|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
23.12.2011 13:47:44   
pauza
http://www.ebay.com/sch/?_kw=PRINCESS%20BUTTERFLY%20WALL%20LETTER%20NAME%20ALPHABET&_clu=2&_fcid=29&_localstpos=&_stpos=&gbr=1

ja sam uzela konkretno ova, ali ima bas veeeeliki izbor tih slova..... pa mozes prvo malo procackati po pretrazivacu ako ti se ova ne svidjaju ili ako su ti previse zenska :-))

http://www.ebay.com/itm/1-PRINCESS-BUTTERFLY-WALL-LETTER-NAME-ALPHABET-/360273664400?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53e1fbd990
ovaj link direkto vodi na slova :-))

< Poruku je uredio pauza -- 23.12.2011 13:49:17 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7476
23.12.2011 13:48:36   
gerberka
hvala ti ljubice moja user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 7477
23.12.2011 13:49:25   
ajnur

IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: ajnur

E bebele user posted image evo i mene po drugi put na ovoj temi.Vidim kod vas sitno a mi smo na pocetku.Interesuje me jel ide neko kod vas kod dr Nidzare Abadzic kontam da odem sledece nedelje na pregled?

Dobro dosla po drugi put! Super ima nas dosta koje smo po drugi put na ovoj temi hehe, samo neke su u blizoj a neke u daljoj proslosti bile u ovom divnom stanju hehe.

Sto se tice te dr. ne znam nadam se da ce ti neko moci pomoci, znam samo da ima divno ime, jer se moja mamica tako zove hihihih...

Hvala.Vidim i ti si na pocetku druzicemo se ako Bog da.Kod koje si ti dr.Ja sam bila kod dr.Jasne u prvoj trudnoci al nisam bila zadovoljna sad bi da promjenim.Mozda budem imala vise srece user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 7478
23.12.2011 13:51:52   
Silver
Pauzaa... bice joj prelijepooo user posted image user posted image user posted image

Ja kontala ovu naljepnicu, u nekoj plavoj boji ili svijetlo smedjoj - bez jer mi je spavaca takva a i stranice od krevetica, vidjela si! Svidja mi se tekst!

user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 7479
23.12.2011 13:54:38   
pauza
diiiivno, rasplaka me nesto ovaj tekst, ah ti hormoni.... bas divno..... user posted image   evo kaze mi moja princeza da se i njoj jako svidja:-)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7480
23.12.2011 13:54:40   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Djana

E bebele user posted image evo i mene po drugi put na ovoj temi.Vidim kod vas sitno a mi smo na pocetku.Interesuje me jel ide neko kod vas kod dr Nidzare Abadzic kontam da odem sledece nedelje na pregled?

Dobro dosla po drugi put! Super ima nas dosta koje smo po drugi put na ovoj temi hehe, samo neke su u blizoj a neke u daljoj proslosti bile u ovom divnom stanju hehe.

Sto se tice te dr. ne znam nadam se da ce ti neko moci pomoci, znam samo da ima divno ime, jer se moja mamica tako zove hihihih...

Hvala.Vidim i ti si na pocetku druzicemo se ako Bog da.Kod koje si ti dr.Ja sam bila kod dr.Jasne u prvoj trudnoci al nisam bila zadovoljna sad bi da promjenim.Mozda budem imala vise srece user posted image

Ja sam u TZ kod doktorice Balic. Isto u prvoj trudnoci bila kod druge dr. nije da nisam zadovoljna ali sam sa ovom vise zadovoljna.

user posted image

Da i ja sam jos u prvom trimestru, tacnije za 2 dana punih 10 sedmica aBd!!

Kada si otkrila trudnocu i kako podnosis za sada?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 7481
23.12.2011 13:55:06   
Silver
a u opticaju mi je jos i ova naljepnica...

user posted image

Koju da uzmem???????????

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7482
23.12.2011 13:58:29   
gerberka
silver user posted image
a gdje ih nađete samo..pomozite ovoj mami koja nije bas u dobrim odnosima sa online prodajom i netom user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7483
23.12.2011 14:00:27   
pauza
Prvu :-)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7484
23.12.2011 14:00:35   
ajnur
Ja sam prije trudnoce imala strasnih problema sa stolicom kontala sam kako cu pregurati trudnocu.Prenatal i sl tablete zatvaraju,debljaju tako da nisam to koristila nastojala sam prirodno unositi vitamine koliko sam mogla i svako jutro na prazan stomak bananu i nisam imala problema hvala Bogu dragom.Govorili su mi da ne mogu unijeti dovoljno vitamina da ce mi biti mala slaba beba kad ono bebi skoro 5 kg ma mashAllah user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7485
23.12.2011 14:01:59   
Silver

IZVORNA PORUKA: gerberka

silver user posted image
a gdje ih nađete samo..pomozite ovoj mami koja nije bas u dobrim odnosima sa online prodajom i netom user posted image

http://www.rukom.net/bos_deko_stiker.html

evo stranice, ima svega i svacega, cure rade super, ja sam drznici poklonila jednu naljepnicu...mozes bilo koji tekst npr. naruciti, boju velicinu oblik slova, a to nisu naljepnice od papira nego od vinil folije, koja je tako tanka da izgleda kao da je nacrtano! Pregledaj galeriju malo...a cure imaju radnju u Sarajevu, vjerujem da bi se oko svega mogle dogovoriti!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 7486
23.12.2011 14:03:00   
gerberka
IZVORNA PORUKA: pauza

prvu user posted image

ajnur dobrodosla draga naša trudnice user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 7487
23.12.2011 14:03:21   
Silver

IZVORNA PORUKA: pauza

slazem se user posted image plava ili bez??? vidjela si posteljinu i krevetac...pomozi, da jos danas narucim...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 7488
23.12.2011 14:10:15   
raja_ringe
veki_aki hvala ti, user posted image si.

silver moj glas ide prvoj naljepnici, na ovoj drugoj ne mogu da pročitam šta piše.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7489
23.12.2011 14:11:32   
pauza
ja bi plavo, da razbijem sobu, mislim da bude efektnije, a te boje bas dobro idu....  nego da se sve utopi, ali koju god da odaberes neces pogrijesiti 100% :-)) divna je slikauser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 7490
23.12.2011 14:15:41   
Silver
eh onda ja aBd narucujeeem user posted image user posted image user posted image radujem se svemu kao malo dijete majke mi! Moze se sve kod njih preko mail-a naruciti, ali posto nude tri vrste najmanje plave boje, kad podjem na ctg u ponedeljak aBd otici cu do radnje da vidim "ocima svojim" user posted image koju cu nijansu!

Raja_ringe na ovoj drugo je ona uspavanka na engleskom Twinkle twinklw little star... simpaticno isto!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 7491
23.12.2011 14:24:11   
Anoniman
Ajnur dobrodosla user posted image

Koliko znam nasa Bebica11 je vodila trudnocu kod Abadzicke i privatno i na GAK-u pa je na kraju bas zafrkala. Najbolje ce ti Bebica reci sta je bilo, ali po njenom savjetu ja bjezim od te zene. Meni je jednom bila na komisiji, vece arogancije i grubosti pri pregledu nisam dozivjela.

Bebice user posted image

Drage moje, ja malo zaspala i pocese me loviti bolovi u donjem dijelu ledja da sam mislila poludjet cu kako su jaki bili. I pri promijeni polozaja tijela nisu prestajali. Sad je malo popustilo, ali sam ubijedjena da ce opet i to ubrzo. Koja bol... uzas, a stvarno nisam peka jer sam vjecito imala grozno bolne menstuacije. Eto mozda i bude sta do veceras user posted image

(odgovor članu Silver)
  Neposredna veza do poruke: 7492
23.12.2011 14:37:44   
treće
ma bitno je da ide samo, pa polako pojačavaće se, vidi kako ćeš sa stolicama nekom se samo isčisti, ako na bude tako onda ili stavi čepić, ili će te oni klistirati, lakše ti je kući, vjerovatno će i to samo potjerati, prediši i opuštaj se, za praznike možda budeš mršavauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7493
23.12.2011 14:43:55   
dush
Silver, prvu, prvu!!!! Predivna je!!!!!

Dinamitna, draga, eto ga, stize Dominik!!!! Sretno draga!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 7494
23.12.2011 14:47:20   
Anoniman
Zenice user posted image od sinoc sam u wc-u user posted image sta god popijem i pojedem odeeee user posted image

Idem se malo presabrati bas me zateklo ovo iznenada user posted image Mislila sam da to podje polako pa se pojacava, ali jok... kad uhvati mozes mahati usima user posted image

(odgovor članu dush)
  Neposredna veza do poruke: 7495
23.12.2011 14:57:50   
soraya
Dinamitna sretno po ko zna koji put :))))) Mozda i bude veceras....
Ja opet jutros bila na ctgu, situacija ista kao i prosli put, bebica je opet bila nemirna i stalno se vrtila.Aparat je stalno pistao....ctg malo iznad 160, dok. kaze da nema potrebe ponavljati i fda je i to u granicama normale. pritisak mi je bio dobar 110/70, ja nisam bila uznemirena pri snimanju pa je njen zakljucak da je beba jednostavno "poziva" i nemirna....e sad sta to znaci?
negdje sam ranije procitala da ako je ctg iznad 160 sto je kod mene bilo u oba slucaja da je beba izlozena nekom stresu i uznemirena i da bi se trebalo o tome povesti racuna. sta vi mislite o tome? ja sam totalno zbunjena......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7496
23.12.2011 15:03:00   
treće
i možda da poneseš jednu masku da malog ne zaraziš,

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7497
23.12.2011 15:03:27   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: AAvalon

Amelic, bravo za ulazak u 28.sedmicu, eto, najgore si pregurala, sad ce jos malo pa biti "lete mi lete trideseteeee"... znam i sama kako je, i meni je tako bilo. samo se pazi i cuvaj...

a inace, za sve koje interesuje, sto se tice interpretacije CTG-a, potrebno je da se vidi povecanje pulsa (a normalan puls je 110-160 kod fetusa) kod bebe (od 15 otkucaja u minuti u trajanju od barem 15 sekundi) barem jednom tokom 10 minuta ili 2 puta u 20 minuta... posebno treba da se poveca puls ako majka osjeti pokret bebe, a to mozete i cuti tokom CTG-a, ja svaki put kad moj mali sutne cujem da mu srceko ubrza, sto je dobar znak da dobiva dovoljno kisika... ako nema povecanja pulsa u nekom odredjenom periodu, onda se CTG ponavlja jer ne mora nista da znaci, moze biti da je beba samo spavala, a ako se desi i po nekoliko puta, onda moze znaciti da je beba pod stresom pa se pristupa porodu ili daljim testovima... eto, posto ste pitali za CTG a ja se sve raspitala user posted image

Soraya evo jucer je Avalon objasnila kako gledaju ctg nalaz. Meni cesto bude preko 160 na intervale i dr. kaze da je dobar. I jutros mi je povremeno bio iznad 160.

(odgovor članu AAvalon)
  Neposredna veza do poruke: 7498
23.12.2011 15:04:56   
pauza
meni je skakao i do 180, pa dr kaze sve ok, vidimo se za 7 dana.... a prosjek bio 150-160.... a onda pocne lupati i skoci na 170-180... pa padne.... ne brini previse, bolje tako nego da su slabi, bar ja mislim...

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 7499
23.12.2011 15:05:00   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: treće

i možda da poneseš jednu masku da malog ne zaraziš,

user posted image pametno, a ne bi mi nikad palo na pamet, evo cu da ubacim u torbu jednu user posted image

(odgovor članu treće)
  Neposredna veza do poruke: 7500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *