palachinken
|
IZVORNA PORUKA: gerberka IZVORNA PORUKA: drznica IZVORNA PORUKA: gerberka vodolijo super sam, hvala ti na brizi kako si ti? još 20-tak dana i aBda postaješ MAMA imam jedno pitanje za žene iz zenice...komse se i kad javiti za vježbice u DZ? Koliko sedmica treba imati trudnica? i pitanje za žene kojhe su spasile MC kada se treba javiti , cula sam da se set čeka jako dugo, pa da li je to istina? hvaaajaaa Gerbo, ti mozes poceti vec ici na vjezbice,al mozda da prve ddvije sedmice slusas ta predavanja, a od 25.da pocnes raditi i vjezbe. Naravno vidi sa svojim dr. obavezno smijes li! I ako kaze nestoda nisi jos spremna, mozes ici na ovaj dio predavanja, koji je meni super. e hvala ti puno vidiš da sam, što bi se reklo, u vakat pitala taman za 10 dana kontrola špa cu pitati dr. kako si ti drznice? kome da se javim za vjezbe i ima li iko odgovor za maticne celije? pusaaa Ne upratih da li ti je ko odgovorio, ali za vjezbe nazovi patronaznu sluzbu i trazi sestru Lejlu, obicno te ubace krajem 7. mjeseca. Kod nas su samo predavanja, nema fizikarenja. Samo da te napomenem, ta sestra je dosta crna i imam osjecaj da uziva plasiti trudnice, a sve s osmjehom na licu. U biti, o cemu god prica, spominje najgori moguci scenario. Tipa, pazi kako kupas bebu, jednoj porodilji se utusila. Pazi ako beba ima zutilo, jednoj porodilji je spavala 4h u komadu i imala krvarenje u mozgu. Pa onda, svaka zena mora imati ragade i mastitis dok ne nauci dojit. Uglavnom, ti nauci disat, a za ostalo je bolji RR forum, vjeruj mi :))) Za MC malena27 ima kontakt njihovog predstavnika za Zenicu, dogovoris se s njima na kafu i sve ti objasni.