|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
3.1.2012 13:48:35   
ekonomistica
a gdje je tacno taj amko na mojmilu jel blizu onog fitnes centra gdje se podize mlijeko za dojilje?

Ejna, 03.08.2011. 3200gr, 55cm

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 2976
3.1.2012 13:56:20   
Anoniman
Ekonomistice zavisi kakvu ljulju hoces, da dijete sjedi, lezi, da je na baterije, vibraciju da ima ili obicnu plasticnu. Obicnih "na rucni pogon" je bilo u robotu i bile su pravo jeftine, a ovih na baterije imas u amku, u onoj radnji na socijalnom u sentadi.

(odgovor članu ekonomistica)
  Neposredna veza do poruke: 2977
3.1.2012 13:59:58   
animagical
IZVORNA PORUKA: ekonomistica

a gdje je tacno taj amko na mojmilu jel blizu onog fitnes centra gdje se podize mlijeko za dojilje?

ne znam gdje je to...ova radnja je u sklopu Amka, na trgu, blizu jetimskog naselja....ima kafica pored...gdje se trola okrece na Mojmilu, pa prva desno

(odgovor članu ekonomistica)
Neposredna veza do poruke: 2978
3.1.2012 18:42:52   
tukica
Evo i nas da mahnemo... Vidim neko  spominje tjemenjacu, moja malena je dugo imala i ja sam stalno mazala niveinim baby uljem pred kupanje, jedno sat vremena, i nakon kupanja dobro bih istrljala i prolazila gustim cesljem i nestalo je...
Kod nas nista novo, mala sjedi, okrece se, u hodalici hoda unazad user posted image nemamo ni zuba, dakle maximalno stagniramo... i8 da, hapimo vrlo malo, par kasikica supice,bamije i to je to... valjda ce biti bolje... kaj se desava kod vas, starih druga user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2979
3.1.2012 18:50:24   
mala75
drage moje, evo da i poželim SRETNU NOVU GODINU i sve nj naj. meni ovi praznici protekli u krevetu, izglda da sam fasovala nki virus, nije mi bilo ni do mene a kamoli do Nove godine, bojala sam se samo da na bebilija ne pređe pa se mm malo bavio njime. sad smo ok i idemo dalje.
pitanjce: kolko dugo ste krvarile poslje poroda, meni je danas 47. dan a još uvijek nešto brlja mrlja neće da staneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 2980
3.1.2012 18:57:46   
tukica
mala75- krvarenje je trajalo oko 40-tak dana, ne sjecam se, 10-tak dana gore-dole....

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2981
3.1.2012 19:00:35   
mala75
ma vala je dosta što jest jest i kao što neko reče više uložak nemogu ni na reklami vidjeti, pa dosadilo jeuser posted image user posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 2982
3.1.2012 19:01:37   
animagical
ja sam krvarila 8 sedmicauser posted image vir mi se toliko popeo na glavu da to nije dobrouser posted image

dobro vam veceuser posted image mene glava jos boli, sva sam nakrivo nasadjena...nadam se ad ste vi bolje od meneuser posted image

sta bi s palacinkom i kucnom prehladom?? nadam se da su svi ostali zdravi, a oni da su bolje

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 2983
3.1.2012 19:20:56   
palachinken
Ja taman udjoh da se stupasim, kad vidim animagical pita za nas user posted image
Ja sam bezze, sva zaštopana i upaljena. M je balav, pun mu je nos pa cistimo, ali nije strasno. MM, mafija, se prvi izvukao.
Nadam se da su vaše bebice zdrave.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2984
3.1.2012 19:25:30   
palachinken
eh da se poValim, zaova u Švici uletila u ona strašna snizenja, nakupovala je M kamion odjećeuser posted image Cijene su da se rasplačeš. Ih kako ce se frajerisati na proljece aBd

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2985
3.1.2012 19:25:31   
animagical
isparite se svi iznad serpe kamilice?

Neposredna veza do poruke: 2986
3.1.2012 19:26:37   
plava72
veče mame user posted image
samo da vam poželimo sretnu novu godinu moja cura i ja user posted image

i kod mene krvarenje nije stalo a danas nam je 34. dan... to je više neko brljanje nego krvarenje al eto mora i to odraditi svoje

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

Neposredna veza do poruke: 2987
3.1.2012 19:26:45   
palachinken
Vec smo bili u satoru iznad šerpe user posted image

Neposredna veza do poruke: 2988
3.1.2012 19:29:40   
animagical
a da kupis onaj neki eukaliptus balzam? ja imam nekakav takav od Matije, znas one biljne apoteke, ma super pomaze

plava dobrodoslauser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 3.1.2012 19:30:18 >

Neposredna veza do poruke: 2989
3.1.2012 19:32:05   
palachinken
Mislis za bebonju ili za mene? Ne znam smijem li njegu dati da udiše bilo šta sem kamilice

Neposredna veza do poruke: 2990
3.1.2012 19:41:35   
animagical
ma za tebe, ja to koristila u trudnoci, spasilo me kod upale sinusa, odmah procepilo. njega mozda jos smijes iznad nane tj mente?

Neposredna veza do poruke: 2991
3.1.2012 22:27:16   
lejla80
Plachinken imas onaj balzam od eukaliptusa koji mogu koristiti i bebe,,Kod nas je onaj dr Tajs..pitaj u apoteci. Mi smo mazali bebija kad je imao 40-ak dana

Svima lahku noc zelim..da se lijepo naspavate..odoh i ja u svoje krpe..valja sutra u nove radne pobjedeuser posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 2992
3.1.2012 23:02:28   
mala_sa
Vece i od nas user posted image

Mi veceras ostavili djecaka sa dedom i nanom, pa se mm i ja malo sami prosetali...ja ljepote user posted image user posted image

Mersiha ne biti tuzna, brzo ces i ti aBd ovamo user posted image user posted image

Tukice pa gdje ste generacijo user posted image , mi smo takodjer nestasni, amo se dizemo, padamo, puzemo do svih kablova i dvd-ova, uticnica...itd...mi doduse samo malo bolje ruckimo...

Mino cestitamo prve korake, user posted image user posted image za malog druga

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2993
4.1.2012 0:48:33   
Amam
Evo i mene...Moji spavaju meni se ne da.
Danas bila kod mame,pa ne stigoh ni citati ni pisati.
Mi smo hB dobro,sem sto se krvna slika nije popravila sutra cemo kod pedijatra na konsultacije.
Cestitamo propusteno i saljemo vam veliki user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2994
4.1.2012 9:12:11   
pahuljica_25
Jutrooouser posted image

E neko je ovdje spominjao skok u raazvoju kod bebe-izgleda da je to nas  upravo snašlouser posted image D je stalno nervozan,plače i neće da spava ni po danu i naveče.Jedino hoće na rukama i stalno traži da jede,jede i samo jede i bljucka poslije.Sve je to ok ali mene ubi ne spavanje i buđenje svakih 15 minuta.Kako vi ovo preguraste???

03.11.2011.maleni princ obogatio naš život.....

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2995
4.1.2012 9:15:18   
palachinken
Jutro! Ja sam napokon malo bolje, M spava. Jutros ga je jednom probudio kasalj i nos (ostalih 345677 budjenja je bilo nako user posted image )
Ne znam da li da ga vodim pedijatru, kontam samo će neku baju pokupiti, ali opet strah me bronhitisa, vec sam pisala cini mi se, kod nas je gadan zrak, a i ja, kao mala, sam vazda imala bronhitis, hvala nasoj zeljezari.
Za sad ukapavam fiziolosku, cistimo nosic, spavamo s lukom, lupkam ga po ledjima da se šlajm odlijepi s pluća, imam mokar peškir na radijatoru. Kupit cu i eukaliptus balzam da isparava. Ima li jos sta?

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2996
4.1.2012 9:25:05   
palachinken

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Jutrooouser posted image

E neko je ovdje spominjao skok u raazvoju kod bebe-izgleda da je to nas  upravo snašlouser posted image D je stalno nervozan,plače i neće da spava ni po danu i naveče.Jedino hoće na rukama i stalno traži da jede,jede i samo jede i bljucka poslije.Sve je to ok ali mene ubi ne spavanje i buđenje svakih 15 minuta.Kako vi ovo preguraste???

Samo mirno user posted image Nek je on zdrav, skok će proći, ne traju oni dugo, sve smo ih mi, laške ili teže, pregurale. Imaš li koga pozvati da ga zabavlja sat vremena da ti odspavaš?

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2997
4.1.2012 9:25:21   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Jutro! Ja sam napokon malo bolje, M spava. Jutros ga je jednom probudio kasalj i nos (ostalih 345677 budjenja je bilo nako user posted image )
Ne znam da li da ga vodim pedijatru, kontam samo će neku baju pokupiti, ali opet strah me bronhitisa, vec sam pisala cini mi se, kod nas je gadan zrak, a i ja, kao mala, sam vazda imala bronhitis, hvala nasoj zeljezari.
Za sad ukapavam fiziolosku, cistimo nosic, spavamo s lukom, lupkam ga po ledjima da se šlajm odlijepi s pluća, imam mokar peškir na radijatoru. Kupit cu i eukaliptus balzam da isparava. Ima li jos sta?

Ne znam dajes li mu cajeve, nama su preporucili majcinu dusicu, za kasalj.
Dobro jutro svimauser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 2998
4.1.2012 9:56:41   
taurus
jutrouser posted image

drage moje sretna vam nova godina, da vam se sve želje ispune i da bebe budu žive, zdrave i da slušaju svoje mameuser posted image user posted image user posted image

ja se nisma javljala od prošle godineuser posted image
ovi dani su nam bili prelijepi, baš smo uživali

jesmo li mnogo propustili

vidim M palachinken prhlađenuser posted image , nadam se da će brzo proći, sve ti dobro radiš, a eukaliptus balzam mu slobodno maži na leđa i prsa, nas je to uvijek spašavalo
imate li babyvac

mino čestitamo prve korakeuser posted image

super beba jesi li počela brojati....ja jesam....samo ne znam je li mi drago ili žao...nekako sam neutralna

svimauser posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 2999
4.1.2012 10:19:26   
bebix
IZVORNA PORUKA: palachinken

Probaj malo sljeza da mu das, i kapni koju kap u nosic, zelimo dragom M brz oporavakuser posted image
Jutro i od mene, mm odmarao do danas pa smo skitali, nisam stigla pisati samo sam vas pomalo citala, odoh sad malo da pospremim kucu, izgubila sam onu svoju rutinu ovih danauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *