Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 13:48:40
Hannica
IZVORNA PORUKA: Miracle*3
Hannice, svidja mi se onaj krevetic sto na jednoj slici viri samo cosak. Jesi li to skoro kupila i gdje? Bas mi je lijep, i definitivno su mi bijeli najljepsi. Ma svi su oni lijepi kad se sredi posteljinica i to, ali ovaj mi je bas zapao za oko.
Krevetic sto viri malo na slici smo kupili preko PIK.ba od jedne RR forumasice.Ona mi je rekla da je krevetic kupljen u radnji na Socijalnom (sve za bebe) i da ima i sada kupiti,a cijena je,cini mi se oko 300 KM.Krevetic je bas lijep i kvalitetan,ima i veliku ladicu. Mojoj Hani se bas svidja. A meni je bijeli krevetic i za djecake kao i za djevojcice,zato sam ga i kupila.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 13:54:25
Hannica
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Jutro zenice
ja sanjala Hannica se porodila pa sad vidite
sandrich ima li caja u tebe za ove nekahvopije
silver cestitke na sedmicama i na udarcima bebolina, eto sad ce proletiti tridesete aBd
Bebice draga ja sam spremna,ako ne krenu slijedece sedmice bit ce mi bas krivo. Nesto mi se na da dugo lezati u bolnici. Svidja mi se datum 01.11.'11 . I valja li robica?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 14:11:10
Miracle*3
Na ebayu bas ima da se razbolis. Ja sam trazila za djecu ove popularne disney, jos ako nadjes sa dostavom u BiH da nije puno, onda si super. Zna biti ista posteljina na dva mjesta, na jednom dostava sa pristojnom cijenom a na drugom haman ko i posteljina
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 14:36:31
Selminja
Amelic dobro dosla, zelim ti sretnih 9 mjeseci, i da aBd do samog kraja druzis se s trudnicama ovdje Ja bila na pregledu, beba je skroooz nisko, nisam nista otvorena ali je beba tako nisko i grlic je mekan da moze krenuti svakog trena Posteljica zrela, beba nema mjesta vise nikako i rece da je manje plodove vode, ne pitah je jel to tako treba sta vi mislite? Uglavnom mene nista ne boli, meni termin pada u subotu, a sutradan je Bajram pa imam brigu jer za Bajram radi samo ko mora, bude frka na porodilistu, i ja bih tako volila da rodim prije Bajrama Pa ja nikakvih simptoma nemam, osim pritiska na donji dio stomaka ... Odoh izribati banju ona mi je najgora, nebil sta pokrenula saginjanem Palachinko to nostalgija malo ha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 14:56:36
drznica
Da vam se malo javimo...ja sad samo virkam da vidim dokle su Selminja, Pahuljica i Hannica...znam kad one odu da ja pocinjem odbrojavati Danas punih 36. eto nas u 37. awwwww Sinoc sam sanjala da dojim bebu hahahh e sto sam se namucila, nece dijete da povuce, pa ja nesto fol masiram, natezem hahahahah i krenu kao kolostrum...od srece se probudila, a bradavice me bole. Kontam se da nije mm sta pipo,a ja nisam skontala hahahahahaha
Hannice, super je krevetac, meni zao sto moj nije bijeli, ali ponuda na piku bila sa ovim boja drveta i kupim...sutra bih trebala vec postaviti sve, pa cu vam slikati
Dobro nam dosli novi clanovi...danas puno nas gazi nove sedmice, nek nam je sretno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 15:10:11
pahuljica_25
Selminja draga ja čitavo vrijeme kontam tebi termin 01.11 ahh neznam kako to Ehh draga znači bebi je spremna samo čeka svoj momenat Je li rekla doktorica koliko je teška?Uhh mene draga stalno nešto bolucka,probada,a sinoć mi je stomo baš bio tvrd, i trajalo je par sati i popustilo. Ja jedva čekam ponedjeljak nadam se da će se pokrenuti.I ja bih volila prije Bajrama a što Hanica reče i meni se sviđa datum 01.11.2011 Drznice vidjet ćeš bkako ćeš i ti brzoooo doći na red E i ja sam neku noć sanjala da pokušavam dojiti i nešto neće pa neće,eh svi strahovi na san dolaze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 15:50:58
buduca mami
pozdrav drage moje,ev i ja danas isla u DZ na predavanja,malo o dojenju slusala :) ja i bebach danas ulazimo u 38.sedmicu,nekako to brzo sve prolazi,... simptomi,...hm,...sve nesto pomalo a nista konkretno,stomo zaboli,pa stane,gospoja isto tako,ledja jedino nikad ne miruju.i da,...ucestalo idem u wc..tako,valjda uskoro i bebi odluci izac vani,.... dobro dosla amelic,cestitke drugim za nove sedmice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 18:08:04
Selminja
Pahuljice, nije mi rekla koliko je teska beba, ustvari nikad mi to nije ni govorila, jer kaze, nikad to nije precizno ni blizu, moze samo reci je li krupna ili sitna, a za moju je uvijek govorila da odgovara sedmici u kojoj je, normala Mene malko ledja boluckaju, kao kad prije trebam dobit, ja inace nisam imala bolne menstruacije i uvijek sam se cudila kad se zene prenemazu pred menstruaciju, tako da me prpa uhvati kad prokontam da ne znam ni kakav je to bol. Samo ledja me nekad znala zabolit, kao sto me bole sad, ali nista strasno. Pahuljice imas pp na Fb
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 19:52:18
Sandrich
Zenice koje ste kupovale vec...jel mi mozete reci koliko kosta krevetic? komodica ona sa ladicama?? da se mogu orjentisat, sta valja a sta ne u bingu vidim krevetic 100km nekakav na drugo mjesto odem i po 500km ih ima, pa eto otprilike da znam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 20:06:26
Hannica
Sandrich bitno je da ti se svidja na prvi pogled i da ima dva nivoa,sve ostalo je nebitno,bar meni.Ja nikad ne bih dala 500 KM za krevetic,to je stvarno previse,jos ako beba ne bude htjela da spava u njemu,a ima i takvih slucajeva....