|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
30.12.2011 12:02:26   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: taurus

IZVORNA PORUKA: Super Beba

dobro jutro i od mene...
minie - hvala na kafi..ja evo pijem bosančicu, al' mi ta plaho zamirisa :)
mersiha - ma udahni, izdahni i naruči ovaj ljubičasti :) super je

mali evo od jutros me zjb, kenka i vrišti...grrrrr..a i ja sa živcima baš 'nako dobro stojim, nema...al' mu se zato bijele desni dole, oko trica i četvorki...znam da bi po pravilu trebale četvorke, pa sve čekam da neka probije...'bem ti i zube više...haj da im je kakav kvalitet, nego će mu i ova šaka jada ispasti za nekoliko godina, pa haj jovo nanovo, uh...

ne brini stalni zubi ne prave porbleme kod nicanja kao ovi, berm je kom mog R tako bilo
gore mi je dok su mi ispali ovi mliječni..........nije dao da mu ispadnuuser posted image
malo šestice budu kritične jer su velike a ovi prednji ništa

ma znam, nego kontam koja muka oko ovih mliječnih zuba, da bi ponovo ispali :))) i nije neka mudrost user posted image

nego, znaš li ti gdje ćete "baciti" 30. januara? Imaš li ikakve naznake?

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2776
30.12.2011 12:04:47   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Pozdravčić i od nasuser posted image

Mi se sinoć nismo plaho naspavali jer je D jučer bukvalno prespavao danuser posted image Sinoć smo tek u 3h zaspali,ali ok nadoknadit ćemo danas poslije shopingauser posted image
Neko je pitao za pelene,ja dajem 10-tku  Babylove pelenama,mi smo krenuli od 1-ice sad smo već na 3-ici.Mekane i nježne-extra.Ja koristim i njihove vlažne maramiceuser posted image
Što se tiče izlaska van,mi uskočimo u skafanderčić,debela dekica preko,kolica i uživanje.Mada je to uglavnom kratko vani,više po tržnim centrima ali nama je dobro. Mama uživa u shopingu a D u spavanjuuser posted image

Ženice jeste li vi vodili svoje bebice na skrining sluha????Mi bi trebali naredne sedmice ali prije toga treba i pregled kod specijaliste za uho,grlo nos i tek onda na skrining,a meni se ne maltretira dijeteuser posted image Koliko ja vidim on odlično čujeuser posted image user posted image

ja ne, iako mi je u otpusnom pismu pisalo da se provjeri sluh, čini mi se sa 2 mjeseca...ali u mom DZ nemaju aparaturu za to, tako da je dr. uradila obični test pucketanja prstima pored uha i konstatovala da je sve OK :)
a sada evo vidim da mali dobro čuje, samo ne sluša :))

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2777
30.12.2011 12:20:39   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: ladyblue

kafa sa Iman sutra u 17h u Importaneu!

jeeeeeeeee :) vidimo se...
(ja dolazim solo, čisto da se zna user posted image )

mee to. N bolesna!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 2778
30.12.2011 12:30:31   
Super Beba

kafa sa Iman sutra u 17h u Importaneu!

jeeeeeeeee :) vidimo se...
(ja dolazim solo, čisto da se zna user posted image )

mee to. N bolesna!

ma daaj! Pa šta je sada? A jbm više...jel' to boljka vrtića ili?

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 2779
30.12.2011 12:38:37   
ladyblue RR
mislim da joj raste još jedna četvorka. temperatura ne prelazi 38, jede ali je strašno kenjkava što za nju nije karakteristično pa pretpostavljam da je boli...uz to kašlje, slini itd. nek' ja nisam rahat!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 2780
30.12.2011 12:54:43   
Super Beba

mislim da joj raste još jedna četvorka. temperatura ne prelazi 38, jede ali je strašno kenjkava što za nju nije karakteristično pa pretpostavljam da je boli...uz to kašlje, slini itd. nek' ja nisam rahat!

e vala..haj da joj što prije nikne i da se kutarišete obje i tog belaja...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 2781
30.12.2011 12:57:07   
taurus

IZVORNA PORUKA: taurus

dobro jutro i od mene...
minie - hvala na kafi..ja evo pijem bosančicu, al' mi ta plaho zamirisa :)
mersiha - ma udahni, izdahni i naruči ovaj ljubičasti :) super je

mali evo od jutros me zjb, kenka i vrišti...grrrrr..a i ja sa živcima baš 'nako dobro stojim, nema...al' mu se zato bijele desni dole, oko trica i četvorki...znam da bi po pravilu trebale četvorke, pa sve čekam da neka probije...'bem ti i zube više...haj da im je kakav kvalitet, nego će mu i ova šaka jada ispasti za nekoliko godina, pa haj jovo nanovo, uh...

