|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
29.10.2011 13:48:40   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Hannice, svidja mi se onaj krevetic sto na jednoj slici viri samo cosak. Jesi li to skoro kupila i gdje? Bas mi je lijep, i definitivno su mi bijeli najljepsi. Ma svi su oni lijepi kad se sredi posteljinica i to, ali ovaj mi je bas zapao za oko.

Krevetic sto viri malo na slici smo kupili preko PIK.ba od jedne RR forumasice.Ona mi je rekla da je krevetic kupljen u radnji na Socijalnom (sve za bebe) i da ima i sada kupiti,a cijena je,cini mi se oko 300 KM.Krevetic je bas lijep i kvalitetan,ima i veliku ladicu.user posted image Mojoj Hani se bas svidja.user posted image A meni je bijeli krevetic i za djecake kao i za djevojcice,zato sam ga i kupila.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 2301
29.10.2011 13:49:33   
palachinken
Hannice, gdje si zbavila onu super sarenu posteljinu i ogradicu?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2302
29.10.2011 13:54:25   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Jutro zenice

ja sanjala Hannica se porodila pa sad viditeuser posted image

sandrich ima li caja u tebe za ove nekahvopijeuser posted image

silver cestitke na sedmicamauser posted image i na udarcima bebolina, eto sad ce proletiti tridesete aBduser posted image

Bebice draga ja sam spremna,ako ne krenu slijedece sedmice bit ce mi bas krivo.user posted image Nesto mi se na da dugo lezati u bolnici. Svidja mi se datum 01.11.'11 user posted image . I valja li robica?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2303
29.10.2011 13:55:26   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

U Ameriku.user posted image Dobila od prijateljice.user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2304
29.10.2011 13:57:13   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Hannica

Znala sam ja da je od dijaspora. user posted image Bas je divno krasno user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2305
29.10.2011 13:57:47   
Anoniman
hannice krevetci su superuser posted image imamo isto kod nas taj bjeli je kao kod vas u bocu user posted image .
Sretno abd sutra da se sto prije rijesis .

Bebice sta si, dobila od robice ajd pisi jel slatko user posted image jesil ti dobro

Neposredna veza do poruke: 2306
29.10.2011 13:58:48   
bebacha
a gdje vidite kreveticuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2307
29.10.2011 14:03:51   
Hannica

Znala sam ja da je od dijaspora. user posted image Bas je divno krasno user posted image

Imas naruciti slicne preko e-bay. Dodje jos onaj vrtuljak i neke slike ko fol.user posted image

Neposredna veza do poruke: 2308
29.10.2011 14:04:40   
bebacha
Hannice koliko para na ebayu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2309
29.10.2011 14:10:31   
Hannica
IZVORNA PORUKA: bebacha

Prodaju se na aukciji,kupi odmah cijena je 99$,to nije puno s obzirom sta sve dodje,ali ne znam kako ide postarina i to,znam da ne pise fri šiping.user posted image
Evo sad ima i sa fri šiping,a ima i jeftinijih od 100 $.user posted image
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=babys+bedding+&_cqr=true&_nkwusc=bebys+bedding&_rdc=1

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2310
29.10.2011 14:11:10   
Miracle*3
Na ebayu bas ima da se razbolis. Ja sam trazila za djecu ove popularne disney, jos ako nadjes sa dostavom u BiH da nije puno, onda si super. Zna biti ista posteljina na dva mjesta, na jednom dostava sa pristojnom cijenom a na drugom haman ko i posteljina

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2311
29.10.2011 14:12:02   
Hannica
Eh,odoh vam ja malo setati,ko zna kad cu opet moci,danas imam jedinstvenu priliku.user posted image
Pusa za sve.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2312
29.10.2011 14:12:04   
Miracle*3
I da ima jedna radnja koja ima dostavu u BiH i kosta 7,5 funti dostava, samo ne znam smijem li staviti ovdje link, ali stvari su mraaaaaaak

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 2313
29.10.2011 14:18:52   
palachinken

Prodaju se na aukciji,kupi odmah cijena je 99$,to nije puno s obzirom sta sve dodje,ali ne znam kako ide postarina i to,znam da ne pise fri šiping.user posted image
http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=babys+bedding+&_cqr=true&_nkwusc=bebys+bedding&_rdc=1

Ma ne dostavlja to niko u BiH, preveliko, jos ti i nasi ocarine pa skuplja pita neg tepsija.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2314
29.10.2011 14:26:33   
animagical
palachinko bjezi od tih trudnica, pomislicu da hoces da pravis malu razlikuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2315
29.10.2011 14:34:06   
Miracle*3

Ma ne dostavlja to niko u BiH, preveliko, jos ti i nasi ocarine pa skuplja pita neg tepsija.

Ja sam narucivala, carine samo preko odredjenok iznosa. Pokusaj na ebay. uk

Neposredna veza do poruke: 2316
29.10.2011 14:36:31   
Selminja
Amelic dobro dosla, zelim ti sretnih 9 mjeseci, i da aBd do samog kraja druzis se s trudnicama ovdje user posted image
Ja bila na pregledu, beba je skroooz nisko, nisam nista otvorena user posted image ali je beba tako nisko i grlic je mekan da moze krenuti svakog trena user posted image Posteljica zrela, beba nema mjesta vise nikako i rece da je manje plodove vode, ne pitah je jel to tako treba user posted image sta vi mislite?
Uglavnom mene nista ne boli, meni termin pada u subotu, a sutradan je Bajram pa imam brigu jer za Bajram radi samo ko mora, bude frka na porodilistu, i ja bih tako volila da rodim prije Bajrama user posted image
Pa ja nikakvih simptoma nemam, user posted image osim pritiska na donji dio stomaka ...
Odoh izribati banju ona mi je najgora, nebil sta pokrenula saginjanem user posted image
Palachinko to nostalgija malo ha user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2317
29.10.2011 14:38:45   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

palachinko bjezi od tih trudnica, pomislicu da hoces da pravis malu razlikuuser posted image

Mislim da ovako mala nije moguca? Ili ipak jeste, da pripazim user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2318
29.10.2011 14:56:36   
drznica
Da vam se malo javimo...ja sad samo virkam da vidim dokle su Selminja, Pahuljica i Hannica...znam kad one odu da ja pocinjem odbrojavatiuser posted image
Danas punih 36. eto nas u 37. awwwww
Sinoc sam sanjala da dojim bebu user posted image hahahh e sto sam se namucila, nece dijete da povuce, pa ja nesto fol masiram, natezem hahahahah i krenu kao kolostrum...od srece se probudila, a bradavice me bole. Kontam se da nije mm sta pipo,a ja nisam skontala hahahahahaha

Hannice, super je krevetac, meni zao sto moj nije bijeli, ali ponuda na piku bila sa ovim boja drveta i kupim...sutra bih trebala vec postaviti sve, pa cu vam slikati user posted image

Dobro nam dosli novi clanovi...danas puno nas gazi nove sedmice, nek nam je sretno user posted image

Svima pusica

Neposredna veza do poruke: 2319
29.10.2011 15:10:11   
pahuljica_25
Selminja draga ja čitavo vrijeme kontam tebi termin 01.11 ahh neznam kako touser posted image Ehh draga znači bebi je spremna samo čeka svoj momenatuser posted image Je li rekla doktorica koliko je teška?Uhh mene draga stalno nešto bolucka,probada,a sinoć mi je stomo baš bio tvrd, i trajalo je par sati i popustilo.
Ja jedva čekam ponedjeljak nadam se da će se pokrenuti.I ja bih volila prije Bajrama a što Hanica reče i meni se sviđa datum 01.11.2011user posted image
Drznice vidjet ćeš bkako ćeš i ti brzoooo doći na reduser posted image E i ja sam neku noć sanjala da pokušavam dojiti i nešto neće pa neće,eh svi strahovi na san dolazeuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2320
29.10.2011 15:50:58   
buduca mami
pozdrav drage moje,ev i ja danas isla u DZ na predavanja,malo o dojenju slusala :)
ja i bebach danas ulazimo u 38.sedmicu,nekako to brzo sve prolazi,...
simptomi,...hm,...sve nesto pomalo a nista konkretno,stomo zaboli,pa stane,gospoja isto tako,ledja jedino nikad ne miruju.i da,...ucestalo idem u wc..tako,valjda uskoro i bebi odluci izac vani,....
dobro dosla amelic,cestitke drugim user posted image za nove sedmice
user posted image

medo moj slatki stigao je 11.11.''11. :))

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2321
29.10.2011 18:08:04   
Selminja
Pahuljice, nije mi rekla koliko je teska beba, ustvari nikad mi to nije ni govorila, jer kaze, nikad to nije precizno ni blizu, moze samo reci je li krupna ili sitna, a za moju je uvijek govorila da odgovara sedmici u kojoj je, normala user posted image
Mene malko ledja boluckaju, kao kad prije trebam dobit, ja inace nisam imala bolne menstruacije i uvijek sam se cudila kad se zene prenemazu pred menstruaciju, tako da me prpa uhvati kad prokontam da ne znam ni kakav je to bol. Samo ledja me nekad znala zabolit, kao sto me bole sad, ali nista strasno.
Pahuljice imas pp na Fb user posted image

(odgovor članu buduca mami)
Neposredna veza do poruke: 2322
29.10.2011 19:52:18   
Sandrich
Zenice koje ste kupovale vec...jel mi mozete reci koliko kosta krevetic? komodica ona sa ladicama?? da se mogu orjentisat, sta valja a sta ne user posted image user posted image u bingu vidim krevetic 100km nekakav na drugo mjesto odem i po 500km ih ima, pa eto otprilike da znam user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2323
29.10.2011 20:06:26   
Hannica
Sandrich bitno je da ti se svidja na prvi pogled i da ima dva nivoa,sve ostalo je nebitno,bar meni.Ja nikad ne bih dala 500 KM za krevetic,to je stvarno previse,jos ako beba ne bude htjela da spava u njemu,a ima i takvih slucajeva....user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2324
29.10.2011 20:23:45   
Sandrich
a sta znaci dva nivoa??

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *