Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i da danas sam vidjel kad je A. plazi jezik po jeziku dva ciboljcica sa strane afte bem ti mozel sta da ne ide na njega pa moram sutra ped.i to napomenuti jer idemo sutra abd na kont. drzte nam fige za nalaze uf sutra su abd nadam se da su uredu abd. Bas me panika hvata ,.
pao mu imunitet, vidi neki preparat za imunitet da ti pedijatrica preporuci, apotekarka hvali stalno onaj imunoglukam
hocu mila pitat cu ped jer sutra idem a ona nama nista ne daje dok terapiju ne istrosimo . I da vidim prije sta je sa brisevima nosa, grla,i zdrijela , kao urina i ur.kul. Uh vec me prpa hvata i jeza jer se pitam kakvi li su nal . Pa cu je svakako pitat da nam da nesto ... Mada mi pijemo Pikovit a jel da to nije isto ??? A zasto je feroglobin znasli to nam je cesto Davala kad je bio bolestan jel i to za imunitet?
rekla ti je vec apotekarka da je za zeljezo, a pikovit tako da ti to nista nije za imunitet.
veče, mama nadam se da će cura brzo ozdraviti koko dječak stigao kući felix jel A odradio posao helena mi nismo imali nikakvih reakcija na vakcinu tajra čestitke tm a za vrtić i jedna i druga varijanta ima prednosti ,slatka dilema
megi ,želim ti ugodnu trudnoću i lak porod tu smo negdje,sa godinama
jedva sam cekala da malo zahladni ali pokvari mi tu car bolest A. pa onda mene safata helem nidoceg mi da koke padaju s neba Samo mi se spava obara me ..... A. je danas puna 3 sata spavao , kad ustane vice amo apoje .MM. ga izvede minut da ga zelja mine i da A. vidi da je zima kisa pada i udje u kucu . Od sutra javlja toplije pa do nedelje nema vise kise bar ovu sedmicu , . Mya sta tvoja curka radi? Darfy ma jok, nije jos se olakso .!
ja bih da pozdravim sve mamice i njihovu djecicu Mi smo novi na ovom forumu sto se tice aktivnog sudjelovanja mada vas pratim od samog rodjenja mog djecaka i mogu samo reci da mi je ringeraja mnogo pomogla u svemu,dojenje uvodjenje dohrane ma u svemuuuuu pa bismo htjeli i aktivno sudjelovati ako smo dobrodosli
megi cestitke na trudnoci tajra cestitke tm za posao nursel dobrodosla Nikola je zaspao,setali smo skoro 2 sata, danas smo isli kupiti neke stvarcice za rodjendan ..jos tjedan dana i punimo dvije godine..narastao mamin djecak
joj tajra moja ja jedva jednu jaknu ugurah na farah...a ostalo sve ko nadam s eu idućim godinama... a hanadi moradoh kupit jer sma prošle godine na sniženju fulila broj...mož misli beneton 122/128 joj kratki rukavi
a ja sma potrefila pravo nema šta u sred ljeta i us red zime...niđe veze...al eto nisu gole... ova je farah na fakali brate nekako do rođenja... ako ništa na BB joj malo dokupim
joj tajra moja ja jedva jednu jaknu ugurah na farah...a ostalo sve ko nadam s eu idućim godinama... a hanadi moradoh kupit jer sma prošle godine na sniženju fulila broj...mož misli beneton 122/128 joj kratki rukavi
I mi imamo beneton mantilic s tresnjicama... ne smijem joj ni probati... u augustu je bio "knap"...
Tvoja F. je masallah...
Imas li obucu za obje? To mi je bolna tacka...
jesmo tajra,od ovog mjeseca smo krenuli u akciju al izgleda da ovaj mjesec nije dobitni ja iskreno jedva cekam rodjendan cemo slaviti kod kuce, jos mi je mali za igraonice. zovnut cemo 4 para s djecom Nikolinog uzrasta tako da ne bude bas velika gužva, ma uglavnom bit ce bas djecji rodjendan
Hvala punooo na dobrodoslici Mamino zlati ima 17 mjeseci i evo muku mucimo s carapicama jer se momak tokom ljeta navikao bosih nogica sepurit po kuci pa sad belaj.
Malo je reci da imete veliko srce,divne ste ,drago nam je sto cemi biti dio ove zajednice
Hanady, ne odgovori ti meni, je li mala ljubicas_ta pjevacica od sinoc tvoja H., ili sam bas fulala
hejjjjj...
a gdje si nas to snimilaaaaaaaaaa...
jaooooooooooooo
garant jesste nakon porbe hora krofnica vodila ih na kroasan u BBI i kupila joj hlače...
jao gdje si je to vdijela kako me tjera da ja pjevam a one plešu
< Poruku je uredio Hanady RR -- 21.9.2011 21:42:50 >
e dušo moja nije ti to navikla nego faza u tim godinama....
uh kad se sjetim...ja dok je obujem ona bosa...
samo polako...zakon one štrample ko gege za ovaj period prelaza pa hajd skini ako možeš
jesmo tajra,od ovog mjeseca smo krenuli u akciju al izgleda da ovaj mjesec nije dobitni ja iskreno jedva cekam rodjendan cemo slaviti kod kuce, jos mi je mali za igraonice. zovnut cemo 4 para s djecom Nikolinog uzrasta tako da ne bude bas velika gužva, ma uglavnom bit ce bas djecji rodjendan
eh kad se sjetim...
ja sma na ređensnu drugom svoje starije već bila trudna sa mlađom...amo niko nije znap sme mene i mm
divno draga...držim vam fige
Nursel dobro nam dosla Marijanna,sretno mila,drzimo fige da sto prije ugledas svoj novi plusic Moj muzek skoro s posla dosao,tek vecerali.Maza mamina spava. Mene bas ''''safatalo'''' ,ali ne dam se...
< Poruku je uredio Amani12 -- 21.9.2011 21:44:34 >
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.