Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo Uma zaspala uz cvrkut ptica, dobila sam neki cd sa tim uspavljujucim zvukovima..... hehhe ma nigdje veze, spava sto joj se spava i spvat ce svojih 40 minuta
Moja uziva sa tom muzikicom, ima cd uspavanki i cd ono kao muzikica sa vrtuljka. Odma usuti kad joj to pustis
Mi uzivamo u ovim zimskim danima, puzemo, dizemo se uz namjestaj, padamo, pomalo ruckimo i pajkimo...i tako ukrug Prekjucer nam je bio i 8mi mali rodjendanko, masAllah raste mamin djecak...
Bio nam je pokvaren laptop, pa se nismi mogli javljati. Nadam se da je sve ok, da su sve mame i bebe dobro i zdravo??
Zelimo vam sretnu NG, budite nam zdravi, sretni, veseli...i da nam ova buduca bude puna srece, bericeta i nafake
Kako nam je generacija: Amam, Entinte, Mersiha, Ljubicica
Ostale moje drage ljubimo vas sve punooo punooo, i bebace...
Cestitamo sve propustene male i velike rodjendane, prve korake i zubice
Pozdrav drage mamice , evo i mene na ovoj temi...Da pitam ove friske mamice iskustvo s bebama prvih dana..Naime kod mene beba spava po cijelu noc, probudi se malo oko pola 5 ujutro, ali ne place, nahranim ga i on nastavi do pola 10 ...S prvim djetetom sam imala slicnu situaciju, ali se ne sjecam da je bas prvih dana ovako bilo, vec s mjesec i poslije. Na nagovor pedijatra da je hranimo uvecer iako spava, povratila mi je 2 puta sve sto je pojela i to odmah..prestali smo i nikad je vise nismo budili uvecer niti je hranili.... Sad me zanima ima li jos ovakvih beba ili samo moje bebe nisu gladne...Meni je super, naspavamo se, ali opet nesto brinem
a da je bar jednom budis tokom noci? bas mi mala beba da ne jede tako dugo... ja sam A budila svako 2-3 sata nocu da doji, narocito kad je imao zuticu, jer se on nije mogao probuditi da jede i djelovao je kao da i nije gladan... i cestitam i ovdje
Sretna vam svima Nova zelim vam prije svega zdrave i sretne bebe, a ostalo same sebi zazelite
fiiiiju kod mene u komsiluku odrasli ljudi bacaju petarde a djece nigdje....
Evo i nas Mersiha ne ignorisem,ali blage nemam oko toga. Mala-sa pa gdje ste vi?Masallah samo neka ste zdravo.Sretan 8-mi sa zakasnjenjem
E je danas poceo govoriti "mama" ima vec nekih 10 dana zove "baba" ali i mene i mm,a ja jutros on "baba" ja njemu"ma ma" i on "mmm baba" . Kad nekad pos. podne poce zvati a joj sto je slatko . Eto drage mame i bebe sretna vam i bericetna NG,i da vam se sve zelje ispune,ja vam ponajvise zelim dosta zdravlja!
Da se i ja tuspasim jos jednom u ovoj godini. Jos ne mogu vjerovati, danas sam sa mm izasla iz kuce Isli smo na rucak, setali po gradu, obisli raju u BBI Centru...U to vrijeme moja MAKOVNJACA je spavala puna 3 sata sve dok mama nije dosla sa "flasicama" heheh naravno moja mama ga je cuvala, a ko bi drugi
Bebice, ja sinoc i danas nikako nisam davala kapi espumisan, bilo je malo grcica, ali sam koristila onaj termofor sa sjemenkama koje se griju pa stave u plisanog medu i bebiju na pupu. Super je sinoc spavao i danas po 3 sata ture idu (kuc kuc) Probaj nabaviti termofor, mislim da pomaze. Tek smo jedan dan stim,ali mashalla super. Jeste li vodile djecu kod Ekonomije da se slikaju u onoj kućici sa Djed Mrazom??? SUper je, samo danas bilo zatvoreno, ja cu iza Nove Godine voditi malog da se slikamo.
Veceras smo kuci, moji su sprat iznad pa cemo snjima malo sjedit, naravno jesti, jesti i opet jesti...uspjela sam napraviti i tortu
SVIMA ZELIM USPJESNU SLJEDECU GODINU, PUNO ZDRAVLJA, A OSTALO CE SVE DOCI... LJUBIM VAS I BEBICE SLATKE
Samo da vas pozdravim i pozelim vam sve NAJBOLJE u NOVOJ 2012. puno zdravih i veselih bebica
Mi cekamo prijatelje koji isto imaju bebicu pa cemo vidjeti kako ce to ispasti. napravit cemo picu i palacinke stisati tv da ne probudimo pilice i tiho pricati Nadam se da se moja U nece bojati petardi jer evo vec skace kad ih cuje l zato je tu fen pa nek fura cijelu noc na 2
pozdrav svima sve najbolje zagrlite i poljubite svoje bebice
Pozdrav drage mamice , evo i mene na ovoj temi...Da pitam ove friske mamice iskustvo s bebama prvih dana..Naime kod mene beba spava po cijelu noc, probudi se malo oko pola 5 ujutro, ali ne place, nahranim ga i on nastavi do pola 10 ...S prvim djetetom sam imala slicnu situaciju, ali se ne sjecam da je bas prvih dana ovako bilo, vec s mjesec i poslije. Na nagovor pedijatra da je hranimo uvecer iako spava, povratila mi je 2 puta sve sto je pojela i to odmah..prestali smo i nikad je vise nismo budili uvecer niti je hranili.... Sad me zanima ima li jos ovakvih beba ili samo moje bebe nisu gladne...Meni je super, naspavamo se, ali opet nesto brinem
draga, ne diraj lava dok spava :) ako ti bebica fino napreduje, ne vidim razloga za buđenje da jede...jednostavno, neke bebe prespavaju noć od malena, a kod nekih se treba načekati...ja sanjam dan kad će moj mali da odspava noć u komadu...
helem, ja naletih samo da zaželim svima lijep provod večeras ( ) ... Sretna vam bila 2012. i da vam donese samo lijepih stvari, da vam bude vesela i nasmijana, sa puno zdravlja i para, da vas bebice i MMovi slušaju, da vam se ostvari sve što zaželite i da dobijete sve što poželite...
MM i ja odosmo vanka, pa vidjećemo do kada nam mali dopusti :) odoh ga sad u krevet mećat, ni on sam ne zna kako stoji na nogama... byeeeee! i tipkamo se dogodine :)
R i MM spavaju, a ja se nadigla iako sam u3 zaspala. R se samo jednom do sada budio, a zaspao oko 11. Mislila sam da nece, jer su nam sinoc bili prijatelji sa curicom od godinu i po i bilo nam je fino.
Jos jednom vam zelim sve najbolje od srca i da vam ova 2012. bude bas onakva kakvu prizeljkujete.
uh pucnjava je bila uzas, Uma nije htjela zaspati do 11 koliko se trzala na petarde, taman dusa sklopi okice ono pukne. a kako je medju zgradama odzvanja uzas malo plakala malo nije al sve u svemu bilo nam je lijepo.mama je nosala preko 2 sata Na kraju je zaspalana trpezarijskom stolu sa ukljucenim fenom jer se tu najmanje cuju petarde i nije se budila do 5 da rucka i pustila je mamu i babija jutros do poal 9 Curica od prijatelja zaspala oko pola 10 dusa i nista cula nije petarde a samo je 2 mjeseca straija od Ume Uglavnom prvi put da smo na taj nacin slavili Novu i bas je bilo slatko i simpaticno a prijatelji su bili za 10, puni razumijevanja, gledali smo tv stisan skroz ma sve 10 hvala Bogu
Minie hvala na kafici, bas je prijala Sretna nova godina mojim RR drugaricama i njihovim bebicama Kod nas je bilo bas veselo jucer, I je bio nervozan cijeli dan tek sinoc oko pola 12 je zaspao, jutros zvoni od mm alarm za tabletu u 8 sati ja se budim i skontam da se I nije niti jednom budio, primaknem se kreveticu da vidim sta mi je sa djetetom on spava jos koji minut i budi se ljut, gladan ali naspavan
Jutroooo u ovoj Novoj nadam se svima vama mirnijoj godini
ja sam jedva cekala sinoc da se izljubim sa svojima i legnem spavati. Mak prespavao citav dan i citavu noc. Jutros vec svako sat se budi Lopov voli muziku i da mu se pjeva, pa sam laptop stavila pored njega i evo zaspao uz omiljenu pjesmu o cuclama Poslusajte
Drage moje SRETNA I USPJESNA VAM NOVA 2012 godina zelim vam svu srecu ovoga svijeta od srca,vecina vas je jako finih sto se mene tice i hvala vam sto mi pomognete kad treba i posavjetujete kad to trebam najvise A za neke nemjesne komentare zaista nemam rijeci i nebih da komentarisem,samo cu reci zahvaljujuci Animagical i Palachinken ja sam sinoc bila sretna a one znaju zasto hvala vam drage moje
Joj jutros smo skidali tjemenjaču Mahdiju. Baš je puno toga bilo i nije mi nikako jasno kako to nisam primjetila ranije. Valjda žute naslage, žuta kosica. Ili se tek pojavila, kako se kape nosaju pa se više znoji? I ošišali smo ga na 3mm da mogu bolje pratiti hoće li se vraćati. Sad mi je presladak, ko ćela beba Zasad smo sve skinuli, pa se nadam da se neće vratiti.
drznice, masa djece je luda za tim gummy medvjedicima
Sretna nova drage zene.Neka nam svima bude polja nego ova prije nje....mada ,ne znam moze li mi biti bolja...meni e ova 2011. bila stvarno draga bas mi je zao sto ode. Finog li dana u Sarajevu, valjalo bi izaci a mrsko mi se spremati,treba mi sat vremena da spremim sebe i bebu. za sve isprepadane bebe od petardi.Meni se cini da moja generacija nije bila ovako pucacki raspolozena
Jutro i od nas, uh pa vec je dan Mi smo sinoc ostavili A kod zaove jer je zaspala, mi odletili do bbi, nismo nikad na otvorenom bili, rekoh da vidim kako je i to, aj istraumirala sam se!!! Nikad vise, toliko je pucalo, one neke velike petarde, jest vatromet bio super, ali one petarde su pokvarile sve, lete na sve strane, djeca su skoro sva plakala, najvise djevojcice, bas mm i ja komentrasiemo, nas ba strah kad ono pukne pored noge k'o granata, a kamoli malu djecu, bas ima blesavih roditelja, uglavnom vise NIKAD necu pozeljeti da idem na otvoreno A je dusa prepsavala svu noc i danas do pola 12