|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
1.1.2012 13:24:10   
lejla80
Sretna Nova godina svim mamicama i bebarama..sve najbolje vam zelim..puno srece, zdravlja, para...i lijepog sna..

PUUUSSAAAA

2011.
2016.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 2901
1.1.2012 16:01:39   
Sonja
SRETNA NOVA SVE NAJBOLJE VAM ZELIM

ja sam mrtva premorena..poceli su grcevi i nespavanje
najgore je sto ga uhvate navece pa nema spavanja po cijelu noc.zamijenili smo dan i noc
pocela sam mu davati kapi pa se nadam da ce pomoci

ljbimo vas sve puno

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2902
1.1.2012 17:04:13   
drznica
Sonja, nabavi djeciji termofor, neces se pokajati. Hvala mojoj Silver na savjetu, mi smo sad mashalla super.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2903
1.1.2012 17:11:39   
animagical
juhuuser posted image kako su proslogodisnje bebe?user posted image   moj momak pravi most vazdan, valjda ne bi li naucio i sa ledja na stomak, a ne samo obrnutouser posted image   izmorio se i spava, tj hrce u rukama...

palacinko, jel tesko osisati bebu? mi cemo morati uskoro, sve je gusca i duza...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2904
1.1.2012 17:50:38   
sweet insanity
Sretna vam nova godina, zelim vam sve najbolje!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2905
1.1.2012 19:17:53   
bebix
Znaci taj most je faza, I ga pravi u zadnje vrijeme ali najcesce kad se ljuti kao da kaze uzimajte me viseuser posted image user posted image , bali bali siperci mi nista ne pomazu, masina ce mi pregoretiuser posted image

Palachinken imam osjecaj da se pojavljuje tjemenjaca i od ovog suhog zraka, od grijanja i kod I se pojavljivala ali sad zasad smo joj stali u krajuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2906
1.1.2012 19:21:50   
animagical
mi smo jednom primjetili tjemenjacu, neki dan i ja ga skroz namazala po glavi bebi uljem, kasnije iscesljala i oprala dva puta samponom...nema je viseuser posted image   sad zavirujem da vidim, a prije je mozda nisam mogla  ni vidjeti,od kose user posted image

uh baljenje...ko cesmica iz usta....a tek bljuckanje...sve po parketu, cilimu...ma to su lokve...

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2907
1.1.2012 19:25:36   
bebix
Meni je tako smjesan cim se nagne pocne curiti, slatkis maminuser posted image  user posted image , moj I nikada ne bljuca mene sve strah da mu nije dovoljno mlijeka? ali onda ne bi nikad spavaouser posted image

Neposredna veza do poruke: 2908
1.1.2012 19:28:50   
animagical
mislim da ce prije biti da mu je jak zelucani sfinkter, a i sama znas da ne bi dobijao na tezini da mu je  malouser posted image ovo moje ko iz gladnih uteklo, samo zdere i proljeva, piski,kaki...izgleda da je kod njega poenta-samo nek se prljauser posted image  
nego, kad ide iduca kontrola? mi smo isli s 2.5 mjeseca...jel sa 4 iduca?

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2909
1.1.2012 19:29:05   
malena27 RR
Vecer cure! Samo da vama i bebacama pozelim Sretnu 2012., da budete zivi, zdravi i veseli!

Palacinko, i ja sam kod T. primjetila tjemenjacu kako je ocelavio user posted image , ostalo mu samo pri vratu malo njegove crne kosice a ono gore ko slamica user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2910
1.1.2012 19:35:05   
bebix
Hvala, takodje sve najj u novojuser posted image
Ma ne znam ali kad cujem da dosta beba bljuca i kod nas kazu kad beba bljuca napreduje pa samuser posted image
A mi smo kasnili sa kontrolom, zbog starijeg, bili smo sa 3 i sedmicu, nama je sljedeca kontrola oko 12-tog 02.
Animagical jel A ostalo na rucici kao kvrzica na mjestu gdje je primio ovu bocu, kod I jos uvjek ima jel to ok

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 2911
1.1.2012 19:58:29   
animagical
kod njega ima samo oziljak od bsg, a drugu ruku od one dtp nisam ni pipalauser posted image mislim da je ok... ah pa vidis i po odjeci da napreduje, a i znas kako je tezak za nosanje, ne mora bljucati da to utvrdisuser posted image

kako me nasmija...presvlacim mu pelenu i ostavim ga onako gologuzog da uzmem novu, vratim se-on spava gole guziceuser posted image samo sam ga pokrila....sta cu mu...

< Poruku je uredio animagical -- 1.1.2012 19:59:23 >

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2912
1.1.2012 20:04:58   
ziki
vece cure, sretna Nova, puno zdravlja.
Ja i mm danas spavamoo na smjene, sinoc do kasno ostali a i kad smo legli svako malo nas budili da ih presvlacimo(nemam blizance vec trogodisnjaka koji se prepio sokova i ozebo na terasi dok je gledo vatromet)A mali posto nije sa nama sijelio od 7:30 se digouser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 2913
1.1.2012 20:05:58   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

juhuuser posted image kako su proslogodisnje bebe?user posted image   moj momak pravi most vazdan, valjda ne bi li naucio i sa ledja na stomak, a ne samo obrnutouser posted image   izmorio se i spava, tj hrce u rukama...

palacinko, jel tesko osisati bebu? mi cemo morati uskoro, sve je gusca i duza...

Kako koju bebu user posted image M je bio ko bubica, stavila ga u ljulju i uključila babytv, prvo sam ga češljala, pa ga ošišali i onda opet češljali tjemenjaču, on se čuo nije. A brzo je njega mm obletio mašiniom, ma sve ukupno kašika kosice user posted image
Zato sad arlauče i skiči, pospan ali nikako da prevrne.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2914
1.1.2012 20:19:43   
bebix
Dusa draga gologuza, moj I kad je bas nervozan ja ga razgolisim i smiri se, vole tako bebaciuser posted image
A joj pa da li je to ok sto mu ima kvrzica od ove sad vakcine , ne mislim na bsz nego sto je dobio saduser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2915
1.1.2012 20:58:09   
animagical
ja mislim da nema veze to sto je tvrdo od boce...da ga sta boli znala biuser posted image

palacinko hajd od mene jednu seftuuser posted image dusa celava, moras ga slikati

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2916
1.1.2012 21:23:11   
lepetetka
Sretna Nova svim mamama i bebama!!!!

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 2917
1.1.2012 21:53:44   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

ja mislim da nema veze to sto je tvrdo od boce...da ga sta boli znala biuser posted image

palacinko hajd od mene jednu seftuuser posted image dusa celava, moras ga slikati

Ma ćela-beba original, nema kose, nema obrve user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2918
1.1.2012 23:03:35   
Amam
Hej mamite i bebeci,kako ste vi?
Kod nas se odzak nesto "zacepio i grijanje nam ne radi,evo nas u dnevnoj kampujemo i tu cemo i spavati.
Ja bas danas htjela da pitam je li  iko sisao bebu,kad vi vec ispricale.
Ja cu izgleda morati E,on ima gore po tjemenu veliku kosicu,siske mu do obrva dosle,a sa strane kao da je tek osisan,eh sad malo bih ja skratila siske dok spava,ali on se cupa kad je nervozan,ako nastavi morat cu skratiti,zao mi bude,pocne plakati,a nije valjda svjestan da sam sebi nanosi bol user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2919
1.1.2012 23:16:22   
Super Beba
drage žene, još jednom vam želim sretnu, zdravu, veseli i uspješnu 2012. godinu!

Mi danas čitav dan uživali na planini...mali ostao kod mojih, sluš'o ih bolje nego što mene sluša..a meni dobro dođe kao proba pred odlazak na posao (pogotovo zbog dojenja)...

Vidim pričate o šišanju..mi smo isto šišali malog sa 7 mjeseci, al' zato jer je mene nerviralo ono paperje od kose..znam da je i lejla80 šišala A. prije godine...ja i ne vjerujem u šišanje tek sa godinu dana, po meni je to bezze običaj...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2920
1.1.2012 23:51:32   
Amam
Ma ne pratim ja obicaj,kako to ba bjez'
nego kontam kako ce ragovati,a kako sam rekla sa strana mu i nje velika kosa,samo gore po tjemenu,nije toliko ni to sad preraslo,ali dovoljo da moze cupati.
Joj zavidim ti na tom danu bez djeteta!

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 2921
1.1.2012 23:58:07   
Anoniman
Vece drage moje...srecna nova godina i sve najljepse od srca user posted image

Sto se tice sisanja, Anu sam prvi put osisala sa nepuna tri mjeseca, a do godinu dana je sisala jedno 5-6 puta, cupa mamina, a Luki nemam sta da osisamuser posted image

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 2922
2.1.2012 0:04:02   
Amam
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Vece drage moje...srecna nova godina i sve najljepse od srca user posted image

Sto se tice sisanja, Anu sam prvi put osisala sa nepuna tri mjeseca, a do godinu dana je sisala jedno 5-6 puta, cupa mamina, a Luki nemam sta da osisamuser posted image

Ona je bas cupavica mala user posted image .
Hvala i tebi sve najljepse u novoj godini.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2923
2.1.2012 0:11:52   
animagical
mi cemo se morati uskoro sisati jer se znoji,ne pratim obicaj, ali mi ipak zao kosice, divna je....

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2924
2.1.2012 0:15:53   
Anoniman
Animagical vjeruj mi bice jos divnija kad ga osisas pa pocne rasti, iz iskustva kazemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *