|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  351 352 [353] 354 355   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
4.1.2012 19:18:16   
Hurma
tacno, zvucno ime nije jednako njezno ime, mora biti ono sto bi rekli puna usta kad se izgovori... ali ja sam umjetnicki tip, ja bih da on svira saxofon... da slika... a opet da radi u kancelariji user posted image user posted image tako da ja trazim neka nježna... sitna sitna... user posted image a sto se tice naruknice... ne pretjerujem toliko znas... mislim zao mi je vise jer je uspomena... ali nesto me svekrva vise ubila u pojam... ona i danas dani trazi po stanu user posted image
ps. kojih tema, ne sjecam se da sam vazila po temama o vjeri user posted image mislim da sam pametovala, to najvise ovdje radim... smaram i smaram :)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8801
4.1.2012 19:20:25   
teacher75
i ja vise volim njezna imena, al ipak da nisu kao nadimak, tipa adi, edi, dani itd...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8802
4.1.2012 19:21:18   
teacher75
hurma, svidja li ti se ime erol? meni se nekako lijepo slaze sa nidaluser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8803
4.1.2012 19:22:15   
gerberka
user posted image user posted image user posted image negdje sam procitala super post od tebe, al hajd sad user posted image mozda sam te zamijenila user posted image

a mozda je stvarno kuci user posted image

a sta mislis o emin - vjeran, miran, siguran, pouzdan, cestit

ono mi je njezno, ako vec takvo trazis a ima lijepo znacenje user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8804
4.1.2012 19:23:22   
anđelo
S turskim imenima treba biti oprezan jer mnoga nisu muslimanska

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8805
4.1.2012 19:25:13   
gerberka
ni meni se ne sviđaju ova kao nadimci niti imena koja redovno iziskuju nadimke..isto mi se ne sviđaju vočna imena, a ni ona ni tamo ni vamo user posted image user posted image user posted image

ono iz dinastije BLEJK KARINGOTN JE bas cool user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8806
4.1.2012 19:25:22   
Arina
hajte malo jos prijedlogaaa....mozda mi neko zasjauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8807
4.1.2012 19:26:01   
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo

naše je arapsko user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8808
4.1.2012 19:26:40   
teacher75

pa nisu ni arapska, jer ima puno hriscana u arapskom svijetu koja imaju kod nas tzv. muslimanska imena a daju ih i jedni i drugi. ne znam zasto erol nije muslimansko, u turskoj su vecinom muslimani i to ime je kod njih jako cesto.onda bi nam ostalo samo da dajemo imena iz kurana

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8809
4.1.2012 19:27:32   
anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka

Znam da je arapsko,znači čisti ,jel tako?user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8810
4.1.2012 19:28:01   
Hurma
pa jesu fina... Erol je od kolegice mi muž... i da izvinete nekakav je smotan vela havle :)
ja ti odmah povezujem sa nekim ako ga znam
Emin je lijepo, fakat nježno, a nemam s kim povezati... hmmmm
covjece, jutros smo poceli o imenima i cijeli dan o tome pricamo, hahahaah i sve vrtimo rijeci u krug a sve isto kazemo... kome se slaze, ko voli stara imena, ko voli neobicna... samo pisemo a sve u krug user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8811
4.1.2012 19:28:06   
gerberka
meni je lijepo Adin user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8812
4.1.2012 19:31:00   
gerberka

Znam da je arapsko,znači čisti ,jel tako?user posted image

da, da čist , neporočan user posted image user posted image user posted image

meni je erol nekako za ljubimca..stvarno ne ljutite se..svako ima asocijalciju na nesto..a ovo sto je nekoj muz vela havle..umalo se ne udavih draga hurmo user posted image user posted image user posted image

i vi mozete mog tahu da izazivate, neda ga mama..mog predsjenika suda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8813
4.1.2012 19:31:11   
Hurma
e a nismo odavno o dojenju, mogli bi malo o tome sad o izdajalicama user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8814
4.1.2012 19:33:03   
gerberka
moze vala o dojenju..mada bih ja vise o sexuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..nisam odkako sam zatrudnila zbog zabrane

de zezam se, mene ionako čeka gubljenje nevinosti user posted image user posted image ja sam početnica user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8815
4.1.2012 19:36:05   
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75

pa nisu ni arapska, jer ima puno hriscana u arapskom svijetu koja imaju kod nas tzv. muslimanska imena a daju ih i jedni i drugi. ne znam zasto erol nije muslimansko, u turskoj su vecinom muslimani i to ime je kod njih jako cesto.onda bi nam ostalo samo da dajemo imena iz kurana
[/
glumica iz serije Šeherzada ,se zove Berguzar,to ime veze nema s Islamom,i masa je takvih imena.Turci su zadržali svoja plemenska ,predislamska imena.Uostalom eto imaš priliku hvala Bogu danas se raspitati o tom imenu,kod ljudi koji su kompetentniji od mene.Ja samo kažem ovdje ono što sigurno znam.Ima puno hrišćana u Arabljana koju se zovu Abdullah,(znači Allahov rob)Arapski hrišćani obavljaju i molitvu na arapskom jeziku,pa nekom strancu zvuči kao da uče Kur'an.Ja mislim da Erol nije muslimansko ime zaista,ali eto kažem opet možeš se raspitati kod ljudi koji bolje to znaju.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8816
4.1.2012 19:37:22   
Hurma
hahahahahma zezam se za dojenje, vazda ja pricam o tome pa kontam sad ce se neko javiti da me moderatori izbrisu cim krenem o dojenju user posted image
a sex, ako imas kontrakcije, drmni apaurin i ojha... user posted image zezam se, sex jeste zabranjen ali ja sam nekoliko puta od kako sam trudna... ja ludila... majke mi fakat nas Bog kazni sto nam to zabrane u trudnoci... kad najvise imas volju i zelju... a ono ne smijes... user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8817
4.1.2012 19:40:42   
anđelo
Sexuser posted image ,imam ga svakih 15 dana.Samo ne znam za pozu više kako da se snađemo.S boka mi više dosadilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8818
4.1.2012 19:42:44   
gerberka
user posted image user posted image user posted image

anđelo ja cu sad u 9...valjda necu slomiti vrat..brinem se za pozu..kaze mm nista se ti ne brini user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8819
4.1.2012 19:43:13   
Hurma

Sexuser posted image ,imam ga svakih 15 dana.Samo ne znam za pozu više kako da se snađemo.S boka mi više dosadilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

koja si ti... samo ti šmagaj... mi cemo nadoknaditi cim se porodimo... bice nam mirne bebe... pa nece jesti po noci a mi cemo po svu noc sa muzevima dok ti budes hranila... e jesam li ti vratila??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8820
4.1.2012 19:44:23   
Hurma

user posted image user posted image user posted image

anđelo ja cu sad u 9...valjda necu slomiti vrat..brinem se za pozu..kaze mm nista se ti ne brini user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image fakat kazu da su trudnice privlacne pravo muzevima... u to vjerujem sto posto...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8821
4.1.2012 19:46:54   
anđelo
IZVORNA PORUKA: Hurma

koja si ti... samo ti šmagaj... mi cemo nadoknaditi cim se porodimo... bice nam mirne bebe... pa nece jesti po noci a mi cemo po svu noc sa muzevima dok ti budes hranila... e jesam li ti vratila??? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zobraznice jednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da ja hranim,tj uspješno dojim.Lakše vala sisu izvadit i priključit ga ,nego flašice sterilizirat i prah razmućivatuser posted image user posted image user posted image user posted image u 2 ujutru

< Poruku je uredio anđelo -- 4.1.2012 19:47:48 >

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8822
4.1.2012 19:48:51   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Hurma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zobraznice jednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da ja hranim,tj uspješno dojim.Lakše vala sisu izvadit i priključit ga ,nego flašice sterilizirat i prah razmućivatuser posted image user posted image user posted image user posted image u 2 ujutru

user posted image user posted image navodis me da opet krenem o dojenju a? da me izbrisu? koja si ti... user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8823
4.1.2012 19:50:00   
gerberka
jest vam tesko promijeniti temu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8824
4.1.2012 19:50:33   
teacher75
anđelo, ma meni to vala nije toliko ni bitno, nisam sad neka vjernica. meni je vazno da ima lijepo znacenje i da lijepo zvuci, e sad da bas mora biti iz kurana, ne mora kod meneuser posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  351 352 [353] 354 355   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  351 352 [353] 354 355   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *