|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
28.10.2011 22:15:23   
Hannica
Pahuljice hajmo se takmicit ko ce prije roditi.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2276
28.10.2011 22:16:57   
Sandrich
Masala Hanice kod tebe krevetica user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2277
28.10.2011 22:18:55   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Sandrich

Masala Hanice kod tebe krevetica user posted image user posted image user posted image

Jos da treci moze stati.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2278
28.10.2011 22:30:33   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: Hannica

Pahuljice hajmo se takmicit ko ce prije roditi.user posted image user posted image user posted image

Možeeeee Haniceuser posted image Krevetić je sladak mislim da je isti ili sličan kao kod moguser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2279
28.10.2011 22:33:01   
Sandrich
Ja bih isto bijeli kupila bas mi se svidja al ne znam jel za muskarcice user posted image user posted image
Pahuljice ja gledala film pa udjem na rr jer mi je naumpalo da si pitala zenice za savjet za kontrakcije pa reko da vidim da ti nije krenulo u medjuvremenu user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2280
28.10.2011 22:44:33   
Miracle*3
Hannice, svidja mi se onaj krevetic sto na jednoj slici viri samo cosak. Jesi li to skoro kupila i gdje? Bas mi je lijep, i definitivno su mi bijeli najljepsi. Ma svi su oni lijepi kad se sredi posteljinica i to, ali ovaj mi je bas zapao za oko.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2281
28.10.2011 23:07:25   
dzenyA
Zenice pozz veliki,Hanice krevetici su super,i meni se bijeli svidja al neznam kako Sandrich kaze jel za djecaka pa jos razmisljam,mada mi je nesto za bebe najnjeznija,najurednija bjela boja...

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 2282
29.10.2011 9:20:43   
Silver
Jutro debelee moje lijepeeee...user posted image

mene je moj specijalac u stomaku probudio a i mm! user posted image  Kaze sve ga je osjecao na ledjima kako se pomjera...dusa moja malena...Boze...jedva cekam aBd da ga vidim...

Hannice krevetici su super, i posteljine user posted image user posted image user posted image  Bravo za mamicu!
Po meni nema pravila jeli bijeli krevetic za djecake ili djevojcice...ja cak nisam htjela ni iskljucivo plavu posteljinu  ili tako nesto...nego samo gledam one djecije boje sarene...nista iskljucivo...mada meni je sve sto je  za bebe lijepoooooo user posted image  I ja bi sve kupila...jedva se suzdrzavam...

Mi danas nastavljamo raspremanje i spremanje, jer aBd za dvije -tri sedmice kupujemo namjestaj krupni! A u medjuvremenu  ja i dalje radim...pa nekako radnim danima nemam vremena bas...

Danas nam je puna 30-ta sedmica, a sutra pocinje 31-va! user posted image user posted image user posted image  

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 2283
29.10.2011 9:38:55   
pahuljica_25
jutrooo!

Ja sam opet pretjerala sa spavanjem,legla u 22 i 30 a jutros ustala u pola 9,što je previše-previše jeuser posted image
Vidim da pričate o krevetićima,i kod mene je za mog user posted image bijeli krevetić i bijela komodica za presvlačenje. U kombinaciji sa plavom ogradicom i plavom posteljinicom je kao meduser posted image user posted image

Sandrich
sinoć su izgleda samo pripremne kontrakcje bile,izgleda da još neće moj prenos uživo.

Selminja nam je danas na kontroli,jedva čekam da nam se javi sa informacijama.

Evo i jedan lagani doručak od mene za sve drage user posted image

url=http://www.Slikomat.com/slika/5042771.htm]user posted image [/url]

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 2284
29.10.2011 10:04:42   
Miracle*3
Jutro i vamaaaaaaaa
Aj pahuljice, moze ovaj dorucakuser posted image , bas sam za dorucak. Ja jos u krevetu. Moji izasli setat malo pa cekam kad dodju i ja cu ustat.

Neposredna veza do poruke: 2285
29.10.2011 10:05:41   
soraya
Jutro trudnjace!!!!
ja se jutros nadigla u  pola 8. Dosla mi teta da mi radi kucu, pa i ja se nesto vrtim oko nje,raspremam i slazem.
Silver mogu misliti kako je lijep osjecaj kad ti i TM osjetite bebaru. Ja sam u 28. sedmici i mene moja princeza vec udara naveliko ali to jos uvijek nije takvog intenziteta kao kod tebe.

Vidim raspravljate o kreveticima. i mene bijeli najvise privlaci, univerzalan je i za djevojcice i ia djecake a svaki krevetac se da dodAtno uljepsati nekom finom posteljinom.

I vidim spominjete jucerasnje pucanje, MM se zadesio tu, radi u blizini. Parkirao se u kampusu. Bili su blokirani i nisu mogli nigdje mrdnuti od policije. Dosao kuci sa posla iza pola 6. Strasno

Neposredna veza do poruke: 2286
29.10.2011 10:23:01   
Sandrich
jutro zenice...evo kafa,caj pa se posluzite user posted image user posted image user posted image user posted image
Silver cestitke na ulasku u novu sedmicu user posted image
Pahuljice i Selminja ma neka vas jos sa nama na ovoj temi user posted image
Ostale zenice kako ste mi...veliki user posted image za sve

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 2287
29.10.2011 11:06:11   
Bebica11
Jutro zenice

ja sanjala Hannica se porodila pa sad viditeuser posted image

sandrich ima li caja u tebe za ove nekahvopijeuser posted image

silver cestitke na sedmicamauser posted image i na udarcima bebolina, eto sad ce proletiti tridesete aBduser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2288
29.10.2011 11:34:53   
veki_aki
Dobro jutro tj.dobar dan moje user posted image i mamice! Kako ste mi jutros? Samo da vam malo mahnem i da vidim ima li kakvih novosti, a koliko vidim nema za sadauser posted image
Meni se polako smanjuje ova mucnina al jos ne prestaje, valjda ce uskoro...
Citala sam da ste raspravljali o slatku pa samo iz iskustva jedan savjet..pazite se poslje poroda, ja sam se vise udebljala u godini iza poroda nego u trudnoci. Zatrudnila sa 53kg, a kad mi je sin imao 1god imala sam 75kg, pa vi sad vidite.Znam da nije svima isti metabolizam, al meni se nakon poroda sve poremetilo, jedva sam smrsala na 69, al doduse jedem puno slatka. Samo se vi pazite onih gustih sokova i pudinga mene je to ubilo u prvih 6 mjeseci.
user posted image svima od mene!
Pahuljice nadam se da si sad ok!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2289
29.10.2011 11:41:28   
mala75
dobro jutro mojim bebelim drugaricama i onima koje više nisu bebele al zato pored sebe imaju najljepše poklone na svijetu, joj mene uhvati pa nešto jedva čekam a onda me uhvati i neka frka pa se pitam Bože dragi hoćul ja to sve znatuser posted image user posted image  al et kad znaju drugi valjda ću  i ja.

Hanice smještaj za bebe je super al kao i za one sjedalice čekamo da vidimo sve to ali popunjenouser posted image user posted image

neko je spominjao kile i debljanje, ja nikad nisam bila skona debljanju i evo sad u trudnoći sve je isto samo stomak prvi izlazi na vratauser posted image user posted image  pa se samo nadam da će tako i ostati

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 2290
29.10.2011 12:15:00   
AMELIC
Nova sam na ovoj temi,mada se već duugo družim sa svojim rr prijateljicamauser posted image
Naime dugo vremena sam bila trudilica,neke 4 god,pa onda zbog raznih problema od samog početka trudnoće se nekako bojim ići na ove prave trudničke tremeuser posted image  Nadam se da je najgore iza nas pa sam se odlučila javiti ovu meni jako dragu temu(redovno vas čitam)user posted image
Ušla sam u 19-tu nedelju i obzirom da sam na strogom mirovanju od 4-te nedelje,RR mi je pogled u svijetuser posted image user posted image
Veliko mahanjeuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 2291
29.10.2011 12:19:47   
Silver
AMELIC user posted image user posted image user posted image  dobro dosla!!!

aBd sve ce biti uredu sa trudnocom vidjeces...Ima dosta trudnica koje su na mirovanju i hB sve napreduje po planu! Tako ce i kod tebe!

Ostani na temi i javljaj se cesce user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2292
29.10.2011 12:19:57   
veki_aki
Amelic dobro doslauser posted image Vjerujem da je najgore iza tebe i zelim ti laganu trudnocu i porod!

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2293
29.10.2011 12:27:27   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: AMELIC

Nova sam na ovoj temi,mada se već duugo družim sa svojim rr prijateljicamauser posted image
Naime dugo vremena sam bila trudilica,neke 4 god,pa onda zbog raznih problema od samog početka trudnoće se nekako bojim ići na ove prave trudničke tremeuser posted image  Nadam se da je najgore iza nas pa sam se odlučila javiti ovu meni jako dragu temu(redovno vas čitam)user posted image
Ušla sam u 19-tu nedelju i obzirom da sam na strogom mirovanju od 4-te nedelje,RR mi je pogled u svijetuser posted image user posted image

Dobrodosla AMELIC,u hajru da izneses i rodisuser posted image , ako te iko razumije evo ja sam lezala od 4-22 sedmice pa sam bila malo bolje do 32 i evo opet lezim, izguracemo ako Bog da uz Boziju pomoc

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2294
29.10.2011 12:37:40   
AMELIC
Eh Bebice znaš o čemu ti pričam...ja još uvijek imam blago krvarenje,počelo u 11 nedelji sa odlivom,pa sam završila u bolnici,malo se smirilo pa opet u 14-toj počelo,opet bolnica 3 sedmice...tokoliza,injekcije clexana(heparin),svašta neštouser posted image ...sad je bolje al sam oralno na gynipralu i isoptinu,clexan svaki dan do daljnjeg...al guramo polakouser posted image  

< Poruku je uredio AMELIC -- 29.10.2011 12:38:35 >

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2295
29.10.2011 12:43:51   
Bebica11
samo guraj, ne daj seuser posted image , i ja sam u 17.sedmici lezala na patologiji a evo i prosle sedmice bila na tokolizi gore i antibioticima, da ne nabrajam sta sam pila i koristila od terapije od pocetkauser posted image , sad sam jos na ginipralu i aminoluuser posted image

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2296
29.10.2011 13:04:21   
pahuljica_25
Amelic dobro nam došlauser posted image user posted image

Želim  ti hajjirli trudnoću i da uz Božiju pomoć sve prođe kako treba...Ovaj forum je svima nama mjesto za fino druženje i razmjenu informacija koje su uvijek korisne i dobro došle.

Bebice pa ništa nam ne pričaš o robici iz Danskeuser posted image

Ja sam se upravo vratila iz šetnje s mm,baš smo dugo hodali,leđa ne osjetim a ni noge ali ne bi li se porod pokrenuo s hajjromuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2297
29.10.2011 13:14:21   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Želim  ti hajjirli trudnoću i da uz Božiju pomoć sve prođe kako treba...Ovaj forum je svima nama mjesto za fino druženje i razmjenu informacija koje su uvijek korisne i dobro došle.

Ja sam se upravo vratila iz šetnje s mm,baš smo dugo hodali,leđa ne osjetim a ni noge ali ne bi li se porod pokrenuo s hajjromuser posted image

doslo je puuuuuuuuuuuuuuno robice masaAllah, sve do godinu danauser posted image smorila sam muza jer sam morala sve jedno po jedno pogledati, postavicu par slicica aBd dok operem i pripremim tj moja mama dolazi sutra pa ce biti zaduzena za to, bilo je i igrackica i onaj hepek s kajsevima sto se stavi na tijelo i nosi bebica u tome itd. i naravno njihove cokolade za mamu i babu koje smo otvorili sinocuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2298
29.10.2011 13:39:18   
palachinken

IZVORNA PORUKA: AMELIC

user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2299
29.10.2011 13:41:21   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

doslo je puuuuuuuuuuuuuuno robice masaAllah, sve do godinu danauser posted image smorila sam muza jer sam morala sve jedno po jedno pogledati, postavicu par slicica aBd dok operem i pripremim tj moja mama dolazi sutra pa ce biti zaduzena za to, bilo je i igrackica i onaj hepek s kajsevima sto se stavi na tijelo i nosi bebica u tome itd. i naravno njihove cokolade za mamu i babu koje smo otvorili sinocuser posted image

Bebice, ovo je najljepsi dio trudnoce. Joj kad se sjetim, perem, peglam, pa ko god mi dodje, pokazujem odjecu i smaram ljude user posted image
I dok se okrenes, sve mu okracalo i omanjalo :D

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *