|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
18.10.2011 9:03:50   
vila_7
a zasto preporucuju..jesi se ti porodila u SA?

A ti nemoj izdajati skroz nego samo da bol u grudima popusti,jer ako izdojis puno samo ce se povecati  jos vise kolicina mlijeka! A za temp.slobodno Paracetamol,tusiranje mlakom vodom (ali nemoj grudi). A najbolje je da opet pitas i LejluKA za savjet!

< Poruku je uredio helena_7 -- 18.10.2011 9:05:16 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 926
18.10.2011 9:05:21   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: tajra26

vodolijo hvala ti puno... ja se zovem Mirza user posted image aBd i ti ces uskoro zelim ti da imas lagan i brz porod i da uzivas sa svojim user posted image

grebo hvala ti :)))

Tajra26 lijepo ime masallah ! user posted image Hvala ti puno,puno! Nadam se da ce sve proci kako treba aBd i jedva cekam da ugledam user posted image svog !

Usput,nama danas punih 37 user posted image Sad je sve spremno! Pahuljiceee terminuso moja,jesi mirna? Izgurasmo mi !!! user posted image user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 927
18.10.2011 9:07:00   
pahuljica_25
Jutrooooo drage moje......

Jao kako me raznježi slika Tajrinog ljepotana,masAllah ko med je,da bude živ i zdrav aBd. MasAllah bebice nam samo pristižu i sve ljepša od ljepšeuser posted image

Znači sad nam je Zanzibarka na redu,pa sutra nas možda i  Babilon iznenadi aBd a i  Vodolija(mada će djug možda ipak čekati termin kao i ovaj moj mali  nikad se nezna).

Uglavnom sretno svima user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 928
18.10.2011 9:10:53   
pahuljica_25
I opet ono najbitnije zaboravih,hvala Bogu od danas smo u terminu i možemo se roditi. Eto draga Vodolijo sva mirovanja i lijekovi su se isplatili,dogurale smo do sigurne zone hvala Bogu i to želim svim našim dragim drugaricama sa foruma koje su bile ili su još uvijek na mirovanju i terapiji.Samo hrabro!!!!!!!!!

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 929
18.10.2011 9:19:21   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

I opet ono najbitnije zaboravih,hvala Bogu od danas smo u terminu i možemo se roditi. Eto draga Vodolijo sva mirovanja i lijekovi su se isplatili,dogurale smo do sigurne zone hvala Bogu i to želim svim našim dragim drugaricama sa foruma koje su bile ili su još uvijek na mirovanju i terapiji.Samo hrabro!!!!!!!!!

Weeeeeeeeeeeee ! user posted image Eto draga moja,koliko brige dosad...a sad user posted image user posted image samo cekaju da se odluce koji dan da krenu...
Bajramovati u pupi ili ne,pitanje je sad? user posted image
Pridruzujem se zeljama! Svim nasim drugaricama preporucujem strpljenje i pozitivna razmisljanja i teski periodi ce za tren biti iza vas ! user posted image

Neposredna veza do poruke: 930
18.10.2011 9:26:17   
Sensia
Jutro drage moje,

ja se nesto slabije javljam user posted image  a sad sam se vec pogubila i u postovima nisam sve citala ali nisam mogla da ne vidim masAllah ovog prelijepog djecaka Mirzu user posted image user posted image  ma svaka bi ga majka za zeta pozeljela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sutra sam i ja na GAK-u pa se mozda vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image  al ja sam dosta rano na ctg i pregledu, nadam se ako Bog da da ce biti sve u redu i da ce mi reci da sam bar maaaaalkice otskrinuta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... KOme je sutra "termin" zelim mu svu srecu svijeta, Vodolijo neka tebe jos malo sa nama terminusama, neka djecaka jos malo taman dok skines serklaz i jos koji dan i eto ga

Joj ljudi ja se brinem u cemu cu izaci iz bolnice, ovo je bas prehladno vrijeme, kontam najbolje je trenerka i debela jakna preko user posted image  ono sto sam planirala, neke helankice i tunikica na ovo vrijeme mislim da je promasaj cisti pa sam se sva dala u razmisljanje.....

Neposredna veza do poruke: 931
18.10.2011 9:33:55   
pauza
i ja samo da pozelim srecu nasim hrabrim user posted image koje su ovih dana u iscekivanju.... mi jedva cekamo prenose, samo hrabro i uz Boziju pomoc :-)
sensia, u pravu si da je vrijeme grozno zato se treba dobro cuvati, a sta god i da obuces jakna debela mora preko.... ako se i odlucis za tuniku ili sl. neka bude toplija i eventualno neke deeebele helanke.... jer koliko god da budemo ispacene, vjerujem da svaka od nas zeli izgledati lijepo kad se bude iznosila bebica.... ili bar sad tako mislim dok je jos rano, heheuser posted image user posted image
hej cure, moze li neki prijedlog za krevetac?? nama se dosad svidio samo jedan u adaxu, ali skup brate, sa popustom dodje oko 320KM.... pa ne znam gdje jos da pogledamo... ovo ostalo nije lose, ima lijepih, ali nisu kao taj:-) i jos plus sto se obicno ili ne spusta stranica ili dva nivoa madraca... nisu mi nekako kompletni kao onaj skupi user posted image user posted image
ljubim sve lijepe stome :-*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 932
18.10.2011 9:43:59   
palachinken
Tajra, bebica je predivna! Tacno mi oci zasuzise :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 933
18.10.2011 9:46:00   
Vodolija83
Sensia,i tebi puno srece sutra aBd! Nadam se da ce nam svima sve ici svojim tokom aBd!
Mislim da ce nasi user posted image user posted image tu negdje,u par dana user posted image
Sto se tice izlaska iz bolnice,meni spremne helanke i haljina tanja pletena,a preko sam mislila kaput,samo sta ispod helanki user posted image Sve strample su upitne,hoce li zuljati??? Ja ih i sad jedva nosim,imam samo 2 koje me ne stezu,iako su i one malo sjecnute i jos ih ispod stomaka presavijem ...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 934
18.10.2011 9:48:50   
vila_7
ma nemojte se sekirati,pa necete setati po vani - uci cete odmah u toplo auto a iz auta u kucu! user posted image  

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 935
18.10.2011 9:49:09   
gerberka
sensia user posted image  jooš maloo akoBogda user posted image  

e nemoj vala ni u trenerci izlaziti iz bolnice, nece pješke..ako ništa onda pletena haljinica i helanke user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 936
18.10.2011 9:50:49   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image  vodolijo, i ja taman pisem o pletenoj haljini...ama meni je termin krajem januara..user posted image user posted image user posted image  al nema nista bez uređaja i sređivanja user posted image user posted image user posted image  ako baš bude toliko zima nek parkiraju auto u bolnicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 937
18.10.2011 9:55:46   
Vodolija83
Gerbo legendo user posted image
Vala cu ja ponijeti i malo sminkice,da ne budem ko zombi user posted image

Nego zenice,koje papuce ste vi mislile ponijeti u bolnicu?

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 938
18.10.2011 10:00:14   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Gumene obavezno. Najbolje crocs-ice. I ja sam ponijela sminkice i bas sam imala vremena da se napirlitam dok sam cekala da otkucaju otpusno pismo i sve to.user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 939
18.10.2011 10:00:59   
gerberka
vodolijo, naravno za šminku user posted image  to će biti prve slike mame i bebe user posted image user posted image user posted image  a kad je beba jjeeeppaa mora i mama da bude, pa da sve bude u obliku srca, jeepo i medenoo user posted image user posted image user posted image  hej blago vam se terminuše user posted image user posted image user posted image  valjda cu biti ovako poletna za porod i kad uđem u termin user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 940
18.10.2011 10:01:19   
Sandrich
jutro drage moje!! Ja sam jutros bolje, nema proliva ni temperature hB user posted image a jos kad vidjo Tajrinog sincica srce mi puno neke srece user posted image user posted image
svim trudnicama koje su dogurale do termina ili se blize zelim puno srece i jedva cekam novu bebaru da nam se rodi user posted image user posted image
Prijoooooo user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 941
18.10.2011 10:02:39   
pauza
tako je zenice, sve k'o lampe ima da budemo, da se ne zna ko se tu tek porodiouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 942
18.10.2011 10:03:53   
gerberka
ma prijo bona, ti si neka neuništiva prija user posted image user posted image user posted image  kao fenix, dižeš se iz pepela, tebi ni gripa ništa ne može user posted image user posted image user posted image  e nek si bolje prijo, jos malo pa cemo litar kahve i trac partija user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 943
18.10.2011 10:04:24   
gerberka
IZVORNA PORUKA: pauza

tako je zenice, sve k'o lampe ima da budemo, da se ne zna ko se tu tek porodiouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 944
18.10.2011 10:05:54   
Vodolija83
E hvala Palachinken,njih sam i ja mislila,imam ih vec,ali nekad pomislim da su malo klizave....

Gerbo,naravno,sve mora da bude tip-top.Ipak je to nas dan,postajemo MAMICE !!!
Sad ni ne pomisljas,al vidjeces kad te neki hormoni uhvate u 9-om.Malo je reci da ces biti poletna...ja bar jesam.I sve ti se da,i za sve imas volje user posted image

Neposredna veza do poruke: 945
18.10.2011 10:07:57   
palachinken
S tim da mamu niko ni ne gleda kad izadju iz porodilista, svi se sjate oko bebe hahahah

Neposredna veza do poruke: 946
18.10.2011 10:13:40   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Palachinko moram ti reci da je tvoj Mahdi jako spominjan u mom drustvu user posted image Ti tek kad si se porodila ja vidim kako se beba zove, prvi put sam tada cula to ime. I svaki dan na forumu neko malog Mahdica spomene a jos kad sam vidila sliku zaljubila se user posted image I kazem ti ja mm, sve mu ispricam, kako se zena sa foruma porodila, dala to ime.... tako da kad god su imena u pitanju, on ti svima govori kako ce se kod nas sin zvati Mahdi user posted image user posted image
Gumene obavezno. Najbolje crocs-ice. I ja sam ponijela sminkice i bas sam imala vremena da se napirlitam dok sam cekala da otkucaju otpusno pismo i sve to.user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 947
18.10.2011 10:21:05   
pahuljica_25
Ma ja se ne opterećujem puno šta ću obući za izlazak aBd, a pošto iz bolnice do auta imam par koraka, a isto tako i od auta do stana,neću se uopšte puno topliti jer ne podnosim vrućinuuser posted image Šminkica pod obaveznouser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 948
18.10.2011 10:27:09   
Vodolija83
Sandrich,superiska pa si bolje jutros,ali jos se pazi malo sto se tice hrane !

A Palachinko,naravno da ce user posted image biti u centru paznje user posted image
Pahuljice,naravno da je sminkica pod obavezno ! Ne ide da mama pored slatkog bebija bude buuuuu ! user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 949
18.10.2011 10:28:33   
Sensia
Vala Gerbo u pravu si, iako mi je trenerka nova novcata i onako sminkerska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nije vala za trenerke. imam jednu lijepu pletenu haljinicu sa rolkom gore i helanke, dole cizmice i vala cu onda i ja ponijeti sminkice user posted image user posted image user posted image  bar sjaj i rumenilo. eh sto volim pozitivan stav, odmah se oraspolozim........

A sto se tice papa, obavezno neke plasticne, bas sinoc pricam sa kolegicom ona se porodila prije 5-6 dana. kaze imala one kusne pape sa djonom dole i kad je isla do wc-a skvasila ih u pripremnoj sali joj bilo UZASNO hladno i eno razbolila se jedva prica..... al cudno mi je da kaze da joj je babica rekla da smije ponijeti samo papuce, kao nema vise kesa nikakvih user posted image user posted image user posted image user posted image  meni se cini da se ona zbunila, pa gdje je stavila uloske i spavacicu drugu?????

Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *