|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
17.10.2011 20:15:33   
Bebica11
Vidi, ti imas jos 15 dana do poroda,sutra ti moze krenuti nista ne briniuser posted image a ne vjerujem da ce te vagati, zar vagaju sve do poroda???

< Poruku je uredio Bebica11 -- 17.10.2011 20:20:17 >

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 876
17.10.2011 20:16:54   
Vodolija83
Vece zenice !

Mama21e,skidanje serklaza prekosutra aBd ! Sta mi to ti predvidjas? user posted image

Vidim ima i temperaturica...Sandrich,Sonja,brz oporavak vam zelim ! user posted image

KupusLivada,nedaj se! Sve ce biti ok aBd!

Neko je pitao za Anicu i Sensiu...dobro su hvala Bogu,bile smo zajedno na vjezbama user posted image Upoznale smo i Drznicu user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 877
17.10.2011 20:18:54   
Gift
pa ja mislim da vagaju user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 878
17.10.2011 20:38:04   
ziki
IZVORNA PORUKA: Bebica11

zar vagaju sve do poroda???
vagaju nego sta, jedino kad krene preskoce vaguuser posted image kako su moje trudnice user posted image bas mi nedostaju javljanja sa posla kad sam bila 2u1

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 879
17.10.2011 20:42:55   
drznica
Silver, kad ce nalazibit gotovi. Koja je baja??? Ja sutra trebala radit urinokulturu, ali cu u srijedu jer mi se pokvarilo auto user posted image
Bila sam na vjezbama na Otoci, malo sam se smrzla u sali, nadam se da se necu prehladiti. Upoznala sam Vodoliju, Anicu i Sensiu...sve nase slatke RRuser posted image . Berina je super, bas onako fin predavac, eh sad samo zbog hladnoce ne znam hocu li dolaziti na Otoku ili cu ipak ostati u Skerlica, puno je toplije.

Bolesne nase, cuvajte se user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 880
17.10.2011 21:00:48   
dzenyA
Pozdrav zenice....
Cestitam Minie na user posted image ,i brz oporavak vam zelim...

Gift kako se moze gore na GAK otici na te vjezbice i malo da se ohrabrim,cula sam za tu sestru Danu da je super pozitivnauser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 881
17.10.2011 21:07:33   
animagical

IZVORNA PORUKA: animagical

gift da nisi natekla? ja sam dan nakon sto sam dosla kuci ispiskila toooliko da je vaga odmah pokazala jedno 5kg manjeuser posted image mislim ne od jednom, nego od ujutru do navece...

bebice, nista ti ne brini ti ces jos i da prenesesuser posted image

suti, ne prenosila jauser posted image , ja ovo prizivam da se porodim na pocetku devetog aBduser posted image

ma kakav pocetak devetog...nije to terminska beba...termin je tek od 37 sedmice...bolje za bebu da je duze u stomaku, sto zbog pluca, zbog inace snage i kilaze, zbog refleksa sisanja... da vidis mog malog usisivaca kako vuce a prenesen 5 danauser posted image eh da, na kontroli smo se vagali, dobio je kilu iskljucivim dojenjemuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 882
17.10.2011 21:12:08   
Gift

IZVORNA PORUKA: dzenyA

Gift kako se moze gore na GAK otici na te vjezbice i malo da se ohrabrim,cula sam za tu sestru Danu da je super pozitivnauser posted image

nazovi porodajno 303-416 trazi sestru Danu i reci da zelis na vjezbice, a ne znam koja si sedmica, ide se od 35..

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 883
17.10.2011 21:25:06   
Gift
Animagical user posted image user posted image user posted image za Ajnura i dojenje..stvarno se nadam da cu i ja uspjet..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 884
17.10.2011 21:25:31   
dzenyA
Gift  hvala ti puno user posted image a ja sam 25 sedmica,onda ja bas imam puno do toga,posto nisam iz Tuzle nemogu ici u DZ na redovne vjezbice,a cula sam da ja Dana super

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 885
17.10.2011 21:26:48   
Anica1

gdje nam je anica slabo se javljauser posted image

Tu sam Bebice user posted image Citam ja redovno ali preko mobitela pa dok tu natipkam nesto da odgovorim prodje me volja user posted image A kad zauzmem laptop (otmem ga od mm user posted image ) onda se prijavim.
Kako si mi ti? Pratis li nas? user posted image Nedamo se ni mi, jos malo da izguramo i eto i nas u XXL user posted image Ja jedva cekam ako Bog da!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 886
17.10.2011 21:29:34   
Gift
dzenyA jesil provjerila to sigurno za DZ da ne mozes, jesil ih zvala i pitala, mozda postoji mogucnost da te prime, jer cula sam da su one dosta opsirnije nego na GAK-u mada i ove kod Dane ti toplo preporucujem, jer je meni sad puuuno lakse kad imam bar neku pedstavu kako to sve izgleda..

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 887
17.10.2011 21:34:08   
Bebica11
Anice1 vidim ne pises pa mi neobicnouser posted image , pratimo vasuser posted image jos malkice pa cemo i mi biti medju XXL trudnicama aBduser posted image a za 2-3 dana cemo na kontrolu aBd,nadam se lijepim vijestimauser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 888
17.10.2011 21:36:09   
Anica1

Anice1 vidim ne pises pa mi neobicnouser posted image , pratimo vasuser posted image jos malkice pa cemo i mi biti medju XXL trudnicama aBduser posted image a za 2-3 dana cemo na kontrolu aBd,nadam se lijepim vijestimauser posted image

Cuvam palceve za kontrolu, da ako Bog da budu samo dobre vijesti user posted image user posted image

Minie draga cestitam, zelim ti  brz oporavak i da uzivas sa svojom bebicom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 889
17.10.2011 21:41:14   
dzenyA
Radim u Tz pa dodjem kuci u Ziv.,  pa bi se draga moja vracala opet u Tz u DZ na te vjezbice, nesto kontam gore na GAK otic malo da me upozna sa disanjem mada sam porodjaj uzivo gledala na praksi gore,a cula sam kao da nemogu s dr.opcina ici na te vjezbe,mada cu nazvati i raspitati se

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 890
17.10.2011 21:52:34   
Hannica
Hi!!!
Evo i mene,sigurno sam vam nedostajala.user posted image
Ja danas Hanu vodila pedijatrici,kaze da se vjerovatno radi o urinarnoj infekciji. Sutra vadimo nalaz,pa cemo znati sigurno.user posted image Danas smo malo i setalo,traazili nesto da kupimo za bebe,nema nigdje nista fino,zato sutra ja i mm dolazimo u Sa da vidimo sta tamo ima.
Sutra aBd idem i na pregled,imam termin u 5 i 15,valjda cu sve stici nekako.user posted image Uh,bas me zanima kako bebe napreduju,jesu li se okrenule napokon i td.Jedva cekam.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 891
17.10.2011 22:01:39   
animagical
IZVORNA PORUKA: Gift

Animagical user posted image user posted image user posted image za Ajnura i dojenje..stvarno se nadam da cu i ja uspjet..

naravno da hocesuser posted image ne daj Boze sta zapne-pitas...pa ima lejla za probleme, a i sve ostale mameuser posted image ono sto je vazno da znas je da svaka mama moze dojiti svoju bebu..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 892
17.10.2011 22:10:20   
KupusLivada
ej, a kad mi nije rano ni kasno da vam dodjem na tu grupu podrske dojenju (ne bih bas sutra dosla user posted image ali ne znam je li to neka trajna grupa ili neki jednokratni projekat?

btw u ovom soping centru na mojimlu ima par ok stvari za bebe, imaju od svega po malo (od nosiljke do komode sa kadom), cijene nisu strasne, pa eto, jos jedno mjesto za pogledati...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 893
17.10.2011 22:12:55   
Arina
bebice moja...imam imam ja jos dvoje djece hvala Bogu....a sto se tice prijanja...ma mozemo  mi biti i prije...nije to neka velika razlika....a i danas je to i modernouser posted image .....ja sam cijeli dan u nekom cudu...iznenadila se.....slusala sam primjera da se i pogrijesi ali sam kontala da se to uvijek desi nekom drugom....i cijeli mjesec smo bili u tom fazonu curice...kad sad ....okreci sve planove.....sreca ne kupih nista drasticno....sad bez obzira sto je ovaj put siguran dokt. kupujem opreznijeuser posted image ....mislim da ce dosta biti zutih stvari....bar do iduce kontrole da potvrdi jos jednom....user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 894
17.10.2011 22:14:30   
Arina
usput...jel se ono u 7.mjesec prelazi sa 26+6...ili sam ja nesto pobrkalauser posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 895
17.10.2011 22:19:57   
Gift
DzenyA kad budes 35 nazovi GAK pa se dogovorite..
Animagical hvala, pitat cu ja svakako ako sta zapne...
Hanice sretno na pregledu..
Arina nisam znala da imas jos dvoje, pa svaka cast, koliki su?

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 896
17.10.2011 22:21:27   
Gift

IZVORNA PORUKA: Arina

usput...jel se ono u 7.mjesec prelazi sa 26+6...ili sam ja nesto pobrkalauser posted image

jeste 26+5

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 897
17.10.2011 22:23:54   
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Arina

sa 26 plus 5 se prelazi, ubrzo aBduser posted image

uh ako bi meni promijenili iskaz bio bi pravi belaj, meni drugarice donijele SVE ZA CURICE, preslatkih stvari, doduse ima nesto neutralnih al vrlo malo sve je ubjedljivo za curiceuser posted image

< Poruku je uredio Bebica11 -- 17.10.2011 22:26:06 >

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 898
17.10.2011 22:34:40   
Mamolina
user posted image user posted image user posted image user posted image minie...OD SRCA CESTITKE ...da vam bebica bude zdrava i ziva dugo godina!!
ostale mame i user posted image .. pusa od Hanne i mene !!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 899
17.10.2011 22:37:35   
Hannica
Sta je ovo,sve neke prije ovdje,a meni se jos niko nije ponudio da budem prija.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *