|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
16.10.2011 10:10:29   
minie
Jutro drage moje,

Evo da se i ja javim, jos uvijek sam 2u1, ali po svim prilikama, ne jos zadugo. Maloprije mi ispao i naj sluzavi cep, sinoc imala bolove, ali ne u pravilnim intervalima, malo disala i proslo. Sutra aBd idem na kontrolu i ako se budem jos koji cm otvorila, mozda ostanem gore. Sinoc bila na rodjendanu, pa se igrala sa braticem i najela svega (svi mi samo trpali, a meni bilo mrsko user posted image ). Sinoc me bas bila uhvatila frka i pomislim sta ako mi pukne vodenjak, a ja spavam, tako da sam jedno 6 puta nocas ustajala, onako bezveze user posted image

Cestitam svima nove mjesece i sedmice user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 751
16.10.2011 10:57:58   
Hannica
Dobro jutro drage moje
.Meni bas i nije dobro.user posted image Hana mi je jos uvjek bolesna,cijelu noc smo se borili s visokom temp.,evo opet sad ima povisenu temp.Dusa moja,bas joj se ne da,stalno je nesto zeza.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 752
16.10.2011 11:02:42   
Vodolija83
Minie user posted image

Hannice,vjerujem da ti je tesko,ali polako,proci ce i to...Primjetila sam da je pravo puno neke viroze,ja isla u DZ vaditi krv u petak,a na djecijem guzva haos,sve majusna djecica prehladjeni pravo user posted image
Nedaj se ! user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 753
16.10.2011 11:38:47   
gerberka
evo i mene drage moje user posted image

minie, sretno mila na pregledu user posted image jos malo i aBda eto tebi tvog zamotuljka user posted image

Hannice, nadam se da ce medena ozdraviti brzo..ebemu misa, jest dosadna tura user posted image

vodolijo, i ja trebam vaditi nalaze davno sam bila anemicna, vakat mi je user posted image kod mame cu, preko reda user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 754
16.10.2011 12:57:50   
pahuljica_25
Helloooo drage moje....Ja napokon izašla iz stana,zezam se sa mm bila  na ekskurziji u Dm-u,ma fakat mi tako dođe poslije ovih 1,5 mjesec strogog mirovanjauser posted image Pokupovala sam konačno sve,ali poslije  nekih 20 minuta hodanja počeo me užasno boljeti pupo,jedva sam izašla iz Dm-a do auta,pritisak dole jak,stomo se stvrdnuo uhhh ali čim sam sjela u auto smirilo se što znači da su lažice...ali i u autu kad sam naslonjena na leđa imam užasno bolan i jak pritisak i na mjehur i na rektum tako da sam skontala da ja mogu šetati samo po stanu i bolniciuser posted image

Minie,Babilon i ostale koje ste na redu sretnoooooooo:-) 

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 755
16.10.2011 13:06:19   
Silver
Hej cure dragee...evo i nas...nesto smo se ulijenili oko RR...pa sam ispala iz fazona...user posted image ...nemogu nikako da upratim sve! Radim, poslije posla uvijek negdje malo po radnjama...pa kuci rucak i ostalo, neko nam dodje mi nekome odemo....i tako iz dana u dan!

Danas imamo veliku akciju ciscenja - ponovo...user posted image  postala sam blaaago opsjednuta! Pocela sam prerano da se gnijezdim user posted image  Danas mi mm neradi pa cemo da pravimo mjesti za krevetac u sobi spavacoj, sto znaci premjestanje svega! Moramo to danas jer se rijetko potrefi da smo oboje za vikend slobodni!user posted image

Jucer mi je rodica tek usla u deveti, i krenuo joj porod, pa sad lezi na GAK-u i cekamo...aBd nadamo se da ce sve biti uredu! Nece ona da nam kaze sta je user posted image  jeli user posted image  ili user posted image  ! user posted image  Mada je nebitno, ali eto ipak interesantno! Poucena njenim iskustvom, kontam bolje je do 9-tog mjeseca biti spreman...eto...nikad se nezna kad moze krenuti! Treba se uvijek nadati najboljem a racunati na malo manje dobro !

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 756
16.10.2011 13:24:46   
drznica
user posted image
Ajnur i njegova simpa faca hehehe, dosadilo djetetu sa toliko žena

user posted image
Ovdje smo malo mutni...ali vidi se da sam pepi user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 757
16.10.2011 13:29:35   
Silver
Masallah garavogggg user posted image  jesi bezobraznaaa hvalis seee user posted image

Epa doci cu i ja iduci puttt !!!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 758
16.10.2011 13:38:59   
drznica
hihihi da vam malo vadim živce user posted image
Odi Silver, ja ne znam hocu li moci, mozda vec budem grlila svoju user posted image .

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 759
16.10.2011 13:45:31   
Gift
mahanje i od mene...
danas sam se odlucila druzit malo sa krpom i peglom i evo me slomljena, ne znam kako vi ostale user posted image al meni je tezak ovaj 9-ti, em sam ja sama sebi teska, samo nesto puhcem, te trci u wc, te ne mogu spavat, namjestiti se nikako, al et, jos malo...
Hanice zao mi je malene, bas joj se ne da, nadam se da ce ozdravit..
Pahuljice i meni je tesko hodat, al kad je skitnja u pitanju ja nekako stisnem zubeuser posted image user posted image
mali Ajnuruser posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 760
16.10.2011 13:51:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

Dobro jutro drage moje
.Meni bas i nije dobro.user posted image Hana mi je jos uvjek bolesna,cijelu noc smo se borili s visokom temp.,evo opet sad ima povisenu temp.Dusa moja,bas joj se ne da,stalno je nesto zeza.user posted image
bemu misauser posted image i ture.
Kako je danas jel bolje drugarica , zelimo joj brzo ozdravljenje user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 761
16.10.2011 14:04:36   
Anoniman
Drznice super izgledas, ko bi rekao da si jos malo u devetomuser posted image
Ajnur je med medeniuser posted image

Ostaleuser posted image , kako ste, slusaju li user posted image u pupama?

Hannice bas mi je zao male princezice, dusa draga. Zelimo brzo ozdravljenje. Pijete li sta za imunitet?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 762
16.10.2011 14:14:11   
drznica
Hvala Jelenauser posted image

Zna li neka da mi kaze do kada se moze piti ovaj mg u granulama( onaj u kesicama). Meni nestalo i sad ne znam da li da kupujem jer jos malo ulazim u 9. ili da ipak kupim i pijem. Sinoc nisam popila i opet se desio ona bol i grc uhh bas nije prijatno.
Dr.mi sutra dolazi, a ja bih to veceras da kupim samo ne znam smije li se pit ima li neka granica???

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 763
16.10.2011 14:17:42   
Anoniman
Drznice MG se obicno pije do ulaska u deveti mjesec, jer on ujedno sprecava i prijevremeni porod, tj kontrakcije materice. Mozes ga ti i kasnije piti, ali onda postoji mogucnost da ne krene na vrijeme, tj da malo oduzi sa porodom user posted image

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 764
16.10.2011 14:21:49   
drznica
Onda bolje da se strpim malo i ne pijem...valjda ce grcevi popustiti. Ne bih da se "betoniram" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 765
16.10.2011 15:09:29   
sweet BaBy
Dobar dan drage moje.
Jos uvijek sam 2in1user posted image ali sam danas groznog raspolozenja i nekako nemocna. Prehladila valjda zeludac pa sam nocas povracala i imala proliv, da izvinete. Joj kako sam iscrpljena. Samo mi je ovo falilo.
Nadam se da ste vi sve dobro. Hani zelimo brzo ozdravljenje.
Ljubim vas.
Ajnur je masallah medic mali.

< Poruku je uredio sweet BaBy -- 16.10.2011 15:11:49 >

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 766
16.10.2011 15:12:53   
Anoniman
Sweet moguce da je krenuo prirodni klistir, a povracanje u kasnim nedjeljama trudnoce, pred porod je cesta pojava.

(odgovor članu sweet BaBy)
  Neposredna veza do poruke: 767
16.10.2011 15:27:34   
sweet BaBy
Moguce je jelenaT, ali zaista je iscrpljujuce user posted image Evo skuhala makarone, jer umirem od gladi, a nista mi se ne jede. Nadam se da ce user posted image uskoro aBd.

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 768
16.10.2011 15:37:32   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Hannica

Dobro jutro drage moje
bemu misauser posted image i ture.
Kako je danas jel bolje drugarica , zelimo joj brzo ozdravljenje user posted image

Upravo lezi,savladalo je skroz.Dala sam joj paracetamol sirup,u toku dana joj malo pomaze,a navece nista bez cepica.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 769
16.10.2011 15:42:08   
Hannica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Drznice super izgledas, ko bi rekao da si jos malo u devetomuser posted image
Ajnur je med medeniuser posted image

Ostaleuser posted image , kako ste, slusaju li user posted image u pupama?

Hannice bas mi je zao male princezice, dusa draga. Zelimo brzo ozdravljenje. Pijete li sta za imunitet?

Osim caja s medom (to pije vec duze vremena svaki dan) ne koristimo nista,ali valjda bi i to trebalo pomoci.Sigurno je virus neki pokupila,samo je temp.zeza,ne kaslje,nije prehladjena....cim tem.spadne cini se da je sve ok.Cekam mm da dodje s puta pa cemo je odvesti pedijatru.Nisam htjela da je vodim,zao mi,znam da ce opet propisati antibiotik,a bas bih voljela ga da ovaj put izbjegnemo.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 770
16.10.2011 16:06:32   
niki83
Upadam, sorry, ali zao mi Haniceuser posted image
Samo da vam posaljemo veliki user posted image i da zazelimo da temp. sto prije ode..i ne vraca se..
Moja Naima je imala jednu noc, ali je danima prehladjena, evo 9. dan brojimo, sad vec puna zrelog slajma, kasljuca jer je smeta, ne znam izbaciti, ne povraca..pije jos onaj sirup od lovora sto sam joj spremila i Api sirup, nama se pokazao kao dobar za disajne puteve, pa mozda da probateuser posted image U svakom slucaju bolje nego antib. a moze se stalno koristiti, na njemu pise dodatak prehrani, med, propolis, majcina dusica i sljez..
Pusa

N&N

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 771
16.10.2011 17:57:27   
Hannica
E draga hvala sto brines.Ma uzela bih joj taj sirup,znam da je dobar...ali ona ne kaslje,nije ni prehladjena,bas nista.Nismo otisli doktoru,mm jos nije dosao a ja ne mogu sama da je vodim,sutra cemo aBd. user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 772
16.10.2011 19:15:34   
Sensia
Hannice nadam se da ce tura brzo proci, zeno mogu misliti koliko si iscrpljena al ti si zmaj
Saljemo Hannici milion poljubaca da ozdravi sto prije

Sta je ovo nigdje nikog?user posted image

Drznice slikica sa A ti je med medova bas ti fino bebara stoji a tebe covjek kad gleda kao i da nisi trudna zgodnice jedna, sakrio ti A stomu user posted image user posted image user posted image user posted image

Vodolijo sta si se to ti uzhodala pred skidanje serklaza?

Sta li nam je sa Minie? ako Bog da da je vec sa svojim bebacem user posted image user posted image user posted image

Mene CIJELI dan sve zivo boli i ledja i dole i stomo ma sve zivo al istina sjela danas nisam....... bebi onako malo mirnija al ima je, bila sam se prepala nocas me nijednom nije probudila........sto je bas cudno jer inace po noci bas lupa....ili sam ja bila preumorna pa je nisam ni osjetila.....

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 773
16.10.2011 19:29:35   
minie
Sensia jos uvijek sam tu, sutra na kontrolu, ako sta nocas ne bude user posted image . Uh kako me maloprije boljelo, ali ja malo disala i prestalo i nije se pojavljivao bol vise, sve kontam cekati neke ustaljene razmake.

Hannice zao mi je nase male drugarice i nadam se da ce ubrzo biti bolje.

Veeliki user posted image za sveeeeee

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 774
16.10.2011 19:31:53   
Sensia
IZVORNA PORUKA: minie

Sensia jos uvijek sam tu, sutra na kontrolu, ako sta nocas ne bude user posted image . Uh kako me maloprije boljelo, ali ja malo disala i prestalo i nije se pojavljivao bol vise, sve kontam cekati neke ustaljene razmake.

Hannice zao mi je nase male drugarice i nadam se da ce ubrzo biti bolje.

Veeliki user posted image za sveeeeee

Minie to kod tebe izgleda hB bas ide polako postepeno, ma dok ne zaboli na svakih 5 minuta neka te kuci tvojoj.....
Uh blago tebi eto jos malo ako Bog dauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *