|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
3.1.2012 0:11:24   
mala_sa
Lejla ma ima nervoze i bala, desni su kao zadebljane, al nama je ovakvo stanje vec dobrih mjesec i po user posted image

Amam i Mersiha moj A takodjer samo se dize i penje uz sve, stolice su mu omiljeni predmeti, i drska od rerne (uhvati se za nuju i stoji na prstima) user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2951
3.1.2012 0:17:30   
mersiha 77
pa gdje si ti mala_sauser posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2952
3.1.2012 0:21:05   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

pa gdje si ti mala_sauser posted image

Ma evo me zeno, kako sam dosla u Sa nikako nestignem da se javljam, a i laptop nam nije radio par dana... sad maximalno hodam i uzivam...al cim se vratim kucici opet cu da budem inventar na RR user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2953
3.1.2012 0:33:02   
mersiha 77
eh blago tebi ti si u Sa sa svojimauser posted image
ja sam danas toliko plakala pozeljela sam moje jako punouser posted image user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2954
3.1.2012 0:44:27   
drznica
Mersiha, nemoj nam bit tuzna...tu je RR user posted image

Ja trebam Maka vodit na prvu vakcinu, jel to moze sa mjesec i 5 dana?
Isla bih u srijedu, jedva cekam da vidimo koliko smo narasliuser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2955
3.1.2012 1:01:06   
Anoniman
Drznice moze, bitno je da prodje mjesec dana. I ja planiram Luku voditi u srijedu na vakcinu jer mi zbog mrse samo smo jednu primili, uveliko kasnimo.

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 2956
3.1.2012 1:29:20   
sporty mamaa
Veceruser posted image Zelim Vam svima sa malim zakasnjenjem uspjesnu, radosnu i zdravljem i blagostanjem ispunjenu Novu 2012. godinu user posted image user posted image
Ja sam za docek prvi put nakon rodenja bebe ostala vani duze od ponoci, svekrva je ipak ostala s djecom.
A i imali smo zaliha mlijeka u zamrzivacuuser posted image Imamo jos negdje oko 2 litrauser posted image
Kod nas se ona teorija da izdajanje poslije dojenja povecava kolicinu mlijeka stvarno pokazala uspjesnom. Doduse ja se izdajam uglavnom ujutro nakon podoja, i mogu reci da se kolicina sa nekih 60 ml povecala na 140 ml. Recimo ona doji oko 7 ujutro, ja onda izdojim i kad se opet probudi oko 10 meni mlijeko nadode. Po danu se izdajam uglavnom kad negdje idem, pa onda ostavim muzu da je nahrani.

Vidim pricate o vakcinama, ja sam svojoj bebi odmah nakon vakcine(kad smo dosli kuci) namzala mjesto uboda uljem i to samo jednom i vjerujte ni crvenila ni otekline, cak se ni mjesto uboda nije vidjelouser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 3.1.2012 1:30:52 >

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2957
3.1.2012 3:02:46   
drznica
Nevjerovatno...Mak jeo u 22h i zaspao...u 23h se probudio nesto kao pekmezi se ja ga uzela u narucje i odmah zaspao...racunam probudice se oko 00:00 jer tako to ide...ali na moje iznenadjenje on se jos ne budi a sad je 3:00...ja sve cekala , jer kontam ako zaspem a odmah me probudi bicu nervozna...a on me zeznu i spava 5 sati...Drago mi sto pajki duze, da hoce svaku noc tako...a opet zao mi sto nisam i ja zaspala, bila bih ko nova. Grudi me svrbe, mlijeko nadoslo...jedva ga ceka.

Ja dosta razmisljam o izdajanju da pravim zalihe...ali me strah kako ce to izgledati, da li cu napraviti problem grudima... Ne znam ni sama sta da radim. Razlog za izdajanje bi bio, ako nekad negdje odem da se ima ruckit user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 2958
3.1.2012 8:44:39   
senka27
jutrooo sretna nova godina sve naj naj

da vas pitam te espumisan kapi za grcice od kada se mogu koristiti

mom malenom je danas 16 dana i bas ima grcice odmah su se pojavili nakon par dana od rodjenja

bas ga muci sinoc se bas grciooo user posted image i zaspali smo oko pola 11

i dusa spavao do pola 3 i ja i on se naspvali...sad je dobar ali nadodje da ga muci

pa me zanima smijemo li mi korstiti te kapi..jel nam rano?

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2959
3.1.2012 10:26:19   
Cickolini
Juuuuutro, kako me dugo redovno nije bilo ne mogu da stignem da sve upratim nikako haha Ne zamjerite. Mi smo ustali, popapali musli i sad odmaramo. Ovdje kisa jos snijega nije bilo. Ja se nadam da ce ovako ostati jer planiramo aBd za Sarajevo 20-og.

Ja izludih zbog priprema velikog rockasa. Ne znam ziva sta cu. Nisam htjela restoran jer mi je to previse ustirkano. Treba mi sala za nekih cca 80 ljudi. To u Sarajevu izgled anigdje nema. Imaju nekih svadbeni saloni, ali traze 700 eur za salu sto je meni previse. Pa nije svadba hahaha

Zna li neko nesto slicno sto meni treba heheheheh

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 2960
3.1.2012 10:27:58   
animagical
jutro i od nasuser posted image ja nemam pojma kad se A budio, mislim da je samo jednom nekad jutros....cim ga prikopcam ja zzzzzzzzzuser posted image

senka kapi smiju od 15 dana, drznice u nasem dz traze samo da prodje jace od mjesec, bar koji dan, tako da mozeuser posted image  

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 2961
3.1.2012 10:32:22   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: drznica

Mersiha, nemoj nam bit tuzna...tu je RR user posted image

Ja trebam Maka vodit na prvu vakcinu, jel to moze sa mjesec i 5 dana?
Isla bih u srijedu, jedva cekam da vidimo koliko smo narasliuser posted image

drznice hvala ti puno!user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2962
3.1.2012 10:37:30   
senka27
user posted image hvala animagical

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2963
3.1.2012 10:52:06   
animagical
nema na cemu i dobro doslauser posted image  

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 2964
3.1.2012 11:07:08   
lejla80
user posted image

Pozdrav ..ja evo upravo zavrsila misiju uspavljivanja pa odmah na forum hehe..ma skidam neke recepte trebaju mi...Ovaj moj hairlija bi visio Na WC solji..Trudim se da zatvaram vrata od WC-a al koliko covjek puta promarsira po kuci,zaboravi se..ovaj malac to odmah skuzi i pravo na solju..uhhh

Cickolini ihhh nije svadba al s obzirom na broj gostiju, moglo bi se tako nazvati heheh..Pojma ti nemam sta bi mogla osim restorana..Mozda neku finu igraonicu koja ima i stolove za odrasle..pojma nemam kako si to sve zamisljala..Kako mislis nahraniti sav taj narod????
Mi smo za ovaj rodjendan sveli brojku na dvadeset osoba i strpat cemo se u kuci nekako

2011.
2016.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2965
3.1.2012 11:07:56   
Medi_87
hellou, mi smo fno pavali sad M u carstvu igracaka  mama pije jutarnju user posted image
Cicko Cicko ne odgovaras na porukice ccc nego jesi gledal ove malo vece igraone u Sarajevu

Neposredna veza do poruke: 2966
3.1.2012 11:15:07   
Sensia
gdje ste zene kako se spOvalo user posted image

Ja sam bas losa al sta cu nema mi druge nego se borit i sa grcevima i stenjanjem i svim ostalim. sve to ide u radni staz user posted image
kupili smo i termofor sinoc al nista cini mi se, isto sve....
cuvajte svoje bebice opet neki virus hara u Sa.....

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2967
3.1.2012 11:16:38   
Medi_87
Cicko imas poruku na fejsu

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2968
3.1.2012 11:27:37   
m.i.n.a.
da i mi se javnemo i pozelimo sretnu novu godinu....mi smo zvanicno prohodali 30.12.2011.mama pekla hurmasicu,pare nadjene..sve obavljeno:-)sad se samoganjamo...
sta nam radi generacija...

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2969
3.1.2012 12:12:03   
mea29
jutro :)
kod moje bebe se mijenja kosa i pojavila mu se tjemenjaca, stavljam mu ulje i cesljam nakon kupanja ali cula sam da postoji neka pjena ...znate li vi neko efikasno rjesenje za tjemenjacu :)
hvala na odgovorima za vakcinu ja cu ga voditi u cetvrtak iskreno se nadam da cemo proci bez temperature :) 

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2970
3.1.2012 12:13:58   
palachinken
Ima Mustelina pjena i šampon, po apotekama pogledaj.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 2971
3.1.2012 13:23:21   
sweet insanity
Da se javnemo i mi. Postale smo padobrankeuser posted image
Za tjemenjacu je nama pomoglo becutan ulje i iscesljavanje gustim cesljem kao i trljanje peskirom. Ostavimo ulje sat vremena da omeksa tjemenjaca i onda sve uklonimo. Pojavila se samo dva puta i to nekad u 3. mjesecu.

Ja dobila prvi dan u NG i bilo mi je jako bolno i "veselo", cak sma i povracala, al evo bolje je. Sad valaj nakanit se  pa papa test i kolposkopiju radit.

I da, N se sama pocela posjedatuser posted image

P.S. Cestitamo sve propustene rodjendancice, zubice i svega sto ima. Mi za par dana punimo 7, ulazimo u 8. mjesec, zubica jos nema, kreza je jos uvijekuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2972
3.1.2012 13:33:09   
ekonomistica
Drage moje jedna molba al HITNO! Zanima me na kojim mjestima imaju da se kupe baby ljuljačke povoljne.Znam da je bilo u Fisu u Vitezu al izgleda da ih je sad nestalo a treba mi ona i za malo veće bebe...

Ejna, 03.08.2011. 3200gr, 55cm

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2973
3.1.2012 13:37:04   
animagical
je li za bebe koje sjede?  ja vidjela u Bingu u Hadzicima juce, a ima i u Amku na Mojmilu

(odgovor članu ekonomistica)
Neposredna veza do poruke: 2974
3.1.2012 13:43:05   
sweet insanity
pogledaj na bimacovoj stranici

Neposredna veza do poruke: 2975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *