Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav svim forumašicama...nadam se da ste dobro, zdravo i vi i vaša mala dječica!? Ja imam jedan mali problemčić pa se nadam da ćete mi moći pomoći...mala mi se malkice prehladila, uskoro će joj 5 mjeseci i pojavilo joj se neko crvenilo po usnama. Kada jede ostane joj bijelo po njima od mlijeka a primijetila sam pomalo i po jeziku...da li je to krupica, obzirom da je sada malo veća ili nešto drugo? Da li da je vodim danas doktoru ili pokušam nečime joj to ublaži...ne znam čak da li je boli, e daje nikakve znake
pozdravi i cestitke, tke.Ja evo tipkam, cura moja cenzurise i samo pruza rucicu da brise . Neki dan citam u jednom od onih bebamama mamabeba casopisa, pa vele: za krupicu je dobro umociti cucu u sodu bikarbonu , nisam probala ako neko jeste,javite.
palachinken jeste kaput ma vala mi dodijali sve crno nekako mi previse vise sve crno neznam
Ni ja ne volem crne kapute, kod mene su zadnjih godina samo boje, ljubicasti, crveni, karirani i nedavno nasla super kaputic u NY, jedan broj ostao pa ga snizili, boja svijelo krem. Bas mi je lijep, ima i onu macu oko vrata, ličim na žensko u njemu
Ni ja ne volem crne kapute, kod mene su zadnjih godina samo boje, ljubicasti, crveni, karirani i nedavno nasla super kaputic u NY, jedan broj ostao pa ga snizili, boja svijelo krem. Bas mi je lijep, ima i onu macu oko vrata, ličim na žensko u njemu
da,bas tako zelim da licim na zensko u njemu nema samo bijeli i krem ja inace volim ljubicasti
Pozdrav svim forumašicama...nadam se da ste dobro, zdravo i vi i vaša mala dječica!? Ja imam jedan mali problemčić pa se nadam da ćete mi moći pomoći...mala mi se malkice prehladila, uskoro će joj 5 mjeseci i pojavilo joj se neko crvenilo po usnama. Kada jede ostane joj bijelo po njima od mlijeka a primijetila sam pomalo i po jeziku...da li je to krupica, obzirom da je sada malo veća ili nešto drugo? Da li da je vodim danas doktoru ili pokušam nečime joj to ublaži...ne znam čak da li je boli, e daje nikakve znake
pozdravi i cestitke, tke.Ja evo tipkam, cura moja cenzurise i samo pruza rucicu da brise . Neki dan citam u jednom od onih bebamama mamabeba casopisa, pa vele: za krupicu je dobro umociti cucu u sodu bikarbonu , nisam probala ako neko jeste,javite.
meni je pedijatrica rekla da otopinom sode namočim sterilnu gazu i time čistim usne bebe na kojima se pojavilo to bijelo - krupica i da to radim i ako primjetim da se to pojavi na jeziku ili utrašnjosti obraza. a i moja mama kaže da je meni tako čistila, namotaš gazu na prst umočiš u tu vodu sa sodom i istrljaš, naravno nježno.
Bebice11 sve se bebe nekad zagrcnu, nemoj brinuti, samo budi ti pribrana u tim momentima, ja svoju okrenem naniže na krilu, da joj je glava malo pognutija od tijela i malo je lupkam između plečkica, ako joj šta smeta da iskašlje .. Zanzibarko sretna godišnjica!!!! Baš lijepo što ste uhvatile tempo O računu za struju da i ne pričam..uhhh...još ja preko dana sobe i ne zagrijavam samo naveče kada idemo spavati... i opet 250 Baš mi žao ali neka doći će ljeto pa ćemo se grijati na sunce
dok mala spava da napisem koju i da dodjem malo medju narod elem onog sirupa nigdje u cijeloj gracanici a haman ni u tuzli ...zaduzila sam jednu studenticu da obidje apoteke u tuzli kaze dosad ni u jednoj ....juce i danas sam davala malo caja od kima (2x 1/3 kapaljke ) pa je fino kakila i eno je spava
Mah..mah..ja sretna, jos sutra pa onda raspust jeeeeee
Super Bebo ma sad cete i vi..vidis da vrijeme doslovno letiii
Mersiha kaput je super al brate ja imam slican bjeli,vjeruj da ga i ormaru drzim pod najlonom,toliko se on prlja..nevjerovatno..Svake godine ga obucem samo jednom i smorim se pazeci da me sta ne dodirne
Zanzibarko sretna godisnjica..
Drznice sretan mali rodjendanko
Ostale saljemo vam pozitivne vibrice da grcici sto prije prodju
Bebice, ja sam skoro potrosila ovu bocicu sa kapima...mislim da mu vise necu davati. Sutra cemo dobiti djeciji plisani grijac u kojem su one kuglice koje se griju. Nadam se da ce pomoci.Jer ako budu grcevi trajali 3 mjeseca, nema smisla koristit kapi 3 mjeseca. Kazu da su termofori super stvar pa eto Bebice, pokusaj nabaviti.
Kuc kuc...evo mene sa pitanjem...neJmam iskustva sa temperaturama...kolika je normalna temp. kod bebe? Citavo poslijepodne vidim E obrazi rumeni ali je ona vesela...doduse imala je 3 stolice sto je rijetkost i maloprije izmjerim temp. 37.2...da nisu zubi? ili sta vec? Ovo moje starije cedo nikad nije imalo temp...(evo kucam u drvo) i fakat nisam pametna sta da cinim sa ovim svrcom??
Mersiha kaput je super al brate ja imam slican bjeli,vjeruj da ga i ormaru drzim pod najlonom,toliko se on prlja..nevjerovatno..Svake godine ga obucem samo jednom i smorim se pazeci da me sta ne dodirne
Zanzibarko sretna godisnjica..
Drznice sretan mali rodjendanko
Ostale saljemo vam pozitivne vibrice da grcici sto prije prodju
joj lejla nema nista bolje i nema druge boje neznam sta da radim
mersiha uh dobar kaput,ali za moje linije npr nije nekako mi djeluje za mrsave zene,a ja to nisam ne znam kako izgledas pa ne znam sta da ti kazem,najbolje probaj ga pa vidi kako ti odgovara i stoj... boja je lijepa,i ja imam jedan boje vanilije,ali kao sto neko rece, obuces i na ciscenje sutra...
Anice sto nam djugajica slusa ne urekla se . Mala znaci u skitnji bila Trebamo tu kaficu piti,da utvrdimo koja beba najbolje slusa
Cicibanko obavezno kafica da se djugajice male upoznaju Vala cim proje ova guzva, iza Nove zovem te da pijemo kaficu
Animagical kupili smo skafander tamo gdje si nas uputila, bas ima lijepih. Bas sam sretna sto tako jeftino kupih skafandercic Maloprije mi dodje sestra i za Novu donese malenoj prelijepu zimsku jaknicu, eh jest se curica danas ponovila
< Poruku je uredio Anica1 -- 29.12.2011 21:32:35 >
Evo padobranca opet...citala sam nesto na preskakanje i nista nisam upratila sem skafandera od animagical, racuna od drznice i najvise mi zapalo za oko cizmice od ciciban
Ciciban imam ja jedne rozle medene, futrovane za moju princezicu, da joj poklonimo, sad ce joj biti taman, samo se kako organizuj da doletis do nas
Bebice, ja sam skoro potrosila ovu bocicu sa kapima...mislim da mu vise necu davati. Sutra cemo dobiti djeciji plisani grijac u kojem su one kuglice koje se griju. Nadam se da ce pomoci.Jer ako budu grcevi trajali 3 mjeseca, nema smisla koristit kapi 3 mjeseca. Kazu da su termofori super stvar pa eto Bebice, pokusaj nabaviti.
gdje si nabavila termofor? uh ne znam, i moja je jednu bocicu popila al ja nemam izbora,postaje sve gore, tek je zaspala od 16h vristala
gdje si nabavila termofor? uh ne znam, i moja je jednu bocicu popila al ja nemam izbora,postaje sve gore, tek je zaspala od 16h vristala
Jesi li probala sa cajem od komoraca?
Joj i ja postala padobranac,nemERem nikako da stignem u mahalu :( Gosti me neki zatrpaaju. E mi je uzas bio sinoc toliko je plakao a pojma nemam zbog radi cega . Sad spava,nadam se da ce veceras biti mirnije. Zacas preletih par postova vidim raznih briga. Ali slabo sta upratih. Cestitamo sve propusteno i dobrodoslica novim i mamama