|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  324 325 [326] 327 328   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
28.12.2011 14:27:54   
treće
bebice
nema veze samo ako ima stolica konzistenciju, tj senfasta je i žuća, stavljaj češće neće to još dugo tako, dobro si je ikako uspjela navući samo na dojenje poslije belaja,user posted image JOŠ MALO, ISPLATIĆE TI SE

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8126
28.12.2011 14:34:42   
treće
je li mi se čini ili je Arina po hurmašicama navalila pa nema vremena

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8127
28.12.2011 14:37:46   
Anoniman
Miracle user posted image izgleda da cu ja pravo odavde u bolnicu user posted image

Proslo je 24 sata od posljednjeg vaginalnog pregleda i nisam krvarila.

Evo sad ispada neki smedji iscjedak i ima ga bas dosta user posted image

Jel ovo meni krenulo?

(odgovor članu treće)
  Neposredna veza do poruke: 8128
28.12.2011 14:39:02   
mama21e
Zenice, presretna sam user posted image UK mi sterilne hvala Bogu dragom, i lab. nalazi mi uredni, nema bakterija a i krvna slika mi super hvala Bogu user posted image user posted image user posted image user posted image
Da i ja malo odahnem i uzivam user posted image Sutra aBd idem na UZV da vidim svoje sunce majeno, mozda i saznamo sta je, aBd

Veliki user posted image za sve

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8129
28.12.2011 14:39:26   
treće
od kad tebi krećeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8130
28.12.2011 14:40:11   
mama21e
Dinamitna sretno draga, moguce da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8131
28.12.2011 14:42:05   
Miracle*3
Na tickeru ti sve pise :)

.....ready to go.......

Mozda je tot to, sto se toga tice nemam iskustva, ali javi kako ide.
A neces ti nas da slusas........user posted image user posted image user posted image  

Ako ti kupljenje mrvica nije pomoglo znas sta ti je cinitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8132
28.12.2011 14:42:12   
Anoniman
Nisam ja kriva sto mi ne znaju izracunati termin user posted image

cista matematika, ali izgleda da su imali keca user posted image

(odgovor članu mama21e)
  Neposredna veza do poruke: 8133
28.12.2011 14:43:10   
treće
mama 21euser posted image ,
možda ti je bolje da saznaš šta je na sljed. kontroli jer se zna i promijeniti pol u međuvremenu, meni dr nije u 23.nedjelji sa sigurnošću reći pa kontam onda i bolje, nego da se navikavam pa mijenjam

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8134
28.12.2011 14:44:08   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: mama21e

Zenice, presretna sam user posted image UK mi sterilne hvala Bogu dragom, i lab. nalazi mi uredni, nema bakterija a i krvna slika mi super hvala Bogu user posted image user posted image user posted image user posted image
Da i ja malo odahnem i uzivam user posted image Sutra aBd idem na UZV da vidim svoje sunce majeno, mozda i saznamo sta je, aBd

Hvala Bogu, neko sa dobrim vijestima,

Treće, reci joj bona i ti, vidis da ce se haman u januaru porodituser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8135
28.12.2011 14:47:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Hvala Bogu, neko sa dobrim vijestima,

Treće, reci joj bona i ti, vidis da ce se haman u januaru porodituser posted image

Pa gdje si bila jucer kad sam pisala da je prognoza od dr. 1.1. i da jelkicu sa sobom ponesem user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
  Neposredna veza do poruke: 8136
28.12.2011 14:47:24   
treće
misliće žena da joj je čojek potplatio rr-u,user posted image
ne smijem više da i meni ne bude tijelo zaštitnički raspoloženouser posted image

Neposredna veza do poruke: 8137
28.12.2011 14:49:00   
Anoniman
Ovo sve pamet svijeta pokupilo.

(odgovor članu treće)
  Neposredna veza do poruke: 8138
28.12.2011 14:49:36   
megi
dinamitna sretano ako je krenulouser posted image
ne mogu ti pomoci meni pukao vodenjak pa ne znam kako to ide laganini user posted image

bebice ne brini se moja je rodjena sa 2,5 kg i nikad nije previse dobijala, ali ja joj nisam htejla uvoditi dohranu, samo strpljivo i normalno da najvise voli biti uz mamu, pa tvoj miris najbolje poznaje i najvise voliuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8139
28.12.2011 14:55:13   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: Dinamitna

Ja prestajem, izvini. Nisam upratila bas sve postove sto si pisala. Ja sam posle 3 dana danas malo bolje i bolje se i osjecam i raspolozenija sam. Htjela sam se nasaliti. Izvini jos jednom, zaista nisam imala losu namjeru.  Da mogu na svoj racun rado bi se nasalila, ali nemam ideju.

Mogu vam samo poslati sliki svog auta posle udesa u sumarku, a ispod oglas, prodajem auto s drvima, jer iz njega viri nekih grana k'o u priči

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8140
28.12.2011 14:57:21   
Bebica11

hvala Allahuuser posted image user posted image user posted image

dinamitna hajde,ja te cekam na temi 0-1, bona vidis da te tjeraju odavdeuser posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8141
28.12.2011 14:59:53   
treće

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

vidiš da me nagovaraju a ja se ne dam, a reci malomuser posted image ako čeka da se usvoji Federalni budžet da nema ništa za porodilje loveuser posted image i da može vanka
nemoj ljuta u bolnicu molim teuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8142
28.12.2011 15:04:37   
treće
Mogu vam samo poslati sliki svog auta posle udesa u sumarku, a ispod oglas, prodajem auto s drvima, jer iz njega viri nekih grana k'o u priči

ja crnjakauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8143
28.12.2011 15:05:28   
ellam
trece vs dinamitna  :  user posted image  user posted image

user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8144
28.12.2011 15:07:56   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: treće

ja crnjakauser posted image

nazalost samo sam trenutno to imam na raspolaganju, ali cekacu sa malo boljim i vedrijim fazonima

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8145
28.12.2011 15:14:37   
anđelo
Dinamitna sretnouser posted image user posted image user posted image
Vidim pričale ste o epiduralnoj anesteziji.Ja imam iskustva s epiduralnom jer sam rađala na carski.Ne znam jel moje iskustvo može pomoći,ali evo ukratko postupak.Najprije vas skinu gole i daju vam medicinski zeleni ogrtač i kapicu.Legnete na krevet sa točkićima i odvuku vas u porođajnu salu.Tamo morate sjesti na taj krevet.Dr.anesteziolog vam očisti dezinfekcionim sredstvom mjesto uboda .Morate se opustiti,kao na vježbama izdahnut brada na prsa i napraviti pogrbljena leđa.(vježbe uvjek dobro dođu)user posted image user posted image user posted image user posted image Onda dr.vam priđe sa špricom na kojoj je igla koja izgleda i bojom,debljinom i veličinom kao špic od patenta 0,5.Ubode vas u kičmu,ne boli ništa strašno,kao kad dobijate vakcinu u ruku.Onda legnete na krevet.Daju vam masku s kisikom.Svo vrjeme s vama razgovaraju.Čeka se da anestezija počne djelovati.Nakon nekog vremena dr.vas uštine za nogu i pita jel stel osjetili ovo.Vi osjetite da vas je uštinuo,ali vas to ne boli.Nakon toga se pristupa operaciji.Vi svo vrjeme osjećate kao vas režu sklapelom,(ali vas ne boli)slušate njihov razgovor dok rade,čak i vi možete pitati ako vas nešto interesuje.Ja sam recimo pričla o prvom carskom rezu koji je izveden u historiji,a oni mi postavljali pod pitanja itd.Na kraju mi bebu dali na prsa user posted image .Osjećate kao igla prolazi kroz vaše tjelo s koncem,ali bol ne osjećate.To je tako s epiduralnom kada rađate na carski.Kako je prirodno to ne znam...

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

Neposredna veza do poruke: 8146
28.12.2011 15:20:29   
raja_ringe
Kad smo kod auta, ja opet juče "malo" udarila..danas mm odvezao kod limara 400 KM user posted image jbg, taman plata legla.. danas sam donijela odluku, trudna za volan vise ne sjedam, samo stres proživljavam... valjda kako stomak sve veći, živci sve tanji...uopće nemam strpljenja za vožnju... Od svega mi je najteže palo reći mm, jer je već drugi puta u mjesec dana i oba puta u merkatorovoj garaži. Ni dole više neću parkirati. To su moje novogodišnje odluke :).. Imate li vi kakvih odluka?

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 8147
28.12.2011 15:21:01   
gerberka
miracle ovo auto s drvima user posted image user posted image user posted image Boze oprosti al luda si hahahhahahahahaaa

mama21 cestitam user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8148
28.12.2011 15:22:09   
mama21e
andjelo ti to bas detaljno user posted image

a gdje nam je veki_aki???

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8149
28.12.2011 15:25:11   
gerberka
anđelo hvala ti mila, al neka hvala user posted image user posted image user posted image

ne volim osjecaj obamrlosti, radije neka boli

hrabra si user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 8150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  324 325 [326] 327 328   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  324 325 [326] 327 328   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *