|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
29.10.2011 23:01:45   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sandrich

a sta znaci dva nivoa??

sandrich ja sam kupila krevetic od 160KM drveni, mogu se spustati nivoi i STRANICA se moze spustati, to mi je bilo bitno

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2326
29.10.2011 23:22:41   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Zenice koje ste kupovale vec...jel mi mozete reci koliko kosta krevetic? komodica ona sa ladicama?? da se mogu orjentisat, sta valja a sta ne user posted image user posted image u bingu vidim krevetic 100km nekakav na drugo mjesto odem i po 500km ih ima, pa eto otprilike da znam user posted image

Gledaj da ima ladicu ispod, gledaj da se moze podizati pod krevetica na vise nivoa, gledaj da se stranica moze spustati i osnovno, da je cvrst i stabilan.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2327
30.10.2011 8:03:35   
Nina_Lana
Evo jedne kafice za razbudjivanje user posted image ...Samo da se pohvalimo ticker nas prebacio u 8 mjesec...user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2328
30.10.2011 8:53:55   
Hannica
Nina_Lana cestitke za 8 mjesec.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 2329
30.10.2011 9:06:56   
Hannica
Evo,da i ja jednom pocastim dok jos imam priliku.user posted image Bujrum ko sta voli.
user posted image
user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2330
30.10.2011 9:43:11   
mamina princeza

dobro jutro i od mene... ja vala nesto nikako ovih dana da spojim deset minuta kako treba da prilegnem pa sam bas umorna. os petka sve neki bela. kad je bio onaj belaj s onom budalom pred ambasadom za dlaku smo prosle tim putem isle u velesice radile alergotest u jednoj ordinaciji . i onda ja sama s kcerkom ne moze niko da dodje po nas , auta idu mic po mic uzas. morali smo oopjescke da se vartimo do velesica do skenderije i to me vala bas smorilo...... onda se ona prehladila i evo slabije spavamo nocima. bas sam vala ko da me neko tuko. otisla je s babom kod nane da mallo po kuci sredim i ako stignem malo odmorim .....

procitah ovo slucajno
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

palachinko bjezi od tih trudnica, pomislicu da hoces da pravis malu razlikuuser posted image

Mislim da ovako mala nije moguca? Ili ipak jeste, da pripazim user posted image user posted image

pa rekoh da dodam da znam jednu koja je tako mislia i eno sad ceka bebu i abd bice razlika 11 mjeseci:) Tako da ipak ti pripazi svasta je moguce kad se opustimo. Nek su nam djeca ziva i zdrava to je najvaznije al ipak s tom razlikom od 11 mjesci sigurno nije lako - jos je u ovom slucaju to trece djete pa je teze nego bi tebi bilo :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2331
30.10.2011 9:45:26   
Hannica
Sto su se moje debele usutile,nigdje ih od juce. user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 2332
30.10.2011 9:50:36   
pahuljica_25
Eeee evo mene Haniceuser posted image

Hvala na ovom posluženju,ja ću uzeti čajuser posted image   Ja sam rano ustala,doručkovala i sad očekujem mamu da mi dođe.Danas ću s njom da se družimuser posted image

Hanice ja i ti sutra na GAK aBd,doduše ja idem na pregled ali nikad se neznauser posted image Ja bih volila da krene....ali opet nekide sve svojim tokomuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2333
30.10.2011 9:58:54   
Hannica
Ma ja bih volila da sutra povadim te nalaze,utorak nek izvade bebe,a za Bajram da me puste kuci.user posted image
Samo razmisljam o svojoj Hani,kako cemo jedna bez druge,nismo se nikad razdvajale na duze vrijeme.user posted image Ne znam kako cu izdrzati ako budem onako bezze lezala u bolnici i cekala da bolovi sami krenu pa da me tek onda poradjaju,imam osjecaj da moje user posted image user posted image ne misle prije termina,nikakvih predznaka nema.user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2334
30.10.2011 10:07:00   
Hannica
Odoh ja ocistiti prozore u dnevnom boravku,jos mi je to ostalo.Moj dragi muzic je sve ostalo uradio.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2335
30.10.2011 10:21:04   
Sandrich
Jutro i od mene user posted image Ja cu cajku uzeti bas me je privukao na ovoj slici user posted image
Nina Lana cestitke na ulasku u novi mjesec user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2336
30.10.2011 10:29:50   
mala75
jutro cure, kako ste mi danas, čitam hanicu i super si ti to meni isplanirala - nalazi, bebe, kući do Bajrama - još da nas se pita kako hoćemo bilo bi superuser posted image user posted image  al eto ko zna možda se i ostvari.

a ja, danas stižu krevetac, kolica i nosiljka za bebu - ona korpa za iznijeti iz bolnice, a ide i torba. mm otišao da to sve preuzme i jedva čekam da dođe. e kad sve to dođe, ogradicu i posteljinu smo kupili, onda ćemo znat šta na još trebauser posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2337
30.10.2011 10:47:52   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mala75

jutro cure, kako ste mi danas, čitam hanicu i super si ti to meni isplanirala - nalazi, bebe, kući do Bajrama - još da nas se pita kako hoćemo bilo bi superuser posted image user posted image  al eto ko zna možda se i ostvari.

a ja, danas stižu krevetac, kolica i nosiljka za bebu - ona korpa za iznijeti iz bolnice, a ide i torba. mm otišao da to sve preuzme i jedva čekam da dođe. e kad sve to dođe, ogradicu i posteljinu smo kupili, onda ćemo znat šta na još trebauser posted image user posted image

Eh,masta moze svasta.user posted image Znam i sama da od toga nema nista,ali nada zadnja umire.user posted image
Slikaj nam te djidje kad stignu.user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2338
30.10.2011 11:03:49   
mala75
poslikaću sve to rado al mi samo recite kako da postavim te slikeuser posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2339
30.10.2011 11:06:32   
Hannica
Mozes na ovoj stranici www.dodaj.rs
Ucitas sliku,mozes je smanjiti na ovom dijelu gdjde pise dodatne mogucnosti,kliknes na ovo zuto dodaj,kopiras drugi link i zalijepis u postu.To je to. user posted image Nadam se da si shvatila.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2340
30.10.2011 11:08:19   
Hannica
Kad budes smanjivala slike klikni na 500 na onaj kvadratic pored brojeva.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2341
30.10.2011 11:25:37   
mamica Emina
Kuc-kuc :) Ima li mjesta i za nas dvoje? Prije svega pozdrav svim mamama koje su pored svojih bebica a nama trudnicama želim lijep i ugodan dan:)Evo i nas dvoje smo od subote u 39 sedmici,opasno se približavamo terminu..I nije me strah :) Bravo ja :) Svim trudnicama sa RR želim što lakši i lijepši porod te da se i mi uskoro nađemo s one druge strane pa da dajemo podršku trudnicama :) Nadam se da ste mi sve redom dobro..Ja jesam,evo pripremam one zadnje sitnice za porod,i evo malo pomalo pakujem se :) Svih ovih 9 mjeseci čitala sam vas i ako se nisam javljala ali vaši savjeti,pa i poneka anegdota od srca su me znale raspoložiti:) Uživajte mi..Lijep i ugodan dan želimouser posted image user posted image

"Odabrao sam jednog anđela za tebe,on će te čekati i brinuti se za tebe.Svakog dana će se smijati s tobom,imaćeš njegovu ljubav i bićeš sretno biće."-"Hoćeš li mi reći ime tog anđela?" -"Nije važno kako se zove"-reče Bog-"ti ćeš ga zvati MAMA!!!"

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2342
30.10.2011 11:33:10   
Hannica
Emina dobro dosla.user posted image Mozda se sretnemo u porodilistu.user posted image

(odgovor članu mamica Emina)
Neposredna veza do poruke: 2343
30.10.2011 11:57:05   
Arina
Jutro drage mojee...

Sve nesto tiho...nedeljno pravo....ja se sa kiselinom ugusi...jedno vrijeme stalo pa sad opet  pokopa meuser posted image ...
Nemanam  vjestica od Gerbe nase....bas bi volila da znam sta se desavauser posted image  jel bolje....

Bebice....ti se sigurno sa svojom novom robicom zabavilauser posted image user posted image ...pa slikaj nam koji suknjetak.....
Hanice ....mila reko da ti pozelim sutra ostvarenje tvojih nadanja da ti ako Bog da prodje lagahno i sretnouser posted image user posted image

Ostale bembelice....kako se kotrljate....ja brate jedva carape obucem....gospodju vidim samo u ogledaluuser posted image user posted image ....nemam pojma kako cemo tek u 9.-tom....a inace sve ok...bebi se gura sve koljeno izbaci ...srce malo tacno se vidi kud se i kako okrece...glavica je sve vrijeme dole....a noge u zrakuser posted image user posted image

Moj nalaz urinokulture je sterilan ....super....ali me sad brine kako to urinokultura pokaze recimo sve ok...a obicni nalaz urina recimo kod mene pokazao 8-10 leukocita...nista vise....doduse radila sam obicni urin prije desetak dana pa su mozda leukociti spali....sutra cu raditi ponovo obicni nalaz pa cu vidjeti jel sad sve ok....

i imalabi jedno pitanje....jedno dva -tri dana pocela cijediti sok od voca i mrkve....onako na sokovnik stavim dosta mrkve domace i onako malo jabuka ,malomandarinica...malo grozdja...i tu bude sok za 10....moze li od toga biti urin jak.....onako ima jak "miris"user posted image ....danas ga nisam cjedila...urin dobar....pa sve kontam da je od tog jakog soka....e ne zna covjek vise mjere....user posted image

Hanice ...gledala sam onaj tvoj link sa posteljinicama i ogradicama....odljepila sam .....sve je med medeni....posto cu ja to siti dala si mi predivnih ideja......user posted image ....hvala draga

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2344
30.10.2011 12:11:03   
Bebica11
Arina vikend je inace "tisi" a i dosta se zenica porodilo

Meni muzic kuci pa s njim se zabavljamuser posted image , a postavicu aBd par slicica:))) Kupili smo jucer i ormar za bebu 2m visokuser posted image , da mogu potrpati sve njene stvarcice aBd, dolazi sutra aBduser posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2345
30.10.2011 12:11:38   
Bebica11
iiii da, BAREKALLAH mi napunile 34.sedmicuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2346
30.10.2011 12:14:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bebica11

iiii da, BAREKALLAH mi napunile 34.sedmicuuser posted image user posted image user posted image
masallah masallah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 2347
30.10.2011 12:58:06   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

user posted image user posted image user posted image Jos dvije sedmice i vise nema brige hoce li poceti kontrakcije.Brzo ce to proci,aBd.user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2348
30.10.2011 13:03:12   
mamica Emina
hehe :) Hannice,ko zna možda i sretnemo :) Kad je tebi termin?Meni 11.11.

"Odabrao sam jednog anđela za tebe,on će te čekati i brinuti se za tebe.Svakog dana će se smijati s tobom,imaćeš njegovu ljubav i bićeš sretno biće."-"Hoćeš li mi reći ime tog anđela?" -"Nije važno kako se zove"-reče Bog-"ti ćeš ga zvati MAMA!!!"

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2349
30.10.2011 13:06:17   
Hannica
Meni jetermin 14.11.ali sutra idem u bolnicu,kod mene je blizanacka trudnoca,pa moraju malo pratiti situaciju.user posted image

(odgovor članu mamica Emina)
Neposredna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *