|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
30.12.2011 22:00:03   
animagical
uh, mm ima rodbine u francuskoj, stalno salju stvari, kad vidim kako je kod njih obabibi jeftin, hoce nesto da mi bude....mi ovdje kapu platili preko 20km, sal istouser posted image   a tek one divne jednodijelne pidzame iz baby club....

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2826
30.12.2011 22:04:28   
palachinken
Ja je razbolim kad vidim cijene na tim stranicama, kako je to njima bagatela....Čak je i nama ovdje, s našim standardom pristupačno, a kako li tek njima. Da ne spominjem kako su kolica i sva baby oprema istih cijena vani i ovdje, a plate ne mozes ni porediti.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2827
30.12.2011 22:08:01   
vila_7
hej zenice!  user posted image

Palachinken moja smizla ima istu majicu ko ovaj tvoj frajer na slici! user posted image Bila neki dan u Zenici i tebe se sjetila! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 2828
30.12.2011 22:13:31   
palachinken
Djesi vilo! Šta ćeš bona ovdje, samo se zagadjenog zraka nadisati, nikakvog dobra od Zenice user posted image
Što su ti rock djeca, ja svog od malih nogu učim dobroj muzici user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2829
30.12.2011 22:18:06   
vila_7
ahaaa! samo ti uci , pa ces vidjeti kad se docepa daljinskog i slucajno bubne na neki "narodnjacki program " pa kad uhvati veselo cupkati ko da stalno slusa! user posted image
A za Zenicu fakat jel jos zagadjenje veliko?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 2830
30.12.2011 22:22:11   
palachinken
Ma grozno je. Sivo, tmurno, smrdljivo. Brrrrr
A sto se muzike tiče, ja ću, kao pravi napaćeni roditelj, pokušati okrenuti dijete na svoju stranu dok god mogu user posted image a sve ostale kanale slučajno pobrisati user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2831
30.12.2011 22:44:52   
Amam
Uff joj E mi sad zaspao user posted image .
Pricate o NG,mi u biti ne slavimo NG,ali eto doci ce nam prijatelji s djecom (A drustvo)pa mi je red nesto spremiti,inace raspemo se oko 23h user posted image .
Napravila sam cudo od cokolade i slanu torticu,sutra neku salatu,pitice,meso i meza dosta od mene.
Meni veceras poslala prijateljica sms dolazila iz Njemacke,samo mamu dovezla i ostavila nam kesu stvarcica user posted image ,FOla joj.user posted image .
A to za prijatelje ne znam vala sta bih rekla,kad su djeca mala razidju se oni sto nemaju(jos) djecu i oni sto nisu u braku,kad djeca porastu razidju se i oni sto imaju malo stariju djecu.user posted image
Mi imamo prijatelje imaju 2. djece,tu su negdje A godina i s njima smo bas bliski,ostali +,-

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 2832
30.12.2011 22:47:26   
animagical
vjerujete da ja A i sad uspavljujem...od pola 9...joj za ovo uspavljivanje i zezanje bice mu izlaz do 9 kad bude momakuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2833
30.12.2011 22:53:49   
Amam
IZVORNA PORUKA: animagical

vjerujete da ja A i sad uspavljujem...od pola 9...joj za ovo uspavljivanje i zezanje bice mu izlaz do 9 kad bude momakuser posted image

a moj klonuo oko 20 i30 i 1/2h i ustao,ali ono na pola budan i sve do malo cas.
Ja cu svom uvest javljanje,do na vrata, pa opet moze ici user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 2834
30.12.2011 23:00:06   
Anoniman
Moj samo da hoce porasti pa nek ide, da dusom malo dahnem i naspavam seuser posted image

Samo cu reci da je jutros u 4,15 se probudio i za cijeli dan spavao jednom 45min i jednom 15 minuta, a kad se sve sabere pola dana sam ga preljuljala uspavljujuci bezuspjesnouser posted image

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 2835
30.12.2011 23:02:15   
animagical
uh, ruke su mi otpale...uspavala sam ga ljuljanjem hodajuci a (.) u ustima....da makar zna za sta cucla sluzi bilo bi mi lakse...ovako ko blesava, rastegnute majice setam po kuci i nosam gauser posted image mislim, stavrno mi je smislio foru,svaka mu cast

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2836
30.12.2011 23:03:07   
Anoniman
Da i nasa vecerasnja scenauser posted image , nisam znala da li da placem ili se smijemuser posted image . Okupala ja njega danas oko pet ne bi li bar malo zaspao, ali nije bilo sanse i tako nosala ga ja, nosala i uzela da Ani dam da veceram, a njemu skinem donji dio trenerke jer se bas umiri gologuz i dam mu u ruke. Odmah je on uzeo da zvanja trenerku, ja otisla u kuhinju hraniti Anu, kad sam se vratila imala sam sta vidjetiuser posted image , kad sam mu dala trenerku nisam vidjela da se ukakio i da je proslo na trenerku, a kako je on zvanjao cijeo lice, ruke, kosa, ma sve zivo od kakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2837
30.12.2011 23:06:11   
Amam
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Da i nasa vecerasnja scenauser posted image , nisam znala da li da placem ili se smijemuser posted image . Okupala ja njega danas oko pet ne bi li bar malo zaspao, ali nije bilo sanse i tako nosala ga ja, nosala i uzela da Ani dam da veceram, a njemu skinem donji dio trenerke jer se bas umiri gologuz i dam mu u ruke. Odmah je on uzeo da zvanja trenerku, ja otisla u kuhinju hraniti Anu, kad sam se vratila imala sam sta vidjetiuser posted image , kad sam mu dala trenerku nisam vidjela da se ukakio i da je proslo na trenerku, a kako je on zvanjao cijeo lice, ruke, kosa, ma sve zivo od kakeuser posted image user posted image user posted image

Joj znam da tebi nije bas smijesno ali ja sam odvalila user posted image user posted image user posted image .
Uff I L spava bas malo.
Moj kao da ga navijem na 1/2h i to 2 puta nekad,nekad treci puta
u toku dana user posted image .

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2838
30.12.2011 23:07:51   
animagical
joj jelenauser posted image ti si znaci njega dva puta kupalauser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2839
30.12.2011 23:09:17   
Anoniman
Znam da je gadno, ali moja poguzija jos se oblizujeuser posted image , animagical drugi put je bilo ribanje, a prvi put kupanjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2840
30.12.2011 23:17:11   
animagical
joj suti moj se jednom prilikom dokopao prljave pelene, dok sam ja otisla po peskir i kupku da ga operem...sreca samo se malo umazao po ruci, zamisli u njegovoj kosi kaku...bilo bi ko geluser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2841
30.12.2011 23:53:46   
lejla80
Ja sam sebi zadala za zadatak da naucim Ahmeda puhati svijecu...sreca pa ga uhvatila faza kopiranja i donekle uspijevamo..sve dok ne upalim svijecu..on onda prestane da puse i cudi se..valjda mu to nesto novo..

Vi smislile kompletne menije..moracu i ja sta smlatit hehehheh..Doduse doci ce kod mene jos nekih zenica pa cu i njih zaposlit....

Sto se tice drugarica..moje su se sve prije mene udale i rodile djecu, tako da nisam imala slicnih problema...Zaova mi se porodila sedam dana poslije mene, tako da smo se nas dvije basbas imale zajednickih tema..od trudnoce pa do dana danasnjeg....Nego ne znam ko spomenu pedijatriju za trazenje drugarica...pa zar ovo nije najbolje mjesto za pronalazak zenice za druzenje i razumijevanje..i sto je najbitnije svi su spremni pricat o pelenama do besvjesti....

Odoh sad leci i smisljat sutrasnji meni...mada iskreno nemam snage vise me glava zabolila od smisljanja menija za rodjendan ...uhhh sta ce bit kad krenem pravit

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 2842
31.12.2011 0:02:03   
Amam
Lejla ma one se danas napricale o pelenama  ovdje,sad bi nove teme user posted image .
Vama se plaho priblizilo

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2843
31.12.2011 0:19:32   
lepetetka

IZVORNA PORUKA: vila_7

ahaaa! samo ti uci , pa ces vidjeti kad se docepa daljinskog i slucajno bubne na neki "narodnjacki program " pa kad uhvati veselo cupkati ko da stalno slusa! user posted image
A za Zenicu fakat jel jos zagadjenje veliko?

Hehe Vilo moj večeras vidio da na TV igra kolo pa počeo i on haha mašega prava, skakućedijete, da mi ga je negdje da se iskače user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2844
31.12.2011 7:51:25   
Sensia
jutricaaa, mi smo od 7 i 15 na nogama

stenjanje jos nije proslo user posted image  al prci ce ako Bog da

ima li iko budan  user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 2845
31.12.2011 7:59:07   
sweet insanity
Jutro i od nas da se malo javimo. I mi smo budni od 7.20, zaspala je u 20h pa uranila i igra se (kuc kuc). Palachinken, i mi okrecemo N na nasu stranu kad je muzika u pitanju, valjda nece na dzigaru oticuser posted image
Veceras nam dolaze moji, pa cemo malo biti sa njima, a malo cemo vjerovatno mm i ja izletit vani dok oni paze na N. Kupila mama sebi dva bezalkoholna pivcauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2846
31.12.2011 8:48:09   
bint
jutrooooo
ja bas nikakva,slomljena sam H me izluđuje dojenjem,cijelu noc fol dojio aaaaaaajjjjjjjj..nevjerovatnoo,et prespavao noc kod mene a ja cas na lijevoj cas na desnoj starnii...ma nek se ne ponoviii vise user posted image
lejlaaa i kakv je meni,daj ideje ja skupljam za rođus ehehehh??'ej pravila sam fondant i uspiooouser posted image user posted image
jest da je tortica bila skromnija jer jos nisam bas bas vjesta sa figuricama i tim fazonima al bili smo u fazonu zime-plavo bijla i s njesko bijelic kojeg je H uzeo i igrao se,tako da mi sve bilo slipavo od njegovih rukica gdje je god dirao heheheheh

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2847
31.12.2011 9:08:42   
palachinken
Pu, ja se prehladila! Sva sam začepljena i sve me boli, a još se na to M budio milion puta, a i ono sto je spavao mlatarao je glavom i rukama. Valjda prozivljava sve one ljude od juče. Kako god, ja sam svoju 2012. sinoć dočekala. Danas ću ga dati svekrvi da ja sebe zaliječim. Kud sam loše, kud ne smijem ništa popit'.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 2848
31.12.2011 9:37:18   
sweet insanity
pih palachinken, ba bas sad da te uhvati, najbolje doduse da nije nikako. NIsta, odmori sekoliko mozes-malog neka pricuvaju par sati kako  si i rekla.....saljemo vibre ozdravilice!

Neposredna veza do poruke: 2849
31.12.2011 9:59:26   
animagical
jutro...imala sam i ja maraton dojenja nocas...ne znam jel bio bez (.) pola sata, ostalo sve prikopcan....dva puta sam ga morala i nsati i ljuljati da ga opet uapsvam, u 4 i u 5user posted image dosad je vazda samo jeo i nastavljao, cudno mi sad ovo uspavljivanje u  gluho doba...

palacinko, meda u toplu limunadu i paracetamol, pod deku i gledaj tv, a nanu si osigurala

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *