|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
17.10.2011 14:19:37   
pahuljica_25
Čestitke za Minie i malenog djuga našeg,da bude živ i zdrav punooooo godina aBduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Počelo je,počelo................................user posted image

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 826
17.10.2011 14:19:40   
drznica
Zene, gdje ste??? Ako neka moze nek napise gdje tacno budu vjezbe na Otoci?  Da ne lutam po DZ. user posted image

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 827
17.10.2011 14:24:06   
gerberka
IZVORNA PORUKA: drznica

IZVORNA PORUKA: gerberka

vodolijo user posted image  super sam, hvala ti na brizi user posted image  kako si ti? još 20-tak dana i aBda postaješ MAMA user posted image user posted image user posted image

imam jedno pitanje za žene iz zenice...komse se i kad javiti za vježbice u DZ? Koliko sedmica treba imati trudnica?

i pitanje za žene kojhe su spasile MC kada se treba javiti , cula sam da se set čeka jako dugo, pa da li je to istina?

hvaaajaaa user posted image

Gerbo, ti mozes poceti vec ici na vjezbice,al mozda da prve ddvije sedmice slusas ta predavanja, a od 25.da pocnes raditi i vjezbe. Naravno vidi sa svojim dr. obavezno smijes li! I ako kaze nestoda nisi jos spremna, mozes ici na ovaj dio predavanja, koji je meni super.

e hvala ti puno user posted image  vidiš da sam, što bi se reklo, u vakat pitala user posted image  taman za 10 dana kontrola špa cu pitati dr.
kako si ti drznice?

kome da se javim za vjezbe i ima li iko odgovor za maticne celije? pusaaa

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 828
17.10.2011 14:31:50   
T r a t i n č i c a
Minie draga, cestitke na malom user posted image Sve najljepse od srca!user posted image
Brz oporavak ti zelimuser posted image

Ljubi taj smotuljakuser posted image user posted image user posted image

" Ljubav voli slucajnosti, a sudbina razdvojenost "

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 829
17.10.2011 14:32:51   
Vodolija83

Zene, gdje ste??? Ako neka moze nek napise gdje tacno budu vjezbe na Otoci?  Da ne lutam po DZ. user posted image

Drznice,vjezbe na Otoci su na drugom spratu.Znaci onim vanjskim stepenicama i do kraja,vidjeces pise zavod za materinstvo,tako nesto...Ako hoces cekacu te ispred,ja idem. I jeste u 16:30 su.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 830
17.10.2011 14:34:48   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: gerberka

vodolijo user posted image  super sam, hvala ti na brizi user posted image  kako si ti? još 20-tak dana i aBda postaješ MAMA user posted image user posted image user posted image

imam jedno pitanje za žene iz zenice...komse se i kad javiti za vježbice u DZ? Koliko sedmica treba imati trudnica?

i pitanje za žene kojhe su spasile MC kada se treba javiti , cula sam da se set čeka jako dugo, pa da li je to istina?

hvaaajaaa user posted image

Jeste Gerbo,jos malo i eto meni mog bebija aBd ! Kad skinu serklaz bicu u iscekivanju svaki dan user posted image Dobro sam hvala Bogu! Evo spremam se da malo prozujim sa mm,pa na vjezbice user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 831
17.10.2011 14:37:10   
KupusLivada
uh al se načitah od petka postova....

čestitke nove mameuser posted image

i ostale žene na novim mjesecima i sedmicama user posted image

ja evo po tickeru uđoh u 6, al nikako da da se radujem, terapija mi ništa ne pomaže, boli kako boli s desne strane, samo sam gore od lijekova u depresiji i baš hiperrazdražljiva... vidim da su svi bili malo user posted image za vikend, mene 3 put uhvatio histerični napad user posted image bez ikakvog razloga osim straha... eto sorry ali nemam kome da se požalim, niko ne konta, naročito ne prijatelji...

(odgovor članu T r a t i n č i c a)
Neposredna veza do poruke: 832
17.10.2011 14:44:18   
drznica
Vodolijo, eto mene tamo odoh sad po mm on radi do 15:30, ostavim ga kuci i stizem. Poznacemo se, nadam se hehehe.
Vidimo se!

Gerbo
, hajde na vjezbe, nikom se ne javljas samo bahnes hahaha

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 833
17.10.2011 14:46:49   
Vodolija83

Vodolijo, eto mene tamo odoh sad po mm on radi do 15:30, ostavim ga kuci i stizem. Poznacemo se, nadam se hehehe.
Vidimo se!

Gerbo

Superiska Drznice,cekacu te ja ispred,gore na 2.spratu.Nadam se da cu te prepoznati,vidjela sam te na slici sa malim Ajnurom. user posted image
Vidimo se !!!!!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 834
17.10.2011 14:48:07   
pauza
kupuslivada, veeeeliki HUG i ljubac ti saljem:-* nemoj biti tuzna, nemoj zbog svog bebija, raduj se i prenesi to na user posted image  u  pupi.... svi smo nesto hafifni, pa ili je vrijeme ili hormoni... ali znaj da nisi sama.... a tu smo da se izjadamo jedna drugom jer se ipak sad najbolje razumijemo iako se mnoge uopste ni ne poznajemo.... zato glavu gore i samo pozitivne misli:-****

Neposredna veza do poruke: 835
17.10.2011 14:49:04   
Bebica11
Hej zenice, mene bole krsta kao pred mengu, pa vi sad viditeuser posted image nemojte da se ja poradjam prije vas, jos se beba smirilauser posted image osjetim je kod prepona kao lagane vibrice, uh boli i kad mirujemuser posted image

kupuslivada ja te razumijem, ja sam 5 mjeseci STROGO LEZALA, ma sizovi me hvatali, da mi nije bilo RR pomahnitala bih mada i ovdje su vecinom HVALA BOGU sve uredne trudnoce pa rijetko ko razumije kako je kad neprestalno boli bez obzira na terapiju i taj POPRATNI strah koji nabija dodatnu nervozu...al dok prodje jos sedmica dvije, lijepo si izgurala, malo ces se i psihicki opustiti aBd, a za bol, najbolje je RELAKSACIJA, na lijevi bok i smiriti se, pokusati zaspati,ili neke novine citati,na netu surfati ako imas laptop...nesto sto te opusta, mene je TV nervirao a citati knjigu ili nesto ozbiljnije takodjer, najlakse mi je bilo kad mi neko dodje pa me malo razgovori i tako....

Neposredna veza do poruke: 836
17.10.2011 14:50:22   
T r a t i n č i c a
Ostale user posted image gdje se krijete??? Sad cete i vi k'o nasa Minie, aBd user posted image
Mene cijelu noc zub gnjavio, uzas. user posted image Najgore sto nista ne smijem osim onog spreja od propolisa koji i nije bas ucinkovit user posted image
MM me zeza, kaze kad odem da rodim- da pravo ostanem da povade sve zube, da se ne patim do kraja zivotauser posted image

Sensia, imas PPuser posted image

Hannice
, kako je malena? Nadam se da je prosla tura user posted image

Gerbo, gdje si ti? Ne das se vidjeti user posted image

user posted image

" Ljubav voli slucajnosti, a sudbina razdvojenost "

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y.

Neposredna veza do poruke: 837
17.10.2011 14:50:35   
pauza
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Vidimo se!

Gerbo

Superiska Drznice,cekacu te ja ispred,gore na 2.spratu.Nadam se da cu te prepoznati,vidjela sam te na slici sa malim Ajnurom. user posted image
Vidimo se !!!!!

kad spomenu sliku sa malim djugom Ajnurom, ja odavno ljepse dijete nisam vidjela... on je bas upis:-)) ama pravi med medeni:-))) animagical, zavidimo tiiiiiiii:-))) ljubi ga i mazi malo za mene:-**

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 838
17.10.2011 14:52:21   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: T r a t i n č i c a

Mene cijelu noc zub gnjavio, uzas. user posted image Najgore sto nista ne smijem osim onog spreja od propolisa koji i nije bas ucinkovit user posted image
MM me zeza, kaze kad odem da rodim- da pravo ostanem da povade sve zube, da se ne patim do kraja zivotauser posted image

user posted image oni uvijek imaju lude ideje kad smo mi u pitanjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 839
17.10.2011 14:55:53   
animagical
IZVORNA PORUKA: pauza

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Vidimo se!

Gerbo

Vidimo se !!!!!

kad spomenu sliku sa malim djugom Ajnurom, ja odavno ljepse dijete nisam vidjela... on je bas upis:-)) ama pravi med medeni:-))) animagical, zavidimo tiiiiiiii:-))) ljubi ga i mazi malo za mene:-**

aaaaaaa hvala, sad ja sva ponosnauser posted image evo ga paja, primio danas bocuuser posted image bilo je i suza...

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 840
17.10.2011 14:55:56   
babilon

Minie draga, cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na malenoj bebici, da ste oboje zivi i zdravi najmanje 100 godina :D

bas mi je drago :D :D :D bujrum ko hoce prije mene :)))) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 841
17.10.2011 15:06:59   
KupusLivada
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Hej zenice, mene bole krsta kao pred mengu, pa vi sad viditeuser posted image nemojte da se ja poradjam prije vas, jos se beba smirilauser posted image osjetim je kod prepona kao lagane vibrice, uh boli i kad mirujemuser posted image

kupuslivada ja te razumijem, ja sam 5 mjeseci STROGO LEZALA, ma sizovi me hvatali, da mi nije bilo RR pomahnitala bih mada i ovdje su vecinom HVALA BOGU sve uredne trudnoce pa rijetko ko razumije kako je kad neprestalno boli bez obzira na terapiju i taj POPRATNI strah koji nabija dodatnu nervozu...al dok prodje jos sedmica dvije, lijepo si izgurala, malo ces se i psihicki opustiti aBd, a za bol, najbolje je RELAKSACIJA, na lijevi bok i smiriti se, pokusati zaspati,ili neke novine citati,na netu surfati ako imas laptop...nesto sto te opusta, mene je TV nervirao a citati knjigu ili nesto ozbiljnije takodjer, najlakse mi je bilo kad mi neko dodje pa me malo razgovori i tako....

hvala draga tebi i pauzi, moram opet na kontrolu pa ću tražiti bolovanje, nema mirovanja i opuštanja na poslu punom stresa i gdje se mrznem i nerviram po cijeli dan... izbjegavala sam to, al izgleda nema mi druge. hvala za podršku, super ste :D

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 842
17.10.2011 15:16:14   
gerberka
tratinčiceee user posted image user posted image
drznice nemoj da me zezaš user posted image  kako da bahnem..nekad kad budete imale vremena napisite mi gdje, kada u koliko sati? ja noišta ne znam...ljubimmm teeee

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 843
17.10.2011 15:26:20   
Sandrich
cestitke za minnie user posted image user posted image user posted image user posted image
curke moje de mi recite cime da skidam temperaturu?pocela mi rasti user posted image imam jabukovog sirceta,dal da natopim carape pa obucem? bas nemam pojma sta smijem a sta ne.....popila sam enterfuril protiv proljeva pa valjda prodje do sutra...kud sam maloprije i povracala, nisam cijelu trudnocu a sad me i to spopalo user posted image
ej gerbo bas super ako mognes ici na te vjezbice, voljela bih i ja al izgleda da od togAa nece nista biti..
i mene interesuje za MC pa valjda se neko javi

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 844
17.10.2011 15:31:24   
Bebica11
sandrich kolika ti je temp???

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 845
17.10.2011 15:35:12   
gerberka
prijo moja, ja sam stavljala ćarapice natopljene sircetom..od njega ti nista ne mpoze biti...pila sam toplu limunadu, čehnicu luka pila sa jogurtom, kao tableticu - da ne osjetim miris, onda sam popila pola paracetamola navecer i navila sat za 6 sdati i popila drugo pola..sa 38 se mora javiti dr tako da prati temp, a mi mislimo na tebe i da buuzoo ozdraviiš user posted image

a za MC niko se jos ne javlja user posted image  

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 846
17.10.2011 15:42:09   
Sandrich
37.2, ma strah me navece ce garant pocet rasti.al popit cu onda i ja vecras paracetamol
hvala vam user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 847
17.10.2011 15:47:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: KupusLivada

uh al se načitah od petka postova....

čestitke nove mameuser posted image

i ostale žene na novim mjesecima i sedmicama user posted image

ja evo po tickeru uđoh u 6, al nikako da da se radujem, terapija mi ništa ne pomaže, boli kako boli s desne strane, samo sam gore od lijekova u depresiji i baš hiperrazdražljiva... vidim da su svi bili malo user posted image za vikend, mene 3 put uhvatio histerični napad user posted image bez ikakvog razloga osim straha... eto sorry ali nemam kome da se požalim, niko ne konta, naročito ne prijatelji...

proce draga budi strpljiva , puno nas je takvo kao ti proslo .
user posted image

Neposredna veza do poruke: 848
17.10.2011 15:47:41   
gerberka
i ja sam ga cuvala za noc..tako je i meni po danu, ali ne mora znaciti da ce ti skociti..uglavnom ja sam dva puta po pola, preznijila se i onda tusiranje i topla limunada, suh veš i u krevet...ma prijo bona srediut cesa ti to user posted image  

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 849
17.10.2011 15:51:54   
gerberka
idem vam ja drage zene, na jednu setnju i cokoldaice nestle od pahuljica, riže i meda sa preljevom od cokolade user posted image  

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *