|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
30.10.2011 21:16:22   
Anoniman
hannice, velikooooooo sretno abd da do bajrama budete svi na okupu user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 2376
30.10.2011 21:17:09   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Arina

Silver ...takodjer cestitke na 69 to go.....a sto je taj broj bas tako bitanuser posted image user posted image ...to sam propustila

Mi smo 28 sedmica....masAllah.....iliti 5 dana u 7. mjescu...bas sam sretna user posted image

Drago mi je da je neko spomenuo imena...iako sam sve procackala ...nekako nikako oko ovog muskog...dok smo od prije zadnje kontrole mislili da je curetak.....nije bilo dvojbe......prvo smo dali cerki ime Ajla...onda smo mislil ako drugi put bude curica dati ime Mia...to nam se jako svidjelo...ali rodio nam se hvala Bogu sincic pa smo mu dali ime Endi....(nije bas muslimansko...ali etouser posted image )....e sad smo kontali posto surekli da je curica dato Mia.....ali izgleda da se ne da user posted image user posted image .....jedino nam je sad u kombinaciji sad za sad Eman ...ali ko zna...svidja mi se jako i Mak i Kan ali muzu bas i ne ...on nema ni jedno bas -bas za prijedlog....

Malo prelistah da pozelim srecu zenicama pred porodom i vidjeh ovo, pa draga Arina znaci mala Maja je ipak odlucila da bude djecak? hehehehe Slatko se nasmijah i sjetih Ajlinih zelja, znaci ipak je Endi pobijedio u zelji za bracom? Ljubi ih i pomilki pupicu!!!!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2377
30.10.2011 21:20:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: Arina

Silver ...takodjer cestitke na 69 to go.....a sto je taj broj bas tako bitanuser posted image user posted image ...to sam propustila

Mi smo 28 sedmica....masAllah.....iliti 5 dana u 7. mjescu...bas sam sretna user posted image

Drago mi je da je neko spomenuo imena...iako sam sve procackala ...nekako nikako oko ovog muskog...dok smo od prije zadnje kontrole mislili da je curetak.....nije bilo dvojbe......prvo smo dali cerki ime Ajla...onda smo mislil ako drugi put bude curica dati ime Mia...to nam se jako svidjelo...ali rodio nam se hvala Bogu sincic pa smo mu dali ime Endi....(nije bas muslimansko...ali etouser posted image )....e sad smo kontali posto surekli da je curica dato Mia.....ali izgleda da se ne da user posted image user posted image .....jedino nam je sad u kombinaciji sad za sad Eman ...ali ko zna...svidja mi se jako i Mak i Kan ali muzu bas i ne ...on nema ni jedno bas -bas za prijedlog....

Malo prelistah da pozelim srecu zenicama pred porodom i vidjeh ovo, pa draga Arina znaci mala Maja je ipak odlucila da bude djecak? hehehehe Slatko se nasmijah i sjetih Ajlinih zelja, znaci ipak je Endi pobijedio u zelji za bracom? Ljubi ih i pomilki pupicu!!!!!!!

lijepo ime prelijepo da sam ga bogdom prije cula user posted image znala kod mene prijeteljica malom dala to ime moj ga anel zove emanaaaa u zenskom rodu user posted image inace svi su mu u zenskom rodu heheheh lijepo ime.

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 2378
30.10.2011 21:21:10   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Hannica

Sto ste mi danas uspavane.user posted image Ja cu da vam mahnem jos jednom i pozelim srecu svima kojima je usitnilo. Ne sekirajte se puno,sve ce biti ok aBd.
Ljubim vas sve.user posted image
Javimo vam se opet nekad kad dodjemo iz bolnice i kad skupimo snage da sjednemo za racunar.user posted image
Pozelite nam srecu,uh....kako me sad nervoza uhvatila.user posted image

Ma ko juce si onim testom lupila od sto user posted image user posted image
Sretno! Bice to sve kako treba user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2379
30.10.2011 21:43:40   
Bebica11
Pahuljice, Hannice sretno sutrauser posted image

mene "boca" u stomaku i stvrdjuje se i u rodnici pa eto, mirujem.....user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2380
30.10.2011 21:57:25   
mama21e
Hello zenice,
Vidim vikend pravo tih, nikog nema sve se negdje razbjezale user posted image
Ja sam dobro hvala Bogu, nema nikakvih bolova sto je najbitnije user posted image Evo ucim imam u utorak ispit pa aBd da ga polozim user posted image

Hannice draga sretno, da aBd sve s hajrom prodje. Mazi jos malo pupu user posted image user posted image

Senisa ljubi malenu princezicu user posted image user posted image

Bebice kako si ti, kako tvoja malena? user posted image

Ima li kakvih vijesti od gerberke???

user posted image za sve user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2381
30.10.2011 22:01:01   
Selminja
Pahuljice i Hanice sretno vam sutra user posted image Hannice vrati nam se brzo sretna s zdravim bebicama user posted image
Iako ja mislim da ce nam se Pahuljica sutra vratiti user posted image
Kod mene nista novo, ovo dijete ne planira haman izlaziti, sutra ili prekosutra cu i ja na GAK da vidim podrobnije kakva je situejsn user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2382
30.10.2011 22:04:33   
Nina_Lana
Vidim pisete o tim menstrualnim bolovimauser posted image , ja ih danas imam i to bas nisu ni malo ugodni, cak me i kroz gospodju zigalo cijeli dan...mirujem, odmaram, i sve kontam rano mi je za takve bolove...Na ginipralu sam, i ne trci mi se bas dr. odmah, ali mi cudno bas...ako nastave sutra i prekosutra morat cu ranije na kontrolu user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2383
30.10.2011 22:05:17   
Bebica11
mama21e evo odmaram na l.boku mada me malo boljucka, nadam se da se nece pojjacavatiuser posted image
samo ti uci

malecka se gura a vec na ledjima ne mogu dugo lezati,gusi meuser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2384
30.10.2011 22:06:33   
Bebica11
Ima li iko kontakt s gerberkom,kako je ona???????????

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2385
30.10.2011 22:08:02   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

Vidim pisete o tim menstrualnim bolovimauser posted image , ja ih danas imam i to bas nisu ni malo ugodni, cak me i kroz gospodju zigalo cijeli dan...mirujem, odmaram, i sve kontam rano mi je za takve bolove...Na ginipralu sam, i ne trci mi se bas dr. odmah, ali mi cudno bas...ako nastave sutra i prekosutra morat cu ranije na kontrolu user posted image

koliku dozu giniprala pijes? kakvi su ti bolovi, jesul u ledjima? Ma ne znam vise pravo da ti kazem ni sta je normalno a sta neuser posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 2386
30.10.2011 22:11:26   
Nina_Lana
bolovi su u dnu stomaka, pravi menstrualni, pojave se i u ledjima, ne mogu ih vise ni opisat..nisu jaki toliko ali nisu ni prijatni,,ginipral 4Xpo1/2

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2387
30.10.2011 22:13:33   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

bolovi su u dnu stomaka, pravi menstrualni, pojave se i u ledjima, ne mogu ih vise ni opisat..nisu jaki toliko ali nisu ni prijatni,,ginipral 4Xpo1/2

pa ako mozes nazovi dr, mozda ce ti pojjacati terapiju jer ti ne pijes jaku, ja pijem 4 puta cio pa opet se stvrdne stomo, al izguracemo jos malo aBd

Neposredna veza do poruke: 2388
30.10.2011 22:17:43   
Nina_Lana
Nista moram se ja uozbiljit malo, izgurat jos ovaj mjesec dana, pa onda nek se rodi abd...user posted image

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2389
31.10.2011 6:47:33   
mamica Emina
Jutro :) Pa vi još spavate?A ja od 5 nisam ni oka sklopila...Msms da cu ja danas Hannici praviti društvo u bolnici...Imam neke bolove u stomaku,u razmaku su na 8 pa na 10 pa opet na 8 min...Hmm je li to to?A i termin nam se priblizava(11.11.)......

"Odabrao sam jednog anđela za tebe,on će te čekati i brinuti se za tebe.Svakog dana će se smijati s tobom,imaćeš njegovu ljubav i bićeš sretno biće."-"Hoćeš li mi reći ime tog anđela?" -"Nije važno kako se zove"-reče Bog-"ti ćeš ga zvati MAMA!!!"

Neposredna veza do poruke: 2390
31.10.2011 7:38:17   
buduca mami
jutro zenice...jeste se naspavale,ja vise ne nemam nacin ni polozaj za spavanje,cijelo sam vece na lijevom boku a i on me vise ubija,kad sam na desnom,ne mogu da disem,o ledjima da i ne pricam,
sanjam sinoc kako mi beba strajkuje,kaze nece da izadje a ono kao sedmica pred termin ;)
hhhhh, zaista, masta moze svasta,mada eto blizi se i taj 14.11.
ima nas nekoliko ublizu pa valjda kad jedna krene,sve cemo...
mamice Emina,i ti si tu negdje,bgm ja nemam iskustva s trudovima,al ovo tvoje mi bas djeluje da je to to,8-10 minuta,..hmmm,...neka je sa srecom ako krene danas
ja vjerujem ovim iskusnijim da zaista, kada se jave pravi trudovi,necemo fulat,da cemo znat da je vakat :)
pahuljica, hannica,one nam na pregledu danas??''
sretno drage moje,vratitte nam se sa lijepim vijestimaaa
selminjaaa,ima li te zive??
strajkuje li tvoj bebach ????
user posted image user posted image

< Poruku je uredio buduca mami -- 31.10.2011 7:39:23 >

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

(odgovor članu mamica Emina)
Neposredna veza do poruke: 2391
31.10.2011 7:46:56   
mamica Emina
Buduca mami..hvala...Ah evo i ja se pomalo spremam pa da krenem u Zenicu u bolnicu..da je negdje razmak 5-8 min...O prolivu da ne pricam :( A maloprije mi se pojavi i onaj sluzni cep..samalo sukrvice...Pomalo me trema fata ali kad se sjetim da je mozda danas dan D kad cu hamzu imati u rukama.....

"Odabrao sam jednog anđela za tebe,on će te čekati i brinuti se za tebe.Svakog dana će se smijati s tobom,imaćeš njegovu ljubav i bićeš sretno biće."-"Hoćeš li mi reći ime tog anđela?" -"Nije važno kako se zove"-reče Bog-"ti ćeš ga zvati MAMA!!!"

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 2392
31.10.2011 7:54:30   
buduca mami

IZVORNA PORUKA: mamica Emina

Buduca mami..hvala...Ah evo i ja se pomalo spremam pa da krenem u Zenicu u bolnicu..da je negdje razmak 5-8 min...O prolivu da ne pricam :( A maloprije mi se pojavi i onaj sluzni cep..samalo sukrvice...Pomalo me trema fata ali kad se sjetim da je mozda danas dan D kad cu hamzu imati u rukama.....

aaaa vjerujem da je frka,i mene cim nesto malo zaboli, koliko mi je drago, toliko me i panika uhvati,al trebamo mislit samo na bebice nase,da ce brzo bit s nama...sretno ti draga
aBd,da se s hajrom i lakocom rijesis, :)
eto i ostali simptomi su krenuli,znaci blizi seee user posted image

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

Neposredna veza do poruke: 2393
31.10.2011 8:02:36   
mamica Emina
Hvala...I tebi sretno :) Zaista se nadam da kad drugi put se javim da će to biti u ovoj verziji ja i Hamza u mojim rukama...user posted image ...Hm a nisu ovi bolovi toliko nepodnosljivi ako ih znas predisati :D A ja..Ja hihi kad naidje bol samo u sebi ponavljam jos malo,jos malo...:) Mile moje sretno vam i nadam se ,kako da bude meni tako i vama,brz i lahak porod :)user posted image

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 2394
31.10.2011 8:26:18   
pauza
dobro jutro mile moje:-)
nije me bilo danima, pa vidim da se svasta izdesavalo... nisam sve stigla iscitati... uglavnom, zelim dobrodoslicu novim clanicama iako je nekima jako malo ostalo do dana D, ali vjerujem da cete uzivati s nama ovdje:-)
hannice i pahuljice, sretnooooooo, cuvamo fige  i cekamo lijepe vijesti:-) hannice, jedva cekam da vidim dvije bebice, meni je to tako nestvarno, uh, ceznem za blizancima:-)
zna li neko sta nam je sa gerbom???
sensia, animagical, palachinkem, stipnite malo svoje bebice za guzu i ljubite ih jako:-*
ljubim svoju silver i drznicu, drugarice sa vjezbica:-*
je li se neko porodio ovih dana, a da ja nisam upratila??
nina lano i bebice, primice se polako i vas dan D:-))) kako samo vrijeme leti:-)) a selminja nam samo dane broji.... kol'ko ce samo biti bebica uskoro, mashAllah:-))
mamolina, ako ovo procitas, posalji molim te sliku svoje bebice kad je izasla iz bebice u onoj lila korpici, ja ono tako zelim kupiti pa da mogu pokazati sta ja to zelim jer ne umijem objasniti:-)) sorry ako te mucim, ali sam se zaljubila u tvoju bebu:-))
sve ostale bebele puno ljubim i saljem veeeeliki HUG:-))

Neposredna veza do poruke: 2395
31.10.2011 8:26:33   
soraya
mamice Emina sretno ti. da ti porod bude brz i lagan i da sto prije svoju bebicu drzis u rukama!

Ostale user posted image kako ste?

Neposredna veza do poruke: 2396
31.10.2011 8:41:08   
Miracle*3
jeste li se naspavale??
Meni danas 17. sedmica.
uvijek volim ponedjeljak ujutro, kafica i onda citam sve o toj sedmici, bas mi je to neki posebni cejf

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 2397
31.10.2011 9:08:21   
dzenyA
Jutro zenice user posted image  ,kako ste mi? Cestitke svim zenicama na novim sedmicama...Imal kakvih vijesti za Gerbu?
Pahuljice i Hanice sretno vam....
Miracle joooj volis ponedjeljak,meni je fuuuj.........user posted image
Pauzo,Arina kako ste vi?

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 2398
31.10.2011 9:43:27   
sweet BaBy
Drage moje user posted image samo da vas pozdravim i pozelim vam puno srece. Ja bas sad i nemam vremena da vam se javljam, ali mislimo na vas i bodrimo vasuser posted image Ljubimo user posted imageuser posted image Milkite tibe.

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2399
31.10.2011 9:57:01   
Arina
Pauzo...hi hi hi....i ja sam htjela mamolinu moliti da ponovi sliku onog jastucica....user posted image ...ja ga sejvala ali kad su izbrisani oni postovi izbrisano i to kod mene ......ja bi isto volila to si nabaviti...ja kontala sasiti.....ali nekako sam zaboravila detalje...pa ako nas procita mamolina mozda nam i posalje....

Inaca...kako sve mi sve ....sretno svim kojima se blizi dan D....vidim sve se nesto pripremilo opasnouser posted image user posted image ...neka neka .....tako treba....bas smo se istrjebile....sve se nesto suzava...slabo nam pristizu nove....mozda vire...doce one...
Nista od Gerbice...Bebice...kako je jutros...jel ista smeksalo...user posted image

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *