|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  349 350 [351] 352 353   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
4.1.2012 16:57:46   
gerberka
ti daj kako tebi lezi i prema svojim kriterijima..ostalo je nebitno sta ce neko reci..i hvala Bogu stvorio nas je razlicite..zamisli da se sve trudnice odluce npr za ime Emina..morale bi ono 1, 2, 3..emina 55 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neka su nam zivi i zdravi user posted image a i mi s njimauser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8751
4.1.2012 16:58:23   
Lulu_08
Meni je svako ime super koje roditelj odabere za svoje dijete, jer to je njegov odabir i njegovo dijete user posted image .

Ja licno sam znala za ime Luna oduvijek, a sve ostalo mi je pod upitnikom ima dosta zenskih imena koji mi se svidjaju a muska?? Ajme, tesko tesko. Budemo vidjeli sta ce biti hehehe...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8752
4.1.2012 16:59:23   
Lulu_08
200 dana do dana D aBd hihih, polako ali sigurno...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8753
4.1.2012 17:01:20   
gerberka
kod mene 35 user posted image

jesil radila nalaze djanic user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8754
4.1.2012 17:02:17   
teacher75
imena admir i admira npr. kod nas muslimanska a nigdje ih nema, niti imaju ikakva znacenja itd...ima ih jos. ja negdje nasla da Lana ima i arapsko znacenje (njezna), mada mislim da je to izvedeno od Lina (Leena) al nema veze, svidja mi se znacenje,a na keltskom znaci lijepa atraktivnauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 8755
4.1.2012 17:03:16   
Lulu_08
Ma vi ste vec XXL trudnice, vama je blizu bliiiizu pravo, i bas mi je drago jer vasa trudnoca stoji i za vrijeme od kada sam ja pokusala da zabebim, ali nije se zalijepilo odjednom. (arpil/maj) user posted image user posted image user posted image

A jesam radila danas nalaze, ujutro idem po njih, i ujutro radim OGTT, valja 2 sata provesti u DZ, bljak sa praznim zeludcom + 200gr secera u vodi, bljakiiiii.

Navecer sutra pregled kod DR, aBd!!!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8756
4.1.2012 17:04:41   
gerberka
sretnoo dragaaaa user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8757
4.1.2012 17:07:01   
Silver
Hi trudnjace moje...

Mi danas bili na GAK-u, sve je super, malac se namjestio, udara nogama, kao da mu nisam majka user posted image , zrela i beba i posteljica, kaze dr. jos samo da se beba skonta kad ce! CTG uredan, nema potrebe za indukcijom! Trenutno ima 3750gr. i mjere su mu naprednije za sedmicu, vec smo u 41-oj po nekim mjerama user posted image Ja cu nositi kao slonica izgleda! user posted image

Sreli smo nasu lijepu priju Pauzu gore user posted image

Dobio je danas onu skafander vrecicu, pa cemo ga aBd u njoj iznijeti,e vo sam je oprala sad, kupili je u Iani, snizenje ondje na neke stvarcice i po 50%!
BIla sam u TL-u, izgleda nastavljaju raditi user posted image kaze dobice novu robu u januaru sad nekad, nema vise snizenja ....

Ja i dalje cekam, osjecam se dobro, samo se mali opasno spustio kao da mi spava na mjehuru, po tri-cetri puta u sat vremena ide u wc, osjecam jak pritisak dole...

Kupila sam stvari za kucnu apoteku, konacno! Na Plivaseptu rozom, fino pise pod nacin upotrebe....doooobro isprati na kraju! Znaci misterija razrijesena user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8758
4.1.2012 17:09:53   
teacher75
sta pise za plivasept koliko se koristi- 5-6 dana ili mjesecuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8759
4.1.2012 17:15:58   
Miracle*3
Hej trudnice, kako ste mi?

Ja stvarno ne mogu da stojim na nogama. Ledja razvaljuju, noge, kukovi sve..... Bas sam nervozna i user posted image user posted image user posted image
Sto se tice imena, svako ima nesto svoje, ili hoce da ima lijepo znacenje ili da je moderno ili.....
Ali vjerujte, koje god ime da odaberete, to ce ime nositi vase dijete i vama ce to biti najljepse ime na svijetu. Mene sad kad bi neko pitao bi li mijenjala imena djeci, ma nema sanse. Ali naravno, da to sad ne  budu imena nigdje veze. Kao kad su iz Dinastije nadijevali imena, pa kad lupi ime i prezime, da ti se zamantauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8760
4.1.2012 17:16:04   
Arina
joj muke zive oko te mrse....user posted image user posted image ....mogu misliti kako vam je muka od same pomisli...hajte sve vamo kod meneuser posted image user posted image user posted image ....ja cu vam biti i patronazna....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8761
4.1.2012 17:17:47   
Silver
Za dekolonijalizaciju MRSE pise 5 dana svaki dan! eh dodatno pise po potrebi dekolonijalizaciju ponoviti vise puta, ali mislim da se to odnosi ako se dokaze da imate MRSU! A kao prevencija sasvim je dovoljno 5 dana, tako pise na boci od ovog rozog plivasepta!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 8762
4.1.2012 17:18:19   
Miracle*3
Hej Arina moja, nemoj dva puta reci :)))

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8763
4.1.2012 17:19:01   
Arina
IZVORNA PORUKA: Djana

Ma vi ste vec XXL trudnice, vama je blizu bliiiizu pravo, i bas mi je drago jer vasa trudnoca stoji i za vrijeme od kada sam ja pokusala da zabebim, ali nije se zalijepilo odjednom. (arpil/maj) user posted image user posted image user posted image

A jesam radila danas nalaze, ujutro idem po njih, i ujutro radim OGTT, valja 2 sata provesti u DZ, bljak sa praznim zeludcom + 200gr secera u vodi, bljakiiiii.

Navecer sutra pregled kod DR, aBd!!!
duso moja....zelim ti sve naj naj sutra na pregledu....jucer si mi  naumpala da ides 5-og jos sa dragim....sto srecica ti zelim user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8764
4.1.2012 17:20:03   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Kao kad su iz Dinastije nadijevali imena, pa kad lupi ime i prezime, da ti se zamantauser posted image

stiv, aleksis, blek karington user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 8765
4.1.2012 17:20:32   
mama21e
Bembelice vidim nisam vam nedostajala user posted image
Vidim xxl-ice se opasno primpremaju user posted image neka mashaAllah, jednu po jednu cemo ispratiti user posted image

Ja sam puno bolje hvala Bogu, imam povremeno bolove ali nista strasno, navikavam se na ginipral... uglavnom sve je dobro hvala Bogu! I osjetim blage pokrete mog malog zivotica user posted image

veki_aki pa mila bas si me bila zabrinula vidim ne javljas se a niko i ne zna gdje si, tako draga malo nam se cesce javi da ne brinemo user posted image

XXL-ice sretno svakoj, da sve pripremite na vrijeme za svoje bebace user posted image

IZVORNA PORUKA: gerberka

a najsmjesnije mi je kad dijete nosi neko cool ime, bez znacenja, ono izmiksano ili kao nadimak i uz to izgleda kao strano uz prezime, a ovamo se dere "babo, babo!" user posted image user posted image user posted image

mislim da je znacenje imena jako vazna i ako nema znacenja meni je kao da nisam ni dala ime..svako ima svoje misljenje user posted image user posted image user posted image

neka su nam ziva i zdrava sva dječica i da s ponosom nose imena koja smo im dali user posted image user posted image user posted image

potpisujem user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

Neposredna veza do poruke: 8766
4.1.2012 17:21:15   
Arina

Hej Arina moja, nemoj dva puta reci :)))
slobodno.....ne salim se imam ja i kud s vama....user posted image

Neposredna veza do poruke: 8767
4.1.2012 17:22:27   
megi
pozdravcic

da se i mi javimo u novoj godini
bili smo jutros kod dr, kaze da cemo dobiti seku user posted image
tako da smo sretni, Adna doduse jos uvijek nija za bebu ali polako
sto se tice imena, neka je lijepo sa lijepim znacenjem, ne volim komplikovati niti davati neke nadimke tako smo se i za Adnu odlucili a ovaj put vidjecemo

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8768
4.1.2012 17:22:56   
Miracle*3

Kao kad su iz Dinastije nadijevali imena, pa kad lupi ime i prezime, da ti se zamantauser posted image

stiv, aleksis, blek karington user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a zamisli uz to neko bosansko prezime, koje se zavrsava na -ić

< Poruku je uredio Miracle*3 -- 4.1.2012 17:23:18 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8769
4.1.2012 17:23:42   
Arina
IZVORNA PORUKA: mama21e

Bembelice vidim nisam vam nedostajala user posted image
Vidim xxl-ice se opasno primpremaju user posted image neka mashaAllah, jednu po jednu cemo ispratiti user posted image

Ja sam puno bolje hvala Bogu, imam povremeno bolove ali nista strasno, navikavam se na ginipral... uglavnom sve je dobro hvala Bogu! I osjetim blage pokrete mog malog zivotica user posted image

veki_aki pa mila bas si me bila zabrinula vidim ne javljas se a niko i ne zna gdje si, tako draga malo nam se cesce javi da ne brinemo user posted image

XXL-ice sretno svakoj, da sve pripremite na vrijeme za svoje bebace user posted image

a najsmjesnije mi je kad dijete nosi neko cool ime, bez znacenja, ono izmiksano ili kao nadimak i uz to izgleda kao strano uz prezime, a ovamo se dere "babo, babo!" user posted image user posted image user posted image

mislim da je znacenje imena jako vazna i ako nema znacenja meni je kao da nisam ni dala ime..svako ima svoje misljenje user posted image user posted image user posted image

neka su nam ziva i zdrava sva dječica i da s ponosom nose imena koja smo im dali user posted image user posted image user posted image

potpisujem user posted image

mama....mashallah....bas mi je drago da ti je bolje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za pokrete "malog zivotica tvog"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8770
4.1.2012 17:25:06   
gerberka
mama21 sta kazes osjetis svoj zivotic ??? user posted image user posted image user posted image
uzivaj draga moja user posted image user posted image user posted image

mene moja user posted image udara pravo, ja sam digla bijelu zastavu, jaci je user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8771
4.1.2012 17:25:29   
Arina

a zamisli uz to neko bosansko prezime, koje se zavrsava na -ić
user posted image user posted image user posted image user posted image  oplaka zenoooouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8772
4.1.2012 17:26:47   
pauza
ihaaa, kol'ko nas je mashAllah!!!user posted image user posted image  kad za koji dan o'cepimo jedna po jednauser posted image user posted image
Prijo moja slatka, pa nista mi se nisi udebljala, ista kao prije mjesec dva, kad sam te ono zadnji put vidjela:-))) neka bona bebija unutra, vidis da mu je lijepo, samo neka je sve hB u reduuser posted image
meni dr kaze da je sve ok sa bebom, samo ne smijem vise da je ugojim, maximalno 100gr, a imam jos 3 sedmice do poroda... ja ne znam kako to da izvedem majke mi.... ionako jedem manje nego sto bi mogla jer me kiselina slomi, ali dr kaze, dobro pazi jer ako je puno ugojim necu moci roditi prirodno, a bila bi prava steta da samo zbog toga idem na CR... uglavnom danas je 37w1d, beba ima 3140gr, ali je problem sto sve ode u nju, za 7 dana dobila 400gr... mislim ona, a ja nista.... nepunih 6kg za cijelu trudnocu....
pitala sam na nekoj temi, ali mine odgovaraju, znate li vi ista o tim mjerama karlice, kolika je normalna karlica, tj. koje su to mjere karlice i bebe da bi to bio razlog za CR?? bas sam zabrinuta sta sad da radim, tj. kako da ne udebljam bebu?? ionako gladujem zbog kiseline, a kamoli da jos smanjim, pa pascu s nogu??  eto, izjadah se ja vama posteno:-))
vidim imena su bila tema, meni je ljepse Danin nego Dani, ali svako ipak bira svojoj bebi.... isto tako se slazem da ne treba stavljati dva a, dva e, y i sl.... neka bude u skladu sa nasim pismom:-))
ljubim vas jako loptice moje drage:-*******

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8773
4.1.2012 17:27:28   
Arina

mama21 sta kazes osjetis svoj zivotic ??? user posted image user posted image user posted image
uzivaj draga moja user posted image user posted image user posted image

mene moja user posted image udara pravo, ja sam digla bijelu zastavu, jaci je user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   joj sto volim ovo raspolozenje danas ovdjeuser posted image user posted image user posted image  sila ste cure majke mi....uz toliko muke sa tako dobrim duhom....drago mi je sve ovo cuti...znaci dobre vibre nas vodeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8774
4.1.2012 17:32:35   
Arina
IZVORNA PORUKA: pauza

ihaaa, kol'ko nas je mashAllah!!!user posted image user posted image  kad za koji dan o'cepimo jedna po jednauser posted image user posted image
Prijo moja slatka, pa nista mi se nisi udebljala, ista kao prije mjesec dva, kad sam te ono zadnji put vidjela:-))) neka bona bebija unutra, vidis da mu je lijepo, samo neka je sve hB u reduuser posted image
meni dr kaze da je sve ok sa bebom, samo ne smijem vise da je ugojim, maximalno 100gr, a imam jos 3 sedmice do poroda... ja ne znam kako to da izvedem majke mi.... ionako jedem manje nego sto bi mogla jer me kiselina slomi, ali dr kaze, dobro pazi jer ako je puno ugojim necu moci roditi prirodno, a bila bi prava steta da samo zbog toga idem na CR... uglavnom danas je 37w1d, beba ima 3140gr, ali je problem sto sve ode u nju, za 7 dana dobila 400gr... mislim ona, a ja nista.... nepunih 6kg za cijelu trudnocu....
pitala sam na nekoj temi, ali mine odgovaraju, znate li vi ista o tim mjerama karlice, kolika je normalna karlica, tj. koje su to mjere karlice i bebe da bi to bio razlog za CR?? bas sam zabrinuta sta sad da radim, tj. kako da ne udebljam bebu?? ionako gladujem zbog kiseline, a kamoli da jos smanjim, pa pascu s nogu??  eto, izjadah se ja vama posteno:-))
vidim imena su bila tema, meni je ljepse Danin nego Dani, ali svako ipak bira svojoj bebi.... isto tako se slazem da ne treba stavljati dva a, dva e, y i sl.... neka bude u skladu sa nasim pismom:-))
ljubim vas jako loptice moje drage:-*******
to je jedna mala poguzicarka....user posted image user posted image ....sve uze od mamice....neka neka...mashalla...polako manje slatka....to je ja mislim najvaznije....a ono ce biti kako ce biti....jer je ostalo jos jako malo...ma mogao ti je i on reci sta da poduzmes da manje dobija....ja bas ne znam----user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 8775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  349 350 [351] 352 353   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  349 350 [351] 352 353   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *