emma.L
|
Dobro jutro svima! Nadam se da ste ok! Ova djeca su predivna . Mi smo jučer cijeli dan bili u vikendici, roštiljali i pravili ajvar. Za živo čudo, nisam se umorila, nije me stezalo ništa, tek sinoć osjetim da nisam legla cijeli dan. Ali mi je drago da smo na zraku proveli svi dan. Naravno, ja ništa pomakla nisam. Danas sam planirala oprati bebijevu novu posteljinu, dekicu, odjeću za izlazak iz bolnice . I opeglati ovo već oprano i polako potrpati nešto u torbu pa neka stoji. Za izlazak sam opet kupila br. 62 iako je Ema plivala u 62 na početku. Ali začas se popuni a imamo punu komdu ovih 56 stvari koje smo dobili da mi se baš činilo glupo uzeti nešto knap samo da bi izgledao pod konac. Uglavnom, sinoć dobismo još dvije vreće novih stvari za 3 do 6 mjeseci. Čini mi se da ništa, ali baš ništa više ne trebamo kupiti osim dudica i flašice kad zatreba. Ali zato klinki teba sve- skafander, jakna, buce, čizmice, kapa, šal i rukvice, kabanica, kišobran, te naravno rođendanski poklon, pa onda laptop koji će joj brat donijeti... Pomalo joj kupujem i ostavljam na stranu već . I već mi je stres pomisao da ću je morati ostaviti i ići roditi. A i inače spava bar jednom u 10 dana kod nane, dakle, ništa strašno... mene plaši pomisao na CR i ostajanje u bolnici duže. Paranojaaaaa uzela mi dušu . Što se tiče povijanja, mi smo Emu nekih 2 mjeseca široko povijali. Ma začas to ide, a ona je baš bila mrva i bilo je zgodnije i za uzeti je. Nije joj guza bila izdignuta u odnosu na glavu . Planiramo i dječaka isto, barem do pregleda kukova. Mislim da su ljetne bebe, da ni ja to ne bih radila, ali čitala sam da nigdje nema više deformacije kukova nego u mediteranskom pojasu, kojem kao i mi pripadamo. U skandinavskim zemljama je valjda to jako rijetko. Kako, zašto, ubijte me ne sjećam se. A babica na vježbama je upozorila da čak ni pedijatri nemaju pravo prepisati vježbice više. Tek nakon pregleda ortopeda, fizijatar pokaže pravilno izvođenje vježbica jer nije ni svaka deformacija kukova ista.