz kurana, ne mora kod mene