Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 11:18:23
mea29
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana
mea nisam upratila bas, jel moras na CR?
Najvjerovatnije... se nije okrenuo i izgleda ne namjerava...sjedi turski i ne mice...ima jos sanse ali ipak male...zato su me pripremili za carski , izvadila sam sve nalaze, u ponedjeljak idem na kontrolu CTG pa na Komisiju za termin..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 11:21:06
Nina_Lana
nezgodno , kod mene bebi jos uvijek sjedi, pa sve Boga molim da se okrene da to rijesimo prirodnim putem ...u svakom slucaju sretno kako god bilo da dobro prodjes i ti i bebica abd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 11:23:33
Gift
aaa soryy sad sam vidjela da nemas jos termin...ganjam ovaj recept za strudlu pa sam post samo preletila...drim ti fige da prode sve u najboljem redu...ja nikako da se nakanim opet otic provjerit ocno dno, mislim da mi se dioptrija opet povecala, pa mi se ni ne ide, da mi ne kazu ''hajde ti ipak na CR''
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 11:25:07
mea29
IZVORNA PORUKA: Gift
Mae zao mi je al kad se mora..kad ti je zakazan CR i ja mislim da se i poslije CR krvari dole...
Stvarno ...ma ja pojma nemam...nisam se nista raspitivala o CR, nije mi bilo ni na kraj pameti, jer sam cijelo vrijeme imala skolsku trudnocu, ali eto nije se okrenuo, pa sad moram malo istraziti tu opciju...pojma nemam sta me ceka..ni sta mi treba...evo vrebam da mi se jave neke zenice sto su se porodile na CR u Drzavnoj da mi daju bilo kakve informacije
Jos mi nije zakazan, mislim da ce mi u ponedjeljak reci kad da dodjem...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 11:30:54
Selminja
Evo i mene, ja jutros od 6h budna, i sad mi se spava, a moram na kontrolu u 12h zaleću kad se vratim s informacijama kakvo je stanje dole, nadam se da sam malo odskrinuta Od jutros me stomo bolucka tako ruzno, kao konstantni grc u donjem dijelu stomaka, manje boli kad legnem, kad se saginjem i hodam bas boli vjerovatno su lazice. Gift hocu ja na kafu, otkad ja govorim da sam fina i komunikativna al niko od tuzlanki ne htjede samnom na kafu i da te pitam gdje predam onaj zahtjev za maticne? Minie sretno draga nece to prije ponedjeljka vidjet ces, taman da se torta i provari posteno Silver cestitke na novim sedmicama, mi smo danas usli u 38. masalah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 11:46:33
Gift
Mea krvari se i poslije CR, al ti to provjeri jos s iskusnijim zenicama... Selminja kad god si za kaficu mozemo postavit dogovor i na temi ''kafica u TZ'' a zahtjev predajes u rozoj baraci na Gradini, to ti je odmah kod ulaza onog gornjeg za auta..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 12:43:13
Bebica11
Semice cestitam
Silver, dajdzinice, cestitam i tebi
SVIMA CESTITAM NOVE SEDMICE jer subotom dosta vas puni sedmice pa da koga ne zaboravim
Nina_Lana u 8mi ulazis kad udjes u 32.sedmicu tj sa 31 plus 1
Ja sam ljudi jedva ustala, bojim se da mi je Fe opalo jer sam ovakva bila kad sam prije 2 god imala anemiju , spavala do 11h i opet se jedva probudila,sva slomljena
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 12:53:37
mala75
PROVJERENO: moja sestra se porodila na carski (blizanci, visok prisak pa je CR bio neizbježan), i trebaju ulošci i one "sexi" gaće tako da ti ništa nemoj vaditi iz te torbe za bolnicu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 13:03:07
mala75
Semice cestitam tuzlanke ja sam za kaficu kadgod, Semice ti ipak imas bebu, predlozi ti kad mozes..
hajde vala dok još ima ovih lijepih dana, mislim bez kiše, a to što ćemo se zabundat nema veze. ja sam u junu prispjela i sa sarajkama iz čekaonice na kafu, bile u jednom tržnom centru na Ilidži i super mi je bilo, prvi put vidiš žene al imale slične probleme pa se pravo ispričale.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 13:05:43
Semica
Semice cestitam tuzlanke ja sam za kaficu kadgod, Semice ti ipak imas bebu, predlozi ti kad mozes..
hvala vam mile moje ....iskreno,kod mene se nikad ne zna...mada sad kontam nesto-da nije prehladno da izlazim s njom...ipak je jutos 0 stepeni bilo....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 13:17:09
animagical
hheeh semice ako ti ej ko kod nas, a garant jeste, najlakse je izaci iznenada...ja bas tesko uspijevam da izadjem s njim u toliko i toliko sati...on obicno onda treba novu pelenu, pa je gladan, pa dok se obuce, i tako redom... mozda i jeste pohladno, ali ako neces dugo vani, toplo je obuci, zamotaj i furaj bolje i sad da se polako navikava, nego da pocne izlaziti tek kad bude snijeg i led... mi veceras aBd idemo na sijelo, grupa za podrsku dojenju nadam se da ce doci bar koja trudnica?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 13:18:54
Semica
IZVORNA PORUKA: animagical
hheeh semice ako ti ej ko kod nas, a garant jeste, najlakse je izaci iznenada...ja bas tesko uspijevam da izadjem s njim u toliko i toliko sati...on obicno onda treba novu pelenu, pa je gladan, pa dok se obuce, i tako redom... mozda i jeste pohladno, ali ako neces dugo vani, toplo je obuci, zamotaj i furaj bolje i sad da se polako navikava, nego da pocne izlaziti tek kad bude snijeg i led... mi veceras aBd idemo na sijelo, grupa za podrsku dojenju nadam se da ce doci bar koja trudnica?
upravo tako...najbolje iznenada...a potrefi svaki put da puno place kad trebamo izaci iz kuce...jojj...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 13:19:25
drznica
Subota...ja na bolovanju....sunce...ne moze bolje
Cestitam svima nove sedmice i mi smo danas u 34/35 Usitnilo al' baš...beba je okrenuta sto je najbitnije. Pojavila se na brisu neka bakterija, pa moram radit urinokulturu i UZV bubrega da vidimo sta je. Nije opasno u svakom slucaju ali da se rijesim prije dolaska .
Silver cestitam na novom clanu i sve najbolje povodom ovog malog rođendana za Semicu i . Idete li veceras na Dobrinju, na sastanak? Vodolijo, jesi ti ono rekla da ideš?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 13:49:45
Hannica
Dobar dan. Meni bas i nije ali navikla sam. Hani mi u toku noci skocila temperatura pa me bas izgnjavila,ne znam sta joj bi iznenada. Slomljena sam,a izgleda da cu se i ja prehladiti,evo kisem,smrcam... Muza sam natjerala da odnese stare staze na pranje posto nismo nasli nikakve da nam se svidjaju poslije visemjesecne potrage. Takodjer sam mu rekla da veceras mora ocistiti trosjed i donijeti krevetic od kuce da ga napokon sklopimo. Baas sam nesto ljuta i tuzna,ma nikakva. U utorak aBd idemo na kontrolu,nadam se da cu tada znati jel idem na CR ili prirodan porod,ubi me ova neizvjesnost. U subotu idem na svadbu prijateljima a ja nemam sta obuci,to me dodatno nasekiralo. Cestitam malenoj Sarah prvi mali rodjendan,takodje cestitam svim zenicama koje su usle u nove sedmice i mjesece.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 14:05:03
animagical
IZVORNA PORUKA: drznica
Cestitam svima nove sedmice i mi smo danas u 34/35 Usitnilo al' baš...beba je okrenuta sto je najbitnije. Pojavila se na brisu neka bakterija, pa moram radit urinokulturu i UZV bubrega da vidimo sta je. Nije opasno u svakom slucaju ali da se rijesim prije dolaska .
Silver cestitam na novom clanu i sve najbolje povodom ovog malog rođendana za Semicu i . Idete li veceras na Dobrinju, na sastanak? Vodolijo, jesi ti ono rekla da ideš?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 15:06:57
drznica
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: drznica
hoces to doci??
Hocu Valjda e bit jos ovih zena koje nisu rodile . Trebam li se nekom javiti da dolazima???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 16:33:30
sweet BaBy
dobri dan Evo i nas na dan termina, ali nista novo jutros radila ctg, ok je hB, pa u ponedjeljak opet, ako ne bude nesto konkretno Uglavnom ja se hB dobro osjecam, cest sam gost u wc-u, dolje mi je bas pritisak...
Cestitam malim male rodjendancice, i nove sedmice. Nadma se da cu vam uskoro saopstit lijepe vijesti aBd.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 15.10.2011 16:59:41
Hannica
Sto ste se usutile danas. Sunce malo progrijalo i odmah se sve razbjezale. Ja cistila prozore u spavacoj sobi,malo usisavala,veceras ce mm sklopiti krevetic,vec je stigao.Izgleda da mi posteljina nece moci lijepo stati u njega,ali sta da radim sad,nekako cemo je ugurati.