|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
28.12.2011 11:42:23   
Silver

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Dobro jutro...kako su trudnice ? Zene drage sta vi doruckujete ? Ja nista ne jedem,posebno ne mogu da doruckujem..jedva se natjeram neko voce da pojedem..ovako mi je bilo i u prvoj trudnoci,samo sto su me 3mj pratile mucnine i povracanje...sad toga nema,ali nista ne mogu da jedem..jednostavno ne ide..i sto pojedem cini mi se u grlu mi stoji user posted image  

mene je spasio pomfrit u trecem mjesecu, cini mi se da sam prezivjela na njemu, jedino sto sam tolerisala od hrane! Sreca kod mene je to bio samo treci mjesec, i samo mucnine bez povracanja (mada sam ponekad molila Boga da povratim) kasnije sam vec ponovo postala svastojed! user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 8076
28.12.2011 11:43:38   
treće
miimy čestitam da sve prođe hairliuser posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8077
28.12.2011 11:48:48   
Sandrich
Mimy dobro dosla user posted image user posted image
Hatepsut ja prva tri mjeseca trudnoce nisam skoro nista mogla jesti..nisam povracala al mi je muka bila na sve zivo,a voce nisam mogla jesti jer sam imala zgaravicu...spas su mi bili tost sendvici i to sa kecapom jer mi se on jedino trazio user posted image user posted image
Pokusaj naci sebi neku hranu da ti godi pa samo nju jedi,bitno je da bilo sta jedes user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 8078
28.12.2011 11:52:08   
Miimy
hvala na dobrodoslici user posted image ja hvala Bogu nemam mucnina ni ne povracam al mi neko kaze cekaj rano je jos tek te to kasnije ceka... meni jako gode stapici slani i to oni soleti , valjda sto mije niza pritisak a oni slani... inace mogla bi zivjeti na supi, nekad nesto pozelim, al sobzirom da sam usla u trudnocu sa viskom kg moram se paziti.. joj mogu misliti kako je bez grijanja na polju minus puca...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 8079
28.12.2011 11:53:25   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: mala86

Dobro jutro...kako su trudnice ? Zene drage sta vi doruckujete ? Ja nista ne jedem,posebno ne mogu da doruckujem..jedva se natjeram neko voce da pojedem..ovako mi je bilo i u prvoj trudnoci,samo sto su me 3mj pratile mucnine i povracanje...sad toga nema,ali nista ne mogu da jedem..jednostavno ne ide..i sto pojedem cini mi se u grlu mi stoji user posted image  

hatepsut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  koliko?????
pa nisam ni znala dosad user posted image user posted image  

van svega sam user posted image  a ovako lijepa vijest

user posted image hvala mila...tebe posao okupirao...saljem poljupce vama dvoma :**...a user posted image oko 10 sedmica  user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 8080
28.12.2011 11:59:26   
hatepsut
Dinamitna i ja sam doruckovala jutros slane stapice,neki sam morala umociti u nutelicu user posted image
Silver, ma kad bi mogla pomislit...jedino da idem vani da jedem..ubise me mirisi..
Sandrich...meni je isto bilo u prvoj trudnoci..s tim da sam za mjesec i 10 dana smrsala 13kg i zaglavila u bolnici jer sam mogo povracala..sad mi je cesto muka,ali ne povracam...nego mi pravo cudno kad zene kazu mogle bi ovo ili ono..ja ne mogu nista,ni u prvoj trudnoci mi se nije nikad ni na sto smigalo...samo sam cio 9ti mjesec jele sendvice s sudzukom i pavlakom user posted image i nadoknadila sve kilograme !
Miimice,drugarice iz cekaonice...user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 8081
28.12.2011 12:16:43   
raja_ringe
Miimy dobro nam došla user posted image user posted image user posted image

Ja ovako volim ostaviti neki trag da znam dokle sam došla sa čitanjem postova, pa samo ignorišite :)

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 8082
28.12.2011 12:18:50   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: gerberka

ko pije totemu..jel na recept besplatno? 

gerberka imam ti ja ampule, ako hoces da ti dam, da ne kupujes (15 komada) . posto ih ja vise ne pijem.

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8083
28.12.2011 12:21:19   
gerberka
IZVORNA PORUKA: lejlaze

gerberka imam ti ja ampule, ako hoces da ti dam, da ne kupujes (15 komada) . posto ih ja vise ne pijem.

user posted image user posted image idem probati ovaj na recept, jer mi svejedno treba i giniprala još.pa se javim jel vazi? ako ne dobijem ovaj sirup da uzmem od tebe totemu?

< Poruku je uredio gerberka -- 28.12.2011 12:22:12 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 8084
28.12.2011 12:27:36   
lejlaze

IZVORNA PORUKA: lejlaze

user posted image user posted image idem probati ovaj na recept, jer mi svejedno treba i giniprala još.pa se javim jel vazi? ako ne dobijem ovaj sirup da uzmem od tebe totemu?

moze draga, svejedno mi stoje. imam i tablete ferum lek.

mamin princ 08.09.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8085
28.12.2011 12:32:00   
gerberka
oj lejla ostavi mi sve, sto bi rekla cura iz čekaonice, svaki penzić bi mi pozavidio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti javim, da ti se ne zahvaljujem srce si  user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 8086
28.12.2011 12:33:24   
lejlaze

oj lejla ostavi mi sve, sto bi rekla cura iz čekaonice, svaki penzić bi mi pozavidio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti javim, da ti se ne zahvaljujem srce si  user posted image

ma nije problem draga moja!

mamin princ 08.09.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8087
28.12.2011 12:33:34   
gerberka
smije li se caj od peršuna piti u trudnoci? kazu da je dobar pravo za urinarni trakt? 

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8088
28.12.2011 12:33:37   
emy24
pozdrav drage moje zeniceuser posted image user posted image evo samo da se javim,vidim da dosta zenica ima problema sa ishranom,mene ubi zeludac,trudna sam 10.ta sedmica,ne povracam,ali skoro sve mi skodi zeludcu,imam osjecaj samo da mi pase suh hljeb,u prvoj trudnoci nisam imala nikavih tegoba,ali sad niti mogu gladna,a kad sta pojedem boli me zeludac,kontorla mi je tek za 15dana,pa cu vidjeti sa doktorom,a ako neka ima slicno iskustvo ili lijek nek prica...user posted image user posted image

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 8089
28.12.2011 12:34:25   
Bebica11
gerbo totema ne ide na recept, i ja je pijemuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8090
28.12.2011 12:37:02   
Sandrich

smije li se caj od peršuna piti u trudnoci? kazu da je dobar pravo za urinarni trakt? 

ja mislim da ne, i to bas veliko NE!!! al opet sacekaj jos necije misljenje

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8091
28.12.2011 12:37:14   
ajnur

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Arina

user posted image user posted image user posted image ...ma meni bona jutros nampalo ko trudnojuser posted image user posted image user posted image ....dok ih ne napravi nisam se prosla....sto kaze gerba meni sve ko  med medeni u trudnoci,ja sto mi zna nampasti....uh.....user posted image
Kako je Najmica ....rucka li memuške.....user posted image

dobro je hB,evo jednom rukom kucam, budi se svakih pola sata, sat,ima grceve pa ne daju joj spavati, cekamo babu da je preuzme, da ruku odmorim, jucer me zigala od ramena do sakeuser posted image

Ih tek ce da bole...ako ako user posted image Espumian prije jela i papa grcevi tako sam ja i nije imao grceva.Sa 2-3 mjeseca znao je spavati po 6 sati u komadu.Meni ni mlijeko nije valjalo i bilo ga malo na pocetku je samo plakao cim smosve rijesili miran on mirni miuser posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8092
28.12.2011 12:43:14   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ajnur

user posted image user posted image user posted image ...ma meni bona jutros nampalo ko trudnojuser posted image user posted image user posted image ....dok ih ne napravi nisam se prosla....sto kaze gerba meni sve ko  med medeni u trudnoci,ja sto mi zna nampasti....uh.....user posted image

dobro je hB,evo jednom rukom kucam, budi se svakih pola sata, sat,ima grceve pa ne daju joj spavati, cekamo babu da je preuzme, da ruku odmorim, jucer me zigala od ramena do sakeuser posted image

Ih tek ce da bole...ako ako user posted image Espumian prije jela i papa grcevi tako sam ja i nije imao grceva.Sa 2-3 mjeseca znao je spavati po 6 sati u komadu.Meni ni mlijeko nije valjalo i bilo ga malo na pocetku je samo plakao cim smosve rijesili miran on mirni mi[sm=smiley1.gif]

jel se poboljsalo kasnije mlijeko il ste uzeli i dohranu?

i ja imam osjecaj da mi mlijeko "kasni" za njom, ako razumijes sta hocu reci, posto je POCELA dojiti tek 6.ti dan a do tad bila na dohrani, pa kasnije kombinovano da bi negdje 15ti dan presla na dojenje, nekako mi se cini da izgladni brzo, da se ne najede, recimo kad je noc meni nadodje(valjda se odmorim) i ona se zasiti i zaspe brzo a kad je dan smanjuje se sve do uvecer kad ga je meni se cini najmanje(bez obzira sta ja jela il pila) valjda od umora zastopa refleks otpustanja mlijeka i onda vristi, zna previstati od 17-22h nekad i onda muz hoce da daje dohranu a ja ne dam jer bojim se da ce malo po malo povecavati dohranu a izbaciti dojenje, pa je uvijek borbauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 8093
28.12.2011 12:48:25   
mamina princeza
gerbo nemoj niposto persin u trudnoci tj caj od njega. izaziva kontrakcije i scvasta nesto .. zato veliko NE, iako za urinarni trakt jeste dobar. 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8094
28.12.2011 12:57:45   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

gerbo nemoj niposto persin u trudnoci tj caj od njega. izaziva kontrakcije i scvasta nesto .. zato veliko NE, iako za urinarni trakt jeste dobar. 

i ja sam to cula, persun jok

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 8095
28.12.2011 13:00:32   
ajnur

Ih tek ce da bole...ako ako user posted image Espumian prije jela i papa grcevi tako sam ja i nije imao grceva.Sa 2-3 mjeseca znao je spavati po 6 sati u komadu.Meni ni mlijeko nije valjalo i bilo ga malo na pocetku je samo plakao cim smosve rijesili miran on mirni mi[sm=smiley1.gif]

jel se poboljsalo kasnije mlijeko il ste uzeli i dohranu?

i ja imam osjecaj da mi mlijeko "kasni" za njom, ako razumijes sta hocu reci, posto je POCELA dojiti tek 6.ti dan a do tad bila na dohrani, pa kasnije kombinovano da bi negdje 15ti dan presla na dojenje, nekako mi se cini da izgladni brzo, da se ne najede, recimo kad je noc meni nadodje(valjda se odmorim) i ona se zasiti i zaspe brzo a kad je dan smanjuje se sve do uvecer kad ga je meni se cini najmanje(bez obzira sta ja jela il pila) valjda od umora zastopa refleks otpustanja mlijeka i onda vristi, zna previstati od 17-22h nekad i onda muz hoce da daje dohranu a ja ne dam jer bojim se da ce malo po malo povecavati dohranu a izbaciti dojenje, pa je uvijek borbauser posted image

Ja sam jednom dojim jerdnom aptamil kad dojim 20 min jednu pa drugu i ako posle sat zatrazi daj dohranu.Mi smo se odlucili za aptamil jer ja kvalitetan.Uzmi probaj dati i vidi.Kod mene je bebi posle prve hapice spavao satima bio scrpljen i gladan.Probajuser posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8096
28.12.2011 13:04:49   
Bebica11
i ona je bolje spavala na dohrani nego sad, vjeruj evo danas dojila je od 7h 3 puta(3 puta po haman sat), sad trazi evo opet budi se polahko, doji isto 40min jednu drugu, uspavljuje se 20min i samo sto zaspi za pola sata place i budi se polahko i tako jos pola sata umirujem dok se bas ne raspjeva onda cio proces ponovouser posted image

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 8097
28.12.2011 13:08:58   
mala86

IZVORNA PORUKA: mala86

hatepsut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  koliko?????
pa nisam ni znala dosad user posted image user posted image  

van svega sam user posted image  a ovako lijepa vijest

user posted image hvala mila...tebe posao okupirao...saljem poljupce vama dvoma :**...a user posted image oko 10 sedmica  user posted image

wow user posted image user posted image  bas mi je drago zbog tebe user posted image
ugodnih i skolskih 9 mjeseci ti zelim user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 8098
28.12.2011 13:10:58   
ajnur
Ja tako nisam htjela dohranu i muz mi dovede patronaznu jednu divnu zenu i ona kaze doji ga dva dana sad cemo ga vizvagati sad i posle 2 dana kad on 150 grama izgubio izgubio.Ja se sokirala.I bolje i dohrana nego da nazaduje ...

A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 8099
28.12.2011 13:13:48   
ajnur

Ja tako nisam htjela dohranu i muz mi dovede patronaznu jednu divnu zenu i ona kaze doji ga dva dana sad cemo ga vizvagati sad i posle 2 dana kad on 150 grama izgubio izgubio.Ja se sokirala.I bolje i dohrana nego da nazaduje ...

Imam jednu malu dasadicu od koje ne znam ni sta kuckam user posted image

A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 8100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *