|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  360 361 [362] 363 364   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
5.1.2012 13:08:01   
Sandrich
zenice imate na jednoj temi ako niste vidjele sta sve treba kupiti,sve na jednom mjestu,ja sam po njemu isla user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 9026
5.1.2012 13:09:13   
gerberka
gdje ste kupile platnene pelene za široki povoj

i da..kad kupujete ove jednokratne provjerite da nije negdje pakovanje osteceno..kad uđe zrak i prasina to se osjeti na bebinoj kozi..moze se izasuti..svakakvih fazona ja naucih user posted image
a Boga mi me pohvalise na vjezbama kako sam brzo previla bebu čelu , začas ja to, obrni, okreni user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9027
5.1.2012 13:11:47   
animagical
razlika je u tome sto alkohol koriste u zenici a u sarajevu hidrogenuser posted image tj razlicito patronaza savjetuje, a jednako dobro ocisti...

meni je za mene, tj za ranu trebalo bivacin u spreju i rivanol, a kasnije kad su konci ispali i poceli ispadati i kantarionovo ulje da ne zateze i svrbi...kad je puklo par konaca sprej nije pomagao pa je tada trebao beonicin prasak, da stane krv...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9028
5.1.2012 13:12:30   
gerberka
ej koji deterdzent koristite za user posted image stvari

joj mene, isto onaj streber u skoli, samo pljuste pitanja user posted image
ja kupila persil senzitiv, ali vidim u DM ima i za bebe neki njihova marka, u prahu..dal je neka probala

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9029
5.1.2012 13:13:12   
megi
ja se nesto ne sjecam da sam alkoholom ili hidrogenom cistila pupak
cccccc ko da sam se porodila prije 100 godina
znam da smo kupili baneocin za pupak i mnogo sterilnih gazica i pupak nam otpao 7 dan
od ostalih stvari mi smo koristili
krema za guzu
kapi za grceve kad su se pojavili
himeprmangan i alkohol 70 posto  jer su nam se pjavile bvile neke bubuljice koje smo prvo skidali aloholom, prali se u hipermanganu i onda naprasili baneocinom
ne znam je li nam jos sta trebalo

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9030
5.1.2012 13:13:30   
gerberka
IZVORNA PORUKA: animagical

razlika je u tome sto alkohol koriste u zenici a u sarajevu hidrogenuser posted image tj razlicito patronaza savjetuje, a jednako dobro ocisti...

user posted image user posted image user posted image user posted image ludo luda

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9031
5.1.2012 13:14:58   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sandrich

zenice imate na jednoj temi ako niste vidjele sta sve treba kupiti,sve na jednom mjestu,ja sam po njemu isla user posted image

to je onaj spisak gdje se trebas onesvijestiti odmah u kuci da nebi za kasom u apoteci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 9032
5.1.2012 13:14:59   
megi
gerberka ja sam koristila prvo persil senitive al sam svu njenu robu dva put ispirala

sto se tice rane meni bivacin u spreju nije nikako odgovarao, ja sam prala samo cajem od hratsove kore i susila sto vise na zraku
izbacim sve iz sobe i susenje gospodje

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 9033
5.1.2012 13:16:28   
gerberka
hvala megi!!!

ej ne zaboravite peglati bebeče stvari sa unutrašnje strane..voli vas vaša teta gerba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 9034
5.1.2012 13:16:34   
raja_ringe
Mrgice hvala ti, ali nešto ne znam da sam se puno žalila na kg. Mene je više brinulo oko strija jer mi je naglo stomak buknuo, a i nisu mi slike nove (najnovija je od 21 sedmice) :)) .. Javi nam dobre vijesti sa kontrole.

Btw, je li se javila dush? Mislim da sam juče i danas dosta pratila, ali uvijek mi ponešto promakne.

Uh evo ide copy paste za ovaj spisak. user posted image user posted image Svaka čast na njemu. Meni je to još rano, ali da ga imam kad zatreba :)). Žao mi je što nisma i prije napravila folder sa korisnim savjetima, poslije neće biti šanse naći. Ma naći ću ja vas na onoj temi od 0-1 godina :)))

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9035
5.1.2012 13:19:18   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: gerberka

to je onaj spisak gdje se trebas onesvijestiti odmah u kuci da nebi za kasom u apoteci user posted image user posted image user posted image

user posted image nijeeeeeeee isti ovaj tvoj

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9036
5.1.2012 13:19:21   
raja_ringe
Gerbo koristila je moja sestra DM-ov za bebe i bio joj je ok. Ona nije nikakav omekšivač koristila. 

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 9037
5.1.2012 13:21:52   
Sandrich

gdje ste kupile platnene pelene za široki povoj

i da..kad kupujete ove jednokratne provjerite da nije negdje pakovanje osteceno..kad uđe zrak i prasina to se osjeti na bebinoj kozi..moze se izasuti..svakakvih fazona ja naucih user posted image
a Boga mi me pohvalise na vjezbama kako sam brzo previla bebu čelu , začas ja to, obrni, okreni user posted image

eto te spremna si user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9038
5.1.2012 13:23:02   
hatepsut
Gerbo ja sam te kupila na pijaci,eno ih ko nove user posted image

Nego jeli neka imala problem s visokim pritiskom u trudnoci ?Ja sam u prvoj zbog niskog pritiska i povracanja zavrsila u bolnici pa me uzasno strah user posted image

Inace i prije trudnoce mi se znao povisiti pritisak,uglavnom ako se nasekiram...

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

Neposredna veza do poruke: 9039
5.1.2012 13:25:00   
gerberka
neću ni ja omeksivac .. hem recesija, hem nije zdravo user posted image user posted image user posted image

sandrich user posted image

Neposredna veza do poruke: 9040
5.1.2012 13:26:53   
Sandrich

neću ni ja omeksivac .. hem recesija, hem nije zdravo user posted image user posted image user posted image

sandrich user posted image

slazem se.hem ustedis na omeksivacu i kupis sebi parfem user posted image user posted image user posted image
i vama dvoma dupli user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9041
5.1.2012 13:27:21   
Arina

ma zeno draga...ja se onesvjesti od tvog postauser posted image user posted image user posted image user posted image .....upisa se od smjeha....oplaka user posted image user posted image user posted image ...   hajd sad na jednu hurmicu i sapu za touser posted image user posted image

< Poruku je uredio Arina -- 5.1.2012 13:28:09 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9042
5.1.2012 13:28:07   
gerberka
IZVORNA PORUKA: hatepsut

Gerbo ja sam te kupila na pijaci,eno ih ko nove user posted image

Nego jeli neka imala problem s visokim pritiskom u trudnoci ?Ja sam u prvoj zbog niskog pritiska i povracanja zavrsila u bolnici pa me uzasno strah user posted image

Inace i prije trudnoce mi se znao povisiti pritisak,uglavnom ako se nasekiram...

zar ima na pijaci???
super

a za pritisak..ja imala visok kad su bile one vrucine..pila aldomet...tj metildop..samo par dana...

inace se preporucuje cehna bijelog luka sa soljom jogurta

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 9043
5.1.2012 13:28:13   
palachinken
Gerberko, najbolje platnene pelene, pčelica maja proizvodi, imaš u bivšoj Jugoplastici, na carini, izmedju Marsa i Reiffeisen banke. Pakovanje 10kom 19KM. Ako misliš široko povijati, kupi nekoliko švedskih, lakse je s njima nego onaj metod s vjezbi.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9044
5.1.2012 13:30:11   
anđelo
Ne reče niko zašta je rivanol?Sad se sjećam ,ovo što Pauza spomenu za pupak.Treba da pupak diše ,odnosno rana ,da što prije zaraste,pa ga ne treba umotavati.Tako sam ja svom sinčeku,i otpao je 2 dan nakon što smo izašli iz bolnice.Ubolnici bili 5 dana.

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9045
5.1.2012 13:30:41   
gerberka
draga moja mentoriceee user posted image user posted image hvala tiii user posted image
a mislis tamo gdje ima kupti i pidzama???

imam švedskih ( to su one sa konopcima sa strane ? user posted image )..hocu siroki povoj aBda..jel i ti malog tako povijaš?

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9046
5.1.2012 13:31:37   
ivannna
Gerbo, koliko znam i hidrogen i alkohol su isto dezificijensi, ali alkohol može da zapeče po rani, a hidrogen jok user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9047
5.1.2012 13:31:48   
Arina
ja ne znam kako vi terminuse....ali ja nikako ne mogu vise da sjedim normalno...meni stomak sjedi u krilu..jednostavno ..da izvinete....moram noge rasiriti....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9048
5.1.2012 13:32:14   
mamina princeza

ej koji deterdzent koristite za user posted image stvari

joj mene, isto onaj streber u skoli, samo pljuste pitanja user posted image
ja kupila persil senzitiv, ali vidim u DM ima i za bebe neki njihova marka, u prahu..dal je neka probala

mi smo ovaj koristili kad mi je curica dobila dermatitis s godinu jer je bas ultra sensitiv. nema nikakvog ali bas nikakvog mirisa. mada ja sada kontam da je i dobila dermatitis jedno vrijeme jer sam pazila na sve ... sto puta ispirala peglala iznutra s vana ...omeksivac nisam unijela u kuc i td. kad sam malo popustila sasvim i dermatitis je nestao vecinom:)
mislim da je dovoljno persil sensitiv iili neki rugi sensitiv ine koristenje omeksivaca u pocetku i jedno dodatnoispiranje robe za male bebe.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9049
5.1.2012 13:33:21   
anđelo
IZVORNA PORUKA: palachinken

Gerberko, najbolje platnene pelene, pčelica maja proizvodi, imaš u bivšoj Jugoplastici, na carini, izmedju Marsa i Reiffeisen banke. Pakovanje 10kom 19KM. Ako misliš široko povijati, kupi nekoliko švedskih, lakse je s njima nego onaj metod s vjezbi.

Koliko nam treba tih švedskih za široko povijanje?Ovih platnenin neko reče da treba 5 ,lahko je dokupi ako zafaliuser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  360 361 [362] 363 364   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  360 361 [362] 363 364   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *