|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
16.10.2011 20:11:05   
pauza
zenice moje, ulijecem kao padobranac, ALI: pravim strudlu, i to pola mjere, pa me interesuje je li se pece u velikom plehu (onom od sporeta) i koliko otprilike da razvucem tjesto?? pojma nemamuser posted image  i je li trebam premazati u debelom sloju marmeladom, ali naravno ne da curi... dajte neku orjentaciju pls?? prvi put pravim strudluuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 776
16.10.2011 20:24:28   
animagical
razvuci na debljinu tanjeg prstauser posted image jao mi opisauser posted image a duzinu pleha..e sad sirinu, pa da mozda tri kruga zarolas, ja tako radim, znaci otprilike bude mjera tepsije pa dok zarolas stane jos jedna takva pored...e o mazanju ti ne znam, meni vazda iscuri na oba kraja i na zadnjem sastavu, pa valjda stavljam previseuser posted image namazi po osjecaju

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 777
16.10.2011 20:36:07   
pauza
hvaaaala animagical:-)))) evo taman je tjesto naraslo, pa neka mi Bog pomogne:-)) ma meni se toliko jede da ce biti dobra kakva god ispadne... bar se nadam:-)) pusa veeelika:-*

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 778
16.10.2011 21:16:43   
Bebica11
Zdravo zenice

evo i mene, danas s muzem set_ala, lijepo vrijeme bilo, meni bas godi ovo zahladjenjeuser posted image

i da

NAPUNILA SAM 32 SEDMICU I ULAZIMO U 33. HVALA BOGUuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Bebica11 -- 16.10.2011 21:18:42 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 779
16.10.2011 21:58:39   
pahuljica_25
Vikend i odmah zatišje na forumu,još malo pa nam vikendom neće forum nikako raditiuser posted image

Bebice čestitke na 33 sedmici,masAllah ide to i kod tebe brzo sad ćeš ti u xxl trudniceuser posted image
Pauzooo javi kakva je štrudla, ne sumnjam da ćeš se tušiti sa njom ma kako ispala,i ja sam neki dan  prvi put pravila i bila je mhmmm,samo ja sam malo fila stavila ali pojela seuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 780
16.10.2011 22:02:06   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Vikend i odmah zatišje na forumu,još malo pa nam vikendom neće forum nikako raditiuser posted image

Bebice čestitke na 33 sedmici,masAllah ide to i kod tebe brzo sad ćeš ti u xxl trudniceuser posted image
Pauzooo javi kakva je štrudla, ne sumnjam da ćeš se tušiti sa njom ma kako ispala,i ja sam neki dan  prvi put pravila i bila je mhmmm,samo ja sam malo fila stavila ali pojela seuser posted image

Hvala pahuljice, ide hvala Bogu, lagano to ja za vama, kad vidim koliko vas ima XXL trudnica, i svaki cas se mozete poroditi a toliko mjeseci smo skupa na RR( ja od 5.sedmiceuser posted image )djeluje nestvarno

sad cemo mi polahko sve ako Bog dauser posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 781
16.10.2011 22:04:59   
Sandrich
cestitam Bebice user posted image user posted image
jao sad citam koje su zenice blizu termina, kad krenu jedna za drugom bas ce biti veselo na rr user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 782
16.10.2011 22:08:53   
pahuljica_25
Ma da neka ide polahko sve svojim tokom uz Božiju pomoć...A čini mi se da se odavno nije desilo da imamo ovoliko xxl trudnica na forumu koje su u par dana sa terminima,sad nas ima baš puno i nikad se nezna koja će prije,sve je tu negdje aBd....kad krenemo biće svaki dan neka nova bebica na forumu insAllahuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 783
16.10.2011 22:20:41   
Bebica11
Ako Bog da, ja stvarno ne znam koja ide za kojomuser posted image znam samo da minie i babilon idu prve aBduser posted image

postavila sam sliku stome na onoj temiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 784
17.10.2011 7:33:25   
babilon
Skontala sam da bi onaj Sticker trebao uvesti jos jedan mjesec za nas koji prenesemo preko termina :))))
Mi usli oficijelno u 40. :)))) danas kontrola aBd, za jedno sat i pol, pa na posao ak one ostanem u bolnici a cisto sumnjam prosto ne vjerujem :)))) pa cemo vidjet sta ce danas reci doktor posto je termin prekosutra :))))

Minie, ima lista novo kod tebe draga?

Kako su djecica sa temperaturama i gripicama? Zelim svima da brzooooo ozdrave!!

Eh i da vam javim, nazvala je prijateljica neku tetu u toplanama i izasli su joj u susret pa ce moci u ratama platiti user posted image user posted image eto divno!

Ima li iko da ide danas na kontrolu? jezero? :D :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 785
17.10.2011 8:27:07   
pahuljica_25
Jutroooooooooouser posted image

Babilon čestitke na 40-toj sedmiciuser posted image Sad će to kod tebe aBd.......
Jao ja sam sada malo zbunjenauser posted image Jutros sam na wc  šolji vidjela  jedan komadić zgrušanog sekreta,žućkaste boje i sad se pitam da li je to možda taj famozni sluzni čep????????user posted image (oprostite na ovom opisu,ali sam morala objasniti).Uhhh baš sam sad uzbuđena....sve se tješim da je to samo obični sekretuser posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 786
17.10.2011 8:32:29   
soraya
Dobro jutro, drage moje! mi od danas u 27. sedmici! Citam prethodne stranice i vidim da ste bile aktivne za vikend. I ja sam,izasla iz kuce u 11 dosla navecer u pola 10! Obisla Sarajevo uz duz i poprijeko, a sve se zalim svojima da ne mogu nista i da se brzo umaram, ali kad je hodanje u pitanju tu mi nema ravne :)) Obisla sam dosta radnji baby opremom i smeknula gdje cu sta kupiti kad ako Bog da dodje vrijeme. Isla na sirano do one tete sa HM robicom e tu sam poludjela MM me nasilu izvukao iz radnje. Malo mi je falilo da u BBi centru kupim onaj vrtuljak za krevetic sa projektorom o kome ste prethodnih dana pricale, ali sam se jedva suzdrzala jos mi nekako rano kupovati sve te stvarcice a i nemam jos ni krevetica a ja bih kupovala projektor. Navecer kad sam dosla kuci samo sam se presvukla i pravac krevet. Kada ste vi optrilike pocele kupovati robicu i ostale stvarcice za svoje bebice?

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 787
17.10.2011 8:35:32   
soraya
i da, zaboravih vam cestitati ulaske u nove sednmice!
Pahuljice to bi moglo biti to!!!!!!

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 788
17.10.2011 8:42:12   
vila_7
soraya ja sam pocela vec u 4-5 mjesecu po sitnicu kupovati ako bih naisla na nesto sto ne mogu odoliti, kolica u 6-jer sam se zaljubila u njih,......krevetic kad sam usla u 9-ti. Mislim da je bolje malo pomalo nego odjednom sve - sto zbog novca sto zbog tog jer mi je u devetom sve bilo mrsko - a kamoli trcati po radnjama "5 do 12"

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 789
17.10.2011 8:43:25   
vila_7
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Jutroooooooooouser posted image

Babilon čestitke na 40-toj sedmiciuser posted image Sad će to kod tebe aBd.......
Jao ja sam sada malo zbunjenauser posted image Jutros sam na wc  šolji vidjela  jedan komadić zgrušanog sekreta,žućkaste boje i sad se pitam da li je to možda taj famozni sluzni čep????????user posted image (oprostite na ovom opisu,ali sam morala objasniti).Uhhh baš sam sad uzbuđena....sve se tješim da je to samo obični sekretuser posted image user posted image

pahuljice mislim da nije jer je on obicno roskast - meni je bar bio kao roskasti iscjedak samo na papiru,nakon par sati crveniji...

Neposredna veza do poruke: 790
17.10.2011 8:53:37   
sweet BaBy
Jutro drage moje.
Kod mene sve po starom, bebici se jos ne ide iz pupeuser posted image Danas se dobro osjecam hB. I kontala sebe pocastiti jednom frizurom (farbanjem)user posted image ali ne znam da li mi je to pametno. Sta vi mislite?

Babilon puno srece na kontroli i nadam se da ces uskoro drzati svoju bebicu u narucju. Ima li kod tebe kakvih desavanja? Ja samo imam pritisak dole i malo me ledja bole.
pahuljica-25 moguce je da je obicni sekret, jer pred kraj trudnoce ga bude bas puno. A sluzni cep je kao sukrvica, bas ruzna boja. No sikiriki.
soraya ccestitke za ulazak u 27. sedm. Ja sam u prvoj trudnoci pocela kupovinu vec oko 6 mjeseca (bas ranouser posted image ) a sad mi puno toga i nije trebalo, pa sam pocetkom 9. mj. sve kupila.

Pozdrav iljubac za sve.

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 791
17.10.2011 8:55:11   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Bebica11

NAPUNILA SAM 32 SEDMICU I ULAZIMO U 33. HVALA BOGUuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 792
17.10.2011 8:56:45   
Sandrich
Jutro drage moje! Ja sam nikakva, nenaspvana, skroz malo spavala sinoc i zato mi treba vas savjet! Sve ok bilo dok nisam legla spavati, i onda me je poceo cijeli stomak boliti, zigati, bol je kao kad pojedete nesto lose, pokvareno ne znam ni ja. Cak mi se i povraca. U pola 2 sam dobila proliv, i jutros opet oko 6. Stomak me i dalje povremneo boli, a evo sad izmjerila temperaturu 37. Osjecam se iscrpljeno i vjerujte da nemam snage ni stojati. Bas se bojim za bebu. Sta mi predlazete da uradim?Dal da idem dr, kontrola mi je tek za desetak dana user posted image
MI danas napunili pune 22 sedmice user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 793
17.10.2011 9:11:07   
mamina princeza
Draga Sandrich i mene je to bilo uhvatilo prije dvije sedmicu - dvije. Ja nsiam isla doktoru dok je trajalo a kasnije sam se uspanicila cinilo mis ebeba s ene mice ovo ono pa sam isla svakako mi padala kontrola.

Vidi kako ti je jel bas previse imas proljev i gubis tecnost. JA nisam imala tako strasno mozda do 5 puta dnevno al sam imala bas jake grceve us tomaku i to me plasilo. Gledaj da pijes sto vise tecnosti caja sipak i kamilicu i jedi rizu dvopek kuhan krompir. Ja kad god bi nesto drugo pojela bilo bi mi gore. Prestalo je za 4-5 dana. Ja nisma imala temperaturu a mozda nemas ni ti jer 37 i nije temp al prati.
Kod nas je sigurno bio virus jer je poslije mene isto prolsa i moja kcerka.

I u prvoj trudnoci sam imala istu situaciju taman na pola koja slucajnost!

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 794
17.10.2011 9:15:04   
sweet BaBy
Sandrich opet se izgled pojavio neki virus stromacni. Ja sam cijeli vikend imala prolivi povracala, a zeludac ko kamen. Pomogo mi je caj od majcine dusice i sipka, petiti keks i stapici.
A normalno je da osjecas nemoc jer to bas iscrpi. Pokusaj sto vise odmarati. I mislim da to ne moze skoditi user posted image . Ali mislim da ne bi bilo lose da odes kod dr. posto te bolio cijeli stomak. Puno srece i brz oiporavakuser posted image i cestitke za 22.sedm.

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 795
17.10.2011 9:32:32   
Sandrich
hvala vam puno user posted image
pratit cu danas kakva je situacija pa se nadam da ce biti bolje. ma samo da me stomak ne boli pa izgurat cu nekako.

(odgovor članu sweet BaBy)
Neposredna veza do poruke: 796
17.10.2011 9:42:10   
Arina
jutrooooo...bembelice...

Sta mi radite u ovo hladno jutro.....mraz!!!!...brrrr.....ko ne mora vani dobro...a ko mora ...uhuser posted image ....mene nesto od sinoc lijevi bubreg nesto sjevucka....nije strasno ....ali se javlja....pijem caj i jutros sam poslala po muzu urin da vidim sta kaze...jer cu u 3 sata na kontrolu ako Bog da pa da ponesem frisak nalaz urina da vidm  sta je.....danas cemo se gledati...i mjeritiuser posted image ....uh sad moram na generalku ....od gleve do peteuser posted image ....

Vidim sve se iscekuje na sve strane....neka neka....bice bebica ako Bog da puno.....
Soraya...bebice...i ostale ...vise covjek ne moze ni da pofata...cestitke na novim sedmicama.....

Soraya....ja jos nista nisam kupila...ali namjeravam uskoro...to je meni individualno....kako ko hoce...ja ne volim te slutnje...ali ne bi ni previse rano...mi cemo kroz koji dan u 7. mjesec i ja planiram poceti polako....kako sta naleti...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 797
17.10.2011 9:43:36   
Vodolija83
Jutro drage moje user posted image !

Uhhh,kako sam ja nesto lose spavala sinoc,bas sam se cesto budila i ustajala u wc,a onda mi tesko zaspati...Kad sam isla u wc po ne znam koji put u 6h,doslo mi da ustanem i sjednem u dnevni,nisam vise mogla,pa jedva nekako izgurah do pola 9.user posted image

Juce sam bas fino prozujala sa mm,a i danas namjeravam,ako dodjem sebi poslije ovakve noci,jer je mm slobodan od subote,tek u srijedu na posao,pa su to rijetke prilike.
Eto Sensia,da znas da sam se prije skidanja serklaza bacila u hodnju,ko zna...ako bebi krene,nek sam se ja nahodalauser posted image user posted image
Sta li nam je sa Minie? Mozda i ostane danas...
Babilonko draga,ti bi jos da radis,neumorna si zeno...Sta li ti je rekao dr.na kontroli? Uhhh,javi nam se cim mognes.
Pahuljice,mislim da to nije sluzni cep,nego obican iscjedak.Ne zabrinjavaj se user posted image
Sweetbaby,kod tebe jos nista znaci.user posted image lijepo u pupi...
Sandrich,brz oporavak ti zelim ! Vjerovatno je neki virus,vec su ti zenice rekle sta bi trebala koristiti,al ako te bas strah,javi se dr.da sebe smiris user posted image
Ja sam imala isti problem u 22./23. sedmicu,znam tacno da je tad bilo,jer mi nisu mogli raditi serklaz dok se ne oporavim.E sad...jel to normalno za taj period,ne znam,ali ja mislim da je mene malo zeznula suncanica na Bjelasnici.

Zenice moje,ja prekosutra aBd na skidanje serklaza i onda cu znati kakva je situacija...

Za sve ostale user posted image koje sam izostavila user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

Neposredna veza do poruke: 798
17.10.2011 10:00:12   
Sandrich
vodolijo sretno sa skidanjem serklaza, znaci od prekosutra ocekujemo user posted image user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 799
17.10.2011 10:17:30   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Sandrich

vodolijo sretno sa skidanjem serklaza, znaci od prekosutra ocekujemo user posted image user posted image

Hvala Sandrich ! Pa tako nekako,heheee user posted image Bas me zanima da li ce se user posted image odluciti da ubrzo izadje il ce me zezati do termina...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *