Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dobro jutro i od mene... minie - hvala na kafi..ja evo pijem bosančicu, al' mi ta plaho zamirisa :) mersiha - ma udahni, izdahni i naruči ovaj ljubičasti :) super je
mali evo od jutros me zjb, kenka i vrišti...grrrrr..a i ja sa živcima baš 'nako dobro stojim, nema...al' mu se zato bijele desni dole, oko trica i četvorki...znam da bi po pravilu trebale četvorke, pa sve čekam da neka probije...'bem ti i zube više...haj da im je kakav kvalitet, nego će mu i ova šaka jada ispasti za nekoliko godina, pa haj jovo nanovo, uh...
ne brini stalni zubi ne prave porbleme kod nicanja kao ovi, berm je kom mog R tako bilo gore mi je dok su mi ispali ovi mliječni..........nije dao da mu ispadnu malo šestice budu kritične jer su velike a ovi prednji ništa
ma znam, nego kontam koja muka oko ovih mliječnih zuba, da bi ponovo ispali :))) i nije neka mudrost
nego, znaš li ti gdje ćete "baciti" 30. januara? Imaš li ikakve naznake?
Mi se sinoć nismo plaho naspavali jer je D jučer bukvalno prespavao dan Sinoć smo tek u 3h zaspali,ali ok nadoknadit ćemo danas poslije shopinga Neko je pitao za pelene,ja dajem 10-tku Babylove pelenama,mi smo krenuli od 1-ice sad smo već na 3-ici.Mekane i nježne-extra.Ja koristim i njihove vlažne maramice Što se tiče izlaska van,mi uskočimo u skafanderčić,debela dekica preko,kolica i uživanje.Mada je to uglavnom kratko vani,više po tržnim centrima ali nama je dobro. Mama uživa u shopingu a D u spavanju
Ženice jeste li vi vodili svoje bebice na skrining sluha????Mi bi trebali naredne sedmice ali prije toga treba i pregled kod specijaliste za uho,grlo nos i tek onda na skrining,a meni se ne maltretira dijete Koliko ja vidim on odlično čuje
ja ne, iako mi je u otpusnom pismu pisalo da se provjeri sluh, čini mi se sa 2 mjeseca...ali u mom DZ nemaju aparaturu za to, tako da je dr. uradila obični test pucketanja prstima pored uha i konstatovala da je sve OK :) a sada evo vidim da mali dobro čuje, samo ne sluša :))
mislim da joj raste još jedna četvorka. temperatura ne prelazi 38, jede ali je strašno kenjkava što za nju nije karakteristično pa pretpostavljam da je boli...uz to kašlje, slini itd. nek' ja nisam rahat!
mislim da joj raste još jedna četvorka. temperatura ne prelazi 38, jede ali je strašno kenjkava što za nju nije karakteristično pa pretpostavljam da je boli...uz to kašlje, slini itd. nek' ja nisam rahat!
e vala..haj da joj što prije nikne i da se kutarišete obje i tog belaja...
mali evo od jutros me zjb, kenka i vrišti...grrrrr..a i ja sa živcima baš 'nako dobro stojim, nema...al' mu se zato bijele desni dole, oko trica i četvorki...znam da bi po pravilu trebale četvorke, pa sve čekam da neka probije...'bem ti i zube više...haj da im je kakav kvalitet, nego će mu i ova šaka jada ispasti za nekoliko godina, pa haj jovo nanovo, uh...
ne brini stalni zubi ne prave porbleme kod nicanja kao ovi, berm je kom mog R tako bilo gore mi je dok su mi ispali ovi mliječni..........nije dao da mu ispadnu malo šestice budu kritične jer su velike a ovi prednji ništa
ma znam, nego kontam koja muka oko ovih mliječnih zuba, da bi ponovo ispali :))) i nije neka mudrost
nego, znaš li ti gdje ćete "baciti" 30. januara? Imaš li ikakve naznake?
pojma nemam, saznaću onu zadnju sedmicu....me svejedno je ....posao je svugdje isti ja sam već u fazi kad jedva čekam da izađem iz kuće a mislila sam da mi nikada neće dosaditi
sinoc smo bili na dodjeli paketica i cura je bila za deset nije se bojala djeda mraza,kako ga je samo gledala slatko i dirala mu bradu cijelo vrijeme jedva smo je uslikali da se lice vidi stalno okrenuta prema njemu
mi smo na konaku kod moje mame dosla mi seka iz njemacke pa sta radimo samo pregledamo razno razne igracke koje smo dobili i sve ostalo
vidim lady curica opet temperaturica da sto prije prodje ostalo nista ne procitah pa ako ima sta za cestitati zelimo sve najbolje
i da ako se ne stignemo javiti zelimo vam od srca sve najbolje za novu godinu da ste nam svi zajedno zivi i zdravi sa svojim bebacima
jesu li te Babylov pelene one iz DM-a, kakva su im pakovanja i koliko koštaju? a mi smo za sluh naručeni 19.1 a za kukove 21.2. vala baš samo maltretiranje i roditelja i djece i još mi ona sestra za sluh kad sam zvala da naručim kaže: "majka, kad dođete beba treba da spava", e moš mislit što ja mom E mogu reći hajde sine sad spavaj, da nije smiješno, bilo bi žalosno.
Evo padobrance, kaputi lijepi bas sam ljubomorna, ja nemam volje da ista kupim jer mi sve uzasno stoji Za grceve i termofore - termofor sa kuglicama je ustvri vreca puna kospica od tresnje, jetrvi poslali iz Austrije pa svekrva malo rasila da vidi - potrazite dosta dobar termofor na www.canipol.rs za bebe, spreman za par sekundi, dugo drzi toplotu i samo se treba sjetit iskuhat kad zavrsis upotrebu za sledeci put, meni ga je sestra nabavila iz Bihaca u tamosnjim eurofarmovim apotekama. I da se pozalim otkaza mi komp maloprije, dok sam pisala post, sad sam muza izgurala da ovo napisem
Imam ga odlican, kupila u Crvenoj apoteci u Tomu, ako nekome treba, kosta 10 KM
Dan i od nas... E spava,a ja sam "mokra" dok ga dovedoh u to stanje,sve smo uspavanke preslusali. Pahuljice,jesi ti ono iz Lukavca Mi smo radili skrining u TZ,ma bude brzo gotovo,ako cete to raditi u Tz uzmes obadvije uputnice u svom DZ i gore se obavi i pregled i skrining,cas posla.E je spavao u to vrijeme,samo trebaju biti mirni,za to je bolje da spavaju. Nadja opet bubana,brzo ozdravljenje zelimo. Mi smo bili u skoli kod seke,dan djecije radosti i bio djed mraz a E .
Mi se sinoć nismo plaho naspavali jer je D jučer bukvalno prespavao dan Sinoć smo tek u 3h zaspali,ali ok nadoknadit ćemo danas poslije shopinga Neko je pitao za pelene,ja dajem 10-tku Babylove pelenama,mi smo krenuli od 1-ice sad smo već na 3-ici.Mekane i nježne-extra.Ja koristim i njihove vlažne maramice Što se tiče izlaska van,mi uskočimo u skafanderčić,debela dekica preko,kolica i uživanje.Mada je to uglavnom kratko vani,više po tržnim centrima ali nama je dobro. Mama uživa u shopingu a D u spavanju
Ženice jeste li vi vodili svoje bebice na skrining sluha????Mi bi trebali naredne sedmice ali prije toga treba i pregled kod specijaliste za uho,grlo nos i tek onda na skrining,a meni se ne maltretira dijete Koliko ja vidim on odlično čuje
I ja bas razmisljam kako nepotrebno maltretiranje mama i djece, jos ova zima, da je ljeto pa bi bilo lakse usput u setnju. Ja cu ici, vidim svi su vodili, mada ja vidim da ona cuje, i to vrlo dobro, jer je probudi moj dublji udisaj Pa kad cemo mi na kafu, ne odosmo s stomakom dok smo bile, mozemo makar sad nek nam se i djeca upoznaju
I ja bas razmisljam kako nepotrebno maltretiranje mama i djece, jos ova zima, da je ljeto pa bi bilo lakse usput u setnju. Ja cu ici, vidim svi su vodili, mada ja vidim da ona cuje, i to vrlo dobro, jer je probudi moj dublji udisaj Pa kad cemo mi na kafu, ne odosmo s stomakom dok smo bile, mozemo makar sad nek nam se i djeca upoznaju
Meni nit piše nit sam vodila.
i kod nas isto, ja pogledam kroz prozor kad vani zasulo...A spava, mislili ici nani ali ocito necemo, po ovom snijegu se ne moze voziti po ovim brdima....hajd...bar cu napraviti musaku nego, hocete vi gdje za Novu? mi nigdje, a niko nam se haman i ne javlja, haman da nije dernek ako se ne pije,a kod nas se ne pije, ili ako ne mogu zapaliti, a ni to ne moze kod bebe...svakakva svijeta....
Isto tako, moja animagical. Mi smo prava dosadna kuća, neJma alkohola, neJma cigara. Ove godine nas troje. Vjeruj da mi je draže što će mm imati dva slobodna dana
Mi smo mashalla sinoc bili super, malo bolila pupa, ja masirala i dijete spavalo, i jutros smo do 11 spavali.I evo citav dan je tako jede pa zaspe (KUC, KUC neureklo se). Cekamo da nam stigne ovaj plisani termofor pa da izbacim kapi i samo grijem pupu. Pitate gdje cemo za NOVU??? Kuci naravno HAPPY FAMILY.
Ako vam ta kafa bude kad mi napunimo ovih famoznih 40 dana, mogli smo vam se pridruzit. Jos jedan decko hehe
Mi veceras trebali na jedan rodjendan, a slavljenica zivi u kuci na brdu. Prosle godine, dok sam jos bila trudna, isto ovako je snijeg napadao dok smo sjedili kod njih i kad smo krenuli kuci, sve poledilo, obrnuli se na cesti, jedva ogradu izbjegli. Uh kako sam se prepala bila! Zato ove godine fino auto ostavljamo na ravnom, pa pješke uzbrdo A sjecam se i bjelavskih brda iz studentskih dana. Kad zapada, sjedi na kesu i spuštaj se do grada.