|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
17.10.2011 15:52:03   
Sonja
haaaaajj
pita li ko za meneuser posted image
tu sam i ziva i jos uvijek hB 2u1user posted image
ne dolazim sad bas cesto kod sveki jer smo kod kuce poceli lozit po malo pa da mi se vatra ne ugasiuser posted image tako da se nisam ni javljala

uglavnom moja prehlada se oduzila i prekuce me spopalo nisam mogla iz kreveta ustat..danas sam bolje hB
al jedva nesto hodam..ko debela pa jedva se krecem..kukovi i ledja mi se raspadaju tacno sam skoro poludila od bolova..trebala bi a neku dijetu al ne mogu vala kkad mi se stalno nesto jedeuser posted image

u srijedu idem na uzv..bas me nesto strah..nadam se da ce sad lijepo izmjerit femur i da ce sve bit ok..uzv mi je postao nocna mora umjesto radost.al hajd...

cestitam svima nove mjesece sedmice i bebare..
pusa svima velikaaaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 851
17.10.2011 16:01:06   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: gerberka

i ja sam ga cuvala za noc..tako je i meni po danu, ali ne mora znaciti da ce ti skociti..uglavnom ja sam dva puta po pola, preznijila se i onda tusiranje i topla limunada, suh veš i u krevet...ma prijo bona srediut cesa ti to user posted image  

nadam se prijo moja, i to sto prije user posted image
ajd uzivaj u setnji dan je prelijep user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 852
17.10.2011 16:13:24   
Bebica11
vid' ti prijauser posted image kraljiceuser posted image

sandrich ja kad sam se razbolila najvisa temp je bila 37,4 a zvala sam dr i pitala je a ona mi rekla tek ako predje 38 da pijem paracetamol...strpi se to ti se organizam bori, najbolje je i ne skidati je da se izboris mada znam da te crpi

sonja ja sam Boga mi danas mislila na tebe, hajde cuvaj se, znam da je dosadna prehlada al vecinu nas je potrefila, i ja cu aBd za 2-3 dana na uzv ISTO SA STRAHOM sta ce reci za posteljicu i sl,na hajr aBd a danas me krsta boleuser posted image

gdje nam je anica slabo se javljauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 853
17.10.2011 16:42:18   
Selminja
Sandric to te spopalo kao mene neki dan, viroza neka kratkotrajna, ja sam imala proljev i povracala sve sto stavim u usta, proslo je za manje od dva dana, tako da ne brines... Ja sam popila paracetamol navece pred spavanje i ujutro je bilo bolje. Pij caja puno, za bebu ne brigaj njoj je dobro, i ja sam strepila kao i ti user posted image
Minie ČESTITAAAAM!
Gdje je Sensia ne javlja se, da nije krenulo i kod nje user posted image
Ja cistila stan, sva sam se oznojila sad cekam begovu corbicu da se iskrcka pa idem u horizontalu.
Sweet baby i babilon, se haman ne planiraju poradjat, user posted image sretno zenice kad god krene user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 854
17.10.2011 17:14:43   
emma.L
Pa ja kad god uđem ovdje neke lijepe vijesti čekaju user posted image . Čestitam minie i želim vam brz oporavak! Ipak je to bio jedan veliki dječak user posted image user posted image .
Šaljem vibracije protiv gripe, prehlade, temperature i loših hormona svima user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 855
17.10.2011 17:28:05   
Arina
drage moje....evo nas sa UZV....

Sve je hvala Bogu za 5...beba napreduje vise nego i treba...masalla...sve mjerice super..ovaj put bio UZV ko nikad sve prgledao doktor do u detalje...prstice ,nozdrve ..usnice...i sve je cak i muz vidio....posto on vecinom nista ne razazna....hi hi hiuser posted image .....Ali sam se iznenadila..jer nije vise curica vec djecak....uh ti doktoriuser posted image ....prije doduse nije bio bas siguran ali ovaj put je 100% djecak ...cak je i alatkica uslikanauser posted image ....Treba se sad priviknuti na promjenu....umalo ja ne kupi crvena kolicauser posted image user posted image

I da ....teski smo ...masallna...991 gr... citava kilica....naprednija beba kaze doktor....bice to guzan maliuser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 856
17.10.2011 17:48:18   
Bebica11
Arina cestitke na sincicu, bas mi je drago da je sve ok a i masaAllah napredan bebanuser posted image , steta sto je mladji od moje cure, ne nadjoh ja sebi priju na ovom forumuuser posted image

ti ono imas jos djece jelde?

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 857
17.10.2011 18:02:34   
Silver
Cure moje drage nadam se da ste mi dobro i zdravo i na broju!

Minie cestitam od srca! Nadam se da si imala lagan porod i da ste i ti i bebica dobro i zdravo!

Ja imam bakterija u urinu, pa moram urinokulture i briseve raditi user posted image  Pa sam se malo zabrinula...ali na hajr....

Zao mi je vidim dosta vas je uhvatila tura ili prehlada... user posted image

Meni se zaova porodila prije par dana i ici cemo ovih dana da vidimo bebu...pa neznam...zbog mrse me malo strah...sta ako je oni imaju a i neznaju jos... da li se moze prenijeti tako kontaktom???

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 858
17.10.2011 18:11:46   
mama21e
Hello zenice,
Kako ste?

Minie draga cestitam user posted image user posted image user posted image , zelim vam brz oporavak user posted image

Poslije sedmicu otisla sam na fax, svi me pitaju sta je bilo a jos niko ne zna da sam trudna jer ne zelim da govorim dok se ne primijeti stomo aBd user posted image (meni se cini da ce se poceti primjecivati stomo tek u 6 mjesecu jer sam mrsavija) I poslije otisla da primim bocu i ovaj put nisam radila UZ user posted image . Pa aBd u subotu imam pravi pregled i bocu opet user posted image

Vodolijo kad skidas serklaz?

Sandrich uzmi malo pekmeza Bebica kaze da je njoj pomogao user posted image

I da vas pitam kad se moze vidjeti na UZ da majka nosi blizance? user posted image user posted image user posted image
Jer ja prosli put kad sam bila na UZ vidim kao dvije bebice al se najednom spojise u jednu, pa rekoh da mozda ne nosim blizance user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki user posted image za sve user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 859
17.10.2011 18:12:46   
gerberka
bebice user posted image user posted image ma naci ces ti sebi priju user posted image user posted image user posted image
moja prija prehlađena user posted image
arina, cestitamo na dobrom i urednom pregledu user posted image

kako se izmjeri težina bebe? i meni je dr rekao, ali nisam skontala kako je izmjerio user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 860
17.10.2011 18:15:19   
gerberka
mamaw21e, silver user posted image

silver, ne znam sta bih ti rekla..niti tici, niti ne otici na babine...ufff user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 861
17.10.2011 18:33:18   
palachinken

IZVORNA PORUKA: drznica

vodolijo user posted image  super sam, hvala ti na brizi user posted image  kako si ti? još 20-tak dana i aBda postaješ MAMA user posted image user posted image user posted image

imam jedno pitanje za žene iz zenice...komse se i kad javiti za vježbice u DZ? Koliko sedmica treba imati trudnica?

i pitanje za žene kojhe su spasile MC kada se treba javiti , cula sam da se set čeka jako dugo, pa da li je to istina?

hvaaajaaa user posted image

Gerbo, ti mozes poceti vec ici na vjezbice,al mozda da prve ddvije sedmice slusas ta predavanja, a od 25.da pocnes raditi i vjezbe. Naravno vidi sa svojim dr. obavezno smijes li! I ako kaze nestoda nisi jos spremna, mozes ici na ovaj dio predavanja, koji je meni super.

e hvala ti puno user posted image  vidiš da sam, što bi se reklo, u vakat pitala user posted image  taman za 10 dana kontrola špa cu pitati dr.
kako si ti drznice?

kome da se javim za vjezbe i ima li iko odgovor za maticne celije? pusaaa

Ne upratih da li ti je ko odgovorio, ali za vjezbe nazovi patronaznu sluzbu i trazi sestru Lejlu, obicno te ubace krajem 7. mjeseca. Kod nas su samo predavanja, nema fizikarenja. Samo da te napomenem, ta sestra je dosta crna i imam osjecaj da uziva plasiti trudnice, a sve s osmjehom na licu. U biti, o cemu god prica, spominje najgori moguci scenario. Tipa, pazi kako kupas bebu, jednoj porodilji se utusila. Pazi ako beba ima zutilo, jednoj porodilji je spavala 4h u komadu i imala krvarenje u mozgu. Pa onda, svaka zena mora imati ragade i mastitis dok ne nauci dojit. Uglavnom, ti nauci disat, a za ostalo je bolji RR forum, vjeruj mi :)))

Za MC malena27 ima kontakt njihovog predstavnika za Zenicu, dogovoris se s njima na kafu i sve ti objasni.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 862
17.10.2011 18:41:58   
sanela.asja
Cestitke nasoj MINIE user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 863
17.10.2011 18:49:23   
gerberka
palačinko hvala ti na upozorenju user posted image ruzno je ako tako radi, mozda ona to iz predostroznosti, ali sto kazes bas grozni scenariji.
hej za MC je nama naš dr rekao da mu se javimo ako smo zainteresirani..mislim ja sam inicirala razgovor..ako vec neko ima pinku neka je ima on, ionako me gleda pet godina user posted image
znam tof iz ze, nije mi bas nesto sladak user posted image

poljubi Mahdija, gledala sam sliku, med je naš Mahdi user posted image uvijek mi naumpadne da ga zoves sisoprivjeskom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 864
17.10.2011 19:09:46   
Gift
deste user posted image moje drage...
meni je danas dan prosao pravo brzo...ujutro se druzila s jednom bebicom, onda bila na vjezbama na GAK-u (konacno), i pjeske sidem sa Gradine pa malo do pijace i sad me leda bole poprilicno...mm dosao s posla prehladen, pa sad deveram oko njega, a sva sreca nema temp, nadam se da ga nece uhvatit kakva gripa..

Mini Cestitam sve najbolje i tebi i bebici...
Pahuljice i iz mene cesto izleti iscjedak, bas gust i razvalaci se kao slina (izvinite na opisu) a i ja kontam da treba bit malo krvav da bi bio sluzni cep..
Gerbo mi smo dobili set za maticne celije isti dan kad smo uplatili depozit, e sad ne znam jeli tako i u Zenici..a iznervirala sam se tu kod Reifeisen banke uzimaju veliku proviziju, a to nisam znala..moram se jos raspitat kod dr. banaka, jer kolika ce tek bit provizija kad budem uplacivala ostatak user posted image pa ako ko ima sta da mi predlozi, bila bih zahvalna...
ostale user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 865
17.10.2011 19:22:37   
babilon
Hanume koje su se nedavno porodile na jezeru, prirodni poorod... sta ste sve ponijele u bolnicu? jeste ista za bebu nosile (pelene? odjeca?) ili su vam naknadno donijeli ukucani kad ste trebali izaci?

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 866
17.10.2011 19:24:08   
Gift
joj ja se sad izvaga i dobila sam za dvije sedmice skoro 2,5 kguser posted image user posted image user posted image a nisam stvarno jela puno i non-stop negdje hodam, a nikad nisam ovako puno dobila za krace vrijeme, aaaaaa ubice me dr...a kaze u 9-om se ne deblja cccc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 867
17.10.2011 19:30:34   
Bebica11
I ja sam zadnjih dana dobila taj iscjedak koji se baaaas razvlaci a i gust jeuser posted image a nema nista po njemu

ledja su me danas bila malo popustila i evo opet hvataju

zvucim kao da sam u 9tomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 868
17.10.2011 19:42:00   
animagical
gift da nisi natekla? ja sam dan nakon sto sam dosla kuci ispiskila toooliko da je vaga odmah pokazala jedno 5kg manjeuser posted image mislim ne od jednom, nego od ujutru do navece...

bebice, nista ti ne brini ti ces jos i da prenesesuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 869
17.10.2011 19:51:05   
pahuljica_25
E Gift neznam kad si se vagala,ali ti kilaža sve zavisi od doba dana kad se vagaš.I ja sam se sinoć pred spavanje izvagala i kad nisam vrisnula isto 2 kg za 2 sedmice ali jutros več to nije tako,samo pola kg.
Nego reci mi kakve su vježbice na GAK-u,šta si učila?

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 870
17.10.2011 19:51:52   
Gift
animagical ma malo jesam natekla, al opet mi ovo puno kila user posted image

Neposredna veza do poruke: 871
17.10.2011 19:57:11   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: animagical

gift da nisi natekla? ja sam dan nakon sto sam dosla kuci ispiskila toooliko da je vaga odmah pokazala jedno 5kg manjeuser posted image mislim ne od jednom, nego od ujutru do navece...

bebice, nista ti ne brini ti ces jos i da prenesesuser posted image

suti, ne prenosila jauser posted image , ja ovo prizivam da se porodim na pocetku devetog aBduser posted image

Neposredna veza do poruke: 872
17.10.2011 19:59:29   
Gift

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

E Gift neznam kad si se vagala,ali ti kilaža sve zavisi od doba dana kad se vagaš.I ja sam se sinoć pred spavanje izvagala i kad nisam vrisnula isto 2 kg za 2 sedmice ali jutros več to nije tako,samo pola kg.
Nego reci mi kakve su vježbice na GAK-u,šta si učila?

ne znam izvagat cu se onda ujutro, sad sam tjerala mm da se i on izvaga i vaga je dobra..(ja reko da nije vaga pomahnitala)
a za vjezbe, inace traju 2x u sedmici al bila sam samo ja pa mi je sestra Dana sve danas ispricala u doduse malo skracenoj verziji, ispricala mi sve kako to izgleda od prijema do otpusta i vjezbala sam disanje i onda malo pricala oko dojenja, kupanja, masiranja bebe i tako, ja sam zadovoljna, sad me nesto manje strah...

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 873
17.10.2011 19:59:38   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

animagical ma malo jesam natekla, al opet mi ovo puno kila user posted image

hajde ne brini se, super izgledas a jos malo i imas fore za debljanje, ne vjerujem da si se toliko udebljala, natekle nogice kako hodasuser posted image

al ja sam kriticna, ja ne znam kako cu stati na vagu kod dr za 2-3 dana, prosli put dobila 1kg za mjesec, a sad mislim da sam najmanje 3kg, a ima jos dosta sedmica do porodauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 874
17.10.2011 20:11:37   
Gift
Bebice ma kod mene s ovim kilama cudo, prosli put bila smrsala, sad dobila puno...pih ne znam... nadam se da je od vode mada nisam stvarno toliko puno natekla...ma mrsko mi opet slusat ona predavanja od dr..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *