|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
27.12.2011 21:46:23   
Miracle*3
Ma ja ne znam ima li sta da mi nije ukusnouser posted image

Kad ti spomenu onaj kran, reko hajde nek ima jos jedan kandidat osim mene, ma ja sam katastrofa, samo kontam sta bih mogla. Onda pojedem kilu narandzi ko mahnita, pa me zgaravica slomi.

Kad spomenu zgaravicu, danas sam gledala Dr Oz show na hrt1, kad je nekad bio oprah show, ima super savjeta, i neki dan sam gledala tu njegovu emisiju. Kaze da je glavni uzrok zgaravice nekretanje.

Ima njegoa web stranica a ima i na fb profil, pa eto moze se naci par savjeta. Ako nista bit ce za ove koje ce zanimati kako skinuti ove kile posle trudnoceuser posted image user posted image

A sad jedem i kontam kalorije drage lijepite seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8026
27.12.2011 21:58:07   
anđelo
Ma ja jedem teletinu,junetinu ,ribu,al ruku na srce piletinu najviše.Još kad je napravim s onim začinom za piletinu,ma pola pileta spucam majkemi,ova dvojica ostanu gladni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Eto meni moj dr.reče na gaku za taj ferum,da ne valja ne bi ga on svojoj trudnoj ženi davao.Gerbo ako saznaš puno ime sirupa  feruma javljaj da tražim doktorici u skerlića da mi propiše.Može bit da i ona drmne mi tothemu,zavisi jesul farmaceuti podjelili dr propagandni "materijal" za reklamu.user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 8027
27.12.2011 22:01:20   
Miracle*3
Sirup se zove ferum, ja mislim, to je taj naziv.

Ali nek javi neko ko je uzimao?

Kod koga ti ides na GAK???

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8028
27.12.2011 22:04:25   
anđelo
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

kod Stojkanovića.Jel znate smijem li popiti šolju čaja od brusnice,moj mali pije a meni miriiiiišššššeeee.Pitam jer je neko ovdje čini mi se spominjao da trudnice ne smiju.Sterilne su mi urinokulture

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 8029
27.12.2011 22:09:05   
gerberka
IZVORNA PORUKA: anđelo

Ma ja jedem teletinu,junetinu ,ribu,al ruku na srce piletinu najviše.Još kad je napravim s onim začinom za piletinu,ma pola pileta spucam majkemi,ova dvojica ostanu gladni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Eto meni moj dr.reče na gaku za taj ferum,da ne valja ne bi ga on svojoj trudnoj ženi davao.Gerbo ako saznaš puno ime sirupa  feruma javljaj da tražim doktorici u skerlića da mi propiše.Može bit da i ona drmne mi tothemu,zavisi jesul farmaceuti podjelili dr propagandni "materijal" za reklamu.user posted image

evo mi ga na stolu

zove se kao i tablete Ferum Lek 50 mg/50 ml sirup

BRUSNICA TI JE PREPORUCLJIVA U TRUDNOCI, ja sa urinoinfekcijom sam imala UK sterilne..meni one nisu pouzdane, ali Bogu hvala ako ti je urin uredan opet trebas popiti brusnicu i sto vise vode.user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8030
27.12.2011 22:14:14   
anđelo
A ti Gerbo kupovala ferum ,a nisu rekli da je besplatan na recept?user posted image user posted image user posted image Ovdje ubiše reklamama.Jedan dr.ptreporučuje jedno,drugi drugo,a sve zavisi jesul ih obišle farmaceutske kuće da im reklamiraju i propisuju pacijentima baš njihove proizvode.Ako se ne informišeš brukauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8031
27.12.2011 22:17:13   
anđelo
Jel zna neko majke vam jel dinosaursi idu u džehenem ili dženet?Pita moj sin ja ne znam odgovor,a pitala i islamsku eminenciju niko ne zna odgovor.Jestel vi čitali nešto nekad o tome?user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8032
27.12.2011 22:17:13   
treće
TAJRA hvalauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8033
27.12.2011 22:22:24   
gerberka

Jel zna neko majke vam jel dinosaursi idu u džehenem ili dženet?Pita moj sin ja ne znam odgovor,a pitala i islamsku eminenciju niko ne zna odgovor.Jestel vi čitali nešto nekad o tome?user posted image

nemojte dijete tim teretiti.mal je on..odkud mu to srce moje...

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8034
27.12.2011 22:33:06   
anđelo
Ne teretim ga ,nego sam mu jedne prilike kada me je pitao jel istina da svi ljudi umru (plakao i bio uplašen ,a o tome ga obavjestio "pametni"daidža)ja rekla da to nije istina i Bog nagradi dobre ljude vječnim životom i da su onda zauvjek sretni i mladi,a loši skroz loši oni koji nanose patnju drugima i koji su  zli da oni budu kažnjeni i da idu u džehenem.(to sam mu objasnila prije više od pola godine.I on sad pita gdje idu dinosauri.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8035
27.12.2011 22:42:51   
gerberka

Ne teretim ga ,nego sam mu jedne prilike kada me je pitao jel istina da svi ljudi umru (plakao i bio uplašen ,a o tome ga obavjestio "pametni"daidža)ja rekla da to nije istina i Bog nagradi dobre ljude vječnim životom i da su onda zauvjek sretni i mladi,a loši skroz loši oni koji nanose patnju drugima i koji su  zli da oni budu kažnjeni i da idu u džehenem.(to sam mu objasnila prije više od pola godine.I on sad pita gdje idu dinosauri.

user posted image

oj dajdža dajdžaaaa..pa ti mama objasnjavam naknadno user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8036
27.12.2011 22:43:47   
gerberka
http://www.24sata.hr/fun-video/napasnica-macka-pomogla-drugoj-da-se-spusti-niz-ljestve-247596

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8037
27.12.2011 22:49:57   
anđelo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mačka kraljica,ko veli šta se vučeš brže to malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8038
27.12.2011 22:52:23   
raja_ringe
Eh dok vas isčitah... baš ste bile vrijedne.. Sirup koji ide na recept se zove Legofer. Istina je da od zeljeza idu zubi (posive), zato ga pokušajte piti na slamku ili sa kašikicom pokušajte što dublje u grlo, jer željezo djeluje u direktnom kontaktu na zube, ali ih neće oštetiti ako nema kontakta sirupa i zuba. Neki sirupi dođu u kombinaciji sa C vitaminom, akovaš nije onda ga trebate naknadno dodati inače nema fajde.

Baš sam se umorila dana.. eh da, urin sam dijelom popravila, nema više puno bakterija i protein je fala Bogu negativan, ostaje još kreatinin i urea..a krvnu sliku još nisam popravila, ali i ne može se tako brzo promjeniti..

svima user posted image od nas dvije..

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8039
27.12.2011 23:07:35   
anđelo
Eh ,dobili smo i odgovor na pitanje mog sinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 8040
27.12.2011 23:10:23   
gerberka
raja_ringe jel to ferum nije na recept ili jeste?

kod nas -10 stepeniuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8041
27.12.2011 23:16:28   
anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka

raja_ringe jel to ferum nije na recept ili jeste?

kod nas -10 stepeniuser posted image

Kod nas -9.Vidjet ću ovih dana da dobijem informaciju iz prve ruke pa javim.Ako je legofer sa receptom sve je to isto,samo mallo drugačiji naziv

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8042
27.12.2011 23:18:10   
gerberka
meni treba ferum sirup vec sutra pa ako nista kupit cu ga..nije da mi je zao para ali eto gledam da makar nesti uzuharim..stvarno sam se nadavala..svaku sam bocu platila pa nadalje...

hajd i ja cu sutra probat saznat pa javim...pitat cu u apoteci

< Poruku je uredio gerberka -- 27.12.2011 23:19:17 >

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8043
27.12.2011 23:34:56   
gerberka
ja opet gladna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8044
27.12.2011 23:59:35   
animagical

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

kod Stojkanovića.Jel znate smijem li popiti šolju čaja od brusnice,moj mali pije a meni miriiiiišššššeeee.Pitam jer je neko ovdje čini mi se spominjao da trudnice ne smiju.Sterilne su mi urinokulture

Ferum Lek sirup, ide na recept, a i inace je jeftin, ja pila... brusnica smije, uva ne smije

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 8045
28.12.2011 0:02:03   
gerberka
pa vala kad sam dosad nadavala para za sve i svasta mogu makar dobiti sirup na receptuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8046
28.12.2011 8:00:05   
raja_ringe
jeste i legofer je ferum (zeljezo), samo od drugog proizvodjaca pa moraju dati drugaciji naziv. Npr. Izoptin koji ide na recept se zove bosoptin. Mislim da esencijalna lista lijekova zavisi od kantona do kantona, tako im zavisi koja je firma dobila tender da njeni lijekovi idu na recept. Meni moja dr. svaki puta propise neke koje moram kupiti pa mi u apoteci kazu da postoji i na recept samo druge firme. Od tada je uvijek pitam doktoricu moze li na recept.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8047
28.12.2011 8:15:23   
pauza
dobar jutar cure:-)
zna li mi neka reci kako se to mjer karlica (boli li to mjerenje) i kako oni to skontaju je li karlica premala tj. beba prevelika da bi se islo na prirodni porod?? eto, uglavnom, sve o tome me interesuje:-))

anđelo, samo da kazem da sve zamisljam tvog sinceka kad pises o njemu, kako on to komentarise i kako postavlja ta "teksa" pitanja:-)) med mali pametni:-) a zao mi sto ga malo bolje ne zagledah onaj dan u azelu:-))

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 8048
28.12.2011 8:30:59   
Silver

JA se zamalo neporodih user posted image

Sinoc stavila vaginaletu od joda, i konzistencija joj je kao kod onih biljnih vaginaleta, cim dodje u dodir sa tjelesnom toplinom topi se! Sinoc kad sam je stavila i legla, osjetim kako nesto curi...kontam vaginaleta vec krenula vani, okrenem se na bok, kad ono opet curne ...i tako svaki put kad se okrenem, kad sam legla na ledja osjetim da curi mimo uloska...u wc vidim bistra tecnost, a vaginaleta je tamno narandzasta...i citavu noc je tako curilo na moje okrete...eh sad ne znam jeli ovo od vaginalete ili moj vodenjak...jutros sam se presvukla makla ulozak i sad nema nista na vesu, pa sad mislim da je ipak od vaginalete, jer me ne boli nista, beban se jos uvijek mrda!
Eto vam mojih muka od nocas user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 8049
28.12.2011 8:35:01   
pauza
osluskuj ti prijo za svaki slucaj, ali ja mislim da je to vaginaleta :-) vodenjak kad pukne ono bas curi, kazu ne mozes ne prepoznati.... neka bebaca jos malo u stomi, tamo mu je lijepo i toplo:-)
meni dr juce kaze kako joj se cini da nece biti prijevremenog poroda, beba visoko, posteljica I stepen zrela.... elem, izgleda da cu ja bas cekati kraj januara, ali to se sve moze u dan dva promijeniti :-))
sad nam se molim te redovno javljaj da ne brinemo :-) a mogla bi mi i broj poslati na fb da mozemo bar sms razmjeniti u kljucnim trenucima:-))

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *