Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam mrtva premorena..poceli su grcevi i nespavanje najgore je sto ga uhvate navece pa nema spavanja po cijelu noc.zamijenili smo dan i noc pocela sam mu davati kapi pa se nadam da ce pomoci
juhu kako su proslogodisnje bebe? moj momak pravi most vazdan, valjda ne bi li naucio i sa ledja na stomak, a ne samo obrnuto izmorio se i spava, tj hrce u rukama...
palacinko, jel tesko osisati bebu? mi cemo morati uskoro, sve je gusca i duza...
Znaci taj most je faza, I ga pravi u zadnje vrijeme ali najcesce kad se ljuti kao da kaze uzimajte me vise , bali bali siperci mi nista ne pomazu, masina ce mi pregoreti
Palachinken imam osjecaj da se pojavljuje tjemenjaca i od ovog suhog zraka, od grijanja i kod I se pojavljivala ali sad zasad smo joj stali u kraj
mi smo jednom primjetili tjemenjacu, neki dan i ja ga skroz namazala po glavi bebi uljem, kasnije iscesljala i oprala dva puta samponom...nema je vise sad zavirujem da vidim, a prije je mozda nisam mogla ni vidjeti,od kose
uh baljenje...ko cesmica iz usta....a tek bljuckanje...sve po parketu, cilimu...ma to su lokve...
Meni je tako smjesan cim se nagne pocne curiti, slatkis mamin , moj I nikada ne bljuca mene sve strah da mu nije dovoljno mlijeka? ali onda ne bi nikad spavao
mislim da ce prije biti da mu je jak zelucani sfinkter, a i sama znas da ne bi dobijao na tezini da mu je malo ovo moje ko iz gladnih uteklo, samo zdere i proljeva, piski,kaki...izgleda da je kod njega poenta-samo nek se prlja nego, kad ide iduca kontrola? mi smo isli s 2.5 mjeseca...jel sa 4 iduca?
Hvala, takodje sve najj u novoj Ma ne znam ali kad cujem da dosta beba bljuca i kod nas kazu kad beba bljuca napreduje pa sam A mi smo kasnili sa kontrolom, zbog starijeg, bili smo sa 3 i sedmicu, nama je sljedeca kontrola oko 12-tog 02. Animagical jel A ostalo na rucici kao kvrzica na mjestu gdje je primio ovu bocu, kod I jos uvjek ima jel to ok
kod njega ima samo oziljak od bsg, a drugu ruku od one dtp nisam ni pipala mislim da je ok... ah pa vidis i po odjeci da napreduje, a i znas kako je tezak za nosanje, ne mora bljucati da to utvrdis
kako me nasmija...presvlacim mu pelenu i ostavim ga onako gologuzog da uzmem novu, vratim se-on spava gole guzice samo sam ga pokrila....sta cu mu...
< Poruku je uredio animagical -- 1.1.2012 19:59:23 >
vece cure, sretna Nova, puno zdravlja. Ja i mm danas spavamoo na smjene, sinoc do kasno ostali a i kad smo legli svako malo nas budili da ih presvlacimo(nemam blizance vec trogodisnjaka koji se prepio sokova i ozebo na terasi dok je gledo vatromet)A mali posto nije sa nama sijelio od 7:30 se digo
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
juhu kako su proslogodisnje bebe? moj momak pravi most vazdan, valjda ne bi li naucio i sa ledja na stomak, a ne samo obrnuto izmorio se i spava, tj hrce u rukama...
palacinko, jel tesko osisati bebu? mi cemo morati uskoro, sve je gusca i duza...
Kako koju bebu M je bio ko bubica, stavila ga u ljulju i uključila babytv, prvo sam ga češljala, pa ga ošišali i onda opet češljali tjemenjaču, on se čuo nije. A brzo je njega mm obletio mašiniom, ma sve ukupno kašika kosice Zato sad arlauče i skiči, pospan ali nikako da prevrne.
Hej mamite i bebeci,kako ste vi? Kod nas se odzak nesto "zacepio i grijanje nam ne radi,evo nas u dnevnoj kampujemo i tu cemo i spavati. Ja bas danas htjela da pitam je li iko sisao bebu,kad vi vec ispricale. Ja cu izgleda morati E,on ima gore po tjemenu veliku kosicu,siske mu do obrva dosle,a sa strane kao da je tek osisan,eh sad malo bih ja skratila siske dok spava,ali on se cupa kad je nervozan,ako nastavi morat cu skratiti,zao mi bude,pocne plakati,a nije valjda svjestan da sam sebi nanosi bol
drage žene, još jednom vam želim sretnu, zdravu, veseli i uspješnu 2012. godinu!
Mi danas čitav dan uživali na planini...mali ostao kod mojih, sluš'o ih bolje nego što mene sluša..a meni dobro dođe kao proba pred odlazak na posao (pogotovo zbog dojenja)...
Vidim pričate o šišanju..mi smo isto šišali malog sa 7 mjeseci, al' zato jer je mene nerviralo ono paperje od kose..znam da je i lejla80 šišala A. prije godine...ja i ne vjerujem u šišanje tek sa godinu dana, po meni je to bezze običaj...
Ma ne pratim ja obicaj,kako to ba bjez' nego kontam kako ce ragovati,a kako sam rekla sa strana mu i nje velika kosa,samo gore po tjemenu,nije toliko ni to sad preraslo,ali dovoljo da moze cupati. Joj zavidim ti na tom danu bez djeteta!
Vece drage moje...srecna nova godina i sve najljepse od srca
Sto se tice sisanja, Anu sam prvi put osisala sa nepuna tri mjeseca, a do godinu dana je sisala jedno 5-6 puta, cupa mamina, a Luki nemam sta da osisam
Vece drage moje...srecna nova godina i sve najljepse od srca
Sto se tice sisanja, Anu sam prvi put osisala sa nepuna tri mjeseca, a do godinu dana je sisala jedno 5-6 puta, cupa mamina, a Luki nemam sta da osisam
Ona je bas cupavica mala . Hvala i tebi sve najljepse u novoj godini.