|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
31.12.2011 10:00:06   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

Pu, ja se prehladila! Sva sam začepljena i sve me boli, a još se na to M budio milion puta, a i ono sto je spavao mlatarao je glavom i rukama. Valjda prozivljava sve one ljude od juče. Kako god, ja sam svoju 2012. sinoć dočekala. Danas ću ga dati svekrvi da ja sebe zaliječim. Kud sam loše, kud ne smijem ništa popit'.

ih palacinko pa gdje sad to nafata? ne daj se zeno a ne sumnjam ja ti si zmaj brzo ces se ti "kutarisati" toga

evo Uma zaspala uz cvrkut ptica, dobila sam neki cd sa tim uspavljujucim zvukovima..... hehhe ma nigdje veze, spava sto joj se spava i spvat ce svojih 40 minuta user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2851
31.12.2011 10:01:40   
tukica
Drage moje, ako ne stignem u toku dana ili noci, zelim odmah sad da vam cestitam od srca Novu godinu, da vam bude ljepsa i bolja bar 2012 puta od prosle, da sa svojim bebicama uzivate u svakom satu, danu, mjesecu i da vam svaki od njih bude ispunjen ljubavlju, srecom, zdravljem, veseljem i vjecnim smijehom malenih bebica user posted image Hvala vam sto ste sve ove mjesece bile uz nas - moju bebu i mene, sto ste nam pomagale i max.olaksale nase prvo majcinstvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubim vas puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2852
31.12.2011 10:20:20   
palachinken
tukice, divna čestitka. Ja cu svoju skrojiti kad mi dodje inspiracija!
Hvala na lijepim željama. Gledam ovaj svinjac od kuce pa ne znam odakle prvo da krenem, a ispod deke mi se uopšte ne izlazi user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 2853
31.12.2011 10:37:59   
Amam
Dobar jutar
Meni ni zombi nije ravan user posted image ,bukvalno jedva gledam.
E me smorio do nekih 3h je spavao a poslije uff ne ponovilo se.
Sta im je sinoc ,jel' pun mjesec user posted image user posted image .
Palachinko vibre ozdravilice,limun,caj,paracetamol i bice bolje aBd.
Tukice hvala i vama svako dobro.
Joj meni se nista ne da,samo da mi je kreveta

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 2854
31.12.2011 11:00:09   
mersiha 77
DRAGE MOJE JUTRIC!
NEMOJTE ME IGNORISATI JER SAM JAKO TUZNA user posted image user posted image
NEMOGU DA PRONADJEM NACIN KAKO BIH MOGLA GLEDATI NOVOGODISNJI PROGRAM
ZATO MOLIM VAS POMOZITE DA NOVU DOCEKAM SRETNA
JAKO MI FALI SVE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2855
31.12.2011 11:03:16   
animagical
poslala sam ti sinoc na fb linkove, imalo je domacih kanala...

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2856
31.12.2011 11:05:24   
minie
Jutro i od mene,

Ma ja sam danas sva nikakva, nista mi se ne radi. Doduse veceras smo sami pa ne moram nista ni spremati user posted image
R evo pet minuta spava, pet minuta gleda, hB ne place. I on je nocas od tri sata spavao sa stenjanjem, jecanjem i ostalim zvukovima koji bude mamu, a on pajki li pajki.

Vidim pricate o prijateljicama i prijateljima. Ja se svojim mogu samo pohvaliti. Kuma mi je nekoliko dana nakon poroda dolazila, a i sve vrijeme dok sam bila trudna, i ona u februaru treba dobiti bebu, malog Hamu (mislim nece se mali tako zvati, ali mi to od miljauser posted image ) I moji prijatelji s faksa (nas cetvero se bas druzili sve vrijeme) dosli nakon 10 dana i donijeli R baby gym, neke odjecice i Bgm darovali ga dobro. I kum nam je dolazio 2-3 puta do sada. Jedino me iznenadila moja rodica kojoj sam bila kuma, druzile se pravo. Radi u jednoj prodavnici 5 min od moje kuce i nema vremena da dodje.

Mislim da cu danas napokon malo prosetati, sinoc se bas bila nafurala da idemo u grad, kad onaj snijegg odvratni, a ja na brdu user posted image

Mislim da necu stici veceras pa sad da cestitam svim mojim dragim zenicama Novu godinu. Od srca vam zelim sve najbolje, zdravlje prije svega, tonuu ljubavi, njeznosti, zagrljaja, punooo koraka malenih bebica, izgovorenih rijeci MAMA, punooo para (moze jedan milioncek na Bingu) i puno RR postova.

user posted image user posted image user posted image user posted image za sve mamice. Uzivajte veceras u najdrazim zagrljajima na svijetu.

P.S. Animagical vidis koliko mama ima na RR za dobru prijateljicu, a svaka ima bebu user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2857
31.12.2011 11:05:59   
mersiha 77
ma nemoze kod mene animagical
znam da si poslala
hvala i tebi i palachinken
ali nemoze
na jednom linku mogu samo poneki al opet nemoze nasa tv

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2858
31.12.2011 11:07:38   
sweet insanity
Pa Mersiha ako ti toliko fali sve, a ti nazad u Bosnuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2859
31.12.2011 11:11:43   
animagical
ne kontam sto ne mozeuser posted image

minie," Kuma mi je nekoliko dana nakon poroda dolazila, a i sve vrijeme dok sam bila trudna, i ona u februaru treba dobiti bebu, " eh tu je caka, i ona ceka bebuuser posted image moja kuma je jos djevojka pa joj valjda dosadno kako ja ovako zivimuser posted image ma stavicu ja sebe u licne oglase,kako je krenulouser posted image

Neposredna veza do poruke: 2860
31.12.2011 11:21:23   
minie
Animagical nema potrebe za tim. Sad kad krenu ove kafe poslije Nove user posted image

Ja sam vec par dana tuzna, oko 12. MM ide u Njemacku, mora tako radi posla (vise od godinu dana je izbjegavao) pa cemo R i ja ostati sami user posted image Ne znam kako cu hodati po gradu? Imam i auto, i kako rece cicibanka  neki dan vozacku koja samo krasi novcanik, jos sad posebno sa njim se ne usudjujem voziti, a jos i ovo brdouser posted image Tako da meni ova godina i nece bas bajno poceti user posted image

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2861
31.12.2011 11:28:16   
minie
Tek sad skontah sta napisah. Ispade ko da mi MM dodje samo vozac. Pravi sam glupson 

R 17.10.2011.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2862
31.12.2011 11:31:50   
animagical
minie nabavi kakav wrap, kengura, nevazno i eto ga hodanje....ja bar tako,a na brdu sam, pa se ne usudjujem sjesti za volan zimi...

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2863
31.12.2011 11:47:06   
Anoniman
evo jos jedne sa brdauser posted image , srece pa kod mene uvijek suncano inace bi u depru pala odavnouser posted image

luka i jutros oko 4h ustaouser posted image , stvarno me dijete izludjujeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2864
31.12.2011 11:47:57   
palachinken
animagical, ne znam sta bih ti rekla, mene strah zbog poledice hodati s bebom u marami

jelena, pa kad zaspi navece? On ko ptičica!

< Poruku je uredio palachinken -- 31.12.2011 11:48:42 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2865
31.12.2011 11:52:18   
Super Beba
vidim priča o prijateljstvima..ja hB s tim nemam problema...kuma uz mene bila i u trudnoća i od prvog dana poroda...i da, nema djece, tako da nismo "u istom košu"...a inače, i s drugim prijateljicama (mahom neudate i bez djece) sam u redovnom kontaktu, viđamo se po kafama, nekad solo, nekad sa malim...tako da ja stvarno nisam imala situacije da mi je neko od prijatelja okrenuo leđa jer sam dobila dijete...jes' da je moj život drugačiji sa malim, malo mi je teže organizovat se, al' da se sve fino ugajgulit' ako ima obostrane volje...
i da, ja lično volim izaći na kafu sa neudatim prijateljicama i bez djece, jer pričam o drugim stvarima, a ne samo o pelenama, ko je kad piškio, kakio, kako je jeo i sl...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 2866
31.12.2011 11:57:09   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

animagical, ne znam sta bih ti rekla, mene strah zbog poledice hodati s bebom u marami

jelena, pa kad zaspi navece? On ko ptičica!

kod mene pospu so pa bude bljuzga, pa onda moze....ja ionako po velikom snijegu nosim gojzerice, ne isplati se modirati jeluser posted image  

jelena i ja sam ljuljala i setala po kuci jutros u 4, da im nije do vremena?

Neposredna veza do poruke: 2867
31.12.2011 11:59:38   
palachinken
superbebo, dobro si, ja baš volim nekad popit kafu sa neudatim/bez djece ljudima, ali ih napomenem da me obavezno podsjete ako krenem previse pricati o djetetu. Nisam nikad voljela one mame što utušiše o svom superpametnom, lijepom, napredom djetetu.

Neposredna veza do poruke: 2868
31.12.2011 12:05:44   
animagical
heehh iskrena da budem i ja pozelim malo s odraslima da sjednem, da izmahalam o bilo cemu, ali tu pjesmu necu slusati uskoro.... stvarno nije do meneuser posted image uopste mi nije tesko organizovati se...osim sto se malo duze spremam...

Neposredna veza do poruke: 2869
31.12.2011 12:10:08   
palachinken
Pravo da ti kažem, puno se lakše organizujem kako mali jede gustu hranu. Sad komotno može ostati kod bake ili nane, one jedva dočekaju, a ja napunim baterije.

Neposredna veza do poruke: 2870
31.12.2011 12:17:39   
animagical
ma nije meni problem da ce on ostati gladan, ionako ne jede cesce od svako 2 sata, a ja za toliko mogu popiti kafu....nego me niko ne zoveuser posted image a meni dodijalo da ja vazda imam kao vise vremena od besposlenih...

eh i kupila sam onaj stapni user posted image ili palični mešalnikuser posted image uskoro cemo i to probati...

Neposredna veza do poruke: 2871
31.12.2011 12:23:13   
minie
Animagical imam ja kengurka, ali bi opet morala na bus pa tek onda u grad. Nisam ja bas blizu Carsije.

Joj ja danas nista, ali bas nista nisam uradila po kuci.

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2872
31.12.2011 12:56:29   
zanzibarka
Pozz od jos jedne s brda :) mozda smo i komsinice a ne znamo ;) ja fkt znam da se rodilo nekoliko beba u komsiluku zadnjih mjeseci, ali komsiluk nikako ne poznajem, jer sam godinu dana tu, a mjesecima je bilo samo kuca posao, sreca mm i ja radimo na istom mjestu i onda cim bi dosli kuci odmah spremanje i put pod noge dalje, mi smo konstantno bili vani, pa se ja sad ubijam od dosade takodjer, mada nas u kuci zivi ko kineza, ali svi rade osim sveki koja cuva djecu od zaove i jetrve ;) Ali zato ja muza maximalno iskoristim da hodamo ili prije posla ili navecer, mada nas svi smorise pricom da je prehladno i prerano da vodimo A sa sobom, ali mi nikog ne slusamo ;) posto veceras nigdje ne mozemo, ujutro krecemo na bjelsanicu aBd user posted image user posted image user posted image  i jedva cekam, a sto se tice prijatelja, ja ne znam sta je ovo, odkako sam se porodila kao da su izumrli user posted image  hocu i ja na kaficu sa vama, jedva cekam proljece user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2873
31.12.2011 13:00:16   
animagical
a gdje si to ti na brdu?user posted image   kod mene sunce, kontam odoh vani a kuhati cu kasnije

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 2874
31.12.2011 13:12:17   
bebix
Dan i od mene, jao zene jeste se raspisale ko da me nije bilo 10 dana nemogu da se nacitamuser posted image user posted image
Mi jutros svi kuci pa nemogu da vam se javimuser posted image  I je jutros nervozan, place ko velikiuser posted image
Animagical ja sam ti bas blizu Sedrenika, ja sam s druge strane Faleticiuser posted image
Odoh ga uzeti zao mi ga samo sam ga spustila da vam se javim, pusicaaa

Neposredna veza do poruke: 2875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *