Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 19:55:07
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75
anđelo, ma meni to vala nije toliko ni bitno, nisam sad neka vjernica. meni je vazno da ima lijepo znacenje i da lijepo zvuci, e sad da bas mora biti iz kurana, ne mora kod mene
Što odmah ne kažeš,eboga ti,ja se slomi da ti dušu spasim .Ni moje vlastito ime nije iz Kur'ana ,al je arapsko i ima ljepo značenje,al ga ja ne bi dala djetetu da mi plate
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 20:01:30
Hurma
valjda mi nece dusa radi imena u pakao
toplije je u dzehenemu nego u paklu ne laprdaj vala ako si muslimanka, zasto ne bi bilo i lijepo i muslimansko i moderno i lijepo znacenje, sve to moze... ja volim i katolicka imena i pravoslavna i tako dijete odgajam iako ce znati i vec zna sta je i hodza i ezan i dzamija... znace i za crkvu za koju godinu... ali treba svoje postovati... ha ja... zato ne laprdaj, jesam to vec rekla muz pravi palacinke, vec ne znam sta kucam :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 20:05:25
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hurma
toplije je u dzehenemu nego u paklu ne laprdaj vala ako si muslimanka, zasto ne bi bilo i lijepo i muslimansko i moderno i lijepo znacenje, sve to moze... ja volim i katolicka imena i pravoslavna i tako dijete odgajam iako ce znati i vec zna sta je i hodza i ezan i dzamija... znace i za crkvu za koju godinu... ali treba svoje postovati... ha ja... zato ne laprdaj, jesam to vec rekla muz pravi palacinke, vec ne znam sta kucam :)
pa onda ce i moji roditelji biti sa mnom jer su meni dali tursko ime, taman da ne budem sama meni se ne svidja skoro nijedno starinsko muslimansko ime a ova moderna su sva diskutabilna jer su ili turska ili izvedenice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 20:05:37
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka
anđelo ja cu sad u 9...valjda necu slomiti vrat..brinem se za pozu..kaze mm nista se ti ne brini
Znači ipak imaš sex,a vamo nama kukaš .Hej cure ja ušla u 6-ti sa 22+2,sad sam 26+2 ,kolko traje ovaj 6-mjesec?Nikad uć u 7-mi
nemam sestro..da imam, ne bih bila ovako drska , odvratna i odbojna
jos malo i eto te u 7.
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 20:07:35
anđelo
Ma nigdje ne piše da mora biti iz Kur'ana,nije ni moje ime iz Kura'ana.Al mora bit muslimansko s ljepim značenjem.E sad to su arapska,perzijska imena....nisam sigurna za turska.Kome je musliman i kome je to važno o tome će voditi računa.Kome nije neće.Eto sve jasno,sve 5
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 20:07:44
Hurma
pa onda ce i moji roditelji biti sa mnom jer su meni dali tursko ime, taman da ne budem sama meni se ne svidja skoro nijedno starinsko muslimansko ime a ova moderna su sva diskutabilna jer su ili turska ili izvedenice
ma zezam se ja, svako ima pravo na odluku i svacija je razlicita...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 20:09:42
Hurma
mogu vam reci da ovaj Oguz nije loš uopšte... samo bez brkova... naravno... i sto ag zeza loša uloga... je li istina da ce ona budala opet biti sa njim? nedzla...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 20:12:27
teacher75
ja sam negdje procitala da se u to racunaju arapska, persijska i turska imena, arijan je perzijsko a neko bi rekao da nije muslimansko, pa evo i erol kazete da nije ja i kontam dati neko koja se ubraja u gore navedeno.pa i turci su muslimani i vjernici kao i mi, ko da bi oni davali ta turska imena da su protivna vjeri, pa ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 20:13:13
teacher75
mogu vam reci da ovaj Oguz nije loš uopšte... samo bez brkova... naravno... i sto ag zeza loša uloga... je li istina da ce ona budala opet biti sa njim? nedzla...
zamisli das ime Oguz, kako bi ga djeca u skoli zezala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 20:14:19
anđelo
Neće Nedžla bit s njim nego Lejla.rRodit će mu curicu ja mislim,mislim.Nedžlin muž će umrjet od srca ,pa će ona završit s njegovim rođakom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 20:15:28
pauza
nece nedzla, nego ova luda lejla:-)))))) imace i dijete cak:-)))) joj izvinite ako ste htjeli da se iznenadite, a ja sve izblebetah:-))) nista ti anđelo sto ja falim ime Imran:-))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 20:15:32
gerberka
ne volim žute tipove..Oguz
mm
anđelo, moj ce morati traziti prvu pomoc nakon prvog puta
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru