|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
29.12.2011 22:56:23   
lepetetka
Ehh i ja bi dogodineuser posted image na tu kafu rado ako mognem ikako..

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2726
29.12.2011 23:18:40   
mersiha 77
palachinken valjali ovaj
ima jos jedan ljubicasti sad cu ga naci
zenice pomozite muz hoce da mi kupi ali ja neznam koji
onaj bijeli necu ipak
evo vam ovaj pa vidite pomozite mi

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.wenz.se%2FSpecial-Shops-Vaestar-kappor-Kappor-Kappa%2Fgroup%2F2082110%2Fproduct%2F2543841%2F.a174.0.html&h=hAQEYDmS5AQHmbco6_XhTkdMpjNOMrsDIhJYj9EAexzbPdQ

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 2727
29.12.2011 23:21:59   
mersiha 77
animagical sta mislis za ovaj kaput?user posted image
joj fakat je dobar
ima jos jedan ljubicasti odoh da ga izrovim i postavim

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2728
29.12.2011 23:32:57   
animagical
lijep je skrozuser posted image a hoces ti koji probati ili s neta kupujes??

Neposredna veza do poruke: 2729
29.12.2011 23:52:42   
drznica
Bebice, dobicu sutra od prijateljice termofor ovaj sa kuglicama, pa cu ti javiti ima li ucinka da kupujes. Ja sa, danas njemu dala u flasici malo caja od komoraca, onaj HIPP jer vidim da nema ucinka sto ga ja pijem. I mogu ti reci da je zaspo pravo fino i to preko 2 sata. Okupali ga, dala mu espumisan i eno opet pajki. Nadam se da ce bar do 2 do sljedeceg obroka. Pa ako bude grceva opet bih malo caja dala. On stvarno puno ne place, ali koliko se stisce, crveni i kakve face pravi vidim da mu nije dobro, onako djeluje mi "hrabar" kako to podnosi. Baca ga san al ne moze da zaspe kad napadnu grcici user posted image . Borimo se pa...

Eh  kaput nemoj niposto svijetli. Ja imam, dala silne pare za njega i obukla ga mozda 5 puta u zivotu. Hemijska cistiona mu je ko ormar user posted image Vise je tamo nego u ormaru. A kad izadjes samo pazis gdje ces snjim.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2730
29.12.2011 23:56:04   
mersiha 77

IZVORNA PORUKA: animagical

lijep je skrozuser posted image a hoces ti koji probati ili s neta kupujes??

ma joj s neta kupujem zato imam hiljadu pitanja
a nisam ti ni ja bas mrsava user posted image
evo i ovaj ljubicasti

http://www.wenz.se/Special-Shops-Vaestar-kappor-Kappor-Kappa/group/2082110/product/2084562/.a174.0.html

Neposredna veza do poruke: 2731
30.12.2011 0:03:14   
drznica
Svidja mi se ovaj ljubicasti pravooo  user posted image
Hocu i ja ovakav, koliko love, sta, kako???

Neposredna veza do poruke: 2732
30.12.2011 0:15:20   
animagical
e ljubicasti bih ja sebiuser posted image predobaruser posted image  

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2733
30.12.2011 0:54:40   
ziki
Evo padobrance, kaputi lijepi bas sam ljubomorna, ja nemam volje da ista kupim jer mi sve uzasno stoji
Za grceve i termofore
- termofor sa kuglicama je ustvri vreca puna kospica od tresnje, jetrvi poslali iz Austrije pa svekrva malo rasila da vidi
- potrazite dosta dobar termofor na www.canipol.rs za bebe, spreman za par sekundi, dugo drzi toplotu i samo se treba sjetit iskuhat kad zavrsis upotrebu za sledeci put, meni ga je sestra nabavila iz Bihaca u tamosnjim eurofarmovim apotekama.
I da se pozalim otkaza mi komp maloprije, dok sam pisala post, sad sam muza izgurala da ovo napisemuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 2734
30.12.2011 0:58:12   
zanzibarka
Evo nas evo nas, veceras smo izasli sami, ali bili smo brzi kuci, nismo mogli bez nje, i samo smo o njoj pricali, o nasoj najvecoj sreci :) slusala ona nene, pavala, ali dzaba pravo se pokajali sto smo otisli bez nje, iduci put je sigurno nikome ne ostavljamo!!! Evo je razgugutala se, nece da pava, malo zaspala, i mami i babi napravili romantiku, bilo keksa prvi put nakon 5 mjeseci, bila sam tako u grcu, i tamam kad nas je krenulo, A se probudi, hahhah....i eto kaze mm idem spavati ako A zaspi zovi me, a ona nece ko u inat :))) Eto jepo nam pajkite, hvala svima na cestitkama, ljubimo vas

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

Neposredna veza do poruke: 2735
30.12.2011 1:12:11   
sporty mamaa
Vecer, ja se uvijek javljam kasno ko padobranac ko kad ne stignem prije. Moja dijeca nocne ptice, zaspu tek iza ponoci. Danas smo bili na vakcini i u savjetovalistu. Beba je dobila 1 100 ja presretna buduci da samo dojiuser posted image user posted image user posted image Skuzila sam da ste pricale o nekom uobrocavanju, ma kad se doji i mala je beba to je nemoguce. Ja jedino kad idem negdje pa joj izdojim recimo 140 ml, ona to zna sve popiti i onda 3, 3 i po sata ne trazi nikakouser posted image Inace mi bezveze stalno misliti jel gladna ili ne, tako joj recimo umjesto dojenja dam bocicu, i onda mogu u skitnjuuser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 30.12.2011 1:13:19 >

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 2736
30.12.2011 1:15:45   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: zanzibarka

Evo nas evo nas, veceras smo izasli sami, ali bili smo brzi kuci, nismo mogli bez nje, i samo smo o njoj pricali, o nasoj najvecoj sreci :) slusala ona nene, pavala, ali dzaba pravo se pokajali sto smo otisli bez nje, iduci put je sigurno nikome ne ostavljamo!!! Evo je razgugutala se, nece da pava, malo zaspala, i mami i babi napravili romantiku, bilo keksa prvi put nakon 5 mjeseci, bila sam tako u grcu, i tamam kad nas je krenulo, A se probudi, hahhah....i eto kaze mm idem spavati ako A zaspi zovi me, a ona nece ko u inat :))) Eto jepo nam pajkite, hvala svima na cestitkama, ljubimo vas

Tako sam se i ja osjecela na pocetku, al pozeli covjek malo i izaci da se opusti, mada svako malo pomislis na dijete i to je normalnouser posted image Ali kad je u sigurnim rukama, treba malo iskoristiti pomoc i dati si oduskauser posted image A za keks, taj u prekidima je najsladiuser posted image

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 2737
30.12.2011 8:50:55   
minie
Juuutroooo

Evo jedne kafice za dobar pocetak dana

user posted image

R jos uvijek spava, a ja se nesto nadigla user posted image
Ja ne znam da li je i kod vas ista situacija, ali kod mene nema gostiju po nekoliko dana, a onda kad navale dolaziti istu vecer, dodje mi da padnem u nesvjest. Ali ovi gosti od sinoc su bas dosli sa obrazom user posted image a posebno jedna komsinica iz Austrije, kojoj kcerka radi u HM-u. Donijela nam neke super strumfaste stvarcice.

I gdje vi sutra docekujete Novu?

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 2738
30.12.2011 9:02:26   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Bebice, ja sam skoro potrosila ovu bocicu sa kapima...mislim da mu vise necu davati. Sutra cemo dobiti djeciji plisani grijac u kojem su one kuglice koje se griju. Nadam se da ce pomoci.Jer ako budu grcevi trajali 3 mjeseca, nema smisla koristit kapi 3 mjeseca. Kazu da su termofori super stvar pa eto Bebice, pokusaj nabaviti.

gdje si nabavila termofor? uh ne znam, i moja je jednu bocicu popila al ja nemam izbora,postaje sve gore, tek je zaspala od 16h vristalauser posted image

Jesi li probala sa cajem od komoraca?

pijem ga ja al dzaba, doduse popijem 2 max 3 solje dnevno, mozda trebam viseuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2739
30.12.2011 9:38:24   
bebix
E bas ti hvala na ovako mastovitoj kafi, pijem bosansku a zamisljam ovu koju si postavilauser posted image user posted image
Mi smo ok, mislim da smo naspavaniuser posted image
Danas aBd idem u kupovinu paketica, krajnje je vrijeme da ih djeca dobiju u ovoj godini, dosla mi je seka iz hrvatske, ima curu sad ce joj 2 godine i mora tetka i njoj nesto kupitiuser posted image
Minie za NG mi smo kuci, nemam nikog da mi cuva malog momka a i da imam nisam sigurna da bi docekala ponoc budnauser posted image
A za goste tako je bilo i kod nas, isto ko da se dogovore pa svi za isti dan, ali sad nema nikog tako da ce proci i to..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2740
30.12.2011 9:38:39   
Sensia
Jutro mamice

Mi smo svako jutro u 7 na nogama ko navijeni, ali e zalim se s obzirom da zaspi oko9-10 user posted image

samo da vas pitam da li su vase bebe stenjale u snu, tako jako da ne mozete spavati a one spavaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi se bas borimo s tim nekoliko dana, ne znam sta da radim. ja je ne uzimam jer vidim da zmirii spava ali nema sanse da mm i ja spavamo. to se obicno desi nakon prvog nocnog podoja oko 3. mozda bi Lejla K znala sta se desi nakon sto dijete podoji?
Animagical skafander je mrak mrakova, i da te pitam kako ti izlazis sa A kad je ova zima, mislim bez kolica, za kengur je ranouser posted image  kako ga poneses?
Bebice ja pijem komorac od kako sam se porodila i nisam primjetila da je nesto pomagalo, cak sam i Umi davala kasikicom pomalo ali ne pomaze to nista kod grcica. ko ih nije dozivio i ne zna kako je to patnja a nema pomoci. grijali smo i mi stomak sve zivo ali dzaba nista ne pomaze dok samo ne prodje, ato je s nekih tri mjeseca najdalje
nama su sada vise od puna dva i zna ih dobiti a garant je i ovo stenjanje posljedica tih blazih grceva pa ih ona prespava dusa mala user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2741
30.12.2011 9:57:35   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

Jutro mamice

Mi smo svako jutro u 7 na nogama ko navijeni, ali e zalim se s obzirom da zaspi oko9-10 user posted image

samo da vas pitam da li su vase bebe stenjale u snu, tako jako da ne mozete spavati a one spavaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi se bas borimo s tim nekoliko dana, ne znam sta da radim. ja je ne uzimam jer vidim da zmirii spava ali nema sanse da mm i ja spavamo. to se obicno desi nakon prvog nocnog podoja oko 3. mozda bi Lejla K znala sta se desi nakon sto dijete podoji?
Animagical skafander je mrak mrakova, i da te pitam kako ti izlazis sa A kad je ova zima, mislim bez kolica, za kengur je ranouser posted image  kako ga poneses?
Bebice ja pijem komorac od kako sam se porodila i nisam primjetila da je nesto pomagalo, cak sam i Umi davala kasikicom pomalo ali ne pomaze to nista kod grcica. ko ih nije dozivio i ne zna kako je to patnja a nema pomoci. grijali smo i mi stomak sve zivo ali dzaba nista ne pomaze dok samo ne prodje, ato je s nekih tri mjeseca najdalje
nama su sada vise od puna dva i zna ih dobiti a garant je i ovo stenjanje posljedica tih blazih grceva pa ih ona prespava dusa mala user posted image

i mi smo od 7 na nogamauser posted image

to stenjanje su 100% grcici, moja tako pocne pa se razvristi povraca i sl

sve mi na umu da si rekla da je vama najzesca bila 6.sedmica pa cekam ne bi li i nju popustilo aBd

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2742
30.12.2011 10:00:38   
ciciban26
Jutrooooooo, minie hvala na kafici,rado bih ovakvu jednu srknula user posted image
Animagical,Skvo,Lepetetka naravno da ima bujruma na tu kaficu..Ima da dernek napravimo user posted image user posted image   Sensia,Bebix,Jelo i ostale zemskice a da napravimo okupljanje sirokih razmjera user posted image user posted image user posted image
Jelo bas ti hvala za mimiceuser posted image user posted image ..Javi mi pp gdje i kad ti odgovara da izvrsimo primopredaju user posted image
Mersiha kaputi su user posted image Meni licno se vise svidja svijetli,kragna mu je bas neobicna..Jeste da je stvarno osjetljivo ali je i efektan,bijeli + ona kragna ljubav mi se naprosto desila user posted image . Zavisi i kakav ti je ten i boja kose,ja kad sam tamnokosa uzivam u bijelim jaknama i kapicama user posted image
Sensia bas mi zao djugajice user posted image ..E je znala stenjati u snu ali ne bas toliko glasno. ljubimo vas puuuunooo
Ja cekam da se E probudi pa da idemo da se slikamo s onim deda mrazom i da kupujemo pokloncice.Danas je dan hodanja po trgovinama i  maltretiranja mm user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2743
30.12.2011 10:03:21   
palachinken
Sensia, mi smo imali isto takvo stenjanje izmedju pete i osme sedmice, grči se stenje muči, ali uredno spava user posted image I prošlo!

mersiha, ljubičasti je najbolji, ako ti nećeš, slobodno meni pošalji user posted image

Sinoć sam sastavljala djeci od prijatelja paketice pa malo malo se zarovim hahhaa Valja mi dokupiti sve sto sam pojela user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2744
30.12.2011 10:04:29   
palachinken
Gdje je mala_sa, nikako se ne javlja

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2745
30.12.2011 10:07:11   
ciciban26
Sensia a kako ona jede..sad se sjetih da je E prije nekih mjesec imala straaasnih problema sa stomacicem.Cim bi pocela jesti,nastupilo bi stenjanje,grcenje,plac i odbijala je i siku i flasicu..U to vrijeme je stenjala nocu.Trajalo nekih 7 dana i proslo samo od sebe..Da nije i to neka faza u razvoju user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 2746
30.12.2011 10:07:51   
Selminja
Sensia i moja E je znala stenjati, proci ce. Ona se toliko trlja po licu da se uvijek izgrebe kad joj ne stavim rukavice, i uho redovno zavraca ne bil postalo klempavo user posted image
I mene zanima, kako izlazite po ovom vremenu s bebama? Meni jedino na pamet pada u skafander i u narucje user posted image
Jutro user posted image

Neposredna veza do poruke: 2747
30.12.2011 10:08:55   
minie
Sensia i meni se to dogadja vec dvije noci. R se probudi oko 3 i onda nakon toga kad zaspi stenje, ali sve spava, samo se mama budi. Vjerovatno ce i to ubrzo proci.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2748
30.12.2011 10:09:00   
Super Beba
dobro jutro i od mene...
minie - hvala na kafi..ja evo pijem bosančicu, al' mi ta plaho zamirisa :)
mersiha - ma udahni, izdahni i naruči ovaj ljubičasti :) super je

mali evo od jutros me zjb, kenka i vrišti...grrrrr..a i ja sa živcima baš 'nako dobro stojim, nema...al' mu se zato bijele desni dole, oko trica i četvorki...znam da bi po pravilu trebale četvorke, pa sve čekam da neka probije...'bem ti i zube više...haj da im je kakav kvalitet, nego će mu i ova šaka jada ispasti za nekoliko godina, pa haj jovo nanovo, uh...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 2749
30.12.2011 10:09:32   
palachinken
Selminja, mi skafander i u maramu. A kad se sjetim koliko se M grebao, sve sebi mustru šara po licu ostavi user posted image i uho vazda zarolano.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *