Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tajrić...šta si mi rekla da ti porvjerim za kriofnice...bona slomila s enoćas unazad čitati al ne nalazim
ja biznisujem...djeca kod nane... starijijoj čekam urinokulturu utorak će biti gotova mlađoj jutros nosić malo porcuiro...a nadams eostat će na tome
i eto tako porgrija i sunce lijepo do njega mene totalno ova hladnoća deprimirala
Tajric,ma nisam ga htjela voditi doktoru,samo panadol za turu i puuunooo vitamina i danas mi je vec super. Izgleda a to moze i na ovaj nacin,a ne odmah antibitoik da mi krhnu.A da sam ga odvela doktoru,tako bi nam bilo. Pazimo jos uvijek,ali mu dajem pomalo sve namirnice,pa reakcije nema,hB. Kod njega je ipak problem u imunitetu,tako da cim ojaca imunitet,problema nema hB. ZATO SAM MNOGO SRETNA STO JE BOLJE BEZ ANTIBIOTIKA,JER MU ONI SLOME IMUNITET.
Ljubi svoje djevojcice
Lijepo Sunce ,is is kisooo
e draga... ovako svakoga utorka i četvrtka su probe.... sad su o d19 časova... mi idemo i večeras... da primaju nove članove možemo se dogovoriti da se nađemo kod tete razapete na skederiji jer se sve odžava u domu mladih... ako imaš vremena večeras ili u utorak...u naredni četvrtak imamo koncert u jablanici pa putujemo... ti možeš neobavzno ostaviti je prvi put da vidite dal se to vama dopada dali cuir paše...a onda donedite odluku i dođete na narednu probu i upište te...nije frka...
javi kad možeš...koji dan ti paše... hoćete večera ili u utorak
Tajric,ma nisam ga htjela voditi doktoru,samo panadol za turu i puuunooo vitamina i danas mi je vec super. Izgleda a to moze i na ovaj nacin,a ne odmah antibitoik da mi krhnu.A da sam ga odvela doktoru,tako bi nam bilo. Pazimo jos uvijek,ali mu dajem pomalo sve namirnice,pa reakcije nema,hB. Kod njega je ipak problem u imunitetu,tako da cim ojaca imunitet,problema nema hB. ZATO SAM MNOGO SRETNA STO JE BOLJE BEZ ANTIBIOTIKA,JER MU ONI SLOME IMUNITET.
Ljubi svoje djevojcice
Lijepo Sunce ,is is kisooo
amani jeste vi čuli za imunoglukan sirup... nama ga preporučila pedijatrica... nakon pijenja njega pravi s epauza sa svim ostalim vrstama preparata za imunitet... menis efakat čini dobrim... uglavnom nedavno mi jedna naša forumašica spomenu d aga ona svojoj curi nakon uple pluća dala isto po prijedlogu pedijatrice...stvarno ga hvali a dijete njeno je čist dokaz d ajoj je imunitete ojačao ide u rvtić i nema onih rekacija borebe sa malim bolestima...
ja sma zadovoljna također sad za sad
al da ti kažem najbolje sama da ih vidiš pa porvjeniš...
ja sma nedavno mlađoj uzela marku gemeli...nikad prije je nisma vijedjela al su cipele kožne sa uloško dom gležnja i savršene stavrno izgledom a i udobnošću to vidim po njoj... cijen aje na sniženju bila bezveze skriz...al smo prezadovoljni
kolegica mi reče nedavno pa to je dobra marka američka...
ama reko čija je god ja sma njih ošajcovala divne su
hajde pa da se sustignemo da idemo zajedno i na koncert ako bi stigle danas mogle bi za idući utorka reći zlaji da nam i majicu donese za nju... pa d aonda u čtvrtak popodne idemo za jablanicu...da vidite kako je to divno...i da vidiš mama taj sjaja u okama
Hanady U maju smo popili prvu dozu imunoglukana i od tada moje dijete nije bilo bolesno,do ove sad viroze. A prije toga od Decembra mjeseca svaki mjesec je 14 dana bio na antibioticima,ali svaki mjesec. Imunoglukan je odlican,bar nama. Sad cu mu ukljuciti jos jednu dozu. Da tvoje curice ozdrave i da se baje vise ne vracaju,da nalazi budu odlicni aBd Tajric,bas tako ,najgore je kad su bas mali pa ne znaju reci ni sta ni kako Bebacha prvi put cujem z tu marku,jesi li googlala,ima li na netu?
hajde pa da se sustignemo da idemo zajedno i na koncert ako bi stigle danas mogle bi za idući utorka reći zlaji da nam i majicu donese za nju... pa d aonda u čtvrtak popodne idemo za jablanicu...da vidite kako je to divno...i da vidiš mama taj sjaja u okama
Samo ti mene "ciljaj" gdje sam najtanja...
prije je bio čak 50 Km...sad je malo jeftiniji...ali meni ni ovi drugi nisu nešto posebno jeftini al ovaj mi je najučinkovitijiji do sada... il s eja tješim.. al fakat pila ga djevokčoca new mame nedavno mit o reče...sjećaš se it i mya kako je imala uaple plauća...sad je curica mašalllah i zaista se super nosi sa virusima vrtića
elem imunoglukan je spsutio cjenu...
mene iznenadila pedijatrica kad ga rpedložila jer inače znam da ona nije pobornik svih tih nekih ''vještačkih' preparata ona meni za hanadi dala... a ja kontala , kontal i reko maloj ću uzte matičnu mliječ medexovu...ma skontam i kupim 2 imunoglukana... obe piju
ja imam pravo pozitivno iskustvo s baby propolisnim kapima i sirupcicem s ehinaceom,od kako to pijemo hB nismo ni smrcnuli.To s imunoglukanom,hmmmmm joj ne znam sta bi vam rekla i sama sam prije trudnoce radila u farmaceutskoj firmi i mogu vam samo reci pedijatar kad se dogovori s predstavnikomo farm. firme gura zaj preparat osto poto sto se kaze Cini mi se da neko rece 30 KM...
38 KM
200 ml po 15 ml dkveno s epije dok s ene popije i onda s eparvi pauza...
prije je bio čak 50 Km...sad je malo jeftiniji...ali meni ni ovi drugi nisu nešto posebno jeftini al ovaj mi je najučinkovitijiji do sada... il s eja tješim.. al fakat pila ga djevokčoca new mame nedavno mit o reče...sjećaš se it i mya kako je imala uaple plauća...sad je curica mašalllah i zaista se super nosi sa virusima vrtića
ja imam pravo pozitivno iskustvo s baby propolisnim kapima i sirupcicem s ehinaceom,od kako to pijemo hB nismo ni smrcnuli.To s imunoglukanom,hmmmmm joj ne znam sta bi vam rekla i sama sam prije trudnoce radila u farmaceutskoj firmi i mogu vam samo reci pedijatar kad se dogovori s predstavnikomo farm. firme gura zaj preparat osto poto sto se kaze Cini mi se da neko rece 30 KM...
38 KM
200 ml po 15 ml dkveno s epije dok s ene popije i onda s eparvi pauza...
pa ovo znam... međutim nisma nikada do sada imala priliku do ove pedijatrice zaista čuti talvo što... ona je malo drugačija po tome pitanju....
opte sma stavrno sa rezevom uzela taj prijedlog al sma čitala i rapitivala se i na forumu imamo tmeu o tome...i iskustav su bila dobr... he sad ja sma imala super iskustvo sa naturom mix u ampulama kad je koštala i 50 Km...
al baš mi je starija bila bolesna...pa mi je pedijatrica zaista vrlo otvoreno rekla o ovome preparatu... začudilo me d aona uošće predlaže...jer se sjećam kad sma je pitala za redapin sirup...kaže ona meni ma dijete moje smao mami para...
a inače ostale pedijatrice u tom domu zdravlja ubiše u pojma sa porsapnom i medexovim preparatima...puna mi kuća onih doerszaka sa tioh reklamnih bločića
Meni imunoglukan nije preporucila pedijatrica nego prijateljica ciji je sincic bio jako boljesljiv i imunoglukan mu se pokazao kao odlicno rjesenje. Inace najvise vjerujem preporuci drugih mama,mada ne mora svakom djetetu isto goditi,ali eto,ja probam ono sto druge mame kazu,sto su probale i sto je njhihovoj djeci pomoglo.
25.03.2004. rodila se moja Bini 24.12.2009. rodio se moj Nane 19.08.2014. rodio se moj Mini
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.