ne brini stalni zubi ne prave porbleme kod nicanja kao ovi, berm je kom mog R tako bilo
gore mi je dok su mi ispali ovi mliječni..........nije dao da mu ispadnuuser posted image
malo šestice budu kritične jer su velike a ovi prednji ništa

ma znam, nego kontam koja muka oko ovih mliječnih zuba, da bi ponovo ispali :))) i nije neka mudrost user posted image

nego, znaš li ti gdje ćete "baciti" 30. januara? Imaš li ikakve naznake?

pojma nemam, saznaću onu zadnju sedmicu....me svejedno je ....posao je svugdje isti
ja sam već u fazi kad jedva čekam da izađem iz kuće
a mislila sam da mi nikada neće dosaditiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2782
30.12.2011 13:06:01   
mimikimi
evo da se i mi malo javnemo user posted image

sinoc smo bili na dodjeli paketica i cura je bila za deset nije se bojala djeda mraza,kako ga je samo gledala slatko i dirala mu bradu cijelo vrijeme jedva smo je uslikali da se lice vidi stalno okrenuta prema njemuuser posted image user posted image user posted image

mi smo na konaku kod moje mame dosla mi seka iz njemacke pa sta radimo samo pregledamo razno razne igracke koje smo dobili i sve ostalo

vidim lady curica opet temperaturica da sto prije prodje user posted image
ostalo nista ne procitah pa ako ima sta za cestitati zelimo sve najboljeuser posted image

i da ako se ne stignemo javiti zelimo vam od srca sve najbolje za novu godinu da ste nam svi zajedno zivi i zdravi sa svojim bebacima user posted image user posted image

user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2783
30.12.2011 13:30:43   
lepetetka
pozdraaaaaav!!! Došla mi mamica jeeeeeeeuser posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 2784
30.12.2011 13:37:46   
mala75
jesu li te Babylov pelene one iz DM-a, kakva su im pakovanja i koliko koštaju?
a mi smo za sluh naručeni 19.1 a za kukove 21.2. vala baš samo maltretiranje i roditelja i djece i još mi ona sestra za sluh kad sam zvala da naručim kaže: "majka, kad dođete beba treba da spava", e moš mislit što ja mom E mogu reći hajde sine sad spavaj,  da nije smiješno, bilo bi žalosno.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 2785
30.12.2011 13:55:44   
Anica1
IZVORNA PORUKA: ziki

Evo padobrance, kaputi lijepi bas sam ljubomorna, ja nemam volje da ista kupim jer mi sve uzasno stoji
Za grceve i termofore
- termofor sa kuglicama je ustvri vreca puna kospica od tresnje, jetrvi poslali iz Austrije pa svekrva malo rasila da vidi
- potrazite dosta dobar termofor na www.canipol.rs za bebe, spreman za par sekundi, dugo drzi toplotu i samo se treba sjetit iskuhat kad zavrsis upotrebu za sledeci put, meni ga je sestra nabavila iz Bihaca u tamosnjim eurofarmovim apotekama.
I da se pozalim otkaza mi komp maloprije, dok sam pisala post, sad sam muza izgurala da ovo napisemuser posted image

Imam ga odlican, kupila u Crvenoj apoteci u Tomu, ako nekome treba, kosta 10 KM

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2786
30.12.2011 13:59:28   
Amam
Dan i od nas...
E spava,a ja sam "mokra" dok ga dovedoh u to stanje,sve smo uspavanke preslusali.
Pahuljice,jesi ti ono iz Lukavca user posted image
Mi smo radili skrining u TZ,ma bude brzo gotovo,ako cete to raditi u Tz uzmes obadvije uputnice u svom DZ i gore se obavi i pregled i skrining,cas posla.E je spavao u to vrijeme,samo trebaju biti mirni,za to je bolje da spavaju.
Nadja opet bubana,brzo ozdravljenje zelimo.
Mi smo bili u skoli kod seke,dan djecije radosti i bio djed mraz a E user posted image .

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2787
30.12.2011 14:01:42   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

onda racunajte i na meneuser posted image ..imam i ja momkusa...user posted image ..a umce moze zveckama da zabavlja bebce.user posted image

Dogovoreno user posted image Nemoj samo da nam se curice potuku oko momaka user posted image user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2788
30.12.2011 14:20:26   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

onda racunajte i na meneuser posted image ..imam i ja momkusa...user posted image ..a umce moze zveckama da zabavlja bebce.user posted image

Dogovoreno user posted image Nemoj samo da nam se curice potuku oko momaka user posted image user posted image

i kad je ta kafauser posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 30.12.2011 14:23:38 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2789
30.12.2011 14:34:56   
animagical
dogodineuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2790
30.12.2011 14:57:49   
Selminja

Mi se sinoć nismo plaho naspavali jer je D jučer bukvalno prespavao danuser posted image Sinoć smo tek u 3h zaspali,ali ok nadoknadit ćemo danas poslije shopingauser posted image
Neko je pitao za pelene,ja dajem 10-tku  Babylove pelenama,mi smo krenuli od 1-ice sad smo već na 3-ici.Mekane i nježne-extra.Ja koristim i njihove vlažne maramiceuser posted image
Što se tiče izlaska van,mi uskočimo u skafanderčić,debela dekica preko,kolica i uživanje.Mada je to uglavnom kratko vani,više po tržnim centrima ali nama je dobro. Mama uživa u shopingu a D u spavanjuuser posted image

Ženice jeste li vi vodili svoje bebice na skrining sluha????Mi bi trebali naredne sedmice ali prije toga treba i pregled kod specijaliste za uho,grlo nos i tek onda na skrining,a meni se ne maltretira dijeteuser posted image Koliko ja vidim on odlično čujeuser posted image user posted image

I ja bas razmisljam kako nepotrebno maltretiranje mama i djece, jos ova zima, da je ljeto pa bi bilo lakse usput u setnju. Ja cu ici, vidim svi su vodili, mada ja vidim da ona cuje, i to vrlo dobro, jer je probudi moj dublji udisaj user posted image
Pa kad cemo mi na kafu, ne odosmo s stomakom dok smo bile, mozemo makar sad nek nam se i djeca upoznaju user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2791
30.12.2011 15:02:15   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: Anica1

i kad je ta kafauser posted image

2012 user posted image Vala samo da prodje ovaj guzvanjac zbog praznika i ide kafica da se druzimo

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2792
30.12.2011 15:04:36   
Bebica11
sta sve nece izmislitiuser posted image mozel se taj screening uha preskociti? to je bas budalastina, hajde da ima povoda i potrebe al sad non stop nesto izmisljaju

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2793
30.12.2011 15:29:24   
animagical
sto se ne bi moglo preskociti? meni to niko nije ni spomenuo...dr pucnula prstima, dijete pogledalo sta ona klepece i eto...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2794
30.12.2011 15:29:39   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Selminja

I ja bas razmisljam kako nepotrebno maltretiranje mama i djece, jos ova zima, da je ljeto pa bi bilo lakse usput u setnju. Ja cu ici, vidim svi su vodili, mada ja vidim da ona cuje, i to vrlo dobro, jer je probudi moj dublji udisaj user posted image
Pa kad cemo mi na kafu, ne odosmo s stomakom dok smo bile, mozemo makar sad nek nam se i djeca upoznaju user posted image

Meni nit piše nit sam vodila.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2795
30.12.2011 15:30:28   
palachinken
Uh kako je zasuo snijeg! Mi išli napolje i uhvati nas na pola puta, pahuljice ko šaka! Prelijepo! Mahdi od silne sreće zaspao user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2796
30.12.2011 15:41:59   
animagical
i kod nas isto, ja pogledam kroz prozor kad vani zasulo...A spava, mislili ici nani ali ocito necemo, po ovom snijegu se ne moze voziti po ovim brdima....hajd...bar cu napraviti musakuuser posted image nego, hocete vi gdje za Novu? mi nigdje, a niko nam se haman i ne javlja, haman da nije dernek ako se ne pije,a kod nas se ne pije, ili ako ne mogu zapaliti, a ni to ne moze kod bebe...svakakva svijeta....

Neposredna veza do poruke: 2797
30.12.2011 15:49:18   
palachinken
Isto tako, moja animagical. Mi smo prava dosadna kuća, neJma alkohola, neJma cigara. user posted image Ove godine nas troje. Vjeruj da mi je draže što će mm imati dva slobodna dana user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2798
30.12.2011 16:14:43   
drznica
Pozdrav i od nas sa brda koji je zatrpao snijeguser posted image
Koliko je dobro zivit u starom gradu, toliko i nijeuser posted image

Mi smo mashalla sinoc bili super, malo bolila pupa, ja masirala i dijete spavalo, i jutros smo do 11 spavali.I evo citav dan je tako jede pa zaspe (KUC, KUC neureklo se). Cekamo da nam stigne ovaj plisani termofor pa da izbacim kapi i samo grijem pupu. Pitate gdje cemo za NOVU??? Kuci naravno HAPPY FAMILY.

Ako vam ta kafa bude kad mi napunimo ovih famoznih 40 dana, mogli smo vam se pridruzit. Jos jedan decko hehe

Neposredna veza do poruke: 2799
30.12.2011 16:52:20   
palachinken
Mi veceras trebali na jedan rodjendan, a slavljenica zivi u kuci na brdu. Prosle godine, dok sam jos bila trudna, isto ovako je snijeg napadao dok smo sjedili kod njih i kad smo krenuli kuci, sve poledilo, obrnuli se na cesti, jedva ogradu izbjegli. Uh kako sam se prepala bila! Zato ove godine fino auto ostavljamo na ravnom, pa pješke uzbrdo user posted image
A sjecam se i bjelavskih brda iz studentskih dana. Kad zapada, sjedi na kesu i spuštaj se do grada.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *