teacher75
|
IZVORNA PORUKA: Leena teacher, ne volim ja ni foto aparate, bjezim koliko mogu, ali teze mi ide . Kako si ti? Kako slusa velika maza i ta mala u pupi? Hanady, ma Mehmedbasic je meni super! Nisam ja kod njega vodila trudnocu, ali jeste moja tetka, koja je nakon 14 godina zahvaljujuci njemu dobila svoju curicu! To im je bila tada prva uspjesna vantjelesna oplodna u BiH. Jednom je mene nesto vodila, covjek je bas ljubazan i posveti ti se, tako da nije ni cudo sto te se sjeca uopste. A ako mislim na pravu zenu (cesto jedno ime povezem za potpuno pogresnu facu), pa i licite. A koliko moja sestra lici na mene, to je strasno. Imali smo scenu juce bas, sretnemo je, ja sa onom ekipom, ona moja samo sto nije vrisnula kada je ugledala. Poslije mi govori:"ama... mora da postoji i kloniranje i vanzemaljci i tako to sve... ne moze bas onoliko liciti". Mi smo bas copy-paste, a razlika 13 godina među nama. I brat lici na nas, ali je musko, pa nije tako na prvu, ali nas dvije, i ovako smo preslicne, a kada uzmes moju sliku prije 13 godina i njenu sada zakleo bi se da je ista osoba velika slusa a malu (malog) jos ne osjetim, al sve je za sada hb ok mucnine polako prolaze, imam jos ujutro i povremeno kad sam gladna il mi se nesto smuci i ne mogu jesti puno stvari, gade mi se al je puno bolje sada, meni trudnocu, kao i proslu, vodi dr maja koja radi kod mehmedbasica i super je