Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pu, ja se prehladila! Sva sam začepljena i sve me boli, a još se na to M budio milion puta, a i ono sto je spavao mlatarao je glavom i rukama. Valjda prozivljava sve one ljude od juče. Kako god, ja sam svoju 2012. sinoć dočekala. Danas ću ga dati svekrvi da ja sebe zaliječim. Kud sam loše, kud ne smijem ništa popit'.
ih palacinko pa gdje sad to nafata? ne daj se zeno a ne sumnjam ja ti si zmaj brzo ces se ti "kutarisati" toga
evo Uma zaspala uz cvrkut ptica, dobila sam neki cd sa tim uspavljujucim zvukovima..... hehhe ma nigdje veze, spava sto joj se spava i spvat ce svojih 40 minuta
Drage moje, ako ne stignem u toku dana ili noci, zelim odmah sad da vam cestitam od srca Novu godinu, da vam bude ljepsa i bolja bar 2012 puta od prosle, da sa svojim bebicama uzivate u svakom satu, danu, mjesecu i da vam svaki od njih bude ispunjen ljubavlju, srecom, zdravljem, veseljem i vjecnim smijehom malenih bebica Hvala vam sto ste sve ove mjesece bile uz nas - moju bebu i mene, sto ste nam pomagale i max.olaksale nase prvo majcinstvo Ljubim vas puno
tukice, divna čestitka. Ja cu svoju skrojiti kad mi dodje inspiracija! Hvala na lijepim željama. Gledam ovaj svinjac od kuce pa ne znam odakle prvo da krenem, a ispod deke mi se uopšte ne izlazi
Dobar jutar Meni ni zombi nije ravan ,bukvalno jedva gledam. E me smorio do nekih 3h je spavao a poslije uff ne ponovilo se. Sta im je sinoc ,jel' pun mjesec . Palachinko vibre ozdravilice,limun,caj,paracetamol i bice bolje aBd. Tukice hvala i vama svako dobro. Joj meni se nista ne da,samo da mi je kreveta
DRAGE MOJE JUTRIC! NEMOJTE ME IGNORISATI JER SAM JAKO TUZNA NEMOGU DA PRONADJEM NACIN KAKO BIH MOGLA GLEDATI NOVOGODISNJI PROGRAM ZATO MOLIM VAS POMOZITE DA NOVU DOCEKAM SRETNA JAKO MI FALI SVE
Ma ja sam danas sva nikakva, nista mi se ne radi. Doduse veceras smo sami pa ne moram nista ni spremati R evo pet minuta spava, pet minuta gleda, hB ne place. I on je nocas od tri sata spavao sa stenjanjem, jecanjem i ostalim zvukovima koji bude mamu, a on pajki li pajki.
Vidim pricate o prijateljicama i prijateljima. Ja se svojim mogu samo pohvaliti. Kuma mi je nekoliko dana nakon poroda dolazila, a i sve vrijeme dok sam bila trudna, i ona u februaru treba dobiti bebu, malog Hamu (mislim nece se mali tako zvati, ali mi to od milja ) I moji prijatelji s faksa (nas cetvero se bas druzili sve vrijeme) dosli nakon 10 dana i donijeli R baby gym, neke odjecice i Bgm darovali ga dobro. I kum nam je dolazio 2-3 puta do sada. Jedino me iznenadila moja rodica kojoj sam bila kuma, druzile se pravo. Radi u jednoj prodavnici 5 min od moje kuce i nema vremena da dodje.
Mislim da cu danas napokon malo prosetati, sinoc se bas bila nafurala da idemo u grad, kad onaj snijegg odvratni, a ja na brdu
Mislim da necu stici veceras pa sad da cestitam svim mojim dragim zenicama Novu godinu. Od srca vam zelim sve najbolje, zdravlje prije svega, tonuu ljubavi, njeznosti, zagrljaja, punooo koraka malenih bebica, izgovorenih rijeci MAMA, punooo para (moze jedan milioncek na Bingu) i puno RR postova.
za sve mamice. Uzivajte veceras u najdrazim zagrljajima na svijetu.
P.S. Animagical vidis koliko mama ima na RR za dobru prijateljicu, a svaka ima bebu
minie," Kuma mi je nekoliko dana nakon poroda dolazila, a i sve vrijeme dok sam bila trudna, i ona u februaru treba dobiti bebu, " eh tu je caka, i ona ceka bebu moja kuma je jos djevojka pa joj valjda dosadno kako ja ovako zivim ma stavicu ja sebe u licne oglase,kako je krenulo
Animagical nema potrebe za tim. Sad kad krenu ove kafe poslije Nove
Ja sam vec par dana tuzna, oko 12. MM ide u Njemacku, mora tako radi posla (vise od godinu dana je izbjegavao) pa cemo R i ja ostati sami Ne znam kako cu hodati po gradu? Imam i auto, i kako rece cicibanka neki dan vozacku koja samo krasi novcanik, jos sad posebno sa njim se ne usudjujem voziti, a jos i ovo brdo Tako da meni ova godina i nece bas bajno poceti
vidim priča o prijateljstvima..ja hB s tim nemam problema...kuma uz mene bila i u trudnoća i od prvog dana poroda...i da, nema djece, tako da nismo "u istom košu"...a inače, i s drugim prijateljicama (mahom neudate i bez djece) sam u redovnom kontaktu, viđamo se po kafama, nekad solo, nekad sa malim...tako da ja stvarno nisam imala situacije da mi je neko od prijatelja okrenuo leđa jer sam dobila dijete...jes' da je moj život drugačiji sa malim, malo mi je teže organizovat se, al' da se sve fino ugajgulit' ako ima obostrane volje... i da, ja lično volim izaći na kafu sa neudatim prijateljicama i bez djece, jer pričam o drugim stvarima, a ne samo o pelenama, ko je kad piškio, kakio, kako je jeo i sl...
superbebo, dobro si, ja baš volim nekad popit kafu sa neudatim/bez djece ljudima, ali ih napomenem da me obavezno podsjete ako krenem previse pricati o djetetu. Nisam nikad voljela one mame što utušiše o svom superpametnom, lijepom, napredom djetetu.
heehh iskrena da budem i ja pozelim malo s odraslima da sjednem, da izmahalam o bilo cemu, ali tu pjesmu necu slusati uskoro.... stvarno nije do mene uopste mi nije tesko organizovati se...osim sto se malo duze spremam...
Pravo da ti kažem, puno se lakše organizujem kako mali jede gustu hranu. Sad komotno može ostati kod bake ili nane, one jedva dočekaju, a ja napunim baterije.
ma nije meni problem da ce on ostati gladan, ionako ne jede cesce od svako 2 sata, a ja za toliko mogu popiti kafu....nego me niko ne zove a meni dodijalo da ja vazda imam kao vise vremena od besposlenih...
eh i kupila sam onaj stapni ili palični mešalnik uskoro cemo i to probati...
Pozz od jos jedne s brda :) mozda smo i komsinice a ne znamo ;) ja fkt znam da se rodilo nekoliko beba u komsiluku zadnjih mjeseci, ali komsiluk nikako ne poznajem, jer sam godinu dana tu, a mjesecima je bilo samo kuca posao, sreca mm i ja radimo na istom mjestu i onda cim bi dosli kuci odmah spremanje i put pod noge dalje, mi smo konstantno bili vani, pa se ja sad ubijam od dosade takodjer, mada nas u kuci zivi ko kineza, ali svi rade osim sveki koja cuva djecu od zaove i jetrve ;) Ali zato ja muza maximalno iskoristim da hodamo ili prije posla ili navecer, mada nas svi smorise pricom da je prehladno i prerano da vodimo A sa sobom, ali mi nikog ne slusamo ;) posto veceras nigdje ne mozemo, ujutro krecemo na bjelsanicu aBd i jedva cekam, a sto se tice prijatelja, ja ne znam sta je ovo, odkako sam se porodila kao da su izumrli hocu i ja na kaficu sa vama, jedva cekam proljece
Dan i od mene, jao zene jeste se raspisale ko da me nije bilo 10 dana nemogu da se nacitam Mi jutros svi kuci pa nemogu da vam se javim I je jutros nervozan, place ko veliki Animagical ja sam ti bas blizu Sedrenika, ja sam s druge strane Faletici Odoh ga uzeti zao mi ga samo sam ga spustila da vam se javim, pusicaaa