Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage nase RR drugarice Sretna Nova Godina zelimo vam puno zdravlja,srece,sto vise osmjeha..Da nam bebice budu zdrave,vesele,da dobro pajke i slusaju mamice..I da jedine posjete ljekaru u ovoj godini budu iskljucivo zbog redovna vakcinacije
Ja nisam stigla ranije da se javim,novogodisnjom vecerom otrovala sam mm pa sam ga juce uspjesno i izlijecila Danas cu ici da porazgovaram sa cika mesarom .
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Jutro drage mame i bebice Sretnu i uspjesnu Novu Godinu vam zelimo M & ja nama danas deset mjeseci mora mama kupiti poklon ha ha bankrotiracu zbog igracki I kako nam je mala raja Cicko ruzim te znas ti zbog cega
Jutro! Evo mi kućile svi kišemo, kašljucamo, slinimo. Obojicu sam ih zarazila. Ljepota. Sinoć ništa nismo spavali, čim sklopim oči, M zakmeči. Kad smo kod kose, bebonja je imao kosicu raznih dužina, negdje ćelave rupe, negdje jos one novorodjenačke crne kose, uglavnom presmiješno. Nadam se da će sad jednako žuto da raste
Jutro i od nas Duga nam je noc bila. Drugu M i drugarici E zelimo sretne male rodjendane,da budu zivi i zdravi i slusaju svoje mame. Kod nas frizura nije ruzna,pa mi zao, ko nas ima na fb moze vidjeti na ovoj posljednjoj fotki
dobro jutro (ne)naspavane mame...mi smo na nogama od 9h, al' smo budni od 6h :) mali se raspričao sabahilde, nikako da utrne :) melje k'o veliki...uspio ponovo zaspati oko 8h, pa nekih 45 min spav'o...
medi - sretan mali rođendanko i da nam drug M. bude zdrav i veseo...eto, još 2 mjeseca, pa i on ode u velike :))
amam - pa nemoj šišati ako ne moraš..ja sam ošišala jer, k'o što rekoh, fkt me nerviralo ono paperje od kose..trči trči dlaka, pa još nekakve pomahnitala, na sve strane je bilo...a da ne govorim o šiškama, k'o hitlerova mladež - hem idu na stranu, hem kosa žuta...a mi smo s mašinicom - lakše je bilo nego što sam mislila da će :) nas četvero oko njega k'o budale, a on se nije ni trzn'o...za divno čudo..valjda mu godio onaj zvuk od aparata..
ciciban - baš me slatko nasmija...mada znam da tebi nije baš nit' slatko, nit' smiješno :) križaj mesara sa liste :)
palachinken - jes' vama veselo...udrite po vitaminu C, čajevima, lezite, odmarajte i gledajte filmove :)
Jutro i od mene, cim kazem da sam naspavana, onda sam sljedece jutro ne naspavana Palacinko zelim vam da se brzo oporavite Ciciban obavezno naribaj mesara Sretni mali rodjendancici Ja danas vidim nema minusa pa odosmo u skitnju, da dijete malo udahne svjezeg zraka a boga mi i mama kisss
jutro i od mene. glava me rastura i toliko mi godi jedna soljetina kafe da nemam kad da pisem a buljim u komp vec dobrih pola sata.... sta je ovo s mojom glOvom, malo malo pa zaboli...
palacinko uzmi bar paracetamol i limuna, pa u krevet ako ti M dozvoli
ista sam ti, sinoc sam pocela plakati koliko me gloava bolila, uh izgleda da su krenule moje zimske migrene na kraju sam morala popiti pola paracetamola, al sreca Uma se budila da ruca tek oko 3 jutros dusa moja mala..... Palacinko ususkajte se sve troje i udrite po c vitaminima , je li vam grijanje proradilo?
Cicibanko pa kako bona otrova muza? Jos za Novu? ih ne dajte se.... mi sinoc opet muku mucili sa grcevima, danas idemo da kupimo termofor onaj bebi a i to probamo iako ja krizam dane ko u vojsci do punih 3 mjeseca......
Cicibanko pa kako bona otrova muza? Jos za Novu? ih ne dajte se.... mi sinoc opet muku mucili sa grcevima, danas idemo da kupimo termofor onaj bebi a i to probamo iako ja krizam dane ko u vojsci do punih 3 mjeseca......
kad radite nalaze ponovo?
Ajoj bas mi je zao misonjice male,sad ce famozna 3 mj. pa cete uzivati bez grceva. Joj otrova ja njega sniclom i to 31.12 A najgore ili najbolje od svega je da ja nisam jela samo sniclu ..Od sada ce,kaze, angazovati kusaca pa ako ko treba zaplatiti neka bude kusac Sutra cu na hirurgiju a i u DZ da obnovimo nalaze,pedijatrica je rekla za 10-ak dana pa taman je to to. Samo da zavrsimo to,jer kad god zaplace ja kontam ruki ca.Ovako cemo se rijesiti problema za sva vremena. Mala skopodjica Ena se danas prvi put prevrnula sa stome na ledja ,mama se rastopila a ona ne zna sta je snaslo
Nasim malim rodjendanlijama zelimo sve najboljše
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Hej drage moje da vam cestitamo Novu 2012 godinu i da vam bude sretna i uspjesna kao i predhodna. Vecini je 2011 godina bila najsretnija i najuspjesnija u zivotu. Znam da meni jeste hehe
Puno zdravlja, srece, ljubavi, lijepih trenutaka sa vasim najmilijima i mozda jos bebica hehe
Ljuuubimo vas puuuuuno Daania i ja!!!
Vecer drage moje...mi se danas malo setali po Bjelasnici..auuu koja je guzva gore bila..Evo sad A dala njegovu torbu..on vadi li vadi stvari iz nje ..haos mi napravio nasred dnevnog al nejse samo nek se malo zabavlja..Inace ga u zadnje vrijeme opet uhvatila ovisnost od mene..evo sve me zivo boli od njeg..ni u WC ne mogu rahat jednostavno me dijete ne popusta a nikom zivom nece..prati me u stopu.. Upravo je nasao vlaznu maramicu i brise njome parket hehehh..kako je samo smijesan,haman je vidio da i ja stalno nesto brisukam..Osim brisanja prasine odlicno prebacuje kanale i javlja se telefon..Te je vjestine najbolje savladao..pitam se samo zasto Mi smo se sisali vec dva puta..onim aparatom za brijanje..prvi put je to bilo jednostavno a vec dugi put sam ga ganjala po kuci..sad bi ja njega opet al hajd neka ga malo jos...Svi me pitaju ko ce ga sisat za rodjendan...ma mama je to vec obavila Sunce i Medi..sretni mali rodjendancici
Vece moje drage Evo i mi da sta nasaramo. Kod nas je hB sve super. Bili smo za vikend na snijegu i A je uzivao. On jos nije poceo da "prica", jos uvijek samo skici i guguce. Takodjer jos uvijek smo krezavi - nadam se da nismo jedini u genetaciji? Mi smo se takodjer jednom sisali.
Cestitamo male rodjendancice
Vece moje drage Evo i mi da sta nasaramo. Kod nas je hB sve super. Bili smo za vikend na snijegu i A je uzivao. On jos nije poceo da "prica", jos uvijek samo skici i guguce. Takodjer jos uvijek smo krezavi - nadam se da nismo jedini u genetaciji? Mi smo se takodjer jednom sisali.
Cestitamo male rodjendancice
Mi isto nemamo zubice tj krezonjica mali . Ali on kao nesto "prica" nagodi pocesto "baba,mama i daj" i kaze nesto dsiii kao djesi jer njemu A to stalno govori
Mala_sa i Amam pa ima li kakvih naznaka za zubice?? Ni mi nismo dugo imali ni jednog al kad su onda navalili a joj..Cini mi se bas u osmom da nam je nikao prvi....
Super Bebo nema primaklo se pravo..mi smo smislili sve jos samo da se bacimo na posao..Nadam se da ce mi A dozvoliti da ista napravim jer zadnja tri dana bukvalno jedva jedem od njega..jos malko i vas to ceka..pih..da je ljeto bilo bi lahko organizirat kakav rostilj..ovako ne gine nam kucna atmosfera
moze li mi neka od mamica napisati jesu li njihove bebe imale reakciju na drugu vakcinu? mi smo napunili dva mjeseca i deset dana i trebali bi ovih dana ici na vakcinu pa da znamo sta nas ceka.
Lejla,Mersiha ma joj desni su formirane i onako zadebljane,pogotovu donja trojka bas natekla ima vec duze vremena,ali ne vjerujem. Ajni mi je prvi zubic nikao s 13 mj. Moj marinac je tako slobodan,on ne stoji sam jos uvijek,niti puze,ali samo krene,jedva ga odrzim,fol on zna kuda i kako
moze li mi neka od mamica napisati jesu li njihove bebe imale reakciju na drugu vakcinu? mi smo napunili dva mjeseca i deset dana i trebali bi ovih dana ici na vakcinu pa da znamo sta nas ceka.
Mi nismo imali neku pretjeranu reakciju ni na jednu vakcinu hb Malo mu se zacrvenilo mjesto uboda,i poceo plakati,stavljala mu oblogice od vode i dala 1/2 kasicice paracetamol sirupa.