|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
30.12.2011 17:10:40   
Sensia
mi cekamo babija da nam dodje sa posla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sve je lakse kad smo u troje user posted image
Uma spava svojih pola sata, a ja sutim i odmaram onako, nista ne radim.....

Danas nam nena bila pa smo poradile po kuci.....
zivjela nena user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2801
30.12.2011 17:23:28   
Sensia
meni se tako ide negdje veceras bar kratko u neki trzni centar da vidimo ove pahulje i provozamo se al razmisljam je li previse za bebu od 2 mjeseca user posted image

nigdje zenica, kuhaju rucak user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2802
30.12.2011 17:32:50   
drznica
Sensia i ja bih negdje bar sat vremena...da vidim euforiju u gradu...snizenja... uhh ali kako???

Sutra mi mm radi do 14h pa sam mu rekla da cemo malo otici prosetati, a Maka ostaviti sa mojom mamom sat vremena. Mislim da cu biti bolja ako prosetam medju ljude. Bice opet TARZAN u gradu hahaha

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2803
30.12.2011 17:54:03   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: Selminja

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Pozdravčić i od nasuser posted image

Mi se sinoć nismo plaho naspavali jer je D jučer bukvalno prespavao danuser posted image Sinoć smo tek u 3h zaspali,ali ok nadoknadit ćemo danas poslije shopingauser posted image
Neko je pitao za pelene,ja dajem 10-tku  Babylove pelenama,mi smo krenuli od 1-ice sad smo već na 3-ici.Mekane i nježne-extra.Ja koristim i njihove vlažne maramiceuser posted image
Što se tiče izlaska van,mi uskočimo u skafanderčić,debela dekica preko,kolica i uživanje.Mada je to uglavnom kratko vani,više po tržnim centrima ali nama je dobro. Mama uživa u shopingu a D u spavanjuuser posted image

Ženice jeste li vi vodili svoje bebice na skrining sluha????Mi bi trebali naredne sedmice ali prije toga treba i pregled kod specijaliste za uho,grlo nos i tek onda na skrining,a meni se ne maltretira dijeteuser posted image Koliko ja vidim on odlično čujeuser posted image user posted image

I ja bas razmisljam kako nepotrebno maltretiranje mama i djece, jos ova zima, da je ljeto pa bi bilo lakse usput u setnju. Ja cu ici, vidim svi su vodili, mada ja vidim da ona cuje, i to vrlo dobro, jer je probudi moj dublji udisaj user posted image
Pa kad cemo mi na kafu, ne odosmo s stomakom dok smo bile, mozemo makar sad nek nam se i djeca upoznaju user posted image

Ma ja ipak neću nemogu se peglati gore po bolnici,dosta mi je ići opet na UZ kukova. Čuje djete svaki šumuser posted image Mi bili šetnji i shopingu,uhhh vani je predpraznično ludiloooo.

E Selminja,pa možemo se dogovoriti za tu kaficu ja sam za,pa makar i kućna varijantauser posted image

03.11.2011.maleni princ obogatio naš život.....

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2804
30.12.2011 18:19:54   
animagical
ja sam se juce tako smrzla setajuci, da mi danas nije palo na pamet....budala, dok sam spremila Ajnura ja izasla bez potkosuljeuser posted image  doduse duga jakna, ali opet nije to to po bubrezima bez potkosulje...

palacinko Bjelave su jos i ociscene, kakav je Sedrenik...kod mene se sad moze sankati po uliciuser posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2805
30.12.2011 18:31:54   
lejla80
Zene jesul pocele pripreme za NG??? Mi kao i svi slavimo u svom slatkom domu hehehhe...vala nisam ni pomisljala otici negdje..nekako mi najlakse A uninati u nasoj kucici..Prosle godine sam zaspala prije dvanaest, nisam izdrzala ni cestitat cojku hehe/....stomak do zuba i jos plus mi bio termin...Al A nas zeznuo nio htio da se rodi 31..a mi se ponadali nagradiuser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2806
30.12.2011 18:44:47   
animagical
ma ja kontam kuhati sutra, napraviti mesni rolat, encilade, pizzu, kakvog mesa i piletine, kiflice, kolace, i sijeliti s mm i bebanomuser posted image   bas nesto komentarisemo kako nemamo drustva kako smo dobili bebu...nekim prijateljima djeca vec povelika, pa vriska nastane,prepadnu Ajnura, a neki nemaju djece ili nisu u braku, pa nas nekako ne razumiju.....ima ljudi nejasno im sto se ne moze ostaviti beba od 3 mjeseca pa izaci u slogu ili sta ja znam....a mi samo ponavljamo, polahko vidjecete...user posted image jah i bez drugarica ostadoh...evo kuma mi jos nije dosla na babine...kaze nema vremena nikakouser posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2807
30.12.2011 19:17:48   
Selminja
Animagical isto je tako sto se tice prijatelja i kod nas, al kuma ti je baska user posted image
Jos dok sam bila trudna ljudi se otudjise, sad pogotovo ih nema. Jedni kad su bili se zabrinuli, kaze sto ona place, jeste li je vodili dr? user posted image user posted image
I mi cemo u kucnoj atmosferi naravno, mozda odemo do sveki da gledamo novogodisnji program user posted image joj uvijek sam ga mrzila user posted image
Eto pahuljice dogovorit cemo se, javi se kad budes u Lukavcu, a i ja cu ako budem u tz skoro.

Neposredna veza do poruke: 2808
30.12.2011 19:37:58   
animagical
ma ko sto place, nije valjda beba??user posted image   mene je jedan neinsan isto pitao sto A place, ama reko tako on kad mu se ko ne svidjauser posted image   a kuma mi jeste baska, sta ce cura neudata, nema vremena, valjda u obavezamauser posted image doduse ona slabo inace dolazi, tj kako sam se udala...prije je svaki dan... 

meni i mm ovo 6 Nova skupauser posted image ostarilo se,nema stauser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2809
30.12.2011 19:45:40   
bebix
Vece i od mene, ja danas dobila nervni slom, u BBI centru od njihovog lifta i nekulture naseg naroda, ja stojim ispred nigdje nikoga, dok dodje lift vec je guzva i svi samo ispred mene ko da me ni bog nije daouser posted image  na kraju sam se posvadjala sa nekim "hihih "curicama..

Kupila sam poklone mada mi je trebalo 30 minuta da sidjem sa 4-tog  sprata, niko ne misli na mame sa kolicimauser posted image

A sto se tice drugarica sve se promijenilo, svi su tu kad se sta slavi svi se usute, Animagical meni je moja kuma porukom cestitala bebu, sta da ti drugo kazemuser posted image

Odoh place tersoooo

Neposredna veza do poruke: 2810
30.12.2011 20:05:56   
Sensia
ma ljudi u svojoj kuci sa sm i djetetom je naljepse....
nama mozda dodju malo priajtelji koji imaju bebu 4 mjeseca, ne znam ni kako ce to izgledati jer svako ima svoj ritual uspavljivanja i spavanja. mozda se ovoj bebi nece svidjeti fen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a mi imamo samo jednu spavacu sobuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sala mala,

mi imamo najveca bogatstva DJECU a sta mi znaci Nova godina samo neki datum vise.......i naravno da mm ne radi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2811
30.12.2011 20:15:22   
bebix
ma naravno sensia, ne bi remetila ovaj nas ritual, ni kod nas nema pica i pusenja pa odmah nismo za derneka, sutra fino nakuhati svega i najesti se i leciuser posted image user posted image
Animagical hajmo se sankatiuser posted image

Drznice i ti si u sg

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2812
30.12.2011 20:21:50   
animagical
ja izlazila pipnuti snijeg pred vratimauser posted image koju grudvu bacila s mm, bili muzevi roditelji pa mi ko djeca bjez makar pred vratauser posted image   ja ne znam sto svi izbjegavaju ljude s bebama,ko da smo gubavi.... bebix a gdje si ti u starom gradu,jesi mi blizu?

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2813
30.12.2011 20:25:21   
rose
IZVORNA PORUKA: bebix

Vece i od mene, ja danas dobila nervni slom, u BBI centru od njihovog lifta i nekulture naseg naroda, ja stojim ispred nigdje nikoga, dok dodje lift vec je guzva i svi samo ispred mene ko da me ni bog nije daouser posted image  na kraju sam se posvadjala sa nekim "hihih "curicama..

Kupila sam poklone mada mi je trebalo 30 minuta da sidjem sa 4-tog  sprata, niko ne misli na mame sa kolicimauser posted image

A sto se tice drugarica sve se promijenilo, svi su tu kad se sta slavi svi se usute, Animagical meni je moja kuma porukom cestitala bebu, sta da ti drugo kazemuser posted image

Odoh place tersoooo

meni su iste scene izludjivale..ali ja sad fino odem na sluzbene liftove i vozdra

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 2814
30.12.2011 20:38:03   
animagical
mene neki dan u mercatoru,s A u rukama, zamalo ne oborise nekakve curiceuser posted image ganjale se po pokretnim stepenicama, a klipace od po 15-ak godina...kontam ko li ono odgaja, ja sam govorila samo malo i izvinite kad hocu koga da prodjem...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2815
30.12.2011 20:50:05   
amiboj

IZVORNA PORUKA: animagical

ma ja kontam kuhati sutra, napraviti mesni rolat, encilade, pizzu, kakvog mesa i piletine, kiflice, kolace, i sijeliti s mm i bebanomuser posted image   bas nesto komentarisemo kako nemamo drustva kako smo dobili bebu...nekim prijateljima djeca vec povelika, pa vriska nastane,prepadnu Ajnura, a neki nemaju djece ili nisu u braku, pa nas nekako ne razumiju.....ima ljudi nejasno im sto se ne moze ostaviti beba od 3 mjeseca pa izaci u slogu ili sta ja znam....a mi samo ponavljamo, polahko vidjecete...user posted image jah i bez drugarica ostadoh...evo kuma mi jos nije dosla na babine...kaze nema vremena nikakouser posted image

Dobro vece zene.
Mi se nismo dugooooo javljali ali eto kao pratimo sta se desava ovdje. Doduse nismo vise ni u ovoj grupi ali eto.
Moradoh ovo gore citirati. Sada mi je puno lakse jer sam pocela da mislilm da je do nas neki problem.
Isto mi je kuma dosla na babine kada je malom bilo 4 mjeseca. I nikada vise poslije toga.
Druga jako dobra prijateljica mi je cestitala preko sms-a i prekinula kontakte totalno.
Da li je to sto vise nemamo vremena kao prije za njih ili neka vrsta zavidnosti ne znam ali znam da sam bas bolovala ta ponasanja od ljudi kojima si posvetio dobar dio zivota i iskreno i od srca ih volio.
Ali eto, kao sto neko rece, sada imamo najveca bogatstva pa se lakse i prebole neke stvari, a mozda i prilika za cistku u zivotu. :)
Pozdrav svima od nas

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

Neposredna veza do poruke: 2816
30.12.2011 20:54:48   
animagical
ma nismo u istim vodama, valjda nekome i cudno pricati o pelenamauser posted image nije da se sekiram,ali mi je od kume ruzno....znamo se skoro 15 godina i da mi ne dodje vidjeti dijeteuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 30.12.2011 20:58:27 >

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 2817
30.12.2011 21:27:26   
palachinken

ma nismo u istim vodama, valjda nekome i cudno pricati o pelenamauser posted image nije da se sekiram,ali mi je od kume ruzno....znamo se skoro 15 godina i da mi ne dodje vidjeti dijeteuser posted image

Moja kuma je u dijaspori i naravno da mi je sms-om čestitala user posted image ali sad nam se životi totalno razilaze, sve manje imamo dodirnih tačaka. Ona žena od karijere, živi s momkom koji ne želi djecu pa se vazektomirao, hoda po svijetu, malo New York, malo Barcelona, a ja perem guzice i mijenjam pelene user posted image Trudimo se nas obe, ali cudno kad vidis da nekako pred ocim blijedi veza.
A ostale prijateljice iz ludih dana, eh to sve isparilo k'o što je i došlo. user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2818
30.12.2011 21:32:12   
animagical
ja koliko sam skontala, najlogicnije mi naci kakvu novu prijateljicuuser posted image s bebom po mogucnostiuser posted image  jao kad stanem safatavati zene kod pedijatra u cekaoniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2819
30.12.2011 21:35:36   
palachinken
Najbolje ti naći kakvu s muškim djetetom starijim od tvog a da ista ima familije vani, radi nasljedjivanja "markirane" odjeće, h&m i c&a user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2820
30.12.2011 21:38:15   
Selminja

ja koliko sam skontala, najlogicnije mi naci kakvu novu prijateljicuuser posted image s bebom po mogucnostiuser posted image  jao kad stanem safatavati zene kod pedijatra u cekaoniuser posted image

user posted image user posted image user posted image i ja sam o ovome kontalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2821
30.12.2011 21:40:42   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Najbolje ti naći kakvu s muškim djetetom starijim od tvog a da ista ima familije vani, radi nasljedjivanja "markirane" odjeće, h&m i c&a user posted image user posted image

ma imam sestru za te potrebeuser posted image a sva sreca djeca kontra sezone, pa ovog malog sve novo zapalo od baby club,a to mi je i najdraza marka, bas o njemu krojeno, usko a dugouser posted image

zaboravih da pitam, imas li familije vani?user posted image

< Poruku je uredio animagical -- 30.12.2011 21:41:36 >

Neposredna veza do poruke: 2822
30.12.2011 21:41:21   
palachinken

Ja tek sad ovo pročitah, pa eto, ako još vrijedi onaj poziv khm khm user posted image user posted image Kad ćeš sve stići nakuhati? Ja kontam M prebaciti kod sveki da sredim kucu i sta skuham, jedino tako mogu.

Neposredna veza do poruke: 2823
30.12.2011 21:43:25   
animagical
meni je sveki blizu pa cu to isto da uradim,inace bi jeli iz pekareuser posted image ....bujrum

Neposredna veza do poruke: 2824
30.12.2011 21:52:08   
palachinken
Moja zaova je otputovala u Švicarsku i dobila je zadatak da opremi bebonju za proljece/ljeto 2012 user posted image Kaže da su strahota sniženja trenutno

Neposredna veza do poruke: 2825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *