|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
29.12.2011 10:40:37   
Selminja
IZVORNA PORUKA: animagical

kod tebe bas beba s reklame, ja da A pustim cd s uspavankama,mislim da bi me pogledao u najmanju rukuuser posted image

user posted image kao i ova moja user posted image sve sam melodije isprobala jok to user posted image
Jel vi stvarno matere kupujete paketice djeci, mislim na ovu djecu do godine? Kontam da joj mogu kakve dobre sike kupit i zapakovat mozda i bi, sta ce joj ovako, mati samo da se deblja user posted image ako nana i dedo kupe to je drugo user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2676
29.12.2011 10:40:43   
Anica1
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: Anica1

Jutro zenice

Mi pijuckamo kaficu, bebi slusa svoj cd sa uspavankama i kunja user posted image

Smije li se mala beba vodti na planinu kratko? Mislili smo pobjeci iz ovog smoga do Bjelasnice bar pola sata, ali ne znam smijem li je voditi gore  user posted image

ako je dobro utopliš, vodi je...nema razloga da ne smije..samo, nemojte dugo biti vani, pogotovo ako bude oštar zrak...a bolje na čistom zraku na bjelašnici, nego u smogu u gradu...
ja inače nisam za čuvanje beba pod staklenim zvonom, jer kad budu malo veći, eto belaja sa svakom promjenom vremena...bolje ih čeličiti dok su mali :))) sve kontam, pa u švedskoj djeca vani spavaju po hladnoći, a kod nas ne d'o Bog da se sa djetetom hoda zimi - dozla da su male mede, pa zimi treba da idu na zimsko spavanje...kao da imamo mediteransku klimu inače, pa nam je snijeg misaona imenica...

Ja ratujem sa svojima, vele mi da ne izvodim dijete, ma ni do prodavnice, kao udahnuce hladan zrak i dobiti upalu pluća.

I mene su moji juce napali kad smo krenuli po paketic ali ja nju spremih i izadjoh user posted image i jos produzih nakon toga u BBI da dijete vidi gdje ce je mama stalno voditi sa sobom, da upozna radnje user posted image user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2677
29.12.2011 10:45:13   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Selminja

kod tebe bas beba s reklame, ja da A pustim cd s uspavankama,mislim da bi me pogledao u najmanju rukuuser posted image

user posted image kao i ova moja user posted image sve sam melodije isprobala jok to user posted image
Jel vi stvarno matere kupujete paketice djeci, mislim na ovu djecu do godine? Kontam da joj mogu kakve dobre sike kupit i zapakovat mozda i bi, sta ce joj ovako, mati samo da se deblja user posted image ako nana i dedo kupe to je drugo user posted image

JA cu vala kupit igračku user posted image , doduše M dobija one gotove hapice i sokice, kapice, siperke.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2678
29.12.2011 10:47:41   
ciciban26
Selminja ja cu sa zadovoljstvom svojoj curi da kupim paketic. Iskreno,to mene cini bas sretnom i bice nesto simbolicno,eto te cizmice,igracka i slatkis reda radi user posted image user posted image user posted image
Anice sto nam djugajica slusa ne urekla se user posted image user posted image user posted image . Mala znaci u skitnji bila user posted image Trebamo tu kaficu piti,da utvrdimo koja beba najbolje slusauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2679
29.12.2011 10:58:03   
Selminja
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Selminja

JA cu vala kupit igračku user posted image , doduše M dobija one gotove hapice i sokice, kapice, siperke.

Dobro to, ja sam mislila na klasicni gotovi paketic user posted image gledam u marketu nekidan, svi po 10km a unutra 3 smokija stapici i 2 bananice, i narod kupuje ko lud. user posted image

Neposredna veza do poruke: 2680
29.12.2011 10:58:55   
animagical
anice, na siranu i nemas nego dva tri boksa s djecjim stvarima...ovo je kupljeno u onom redu preko puta zgrade, znaci od prolaza desno, drugi, treci boks, vise skafanderi ispred...ma prelijepi....

palacinkouser posted image dobijem i ja takve price...ali nisu bas glasni prigovaraci, s obzirom da stalno hodamo, a nikad se prehadio nije, da ne ureknem, masallahuser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 2681
29.12.2011 11:25:12   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: Bebica11

ma nije problem sto ona bljucne vec ne moze odmah doci do daha, ja pretrnem da hoce i ovaj period grcica proci aBd

ma i to se desavalo i nama,znao se sav zacrveniti,pa plakati bez glasa dok sadrzaj ne potjera van...pa onda kaslje, pa pocne i kihati, valjda dok iz nosa izbaciuser posted image to se nama ucini strasno a ustvari je bas bezazleno

sta bih ja bez tebeuser posted image user posted image

ja tobe ja Rabbi pomislim dijete mi se gusi, "sta je moglo da se desi" ne daj Boze i odvalim plakati

user posted image

Ee Bebice ista sam ti takva bila u početku,kad se D zagrcne i ja prestanem disatiuser posted image Samo gledam kad će prodisati.Sad sam se maloo opustila mada mi je i dalje to zagrcavanje jako stresnouser posted image user posted image

03.11.2011.maleni princ obogatio naš život.....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2682
29.12.2011 11:54:25   
ekonomistica
Pozdrav svim forumašicama...nadam se da ste dobro, zdravo i vi i vaša mala dječica!?
Ja imam jedan mali problemčić pa se nadam da ćete mi moći pomoći...mala mi se malkice prehladila, uskoro će joj 5 mjeseci i pojavilo joj se neko crvenilo po usnama. Kada jede ostane joj bijelo po njima od mlijeka a primijetila sam pomalo i po jeziku...da li je to krupica, obzirom da je sada malo veća ili nešto drugo? Da li da je vodim danas doktoru ili pokušam nečime joj to ublaži...ne znam čak da li je boli, e daje nikakve znake user posted image

Ejna, 03.08.2011. 3200gr, 55cm

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2683
29.12.2011 11:58:52   
Emica_sa
animagical haj uslikaj skafander molim te,ima li za curice?

Da posaljem muzauser posted image

Ili barem mi ga opisi,jeli mekan,kakav je materijal,ima li broj 86, joj mene pitanja?Treba mi za curicuuser posted image

< Poruku je uredio Emica_sa -- 29.12.2011 12:02:53 >

Hello, it's me...

(odgovor članu ekonomistica)
Neposredna veza do poruke: 2684
29.12.2011 12:00:49   
Skvo RR

anice..mi na emirovu cetrdesetnicu isli na vlasic...rijetko koji vikend preskocimo...slobodno...planina je zdravlje.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2685
29.12.2011 12:02:26   
animagical
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

animagical haj uslikaj skafander molim te,ima li za curice?

Da posaljem muzauser posted image

cekaj sad cu, imali su ovakvi bez i rozi...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2686
29.12.2011 12:20:06   
animagical
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/198/sam1383m.jpg/][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/2753/sam1383m.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Neposredna veza do poruke: 2687
29.12.2011 12:20:25   
palachinken

IZVORNA PORUKA: ekonomistica

Pozdrav svim forumašicama...nadam se da ste dobro, zdravo i vi i vaša mala dječica!?
Ja imam jedan mali problemčić pa se nadam da ćete mi moći pomoći...mala mi se malkice prehladila, uskoro će joj 5 mjeseci i pojavilo joj se neko crvenilo po usnama. Kada jede ostane joj bijelo po njima od mlijeka a primijetila sam pomalo i po jeziku...da li je to krupica, obzirom da je sada malo veća ili nešto drugo? Da li da je vodim danas doktoru ili pokušam nečime joj to ublaži...ne znam čak da li je boli, e daje nikakve znake user posted image

Probaj joj poslije jela gazom skinuti naslage. Ako je krupica, ostat će, mlijeko se lako skida. Inace krupicu mozes skinuti mineralnom vodom na gazi pa malo jače sastrugati ili daktanol oralni gel, daj joj na cuclu ili manje zrno na jezik da melja. Ako dojis, istim tim gelom mazi i bradavice. Terapija nek ide makar sedmicu.

Joj, ovaj moj crvčak krenuo gmizati unazad. Kako je samo smiješan!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ekonomistica)
Neposredna veza do poruke: 2688
29.12.2011 12:20:41   
animagical
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/198/sam1383m.jpg/][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/2753/sam1383m.th.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Neposredna veza do poruke: 2689
29.12.2011 12:21:30   
palachinken
user posted image

Evo animagical user posted image

Neposredna veza do poruke: 2690
29.12.2011 12:21:56   
animagical
http://imageshack.us/photo/my-images/198/sam1383m.jpg/

Neposredna veza do poruke: 2691
29.12.2011 12:23:09   
Emica_sa
Joj super je Hvala ti puno,vidjet cu da odem ja sutra,ipak mi muz nije pouzdan za touser posted image [sm=smiley31.gif

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 2692
29.12.2011 12:23:36   
taurus

jutro i od mene..
uh, vi se za jedan dan baš ispisale :)) dok pročitah, zaboravih šta sam htjela napisati :)
mali evo zasp'o, prva jutarnja tura..kad se probudi, vodim ga tetki na druženje, a mama u šiz user posted image
a sad, čim popijem kafu, odoh kuću zatezati...više mi je muka od ovog home face liftinga...

lejla - kod vas baš usitnilo...još malo, pa nam i vi odoste na drugu temu...

i sama sam ti takva, baš mi je dosta kuće
vidi se da nam je vrijeme da krenemo na posaouser posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 2693
29.12.2011 12:24:14   
animagical
ziva bila hvalauser posted image ne znam bez slikomata a on zaglavio... jel de fin za 25kmuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2694
29.12.2011 12:24:23   
palachinken

IZVORNA PORUKA: taurus

jutro i od mene..
uh, vi se za jedan dan baš ispisale :)) dok pročitah, zaboravih šta sam htjela napisati :)
mali evo zasp'o, prva jutarnja tura..kad se probudi, vodim ga tetki na druženje, a mama u šiz user posted image
a sad, čim popijem kafu, odoh kuću zatezati...više mi je muka od ovog home face liftinga...

lejla - kod vas baš usitnilo...još malo, pa nam i vi odoste na drugu temu...

i sama sam ti takva, baš mi je dosta kuće
vidi se da nam je vrijeme da krenemo na posaouser posted image

Hajd sto je vama muka od kuće, ali i meni je nakon pola godine user posted image user posted image Da se kako igrati s bebom vazdan, a da neko drugi brine o kuci, ali jok...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2695
29.12.2011 12:24:44   
bebix
Predivan je, i ja bi trebala kupiti I jer ovaj sto imamo nema pape pa je bas ne praktican, joj sad kad guzva na siranu bude red za skafandereuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2696
29.12.2011 12:24:54   
palachinken

ziva bila hvalauser posted image ne znam bez slikomata a on zaglavio... jel de fin za 25kmuser posted image

Jašta je! Odlican.

Neposredna veza do poruke: 2697
29.12.2011 12:27:08   
Emica_sa

Odlican,divno izgledauser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 2698
29.12.2011 12:52:38   
mersiha 77
Zenice sta mislite o ovome? ja bih nesto ovako al se moram izmjeriti
htjela bih misljenje o ukusu
user posted image
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fhalens.scene7.com%2Fis%2Fimage%2FHalens%2F131177374546167581%3F%2524halens-product-main%2524&h=fAQEzdBmiAQE6rwAVjSXfbX9NE86BIgRnCsOjdPJMO6XcDw

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2699
29.12.2011 13:12:15   
drznica
Pozdrav od nenaspavane mame user posted image
Mi smo i dalje kuci, trosimo struju, a tata radi da plati racun user posted image
Cestitamo godisnjicu braka, sve najbolje od user posted image
Danas nam je prvi mali lodjendan user posted image

Jedva cekam prvi pregled kod dr.da vidimo dokle je ova bakterija, da li je jos ima ili ne pa da mozemo u skitnju. Moj tata sinoc donio paketic unuku, puna vreca slatkisa(naravno za mene hehe) i veliko auto koje ce dijete sa godinu da pocne vozati tj razvaljivati po kuciuser posted image
Juce je poceo da proizvodi neki cudan plac, a vec drugi put se zakocene ako mu nisam dala siku odma. Pa ga moram dici da zraka dijete uzme, sav se zacrveni, spustim ga on opet...Postao je bas potezak. Ja imam osjecaj da je ovo sve od grceva, kad ga ne boli pupa on spava, nemam problem, ali kad zaboli muku mucimo. Danas cemo pokusati naci djeciji termofor.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *