|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
31.10.2011 12:35:15   
Hannica
Ljudi,ljudi...vratija se Šime.user posted image user posted image user posted image
Bila danas u bolnici,raila CTG,predoperativne nalaze,vodim se kao da lezim u bolnici,ali su me pustili kuci jer nema slobodnih kreveta,a ja se i onako osjecam superiska.user posted image Moram svaki dan ici na CTG a cim nadju slobodan krevet ostavit ce me gore.Bas sam heppy.user posted image Ukoliko budem isla na CR najvjerovatnije ce ga uraditi za 7 dana.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 2426
31.10.2011 12:36:56   
Sandrich
Ma realno i doktori vecinom ukljucuju lijekove bez potrebe da bi sebe osigurali. Ja eto bezveze pijem gynipral, al dr nece da me skine jer ako sta slucajno krene po zlu ona ce biti kriva. Lakse je propisat tablete i pijte trudnice, oni rahat, al et sta mozemo, ipak su oni doktori user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 2427
31.10.2011 12:38:00   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ljudi,ljudi...vratija se Šime.user posted image user posted image user posted image
Bila danas u bolnici,raila CTG,predoperativne nalaze,vodim se kao da lezim u bolnici,ali su me pustili kuci jer nema slobodnih kreveta,a ja se i onako osjecam superiska.user posted image Moram svaki dan ici na CTG a cim nadju slobodan krevet ostavit ce me gore.Bas sam heppy.user posted image Ukoliko budem isla na CR najvjerovatnije ce ga uraditi za 7 dana.

Jos malo i eto tebi Hanice tvojih pilica user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2428
31.10.2011 12:41:06   
Bebica11
Hannice superuser posted image

Sandrich moja dr je drugacija skroz, apaurine ne da jer djeluju na bebu, a i ovo max iskljucuje, cim sam malo bolje hoce sve iskljuciti, pa iskljuci meni se pogorsa stanje pa vrati i sve tako, mene cak plasi kad mi pocne UKIDATI odjednom sve a i zadnji put u bolnici mi je rekla-ako te opet zaboli porodicemo te, valjda beba dovoljno jaka i sl hB, dok npr drugi dr cimaju, drz ne daj sve do 37 sedmiceuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2429
31.10.2011 13:06:30   
babilon
Dobar dan dlage moje user posted image

samo brzinskid a uletim da vas sve redom pozdravim i poljubim... I evo jedna mala slicica mog majog Faruka :)
pusa tetama :D

user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2430
31.10.2011 13:10:11   
Bebica11
masaAllah Farukauser posted image a ime mu je beton, bas mi se svidjauser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 2431
31.10.2011 13:13:57   
Anoniman
cula sam se jutros sa grebom ona je dobro i beba prima neke terapije vade nalaze bebi je dobro hb.
nezna jos kad ce kuci, al nada se da ce do bajrama biti kod kuce pozzz
hanniceuser posted image

(odgovor članu Selminja)
  Neposredna veza do poruke: 2432
31.10.2011 13:29:44   
mama21e
Hello mamice, vidim svasta se izdesavalo jutros user posted image

Hannice sretno draga, super sto nema kreveta user posted image

Vodolijo drago mi je sto si se javila, bas jutros mislim o tebi, rekoh sigurno se bori sa bebicom user posted image Ljubi malog princa i slikaj nam ga user posted image user posted image user posted image

mamica Emina sretno danas, da aBd sve dobro prodje da se brzo i lahko porodis user posted image

IZVORNA PORUKA: babilon

samo brzinskid a uletim da vas sve redom pozdravim i poljubim... I evo jedna mala slicica mog majog Faruka :)

user posted image

MashaAllah, med medeni user posted image jubi majog Faruka user posted image user posted image
user posted image

Ostale user posted image veliki user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 2433
31.10.2011 13:45:48   
Nina_Lana
IZVORNA PORUKA: babilon

user posted image

mashallah, mali Talal user posted image  Faruk je presladak, da vam je ziv i zdrav :**

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 2434
31.10.2011 13:46:34   
pauza
MashAllah babilon, Faruk je med medeni :-))) srce malo slatko.... blago tebi:-)
hannice, vazno je da si ti superiska, bice sve aBd u redu.... veliki ljubac:-*

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 2435
31.10.2011 13:48:19   
mala75
ma lijepa naša dječica sve ljepše od ljepšeg, al kako god skontam sve nam momci pa će se morat pojagmit oko kakve curice.

pahuljice, kod koga ti vodiš trudnoću i kad odeš na GAK ko te gore pregleda, mislim jeli tu tvoja dr ili dr koji se zatekne

Hanice, neka tebe nama još, vidiš da nemože kad ti hoćeš i nisam upratila jesul ti dječaci ili djevojčice ili od svega po jedno, da neće tu biti mali Bajro

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 2436
31.10.2011 14:07:41   
Bebica11
mala75 kod koga si ti na GAK-u?

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2437
31.10.2011 14:26:24   
mala75
ma ja sam ti privatno u TZ i mislim na tuzlanski GAK a gore još nijednom nisam bila, niko me nije ni slao osim ono u 11 sedmici kad sam malo krvarila pa ležala

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2438
31.10.2011 14:30:28   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mala75

ma ja sam ti privatno u TZ i mislim na tuzlanski GAK a gore još nijednom nisam bila, niko me nije ni slao osim ono u 11 sedmici kad sam malo krvarila pa ležala

aha ja sam skroz smetnula da si iz tz

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2439
31.10.2011 15:11:18   
Bebica11
hej zenice, kakve pelene namjeravate koristiti bebama, mene mama nagovara da koristim tetra pelene, cak ih je hebet nakupovalauser posted image i citam po netu prednosti koristenja istih pa fakat kontam POKUSATI njih da koristim jer su zdravije za bebe, i znate li gdje se mogu kupiti zastitne gacice ili kako se to vec zove sto ide preko tetra pelena??

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2440
31.10.2011 15:27:11   
animagical
IZVORNA PORUKA: Bebica11

hej zenice, kakve pelene namjeravate koristiti bebama, mene mama nagovara da koristim tetra pelene, cak ih je hebet nakupovalauser posted image i citam po netu prednosti koristenja istih pa fakat kontam POKUSATI njih da koristim jer su zdravije za bebe, i znate li gdje se mogu kupiti zastitne gacice ili kako se to vec zove sto ide preko tetra pelena??

mi imali u planu ali niejdnom nismo stavili, a imamo ih 2 pakovanja...koristimo ih za sve drugouser posted image   nema sanse da sam mogl apogotovo u pocetku svako pola sata viriti jel upisken i presvlaciti, jer je i mene trebalo pod ruku voditi u wc...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2441
31.10.2011 15:29:08   
mamica Emina
Evo mene s one druge strane medalje:-) Da,da...Dosla u bolnicu 15do1 otvorena 4cm a 15do3 moj mali medo je zaplakao...Eh...imate puno pozdrava od nas dvoje...Detalje pisem kad aBd stignem kuci... Mile moje trudnice ja vam svima zelim brz i lagan porod kao kod mene... Jest da me malo rana (epizotomija:-( ) tj sivanje bolilo ali...Vrijedilo je...Uzivajte mi :-*

"Odabrao sam jednog anđela za tebe,on će te čekati i brinuti se za tebe.Svakog dana će se smijati s tobom,imaćeš njegovu ljubav i bićeš sretno biće."-"Hoćeš li mi reći ime tog anđela?" -"Nije važno kako se zove"-reče Bog-"ti ćeš ga zvati MAMA!!!"

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2442
31.10.2011 15:30:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: Bebica11

mi imali u planu ali niejdnom nismo stavili, a imamo ih 2 pakovanja...koristimo ih za sve drugouser posted image   nema sanse da sam mogl apogotovo u pocetku svako pola sata viriti jel upisken i presvlaciti, jer je i mene trebalo pod ruku voditi u wc...

pa i ja sam sumnjicava al kontam sta mi fali probatiuser posted image , jesi li kupila zastitne gacice, mama veli da je imala to kad smo mi bile male

cak mi je i povoje donijelauser posted image ono trakasto, to naravno ne mislim koristitiuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2443
31.10.2011 15:31:00   
chuci
ja sam sa prošlom bebom planirala koristiti, ali iskreno nisam.  u kući ako se beba ukaki puno, sve prođe sa strane. ako je ne presvučeš odmah onda u mokrom leži dok ti ne skužiš da je upišana. vani ista stvar, pa su mnogo praktičnije jednokratne.
kupila dva paketa po 10 kom i koristila za svašta. između ostalog stavljali preko jednokratne pelene dok je bila baš mala, kao široki povoj, tako nam je savjetovao pedijatar. eto 

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 2444
31.10.2011 15:31:47   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mamica Emina

Evo mene s one druge strane medalje:-) Da,da...Dosla u bolnicu 15do1 otvorena 4cm a 15do3 moj mali medo je zaplakao...Eh...imate puno pozdrava od nas dvoje...Detalje pisem kad aBd stignem kuci... Mile moje trudnice ja vam svima zelim brz i lagan porod kao kod mene... Jest da me malo rana (epizotomija:-( ) tj sivanje bolilo ali...Vrijedilo je...Uzivajte mi :-*

cestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image

uzivajte i sve najljepse vam zelimouser posted image

(odgovor članu mamica Emina)
Neposredna veza do poruke: 2445
31.10.2011 15:31:53   
chuci
IZVORNA PORUKA: mamica Emina

čestitam i uživajte
sretno sa dojenjem ako je planirano

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu mamica Emina)
Neposredna veza do poruke: 2446
31.10.2011 15:47:44   
animagical
cestitke i od meneuser posted image  

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2447
31.10.2011 16:04:08   
veki_aki
Emoje zenice nikako da stignem mahnut,sto od hodanja sa malim sto od njegove zadace,al vidim svata se nadogadjalo.
Prvo dobrodoslica novim clanovima user posted image , a onda naravno cestitke mamici Eminoj, sve jabolje,da se sto prije oporavi i uziva sa svojom user posted image !
A babilon bas ljepo sto si se javila da se pohvalis sa slicicom, mali je presladakuser posted image , nek ti je ziv i zdrav!
Hanice sretno, da sve prodje ok, mozda i bolje da se bude kuci koliko moze...
Mi smo danas mislimuser posted image , usli u 13-u sedmicu, vidim ima nas viseda ponedeljkom odbrojavamouser posted image .
Ostale veliki user posted image !

Neposredna veza do poruke: 2448
31.10.2011 16:06:38   
veki_aki
ej tek sam sad vidjela milion gresaka, ajd ne zamjerite cekam na WC, svima na ovom spratu sad palo na pamet da trce na WCuser posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 2449
31.10.2011 16:09:34   
animagical
babilon faruk je medicuser posted image user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *