Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 11:11:51
Bebica11
hello zenice
evo i nas, i ja sam se cesto budila, cesce idem u wc al valjda je to normalno u ovim sedmicama
pahuljice ja stalno imam zuti iscjedak tako da ne brines, to je normalno, a sluzni cep kako su nama objasnili je prozet crvenkastim koncicima od krvi il je roza il crven
babilon imas ti jos 2 dana to go, gdje si pozurila
sweet evo vibrica da brzo bebi krene
minie se ne javlja
soraya cestitke na sedmicama, ja sam pocela kupovati krajem 7mog
sandrich ako budes i dalje gubila tecnost javi se dr, a i prati temperaturu, mozda si nesto lose pojela?
vodolija prohodaj prije skidanja serklaza a ja mislim da ce brzo po skidanju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 11:25:47
babilon
Evo mene s 2 dana do termina hahaha
Doktor je legenda majke mi, kaze on meni 'imas li ti bona ikakvih bolova'... ja rekla u ledjima standardno ali ona me i bole od pocetka, kaze on 'to mi nista bona ne znaci, hoce li to djiete kod tebe vani, da mi pojacao grijanje mozda ga strah od zime' ahhahaha ja ga gldeam kontam ja cvake covjeka :)))
uglavnom, hvala na lijepim zeljama drage moje.. iskreno ja nesto sumnjam da cu na termin se oproditi, jedino ako doktor ne odluci da mi provocira porod... ali..
bila na kontroli, cekala 30min, sto je super, prosil put od 09 -12,30h cekala.. uradio mi uzv, plodne vode dovoljno, protok kroz pupcanu dobar, beba dole glavicom... rekao mi da dodjem u srijedu u 13h da ponesem torbu da ce me ostaviti da lezim da me prate, jer je termin tada, da ja budem tu a i ybog plodne vode...
vodolija je li i ti u 13h majke ti?!? ;))) kazem ti ja vidjecemo se mi gore hahahah...
minie ima li sta novo kod tebe zeno dragA?
sweetbaby sta je st obom?
Zivo me zanima koja ce od nas 3 prva se javiti da se urahatila hahaha :D :D
inace, danas mi je posljednji radni dan, pa cu odmah krenuti s papirima da se prijavim za porodiljsko itd itd...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 11:42:42
Vodolija83
Bebice11,ma svaki dan zujim da sve stignem prije nego mi skinu serklaz,imam i ja osjecaj da ce ubrzo poslije aBd
Babilonko,i tako kaze dr. Ja sam u 13:30 narucena za skidanje serklaza,ali prije toga moram na CTG,tako da cu ja gore biti oko 12h.Vidjecemo se sigurno Prozovi ti mene kad dodjes gore,da se vidimo bar ispred,ako i mene ne ostavi da se druzimo gore Danas se nadam da ces zavrsiti s poslom,ti si meni legenda Boga mi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 12:45:39
soraya
minie cestitam od srca na djecaku neka vam je ziv i zdrav 1000 godina.
Sandrich zao mi je sto te to safatalo, sad je masovno zavladala stomacna viroza, prati stanje pa ako ti ne bude bolje pravac doktoru.
Ostalim hvala na odgovorima o vremenu za kupovinu odjece za bebe i ja cu uskoro aBda pomalo poceti kako gdje budem nailazila nadam se da ce uskoro kakva snizenja pa da bolje prodjem....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 12:53:52
pauza
drage moje zenice, ja sam vam danas bas nesto bez veze :-( kiselina me ugusi cijelu noc i dana (valjda mi je ona strudla dohakala).... bila je ukusna, ali se zato sad ugusih, ne pomazu ni bademi niti mlijeko... ma uzas :-(( a na poslu mi isto haos, pa ne znam ni kako uopste radim koliko mi ovo smeta:-(( a eto trebala bi se radovati, danas nam je 99 days to go!!!! dvocifren broj cestitam nove sedmice i mjeseci svima koji slave, hehe... a nasim xxl trudnicama cuvam fige i zelim srecu... vidim usiiiiiitnilo pravo:-)) babilon, sretno , jos samo malo:-)) blago tebi:-)) vodolijo, iskoristi ovo sunce sve dok mozes:-)) sandrich, cuvaj se i samo unosi tecnost, jer se puno gubi... veliki HUG ti saljem:-*
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 12:55:39
Hannica
Oooo jel nam to miniepostala mamica? Cestitam mila,nek je sa srecom.
Ja sad Hanu vodila pedijatru,kad sam usla u dispanzer unutra krcato,trebalo bi mi 2 sata najmanje da dodjem na red. Ja se okrenem i kuci,otici cu poslije dok se malo smiri situacija,i onako se trenutno osjeca dobro.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 13:01:17
Hannica
Bebice cestitke na novoj sedmici. Babilonko ima li nervoze pred termin. Uh,kad se sjetim kako sam ja bila nervozna pred porod,meni dosadilo,a nikavih predznaka. Bila sam se prepala da cu prenijet 10 dana.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 13:15:43
gerberka
minie draga isklrene čestitke od
sandrich moja, ne daj se..i ja sam prehladu i turu prošla..sve cer proći samo polako
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 13:43:24
gerberka
vodolijo super sam, hvala ti na brizi kako si ti? još 20-tak dana i aBda postaješ MAMA
imam jedno pitanje za žene iz zenice...komse se i kad javiti za vježbice u DZ? Koliko sedmica treba imati trudnica?
i pitanje za žene kojhe su spasile MC kada se treba javiti , cula sam da se set čeka jako dugo, pa da li je to istina?
hvaaajaaa
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 13:59:05
drznica
ooooo pa divna vijest cestitke za novog clana Da nam se drugarica sto prije oporavi. Ostale, vidim vecina pred termin...mi jos malo ulazimo u 9.mjesec, mada se ja osjecam kao pred porod hahahhaah. Nesto me ziga malo ispod stomaka,a ko na ringišpilu. Cula sam da se pred porod smire. Razmisljam da li danas da idem na vjezbice, htjela sam doci na Otoku. Jesu u 16:30? I recite vi meni jel hladno u sali?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 14:00:44
drznica
IZVORNA PORUKA: gerberka
vodolijo super sam, hvala ti na brizi kako si ti? još 20-tak dana i aBda postaješ MAMA
imam jedno pitanje za žene iz zenice...komse se i kad javiti za vježbice u DZ? Koliko sedmica treba imati trudnica?
i pitanje za žene kojhe su spasile MC kada se treba javiti , cula sam da se set čeka jako dugo, pa da li je to istina?
hvaaajaaa
Gerbo, ti mozes poceti vec ici na vjezbice,al mozda da prve ddvije sedmice slusas ta predavanja, a od 25.da pocnes raditi i vjezbe. Naravno vidi sa svojim dr. obavezno smijes li! I ako kaze nestoda nisi jos spremna, mozes ici na ovaj dio predavanja, koji je meni super.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 14:04:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica
Oooo jel nam to miniepostala mamica? Cestitam mila,nek je sa srecom.
Ja sad Hanu vodila pedijatru,kad sam usla u dispanzer unutra krcato,trebalo bi mi 2 sata najmanje da dodjem na red. Ja se okrenem i kuci,otici cu poslije dok se malo smiri situacija,i onako se trenutno osjeca dobro.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.10.2011 14:07:13
sweet BaBy
O masallah pocelo je
Minie iskrene cestitke i sve najbolje zelim. Vodolija bas si nam divne vijesti saopstila. jos malo pa ce nas biti puno na temi rodili smo heheheh Bebica11 nadam se da se necemo puno nacekati heheh a mozda moje pile nas iznenadi sutra za godisnjicu braka pauza vjerujem da te kiselina ugusi, meni je uvijek mloijeko pomagalo, ali vidim da tebi danas ni to ne pomaze. Nadam se da ce uskoro biti bolje. Hannica nadam se da nam je drugarica bolje i zelimo joj brz oporavak. drznica, gerberko, animagical, sensia,soraya i ostale zenice veliki pozdrav i za sve.