|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1301 1302 [1303] 1304 1305   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.9.2011 23:39:54   
Leena
Malena_A, kako kasalj? Nista ne pominjes... Nadam se da je prestao... Evo odoh se i ja polako spremati za spavanje, malo je reci da sam smorena. Ljubi cure male!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32551
21.9.2011 23:44:54   
InLove
Ej draga dobro je sada Bogu hvala, evo ovu malenu uhvatilo jedva dise! Bas kad god kontam vodit je na vakcinu ona se prehladi! Kako si ti i ljepotica? Ljubimo vas punooo!!user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 32552
22.9.2011 8:39:10   
Anoniman
Dobro jutrouser posted image
Kako ste mi? sta ima? nadam se da su bolesne user posted image bolje...u svakom slucaju imaju od menneuser posted image

Ja pijem user posted image a moj A. spaaaaaaaaaavaaaaaaaauser posted image user posted image ...bezbeli ce se sad probuditi...cim sam ovo napisala...mozda bi bilo bolje da nisamuser posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32553
22.9.2011 8:40:22   
leona81
eh evo i nas sa ne bas tako sretnim vijestima, sinoc M fino zaspala i sve bilo ok, jutros u 4 30 povratila malo, pa u 6 opet malo...probudim je da vidim jel ok da ide u vrtic, pitam je da li je nesto boli kaze ne boli, pije caj sve ok. spremim je ja sve, ona pojede jedan mali plazma keks i povrati opet. nema temperature niti drugih simptoma?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 32554
22.9.2011 8:46:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leona81

eh evo i nas sa ne bas tako sretnim vijestima, sinoc M fino zaspala i sve bilo ok, jutros u 4 30 povratila malo, pa u 6 opet malo...probudim je da vidim jel ok da ide u vrtic, pitam je da li je nesto boli kaze ne boli, pije caj sve ok. spremim je ja sve, ona pojede jedan mali plazma keks i povrati opet. nema temperature niti drugih simptoma?
jadno pile...ja bih je na dijetu stavila...da vidis hoce li se smiriti...moguce da joj je zeludac izritiran sad...ja ako jednom povratim,povracam citav dan...imam jaku kiselinu pa valjda zatouser posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 32555
22.9.2011 8:47:23   
vila_7
IZVORNA PORUKA: dadada

Ja pijem user posted image a moj A. spaaaaaaaaaavaaaaaaaauser posted image user posted image ...bezbeli ce se sad probuditi...cim sam ovo napisala...mozda bi bilo bolje da nisamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ko ti je kriv sto "prizivas" user posted image user posted image

Leona da nije samo pokvarila necim stomacic ako nema drugih simptoma?

P.S. jeste skontale kako se polako uvlacim medju vas? user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32556
22.9.2011 8:49:10   
vila_7
Malena .... jel to i ti na ovu sa godinom sto ide? I ja se trebam napokon nakaniti i odvesti-inace MM vodi otkako ja radim,al na ovu cu i ja jer je starija i prevrne svu ambulantu - prime je preko reda samo da se ne dreci!user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32557
22.9.2011 8:51:51   
Anoniman
dobro jutrouser posted image mi se maloprije vratili s vakcine,trebali smo je primiti s 18 mjeseci al smo malo kasnili..  nadam se da nece biti reakcija.. sad ga pitam koja ga ruka boli jer je puno plakao ,kad on pokazuje pogresnu i govori ljubi mama da podjeuser posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 32558
22.9.2011 8:52:04   
leona81
ne vjerujem. meni izgleda kao ona stomacna viroza, cini mi se da je neko nedavno napisao da mu dijete povraca isto al nikako da ukopcam ko je to bio

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32559
22.9.2011 8:53:59   
vila_7
IZVORNA PORUKA: marijanna

dobro jutrouser posted image mi se maloprije vratili s vakcine,trebali smo je primiti s 18 mjeseci al smo malo kasnili..  nadam se da nece biti reakcija.. sad ga pitam koja ga ruka boli jer je puno plakao ,kad on pokazuje pogresnu i govori ljubi mama da podjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image a dusica slatka....ma joj ja mislim da MM i ja vise prenesem nervozu nego sto bi ona bila takva

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32560
22.9.2011 8:58:18   
Mirkica
Jutro zene kkao ste moj zvrk spava poranio jutros sada nastavlja.
Procitah ovu poruku od FATIMICE ojjj al se sjeba da prostitie , uffff nedao BOG NIKOME tuga jad i zalost.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32561
22.9.2011 8:58:55   
R&T@

Sad ce poboljsanje vremena, javila se dadadauser posted image user posted image

lona81, mi smo to prosli nedavno...
samo povracanje bez ikakvih drugih simptoma...
trajalo je nekoliko dana...
pila je caj od nane da joj smiri zeludac...
nadam se da ce kod vas prestati odmah
user posted image user posted image user posted image user posted image

helena_7, samo se ti guraj...
neka guzve i curicauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 32562
22.9.2011 9:02:16   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Mirkica

Jutro zene kkao ste moj zvrk spava poranio jutros sada nastavlja.
Procitah ovu poruku od FATIMICE ojjj al se sjeba da prostitie , uffff nedao BOG NIKOME tuga jad i zalost.

Stvarno ne znam sto reci...
svaka njena rijec pogadja u srce...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 32563
22.9.2011 9:04:26   
bebacha
jutro.
mi juce pisemp o vakcininama a sinoc mi muz govori zvali iz doma zrdavlja da kazu da su dosle vakcineuser posted image user posted image jer kasnimo.
Leona ja sam Alenu ukljucila juce prolife i malo je vec bolje sto se tice proljeva.Ovo moje djete se samo mazi,sat vremena smo samo lezali i mazili se.ja stavila dorucak u rernu a on uze krompir neoguljen i stavi u rernu i kaze njam,njamuser posted image user posted image user posted image ostavila sam nek se ispece,mozda ga i pojedeuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 32564
22.9.2011 9:05:24   
leona81

IZVORNA PORUKA: tajra

Sad ce poboljsanje vremena, javila se dadadauser posted image user posted image

lona81, mi smo to prosli nedavno...
samo povracanje bez ikakvih drugih simptoma...
trajalo je nekoliko dana...
pila je caj od nane da joj smiri zeludac...
nadam se da ce kod vas prestati odmah
user posted image user posted image user posted image user posted image

helena_7, samo se ti guraj...
neka guzve i curicauser posted image

bas evo pije caj od nane...znaci samo to je bilo, bez temperature?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32565
22.9.2011 9:06:27   
Anoniman
leona 81sto god da je stavi je na dijetnu ishranu, cajevi,dvopek, riža,možda banana i proci ce.. nek nema temperatureuser posted image   ja idem praviti svekru tortu,danas mu je rodjendan, valjda ce mi ispast kako trebauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 32566
22.9.2011 9:07:34   
R&T@
Bas tako...
ni temperatura, ni proljev, ni nervoza...

Najcesce je povracala nakon mlijeka, pa smo ga izbjegavali nekoliko dana..
to joj je najteze bilo...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 32567
22.9.2011 9:07:44   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: marijanna

leona 81sto god da je stavi je na dijetnu ishranu, cajevi,dvopek, riža,možda banana i proci ce.. nek nema temperatureuser posted image   ja idem praviti svekru tortu,danas mu je rodjendan, valjda ce mi ispast kako trebauser posted image

kod nas je ovo bilo kada j eimao proljev ova dieta , sada za povracanej ne znam a sigurno da se treba pripaziti sta djete jede .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32568
22.9.2011 9:14:53   
Malenaoduvijek
dobro jutro

hocuuuu sunceeeeeeeeee!

eto vam sad, sad sam vam rekla.

nursel dobro dosla.

marijanna sretno u iscekivanju i da brzo vidis taj plusic user posted image

leona evo vec ti zenice rekose probaj je staviti danas na dijetu pa da vidis kakva ce biti....

meni Igor donio cipele hoce dijete vani user posted image

dadada pa gdje si ti zeno, bas sam te pozelila user posted image user posted image

moramo na kau dok snijeg nije zapadao, eto mene jedan dan kod tate iduce hefte pa te zovem user posted image

helena se sunja u sunjalicama ali oprezno namazana li je user posted image

felix felix, eto tebi tvoje kise i hladnoce, nastradaste i ti i A. ali sta ces trazili ste gledajte ?
vodis li ti njega na injekcije jos?

tekjaaaaaaaaaa hocemo se mi druziti ili si odustala od nas?

ja sam se o jadu zabavila kako Igoru da nadjem cipele za jesen/zimu?

L.mi nije problem nema problematicnu nogicu ali ovaj mali nista mu ne moze....user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 32569
22.9.2011 9:15:50   
Malenaoduvijek
tajra user posted image user posted image

sta radi pametnica mala? sta si odlucila za vrtic''

< Poruku je uredio MALA1994 -- 22.9.2011 9:16:16 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 32570
22.9.2011 9:16:38   
leona81
ma i ja sam nedavno imala tu virozu, nakon 2 dana temperatura 38,5, ma evo od jutros samo caj i jedan mali keks i sve povratila. gladna je al sve povraca

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 32571
22.9.2011 9:59:38   
emi7908
Jutro dame, vidim dječica nešto nisu najbolje .. Dušice malene nadam se da nije ništa strašno sem male viroze... šaljem im veeeeeliku pusicu svima redom user posted image

A ja sam jučer konačno našla čizmice za svog princa i to su super, sad mi je malo i lakše jer se i njemu sviđaju jer kad mu se nešto ne dopada nema šanse da to obuje... user posted image
Čitaću vas ali evo posao se polako zahuktava pa od pisanja nema puno user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 32572
22.9.2011 10:01:57   
Lady26
Jutro, evo i mene pijem kafu i prodajem user posted image user posted image
Sega mi, nije ovo za mene user posted image user posted image user posted image al eto...
Kako ste mi, mi dobro hB, Lani malo nosic curi al nista strasno, spricamo i to je to...OPET je jedva ostala, ali sam bila odlucna, dala je teti i okrenula se, nisam je cak ni nosila u stan... nisam grozna jel da? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 32573
22.9.2011 10:05:23   
Lady26
Leona? Pa sta je sa M?
Kako je sada? Daj joj kako su ti rekli tu laganiju hranu, keksice, rizu, krompir+mrkvicu, i sl....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32574
22.9.2011 10:05:40   
InLove
JUtrooo i od nas!!

Mi se oti<mamO za tastaturu i mis, ne mogu vise nista od ovog mog zvrka, pa ni kafu popiti. Evo je se ohladila, bujrum na jednu vrucuuu user posted image idem pristaviti

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1301 1302 [1303] 1304 1305   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1301 1302 [1303] 1304 1305   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *