Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.10.2011 22:33:01
Sandrich
Ja bih isto bijeli kupila bas mi se svidja al ne znam jel za muskarcice Pahuljice ja gledala film pa udjem na rr jer mi je naumpalo da si pitala zenice za savjet za kontrakcije pa reko da vidim da ti nije krenulo u medjuvremenu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.10.2011 22:44:33
Miracle*3
Hannice, svidja mi se onaj krevetic sto na jednoj slici viri samo cosak. Jesi li to skoro kupila i gdje? Bas mi je lijep, i definitivno su mi bijeli najljepsi. Ma svi su oni lijepi kad se sredi posteljinica i to, ali ovaj mi je bas zapao za oko.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 28.10.2011 23:07:25
dzenyA
Zenice pozz veliki,Hanice krevetici su super,i meni se bijeli svidja al neznam kako Sandrich kaze jel za djecaka pa jos razmisljam,mada mi je nesto za bebe najnjeznija,najurednija bjela boja...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 9:20:43
Silver
Jutro debelee moje lijepeeee...
mene je moj specijalac u stomaku probudio a i mm! Kaze sve ga je osjecao na ledjima kako se pomjera...dusa moja malena...Boze...jedva cekam aBd da ga vidim...
Hannice krevetici su super, i posteljine Bravo za mamicu! Po meni nema pravila jeli bijeli krevetic za djecake ili djevojcice...ja cak nisam htjela ni iskljucivo plavu posteljinu ili tako nesto...nego samo gledam one djecije boje sarene...nista iskljucivo...mada meni je sve sto je za bebe lijepoooooo I ja bi sve kupila...jedva se suzdrzavam...
Mi danas nastavljamo raspremanje i spremanje, jer aBd za dvije -tri sedmice kupujemo namjestaj krupni! A u medjuvremenu ja i dalje radim...pa nekako radnim danima nemam vremena bas...
Danas nam je puna 30-ta sedmica, a sutra pocinje 31-va!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 9:38:55
pahuljica_25
jutrooo!
Ja sam opet pretjerala sa spavanjem,legla u 22 i 30 a jutros ustala u pola 9,što je previše-previše je Vidim da pričate o krevetićima,i kod mene je za mog bijeli krevetić i bijela komodica za presvlačenje. U kombinaciji sa plavom ogradicom i plavom posteljinicom je kao med Sandrich sinoć su izgleda samo pripremne kontrakcje bile,izgleda da još neće moj prenos uživo.
Selminja nam je danas na kontroli,jedva čekam da nam se javi sa informacijama.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 10:05:41
soraya
Jutro trudnjace!!!! ja se jutros nadigla u pola 8. Dosla mi teta da mi radi kucu, pa i ja se nesto vrtim oko nje,raspremam i slazem. Silver mogu misliti kako je lijep osjecaj kad ti i TM osjetite bebaru. Ja sam u 28. sedmici i mene moja princeza vec udara naveliko ali to jos uvijek nije takvog intenziteta kao kod tebe.
Vidim raspravljate o kreveticima. i mene bijeli najvise privlaci, univerzalan je i za djevojcice i ia djecake a svaki krevetac se da dodAtno uljepsati nekom finom posteljinom.
I vidim spominjete jucerasnje pucanje, MM se zadesio tu, radi u blizini. Parkirao se u kampusu. Bili su blokirani i nisu mogli nigdje mrdnuti od policije. Dosao kuci sa posla iza pola 6. Strasno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 10:23:01
Sandrich
jutro zenice...evo kafa,caj pa se posluzite Silver cestitke na ulasku u novu sedmicu Pahuljice i Selminja ma neka vas jos sa nama na ovoj temi Ostale zenice kako ste mi...veliki za sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 11:34:53
veki_aki
Dobro jutro tj.dobar dan moje i mamice! Kako ste mi jutros? Samo da vam malo mahnem i da vidim ima li kakvih novosti, a koliko vidim nema za sada Meni se polako smanjuje ova mucnina al jos ne prestaje, valjda ce uskoro... Citala sam da ste raspravljali o slatku pa samo iz iskustva jedan savjet..pazite se poslje poroda, ja sam se vise udebljala u godini iza poroda nego u trudnoci. Zatrudnila sa 53kg, a kad mi je sin imao 1god imala sam 75kg, pa vi sad vidite.Znam da nije svima isti metabolizam, al meni se nakon poroda sve poremetilo, jedva sam smrsala na 69, al doduse jedem puno slatka. Samo se vi pazite onih gustih sokova i pudinga mene je to ubilo u prvih 6 mjeseci. svima od mene! Pahuljice nadam se da si sad ok!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 11:41:28
mala75
dobro jutro mojim bebelim drugaricama i onima koje više nisu bebele al zato pored sebe imaju najljepše poklone na svijetu, joj mene uhvati pa nešto jedva čekam a onda me uhvati i neka frka pa se pitam Bože dragi hoćul ja to sve znat al et kad znaju drugi valjda ću i ja.
Hanice smještaj za bebe je super al kao i za one sjedalice čekamo da vidimo sve to ali popunjeno
neko je spominjao kile i debljanje, ja nikad nisam bila skona debljanju i evo sad u trudnoći sve je isto samo stomak prvi izlazi na vrata pa se samo nadam da će tako i ostati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 12:15:00
AMELIC
Nova sam na ovoj temi,mada se već duugo družim sa svojim rr prijateljicama Naime dugo vremena sam bila trudilica,neke 4 god,pa onda zbog raznih problema od samog početka trudnoće se nekako bojim ići na ove prave trudničke treme Nadam se da je najgore iza nas pa sam se odlučila javiti ovu meni jako dragu temu(redovno vas čitam) Ušla sam u 19-tu nedelju i obzirom da sam na strogom mirovanju od 4-te nedelje,RR mi je pogled u svijet Veliko mahanje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 12:27:27
Bebica11
IZVORNA PORUKA: AMELIC
Nova sam na ovoj temi,mada se već duugo družim sa svojim rr prijateljicama Naime dugo vremena sam bila trudilica,neke 4 god,pa onda zbog raznih problema od samog početka trudnoće se nekako bojim ići na ove prave trudničke treme Nadam se da je najgore iza nas pa sam se odlučila javiti ovu meni jako dragu temu(redovno vas čitam) Ušla sam u 19-tu nedelju i obzirom da sam na strogom mirovanju od 4-te nedelje,RR mi je pogled u svijet Veliko mahanje
Dobrodosla AMELIC,u hajru da izneses i rodis , ako te iko razumije evo ja sam lezala od 4-22 sedmice pa sam bila malo bolje do 32 i evo opet lezim, izguracemo ako Bog da uz Boziju pomoc
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 12:37:40
AMELIC
Eh Bebice znaš o čemu ti pričam...ja još uvijek imam blago krvarenje,počelo u 11 nedelji sa odlivom,pa sam završila u bolnici,malo se smirilo pa opet u 14-toj počelo,opet bolnica 3 sedmice...tokoliza,injekcije clexana(heparin),svašta nešto ...sad je bolje al sam oralno na gynipralu i isoptinu,clexan svaki dan do daljnjeg...al guramo polako
< Poruku je uredio AMELIC -- 29.10.2011 12:38:35 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 12:43:51
Bebica11
samo guraj, ne daj se , i ja sam u 17.sedmici lezala na patologiji a evo i prosle sedmice bila na tokolizi gore i antibioticima, da ne nabrajam sta sam pila i koristila od terapije od pocetka , sad sam jos na ginipralu i aminolu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 13:04:21
pahuljica_25
Amelic dobro nam došla
Želim ti hajjirli trudnoću i da uz Božiju pomoć sve prođe kako treba...Ovaj forum je svima nama mjesto za fino druženje i razmjenu informacija koje su uvijek korisne i dobro došle.
Bebice pa ništa nam ne pričaš o robici iz Danske
Ja sam se upravo vratila iz šetnje s mm,baš smo dugo hodali,leđa ne osjetim a ni noge ali ne bi li se porod pokrenuo s hajjrom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 13:14:21
Bebica11
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25
Amelic dobro nam došla
Želim ti hajjirli trudnoću i da uz Božiju pomoć sve prođe kako treba...Ovaj forum je svima nama mjesto za fino druženje i razmjenu informacija koje su uvijek korisne i dobro došle.
Ja sam se upravo vratila iz šetnje s mm,baš smo dugo hodali,leđa ne osjetim a ni noge ali ne bi li se porod pokrenuo s hajjrom
doslo je puuuuuuuuuuuuuuno robice masaAllah, sve do godinu dana smorila sam muza jer sam morala sve jedno po jedno pogledati, postavicu par slicica aBd dok operem i pripremim tj moja mama dolazi sutra pa ce biti zaduzena za to, bilo je i igrackica i onaj hepek s kajsevima sto se stavi na tijelo i nosi bebica u tome itd. i naravno njihove cokolade za mamu i babu koje smo otvorili sinoc
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 13:39:18
palachinken
IZVORNA PORUKA: AMELIC
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.10.2011 13:41:21
palachinken
IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25
Amelic dobro nam došla
doslo je puuuuuuuuuuuuuuno robice masaAllah, sve do godinu dana smorila sam muza jer sam morala sve jedno po jedno pogledati, postavicu par slicica aBd dok operem i pripremim tj moja mama dolazi sutra pa ce biti zaduzena za to, bilo je i igrackica i onaj hepek s kajsevima sto se stavi na tijelo i nosi bebica u tome itd. i naravno njihove cokolade za mamu i babu koje smo otvorili sinoc
Bebice, ovo je najljepsi dio trudnoce. Joj kad se sjetim, perem, peglam, pa ko god mi dodje, pokazujem odjecu i smaram ljude I dok se okrenes, sve mu okracalo i omanjalo :D