Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam dosla iz bolnice, ona je vesela i igra se, ispod ociju je plavo joj bas je iscrpilo sve, kaslje jos uvijek...sad se pojavilo to krmeljanje jace na oba oka, cak joj je desno oko crveno i kao malo nateceno.....uzeli su joj bris guse i nosa ponovo.....sutra opet DKS da urade pa ponovo RTG snimak pluca.....moja mama se pravi da je jaka iskreno strah me da nju ne obori kasnije...
hvala vam na podrsci mnogo mi znaci, idem opet gore oko 15 cujemo se
Joj mama sta pises'otkud bolnica?? svasta,dusa mala bas mi je zao sto je spopalo.Ljubni nam je sto puta Bice bolje....ako Bog da ps:Ja se zadeverala oko BB ne citam ovu temu bas sam grozna Kako nam je Anel? Ostalim saljemo puno
Poz drage. Pisala sam vam par puta dodje A i iskljuci komp. Sta sam svasta dozivjela ha . Sad sam ga lijepo podmitila s nekakvim sarenim bonbonicama da se urahatim . S jelom je kako kad uglavnom zeljezo mu je super, pa se necu sekirati imam ja jos jedno djete. Veliki brat mi je smrsao nekako kako je krenuo u skolu , sad ce njemu majka doci pa ce ga sopati aBd. Pusica svima bolesnima brzo ozdravljenje, trudnicama sve najbolje. I Lady mahsuz da se tebi pohvalim smrsala sam 4 kg et tako da znas da nemrsas jedino ti . Kontala sam Dukana nesto neznam ni ja dok ide ovako nek ide. Tajra ima li te zive? Tekja dok je coj'k kod kuce uzivaj. A je primio MMR nije imao nikakve simptome. Koko drago mi je da je sve u redu.
Lady imamo jedne divne ljubicanstvene cipelice 23 broj kupili ali mojoj curici narasla noga preko noci i ne mogu joooj, duboke primo, nemam slike ali ako si zainteresovana to je poklon od nas inace ce stajati i kupiti prasinu
pozdrav svima dobrodosilica novim mamama i bebama kod nas frka trka, pa se ne stizemo ni javiti uglavnom kao i Mya cekam kad cemo prespavati noc, nocas i dobro bilo samo 2 budjenja, hrana nam je bez veze nesto mislim da joj nece koja petica jer je juce izjavila da je bole zubi uglavnom hB dobro smo svim bolesnim bebarama zelimo da sto prije ozdrave, felix, mama za malu raju
i da porucimo ticerki da nece biti sama na razgovorimo o ocekivanju bebe i nama stize novi clan
cestitaaaaaaaaaaaam!!!!! divno, tako mi je drago!!! kako podnosis trudnocu, koja si sedmica? nadam se da ti je lakse nego sto je meni bilo
sad za sad je dobro osim sto sam u prvoj trudnoci bila super bez ikakve muke ili ista slicno a sad mi je muka po cijeli dan, jeste da na povracam al me ubi mucnina a tek sto mi se spavaaaaaaaa sedmica 8, tako da mi duplo bjezis
sad za sad je dobro osim sto sam u prvoj trudnoci bila super bez ikakve muke ili ista slicno a sad mi je muka po cijeli dan, jeste da na povracam al me ubi mucnina a tek sto mi se spavaaaaaaaa sedmica 8, tako da mi duplo bjezis
joj ne zna se sta je gore, kad ti je muka a ne mozes povratiti il kad povracas i natezes se po citav dan- meni nikad u zivotu nije bilo problem povratiti, pa tako ni sad
mrvica nas obradovala 26.juna 2009. seka stigla 13.aprila 2012.
joj ne zna se sta je gore, kad ti je muka a ne mozes povratiti il kad povracas i natezes se po citav dan- meni nikad u zivotu nije bilo problem povratiti, pa tako ni sad
Ma to su slatke mukeee
ej zene mi bili u marketu kupila sam anelu lgg bio aktiv vocni i sam je odma jedan popio voli ja se bas iznenadi mislila sam namuci cu se dok popije al nisam i to sam zanimljiva mu ona mala bocica Sebi sam uzela Jogurt , pa cu i njemu davat stavljat u hranu a od danas ove vocne svaki dan po jedan da pije tako dosta sam ih kupila . Nadam se da ce ga procerat , kao i sljiva ,kruska , zitarice i to sam uzela pa cu davati dok ne prokaka . Koko
i da danas sam vidjel kad je A. plazi jezik po jeziku dva ciboljcica sa strane afte bem ti mozel sta da ne ide na njega pa moram sutra ped.i to napomenuti jer idemo sutra abd na kont. drzte nam fige za nalaze uf sutra su abd nadam se da su uredu abd. Bas me panika hvata ,.
Lady imamo jedne divne ljubicanstvene cipelice 23 broj kupili ali mojoj curici narasla noga preko noci i ne mogu joooj, duboke primo, nemam slike ali ako si zainteresovana to je poklon od nas inace ce stajati i kupiti prasinu
Jaooooooooooooooooo stvarno Moze, to ce biti trece ljubicaste broj 23 ali ja sto imam su tene....
mala hvala mislim da sam te neki dan prepoznala u gradu, odnosno prepoznala sam djecaka sa slika al sam bila u frci i nisam se javila drugim put se javnem
i da danas sam vidjel kad je A. plazi jezik po jeziku dva ciboljcica sa strane afte bem ti mozel sta da ne ide na njega pa moram sutra ped.i to napomenuti jer idemo sutra abd na kont. drzte nam fige za nalaze uf sutra su abd nadam se da su uredu abd. Bas me panika hvata ,.
pao mu imunitet, vidi neki preparat za imunitet da ti pedijatrica preporuci, apotekarka hvali stalno onaj imunoglukam
Ma to su slatke mukeee
vala su sve samo nisu slatke
pao mu imunitet, vidi neki preparat za imunitet da ti pedijatrica preporuci, apotekarka hvali stalno onaj imunoglukam
hocu mila pitat cu ped jer sutra idem a ona nama nista ne daje dok terapiju ne istrosimo . I da vidim prije sta je sa brisevima nosa, grla,i zdrijela , kao urina i ur.kul. Uh vec me prpa hvata i jeza jer se pitam kakvi li su nal . Pa cu je svakako pitat da nam da nesto ... Mada mi pijemo Pikovit a jel da to nije isto ??? A zasto je feroglobin znasli to nam je cesto Davala kad je bio bolestan jel i to za imunitet?
hocu mila pitat cu ped jer sutra idem a ona nama nista ne daje dok terapiju ne istrosimo . I da vidim prije sta je sa brisevima nosa, grla,i zdrijela , kao urina i ur.kul. Uh vec me prpa hvata i jeza jer se pitam kakvi li su nal . Pa cu je svakako pitat da nam da nesto ... Mada mi pijemo Pikovit a jel da to nije isto ??? A zasto je feroglobin znasli to nam je cesto Davala kad je bio bolestan jel i to za imunitet?
Jeste on za imunitet
Sretno sutra aBd.
< Poruku je uredio Malena_A -- 21.9.2011 16:36:26 >
Jeste on za imunitet
Sretno sutra aBd.
a jel i za apetit ??? Jer slabo i jede moram napomenuti to dvoje da ne jede i da ima slab imunitet eh pa nebi me cudilo da nam da da izvadimo i kr.sliku ! Al hvala vam u svakom slucaju vidjecu sutra nista unaprijed necu mislit/govoriti
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.