|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
28.10.2011 16:01:51   
Miracle*3
Bebica 11, bas si me nasmijala, ja imam 9 zvjezdica user posted image .

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2251
28.10.2011 16:02:02   
animagical
ne znam drznice mi kupamo u  obicnoj bebi kadici od 10-ak maraka...za pocetak dok su mali tako je najlakse jer je tada najlakse cuvati bebu, a vec kad se udeblja i pocne vrtiti i sama ces najbolje znati na sta pare da trosis...a meni bi se bilo nemoguce sageti i drzati ga u nasoj kadi, pretezak je vec, a gica se toliko da bi ga morali kaisima vezati a ne spustiti na nesto...user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2252
28.10.2011 16:10:37   
palachinken
I mi smo kupali u obicnoj bebi kadici i onda smo dobili ovu sjedalicu kao na slici. Hadzo sjedne ko veliki, digne noge na rub kadice i gleda teve, presmijesno.
user posted image

Mala slika jer mi je dijete golo user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2253
28.10.2011 16:18:04   
veki_aki
Palachinken bebac je presladakuser posted image !
A mi smo sina prvih mozda i 2 god, nesjecam se sad tacno, kupali u onoj obicnoj kadici i to u dnevnom na najlonima, tu najvise prostora i najtoplije bilo, i to smo ja i suprug uvijek radili. Sad ovu spravicu nimo probali bice da je bolja, al kako mu ledja onda peres i guzui glavicu kad lezi?

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2254
28.10.2011 16:21:09   
palachinken
Posto moj uziva u kupanju, prvo ga tako duuugo zaljevamo i trljamo, a onda ga obrnem preko ruke i operem mu ledja i guzu, pa mm polije da ga saperem. Samo mala mu ova kadica, trebamo veci broj, da moze sljapkati po vodi.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 2255
28.10.2011 16:24:53   
veki_aki
mi sko koristili 2 kadice ujednoj se on brckao a u drugoj je voda za poljevanje, to ti je bila procedura, nikad dosta kupanja, jos kad pocne da sjedi...ma uzivancijauser posted image
A ti si cini mi se u super linijiuser posted image zavidim....user posted image

Neposredna veza do poruke: 2256
28.10.2011 16:30:55   
palachinken
Hvala, ali jok ja user posted image Mene napadaju krize za slatkim gore nego u trudnoci, a vidim da je kod svih dojilja tako user posted image user posted image

Joj mogu mislit kad pocne sjedit pa mu ubacim igracaka i nek se brčka dok se ne smezura user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 2257
28.10.2011 16:43:17   
animagical
moj se mrzi kupatiuser posted image tj ne buni se dok ne pokvasimo kosu, e tad nastaje dreka... za slatkiseuser posted image ja ne znam sta je ovo...pojela bih teglu nutele, makar dvije cokolade i kutiju keksauser posted image user posted image ali se trpim pa pojedem puding i nekoliko keksica s cokoladomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2258
28.10.2011 17:11:22   
minie
Moj bebac se jaaakooo voli kupati, nikada ne place user posted image ,  kada nam pocnu sjediti pa ubacimo patkice user posted image Meni se slatko ne jede uopste, samo voce i kompot (od sljiva i jabuka, ali ne poseceren), stomo mi je bas spao za ovih 10 dana, ali i bebac sve zivo izvuce iz mene koliko doji user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2259
28.10.2011 17:15:39   
Selminja
Vidi ove dvije, dosle ovde trudnicama pricat o slatku user posted image
Pa ja se nadala kako cete pocet pricat o kilama koje same se tope, a vi jedete sto vas volja, kako se tijelo vraca u normalu user posted image kako vi mrsate a djeca napreduju user posted image

Neposredna veza do poruke: 2260
28.10.2011 17:19:19   
zanzibarka
Evo nas kuci, danas smo izasle, crnkica je teska 2950gr, 50 cm duga, prelahko smo prosli na porodu, malo nas rana boli, o detaljima nekad poslije ... ljubimo sve

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 2261
28.10.2011 17:21:28   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: zanzibarka

Evo nas kuci, danas smo izasle, crnkica je teska 2950gr, 50 cm duga, prelahko smo prosli na porodu, malo nas rana boli, o detaljima nekad poslije ... ljubimo sve

masaAllah, masaAllah nek ste nam dobro i zdravouser posted image

koliko ti je dr procjenjivala kilazu bebe, da vidim jel fula, meni u 3 dana dvije razl info dala

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 2262
28.10.2011 17:22:30   
Selminja

Eeeeeee zenooo svaka cast user posted image Ljubi nam curetak i jedva cekamo tvoju pricu, bas mi je drago da si lahko prosla user posted image

Neposredna veza do poruke: 2263
28.10.2011 18:08:20   
animagical
IZVORNA PORUKA: minie

Moj bebac se jaaakooo voli kupati, nikada ne place user posted image ,  kada nam pocnu sjediti pa ubacimo patkice user posted image Meni se slatko ne jede uopste, samo voce i kompot (od sljiva i jabuka, ali ne poseceren), stomo mi je bas spao za ovih 10 dana, ali i bebac sve zivo izvuce iz mene koliko doji user posted image

cekaj, dok on napuni mjesec pitacu teuser posted image meni je tako pocelo, a i palacinki mislimuser posted image
zene da se pohvalim, moj guzan je za mjesec i po dobio 2 kguser posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2264
28.10.2011 18:29:06   
pahuljica_25
Iskusne bivše i sadašnje trudnice imam hitno pitanje.Još 11 dana do termina,evo unazad sat vremena stomak mi se stvrdne kao kamen,bez ikakvog bola i drži možda minutu pa se ponovo opusti.Nisam nešto pratila jel u pravilnim razmacima,kontam to su neke pripremne kontrakcije ili griješim?????'Jeste li imale ove simptome???

Neposredna veza do poruke: 2265
28.10.2011 19:09:13   
minie
IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: minie

cekaj, dok on napuni mjesec pitacu teuser posted image meni je tako pocelo, a i palacinki mislimuser posted image
zene da se pohvalim, moj guzan je za mjesec i po dobio 2 kguser posted image

Nadam se da se nece promijeniti, a i ako bude, mama ce se nekako snaci user posted image

Jubi malog cupu, i moj bebac ima crnu veliku kosicu user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 2266
28.10.2011 20:46:59   
drznica
Ženice, gdje ste se razbjezale??? Nadam se da niko od vas nije bio na licu mjesta ove strasne pucnjaveuser posted image
Ja sam citav dan kući, samo cistim, perem, kuham....huh. Ima li kakvih novosti???

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 2267
28.10.2011 20:53:59   
Bebica11
pahuljice kakvo je sad stanje? ja sam imala te bezbolne kontrakcije u bolnici,sad ih nemam a zenice pred porod ih obicno imaju cesce

drznice evo cekam posiljku, al ne znam jel poceo normalni saobracaj gore u gradu

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 2268
28.10.2011 21:18:58   
pahuljica_25
Bebice,niko meni ne odgovori,nažalostuser posted image Ali sva sreća prestalo je a bilo je baš učestalo u nepravilnim razmacima oko 1.5 sat je trajalo.Malo me zbunilo što nema bola pa kontam nisu prave kontrakcije.

Sad će tebi robica bebice,uhh kako ćeš to s nestrpljenjem pregledati.I ja sam dobila robice za bebu iz Danske,sve H&M ali premedeno i kvalitetnouser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2269
28.10.2011 21:38:21   
Anica1

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2270
28.10.2011 21:59:23   
Hannica
Pahuljice kakva je situacija,jel jos stomo tvrd? user posted image
Bebice jel stigla ta robica? Hajd slikaj.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 2271
28.10.2011 22:04:19   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

Pahuljice kakva je situacija,jel jos stomo tvrd? user posted image
Bebice jel stigla ta robica? Hajd slikaj.user posted image

evo otisao muz na stanicu, cekamuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2272
28.10.2011 22:05:29   
animagical
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Iskusne bivše i sadašnje trudnice imam hitno pitanje.Još 11 dana do termina,evo unazad sat vremena stomak mi se stvrdne kao kamen,bez ikakvog bola i drži možda minutu pa se ponovo opusti.Nisam nešto pratila jel u pravilnim razmacima,kontam to su neke pripremne kontrakcije ili griješim?????'Jeste li imale ove simptome???

ne znam kakvo je sad stanje ali porodjajne kontrakcije bole i nisu kao npr one zbog kojih se npr pije ginipral u trudnoci...mislim da su to BH kontrakcije...opet ko zna ako pocne boljeti prati razmake, trebalo bi da se pojacavaju u intenzitetu i skracuju u razmacima

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 2273
28.10.2011 22:12:03   
pahuljica_25
Hvala animagical,hanice,već mi je bolje,prestale suuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2274
28.10.2011 22:14:14   
Hannica
Evo naseg krevetica.Bebice su ga naslijedile od starije seke jer se ona uselila u njihov i nismo je uspjeli istjerati.user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *