|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
29.12.2011 13:34:10   
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: ekonomistica

Pozdrav svim forumašicama...nadam se da ste dobro, zdravo i vi i vaša mala dječica!?
Ja imam jedan mali problemčić pa se nadam da ćete mi moći pomoći...mala mi se malkice prehladila, uskoro će joj 5 mjeseci i pojavilo joj se neko crvenilo po usnama. Kada jede ostane joj bijelo po njima od mlijeka a primijetila sam pomalo i po jeziku...da li je to krupica, obzirom da je sada malo veća ili nešto drugo? Da li da je vodim danas doktoru ili pokušam nečime joj to ublaži...ne znam čak da li je boli, e daje nikakve znake user posted image

pozdravi i cestitke,user posted image tke.Ja evo tipkam, cura moja cenzurise i samo pruza rucicu da briseuser posted image .
Neki dan citam u jednom od onih bebamama mamabeba casopisa, pa vele: za krupicu je dobro umociti cucu u sodu bikarbonuuser posted image , nisam probala ako neko jeste,javite.

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu ekonomistica)
Neposredna veza do poruke: 2701
29.12.2011 13:34:33   
palachinken

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Zenice sta mislite o ovome? ja bih nesto ovako al se moram izmjeriti
htjela bih misljenje o ukusu
user posted image
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fhalens.scene7.com%2Fis%2Fimage%2FHalens%2F131177374546167581%3F%2524halens-product-main%2524&h=fAQEzdBmiAQE6rwAVjSXfbX9NE86BIgRnCsOjdPJMO6XcDw

Jel kaput? Dobar je!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2702
29.12.2011 13:40:58   
mersiha 77
palachinken jeste kaput
ma vala mi dodijali sve crno
nekako mi previse vise sve crno
neznam

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2703
29.12.2011 13:43:07   
palachinken

palachinken jeste kaput
neznam

Ni ja ne volem crne kapute, kod mene su zadnjih godina samo boje, ljubicasti, crveni, karirani i nedavno nasla super kaputic u NY, jedan broj ostao pa ga snizili, boja svijelo krem. Bas mi je lijep, ima i onu macu oko vrata, ličim na žensko u njemu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2704
29.12.2011 13:58:39   
mersiha 77

IZVORNA PORUKA: palachinken

palachinken jeste kaput
neznam

Ni ja ne volem crne kapute, kod mene su zadnjih godina samo boje, ljubicasti, crveni, karirani i nedavno nasla super kaputic u NY, jedan broj ostao pa ga snizili, boja svijelo krem. Bas mi je lijep, ima i onu macu oko vrata, ličim na žensko u njemu user posted image

da,bas tako zelim da licim na zensko u njemu
nema samo bijeli i krem
ja inace volim ljubicasti

Neposredna veza do poruke: 2705
29.12.2011 14:12:08   
mala75
IZVORNA PORUKA: zumbulcica

IZVORNA PORUKA: ekonomistica

Pozdrav svim forumašicama...nadam se da ste dobro, zdravo i vi i vaša mala dječica!?
Ja imam jedan mali problemčić pa se nadam da ćete mi moći pomoći...mala mi se malkice prehladila, uskoro će joj 5 mjeseci i pojavilo joj se neko crvenilo po usnama. Kada jede ostane joj bijelo po njima od mlijeka a primijetila sam pomalo i po jeziku...da li je to krupica, obzirom da je sada malo veća ili nešto drugo? Da li da je vodim danas doktoru ili pokušam nečime joj to ublaži...ne znam čak da li je boli, e daje nikakve znake user posted image

pozdravi i cestitke,user posted image tke.Ja evo tipkam, cura moja cenzurise i samo pruza rucicu da briseuser posted image .
Neki dan citam u jednom od onih bebamama mamabeba casopisa, pa vele: za krupicu je dobro umociti cucu u sodu bikarbonuuser posted image , nisam probala ako neko jeste,javite.

meni je pedijatrica rekla da otopinom sode namočim sterilnu gazu i time čistim usne bebe na kojima se pojavilo to bijelo - krupica i da to radim i ako primjetim da se to pojavi na jeziku ili utrašnjosti obraza. a i moja mama kaže da je meni tako čistila, namotaš gazu na prst umočiš u tu vodu sa sodom i istrljaš, naravno nježno.

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 2706
29.12.2011 15:53:57   
Bebica11
hello zenice

evo meni bila mama, a malu mi muce grcici, slomise i nju i mene,

drznice ovo sve postaje zesce, a vidim i vi nas pratite u muci, na hajr

N i ne spava vise izmedju dojenja, toliko je muce, nista vam vise ne moram reci, ni kapi ne pomazuuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 2707
29.12.2011 16:07:09   
lepetetka
Bebice11 sve se bebe nekad zagrcnu, nemoj brinuti, samo budi ti pribrana u tim momentima, ja svoju okrenem naniže na krilu, da joj je glava malo pognutija od tijela i malo je lupkam između plečkica, ako joj šta smeta da iskašlje ..
Zanzibarko sretna godišnjica!!!! Baš lijepo što ste uhvatile tempo user posted image
O računu za struju da i ne pričam..uhhh...još ja preko dana sobe i ne zagrijavam samo naveče kada idemo spavati... i opet 250 user posted image Baš mi žao ali neka doći će ljeto pa ćemo se grijati na sunce user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2708
29.12.2011 16:59:57   
plava72
vece zene user posted image

dok mala spava da napisem koju i da dodjem malo medju narod user posted image
elem onog sirupa nigdje u cijeloj gracanici a haman ni u tuzli ...zaduzila sam jednu studenticu da obidje apoteke u tuzli kaze dosad ni u jednoj user posted image ....juce i danas sam davala malo caja od kima (2x 1/3 kapaljke ) pa je fino kakila i eno je spava user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 2709
29.12.2011 17:28:55   
lejla80
Mah..mah..ja sretna, jos sutra pa onda raspust jeeeeee

Super Bebo ma sad cete i vi..vidis da vrijeme doslovno letiii

Mersiha kaput je super al brate ja imam slican bjeli,vjeruj da ga i ormaru drzim pod najlonom,toliko se on prlja..nevjerovatno..Svake godine ga obucem samo jednom i smorim se pazeci da me sta ne dodirneuser posted image

Zanzibarko sretna godisnjica..

Drznice sretan mali rodjendankouser posted image user posted image

Ostale saljemo vam pozitivne vibrice da grcici sto prije prodjuuser posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 2710
29.12.2011 18:42:13   
drznica
Bebice, ja sam skoro potrosila ovu bocicu sa kapima...mislim da mu vise necu davati. Sutra cemo dobiti djeciji plisani grijac u kojem su one kuglice koje se griju. Nadam se da ce pomoci.Jer ako budu grcevi trajali 3 mjeseca, nema smisla koristit kapi 3 mjeseca. Kazu da su termofori super stvar pa eto Bebice, pokusaj nabaviti.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2711
29.12.2011 19:58:21   
Daja_sa
Kuc kuc...evo mene sa pitanjem...neJmam iskustva sa temperaturama...kolika je normalna temp. kod bebe?
Citavo poslijepodne vidim E obrazi rumeni ali je ona vesela...doduse imala je 3 stolice sto je rijetkost i maloprije izmjerim temp. 37.2...da nisu zubi? ili sta vec?
Ovo moje starije cedo nikad nije imalo temp...(evo kucam u drvo) i fakat nisam pametna sta da cinim sa ovim svrcom??

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2712
29.12.2011 20:21:01   
mersiha 77
e bas ste sebicne necete da me prosvijetliti u ovoj dilemi
jel ovo kaput za mene ili ne?
jel dobar kroj,boja?
joj nije mi lahko
pomagajte

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fhalens.scene7.com%2Fis%2Fimage%2FHalens%2F131177374546167581%3F%2524halens-product-main%2524&h=fAQEzdBmiAQE6rwAVjSXfbX9NE86BIgRnCsOjdPJMO6XcDw

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 2713
29.12.2011 20:23:23   
mersiha 77

IZVORNA PORUKA: lejla80

Mah..mah..ja sretna, jos sutra pa onda raspust jeeeeee

Super Bebo ma sad cete i vi..vidis da vrijeme doslovno letiii

Mersiha kaput je super al brate ja imam slican bjeli,vjeruj da ga i ormaru drzim pod najlonom,toliko se on prlja..nevjerovatno..Svake godine ga obucem samo jednom i smorim se pazeci da me sta ne dodirneuser posted image

Zanzibarko sretna godisnjica..

Drznice sretan mali rodjendankouser posted image user posted image

Ostale saljemo vam pozitivne vibrice da grcici sto prije prodjuuser posted image

joj lejla nema nista bolje i nema druge boje
neznam sta da radimuser posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2714
29.12.2011 20:48:55   
animagical
mersiha uh dobar kaput,ali za moje linije npr nijeuser posted image   nekako mi djeluje za mrsave zene,a ja to nisamuser posted image ne znam kako izgledas pa ne znam sta da ti kazem,najbolje probaj ga pa vidi kako ti odgovara i stoj... boja je lijepa,i ja imam jedan boje vanilije,ali kao sto neko rece, obuces i na ciscenje sutra...

Neposredna veza do poruke: 2715
29.12.2011 21:31:51   
Anica1
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Anice sto nam djugajica slusa ne urekla se user posted image user posted image user posted image . Mala znaci u skitnji bila user posted image Trebamo tu kaficu piti,da utvrdimo koja beba najbolje slusauser posted image user posted image user posted image user posted image

Cicibanko obavezno kafica da se djugajice male upoznaju user posted image Vala cim proje ova guzva, iza Nove zovem te da pijemo kaficu user posted image

Animagical kupili smo skafander tamo gdje si nas uputila, bas ima lijepih. Bas sam sretna sto tako jeftino kupih skafandercic user posted image  
Maloprije mi dodje sestra i za Novu donese malenoj prelijepu zimsku jaknicu, eh jest se curica danas ponovila user posted image

< Poruku je uredio Anica1 -- 29.12.2011 21:32:35 >

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 2716
29.12.2011 21:40:31   
animagical
hocu i ja na tu kafu ako primate momkeuser posted image  
a super skafanderi, mi svoj danas prosetali po graduuser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2717
29.12.2011 21:53:15   
Anoniman
Evo padobranca opet...citala sam nesto na preskakanje i nista nisam upratila sem skafandera od animagical, racuna od drznice i najvise mi zapalo za oko cizmice od cicibanuser posted image

Ciciban imam ja jedne rozle medene, futrovane za moju princezicu, da joj poklonimo, sad ce joj biti taman, samo se kako organizuj da doletis do nasuser posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 2718
29.12.2011 21:55:47   
Anica1
IZVORNA PORUKA: animagical

hocu i ja na tu kafu ako primate momkeuser posted image  
a super skafanderi, mi svoj danas prosetali po graduuser posted image

Naravno da primamo, sta ce curice same, treba nam i momaka user posted image Svakako imas kaficu od mene za ovaj skafander user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2719
29.12.2011 21:57:10   
Skvo RR
onda racunajte i na meneuser posted image ..imam i ja momkusa...user posted image ..a umce moze zveckama da zabavlja bebce.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2720
29.12.2011 22:01:25   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Bebice, ja sam skoro potrosila ovu bocicu sa kapima...mislim da mu vise necu davati. Sutra cemo dobiti djeciji plisani grijac u kojem su one kuglice koje se griju. Nadam se da ce pomoci.Jer ako budu grcevi trajali 3 mjeseca, nema smisla koristit kapi 3 mjeseca. Kazu da su termofori super stvar pa eto Bebice, pokusaj nabaviti.

gdje si nabavila termofor? uh ne znam, i moja je jednu bocicu popila al ja nemam izbora,postaje sve gore, tek je zaspala od 16h vristalauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2721
29.12.2011 22:05:55   
Anoniman
Ja cu vam samo jos jednom reci, evo me kao papagajuser posted image
Meni sa oboje djece spas za grceve su bile homeoptaske granulice, imaju se kupiti u hrasnom u apoteci u džamijskoj ulici.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 2722
29.12.2011 22:20:10   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

gdje si nabavila termofor? uh ne znam, i moja je jednu bocicu popila al ja nemam izbora,postaje sve gore, tek je zaspala od 16h vristalauser posted image

Jesi li probala sa cajem od komoraca?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2723
29.12.2011 22:22:52   
Skvo RR
Daja_sa do 38 u guzi se po pravilu ne obara...iako ja sam uvijek spustala od 37.8 temperaturu...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2724
29.12.2011 22:36:29   
Amam
Joj i ja postala padobranac,nemERem nikako da stignem u mahalu :(
Gosti me neki zatrpaaju.
E mi je uzas bio sinoc toliko je plakao a pojma nemam zbog radi cega user posted image .
Sad spava,nadam se da ce veceras biti mirnije.
Zacas preletih par postova vidim raznih briga.
Ali slabo sta upratih.
Cestitamo sve propusteno i dobrodoslica novim user posted image  i mamama

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *