Arina
|
IZVORNA PORUKA: pauza ihaaa, kol'ko nas je mashAllah!!! kad za koji dan o'cepimo jedna po jedna Prijo moja slatka, pa nista mi se nisi udebljala, ista kao prije mjesec dva, kad sam te ono zadnji put vidjela:-))) neka bona bebija unutra, vidis da mu je lijepo, samo neka je sve hB u redu meni dr kaze da je sve ok sa bebom, samo ne smijem vise da je ugojim, maximalno 100gr, a imam jos 3 sedmice do poroda... ja ne znam kako to da izvedem majke mi.... ionako jedem manje nego sto bi mogla jer me kiselina slomi, ali dr kaze, dobro pazi jer ako je puno ugojim necu moci roditi prirodno, a bila bi prava steta da samo zbog toga idem na CR... uglavnom danas je 37w1d, beba ima 3140gr, ali je problem sto sve ode u nju, za 7 dana dobila 400gr... mislim ona, a ja nista.... nepunih 6kg za cijelu trudnocu.... pitala sam na nekoj temi, ali mine odgovaraju, znate li vi ista o tim mjerama karlice, kolika je normalna karlica, tj. koje su to mjere karlice i bebe da bi to bio razlog za CR?? bas sam zabrinuta sta sad da radim, tj. kako da ne udebljam bebu?? ionako gladujem zbog kiseline, a kamoli da jos smanjim, pa pascu s nogu?? eto, izjadah se ja vama posteno:-)) vidim imena su bila tema, meni je ljepse Danin nego Dani, ali svako ipak bira svojoj bebi.... isto tako se slazem da ne treba stavljati dva a, dva e, y i sl.... neka bude u skladu sa nasim pismom:-)) ljubim vas jako loptice moje drage:-******* to je jedna mala poguzicarka.... ....sve uze od mamice....neka neka...mashalla...polako manje slatka....to je ja mislim najvaznije....a ono ce biti kako ce biti....jer je ostalo jos jako malo...ma mogao ti je i on reci sta da poduzmes da manje dobija....ja bas ne znam----
|