Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozdrav svima dobrodosilica novim mamama i bebama kod nas frka trka, pa se ne stizemo ni javiti uglavnom kao i Mya cekam kad cemo prespavati noc, nocas i dobro bilo samo 2 budjenja, hrana nam je bez veze nesto mislim da joj nece koja petica jer je juce izjavila da je bole zubi uglavnom hB dobro smo svim bolesnim bebarama zelimo da sto prije ozdrave, felix, mama za malu raju
i da porucimo ticerki da nece biti sama na razgovorimo o ocekivanju bebe i nama stize novi clan
Jul 20th
...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
megiiiiiiiiii ajjjjj draga bas si me obradovala... a ja te bas trazim u imeniku hocu da ti posaljem sms... aaaaaaaaaaaaaa... ma telepatija nema sta drugo... nek ti bude hairli trudnoca i s lahkocom da izneses svih mjeseci i drugarici rodis drustvo (brata ili seku) hehehehe... aaaaaa jesi me obradovala...
helena, draga, moj prethodni post je trebao da bude saljive prirode, ali izgleda da si ga shvatila ozbiljno... sto se tice te vakcine, moj Nane je imao sve moguce simptome koji su mogli da se pojave nakon 15 dana... od temperature, uvecanih zlijezda, otecenog vrata, simptoma zausnjaka... ma sve, pisem ti sve je simtome imao svih bolesti protiv kojih se ta vakcina i daje... i hvala dragom Bogu, sve je to proslo... eh sad, ja sam takvog stava, da se svaka vakcina treba i mora primiti ako mislite svom djetetu dobro... moje misljenje je da sto vise odugovlacite to vise dovodite svoje dijete u rizik oboljenja, a samim tim i sebe dovodite u situaciju da se hvatate za glavu... ali NAPOMINJEM to je samo MOJE MISLJENJE...
felix, nama je za probavu pomagala breskva, nakon svake breskve svi trcimo u wc... ljubi mi druskana
nije nikad kasno za jer sta ima nasoj djeci samo 2 god . Ne mislim ni ja jos jos je on meni mali , i mezimac ima vremena sto rece mala86. Lady kako je L . jel jede sad dobro ? Moj A. slabo ne vrijedi mi kukat vise jos ga zatvorilo kaka pa mozda i zato malo utice haj ga znaj sad !?
Bila je super prosle sedmice ali ove opet zeza...nervozna je, maltretira cuclu, sve mislim mozda ce joj zubici...imala je juce rijetku stolicu...
e misa mu i zube znas sta moj A. radi uzadnji par dana sve skrpi sa zubima govorim nemoj A. ne valja ne skripi fujj on se samo nasmije . I tako stalno i sa dudom u ustima samo je ganja vjerovatno desni svrbe nama je stomatolog rekao da svaki dan mazem desni sa detinoxsom jer je on najbolji uzet stapic onaj sto ide za usi, nos na njega nakapat detinoxs i dobro izmasirat desni. Ja to radim svaki dan odma mu osmjeh bude od uha do uha Valjda mu godi .
bambi ma shvatila sam ja ko salu ali svejedno nisi bila napisala odgovor kao sad,nego samo da se kao vratim.Nebitno,sad ti hvala puno na detaljnom opisu i hB pa je sve opet koliko toliko dobro proslo. Ma necu ni ja puno kasniti-samo da prestane kasljucati a naravno da se ne bih usudila ne vakcinisati!
P.S. Ne znam samo sto negdje kazu sa 12 a negdje sa 15 mj.
hvala jos jednom mala ja bas i nema toliko vremena skoro deset godina je razlika izmedju nas dvije tako da vi mlade mama samo laganini babmi mila hvala, cujemo se i sms-om helena ja zaboravih da si ti pitala za vakcinu mi smo isto imali temperatur, slinjenje, tako da znas Koko super za velikog djecaka, sad ce mama da ga mazi i pazi
Lady koji broj cipela Lana nosi?????????????????????
Megi cestitam. Alen ima 15 mjeseci i jos nije primio MMR.bio nesto bolesljiv,onda upale pluca.vec 3 mjesca je dobro al ja cekam kontrolu na klinici i pitat cu doktoricu jel sad moze primit.on je meni ovako zdrav al sta ja znam sta je u plucima pa nebi rizikovala a i bez obzora na to ja sam misljenja da s MMR-om treba sacekat bar do 15 mjesci.Ajla je primila sa 12 i nije imala nikakve reaakcije al et
ja sam dosla iz bolnice, ona je vesela i igra se, ispod ociju je plavo joj bas je iscrpilo sve, kaslje jos uvijek...sad se pojavilo to krmeljanje jace na oba oka, cak joj je desno oko crveno i kao malo nateceno.....uzeli su joj bris guse i nosa ponovo.....sutra opet DKS da urade pa ponovo RTG snimak pluca.....moja mama se pravi da je jaka iskreno strah me da nju ne obori kasnije...
hvala vam na podrsci mnogo mi znaci, idem opet gore oko 15 cujemo se
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.